رهبر معظم انقلاب در دیدار شرکت کنندگان در اجلاس مجمع جهانی اهل بیت (ع):
تعداد بازدید : 0
اجازه نفوذ وحضور آمریکاییها درایران را نمیدهیم
حضرت آیت ا... «خامنه ای» رهبر معظم انقلاب اسلامی دیروز در دیدار علما، صاحبنظران و میهمانان اجلاس مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام و اجلاس اتحادیه رادیو و تلویزیون های اسلامی، مبارزه با نقشه های استکبار در منطقه را مصداق بارز جهاد فی سبیل ا... خواندند و گفتند: با همه توان اجازه نفوذ و حضور آمریکایی ها در ایران را نمی دهیم.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری، ایشان با اشاره به مقابله قاطع با «تلاش آمریکا برای سوءاستفاده از نتایج مذاکرات هسته ای و نفوذ اقتصادی سیاسی و فرهنگی در ایران»، افزودند: نقشه نظام سلطه در منطقه بر دو پایه ایجاد اختلاف و نفوذ استوار است که باید با نقشه های صحیح هجومی و دفاعی به مبارزه هوشیارانه و بی وقفه با آن پرداخت.
ایشان با اشاره به برگزاری ششمین مجمع عمومی مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام، لازمه پیروی از اهل بیت پیامبر صلوات ا... علیهم اجمعین را ترویج معارف اسلامی، اقامه احکام الهی، مجاهدت در راه خدا با همه وجود، و مبارزه با ظلم و ظالم برشمردند و تأکید کردند: مجاهدت در راه خدا فقط به معنای جنگ نظامی نیست بلکه شامل مبارزه فرهنگی، اقتصادی و سیاسی نیز می شود.
ایشان خاطرنشان کردند: امروز مصداق عینی مجاهدت در راه خدا شناخت نقشه های استکبار در منطقه اسلامی و به ویژه منطقه راهبردی و حساس غرب آسیا و برنامه ریزی برای مبارزه با آنها است که این مبارزه باید شامل مقابله دفاعی و مقابله هجومی باشد.
رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به توطئه های استکبار در منطقه در یکصد سال گذشته گفتند: اگر چه توطئه های استکبار در منطقه اسلامی، سابقه ای طولانی دارد اما فشارها و توطئه ها از زمان پیروزی انقلاب اسلامی در ایران، تشدید شد تا این تجربه در دیگر کشورها تکرار نشود.
ایشان خاطرنشان کردند: نظام جمهوری اسلامی از 35 سال گذشته همواره هدف تهدیدها، تحریم ها، فشارهای امنیتی و توطئه های گوناگون سیاسی بوده و ملت ایران به این فشارها عادت کرده است.
ایشان افزودند: البته توطئه های دشمنان در منطقه غرب آسیا، بعد از نهضت بیداری اسلامی که چند سال قبل از شمال آفریقا آغاز شد، به دلیل سراسیمگی دشمن شدت بیشتری گرفت.
ایشان گفتند: تصور آنها این است که توانسته اند، نهضت بیداری اسلامی را سرکوب کنند اما این نهضت سرکوب شدنی نیست و همچنان ادامه دارد و دیر یا زود واقعیت خود را نشان خواهد داد.
ایشان نظام سلطه و در رأس آن ایالات متحده آمریکا را مصداق عینی و مظهر کامل «مفهوم دشمن» خواندند و تأکید کردند: آمریکا هیچ بهره ای از اخلاقیات انسانی ندارد و بدون هیچ ابائی و در پوشش الفاظ زیبا و لبخند، دست به خباثت و جنایت می زند.
ایشان سپس، به تبیین نقشه دشمن در شرایط کنونی پرداختند و افزودند: این نقشه بر دو پایه «ایجاد اختلاف» و «نفوذ» استوار است.
ایشان در خصوص طراحی دشمن برای اختلاف انگیزی خاطرنشان کردند: ایجاد اختلاف میان دولت ها و خطرناک تر از آن میان ملت ها در دستور کار استکبار قرار دارد.
ایشان با اشاره به این که در مقطع فعلی برای ایجاد اختلاف میان ملت ها از عناوینی همچون شیعه و سنی استفاده می شود، انگلیسی ها را متخصص اختلاف افکنی و آمریکایی ها را شاگرد آنها خواندند و افزودند: ایجاد گروه های جرار، هتاک و جبار تکفیری که آمریکایی ها به دست داشتن در ایجاد آنها اذعان کرده اند، مهمترین ابزار برای ایجاد اختلاف های به ظاهر مذهبی میان ملت ها است که متأسفانه برخی مسلمانان ساده لوح نیز به دلیل نداشتن بصیرت، فریب این توطئه و نقشه را خورده و در داخل طراحی دشمن قرار گرفته اند.
ایشان نمونه واضح این موضوع را مسئله سوریه بیان کردند و گفتند: هنگامی که در تونس و مصر، حکومت های طاغوتی با شعارهای اسلامی سرنگون شدند، آمریکایی ها و صهیونیست ها تصمیم گرفتند از این فرمول برای نابودی کشورهای مقاومت استفاده کنند و به همین دلیل به سراغ سوریه رفتند.
ایشان خاطرنشان کردند: بعد از آغاز ماجرای سوریه، عده ای مسلمان بی بصیرت در نقشه طراحی شده قرار گرفتند و با پر کردن جدول دشمن، کشور سوریه را به چنین وضعیتی رساندند.
ایشان تأکید کردند: آنچه که امروز در عراق، سوریه، یمن و مناطق دیگر در حال روی دادن است و تلاش می شود از آن به عنوان «جنگ مذهبی» یاد شود، به هیچ وجه جنگ مذهبی نیست بلکه جنگ سیاسی است.
ایشان خاطرنشان کردند: امروز مهمترین وظیفه، تلاش برای از بین بردن این اختلاف ها است.
ایشان گفتند: ما صریحاً و علناً گفته ایم که جمهوری اسلامی ایران دست دوستی را به سوی همه دولت های اسلامی منطقه دراز می کند و با دولت های مسلمان هیچ مشکلی ندارد.
ایشان افزودند: جمهوری اسلامی ایران با اغلب همسایگان خود روابط دوستانه دارد البته برخی کشورها هم با ما اختلاف دارند و لجاجت و خباثت انجام می دهند ولی ایران بنا را بر روابط خوب با همسایگان و دولت های اسلامی و به ویژه ملت های منطقه گذارده است.
ایشان خاطرنشان کردند: مبنای رفتار جمهوری اسلامی ایران، اصولی است که امام بزرگوار(ره) به واسطه پایبندی به آنها توانست انقلاب اسلامی را پیروز کند و به مرحله ثبات برساند.
ایشان «اشداء علی الکفار و رحماء بینهم» را یکی از اصول و مبانی مستحکم نظام اسلامی خواندند و تأکید کردند: ما براساس درس امام بزرگوار(ره) و خط مسلم جمهوری اسلامی، با استکبار سرآشتی نداریم اما با برادران مسلمان بنای دوستی و رفاقت داریم.
ایشان خاطرنشان کردند: ما در حمایت از مظلوم توجهی به مذهب نمی کنیم و همان حمایتی را که از برادران شیعه خود در لبنان کردیم، از برادران اهل سنت خود در غزه نیز انجام داده ایم و مسئله فلسطین را مسئله اول جهان اسلام می دانیم.
ایشان در جمع بندی موضوع «ایجاد اختلاف» به عنوان پایه اول نقشه دشمن در منطقه اسلامی غرب آسیا، خاطرنشان کردند: تشدید اختلاف در دنیای اسلام ممنوع است و ما با هر رفتار و حرکتی که موجب ایجاد اختلاف شود حتی از جانب برخی گروه های شیعه مخالفیم و اهانت به مقدسات اهل سنت را محکوم می کنیم. ایشان «نفوذ» در کشورهای منطقه را دومین نقشه شوم آمریکا برشمردند و تأکید کردند: ایالات متحده درصدد نفوذ ده ها ساله در منطقه و بازسازی آبروی از دست رفته خویش است.
ایشان با اشاره به تلاش واشنگتن برای سوءاستفاده از نتایج مذاکرات هسته ای افزودند: آمریکایی ها می خواهند از توافقی که هنوز نه در ایران و نه در آمریکا تکلیفش و رد یا قبول شدنش معلوم نیست، وسیله ای برای نفوذ در ایران بسازند اما ما این راه را قاطعانه بسته ایم و با همه توان بالای خود، اجازه نفوذ اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و یا حضور سیاسی در ایران را به آمریکایی ها نمی دهیم.
ایشان سیاست های منطقه ای جمهوری اسلامی را نقطه مقابل سیاست های منطقه ای آمریکا خواندند و افزودند: آنها به دنبال تجزیه کشورهای منطقه و ایجاد کشورهای کوچک و تابع هستند اما به حول و قوه الهی این اتفاق رخ نخواهد داد.
ایشان هشدارهای قبلی خود را درباره تلاش آمریکا برای تجزیه عراق یادآوری کردند و افزودند: برخی، از آن سخنان تعجب می کردند اما امروز آمریکایی ها به صراحت از تجزیه عراق دم می زنند.
ایشان افزودند: تجزیه عراق و اگر بتوانند سوریه، هدف مشخص آمریکایی هاست اما تمامیت ارضی کشورهای منطقه و عراق و سوریه برای ما بسیار مهم است.
رهبر انقلاب در ادامه تبیین تقابل سیاست های منطقه ای جمهوری اسلامی با سیاست های رژیم ایالات متحده، افزودند: ایران، از مقاومت در منطقه از جمله مقاومت فلسطین کاملاً دفاع می کند و از هرکسی که با اسرائیل مبارزه می کند و رژیم صهیونیستی را می کوبد حمایت خواهد کرد.
ایشان مقابله با سیاست های تفرقه انگیز آمریکا و مراکز اختلاف افکن را از دیگر سیاست های اصلی ایران برشمردند و تأکید کردند: ما تشیعی را که پایگاه و مرکز تبلیغاتش لندن است و نقش جاده صاف کن استکبار را ایفا می کند اصولاً تشیع نمی دانیم.
ایشان دفاع جمهوری اسلامی ایران از همه مظلومان از جمله مردم بحرین و یمن را خاطرنشان کردند و افزودند: برخلاف ادعاهای بی پایه، ما در این کشورها دخالتی نمی کنیم اما به حمایت از مردم مظلوم ادامه می دهیم.
ایشان با انتقاد شدید از کشتار مظلومان یمن و ویران کردن این کشور گفتند: پیگیری برخی اهداف سیاسی آن هم با روش های حماقت آمیز، باعث ادامه جنایات در حق مردم یمن شده است.
ایشان در جمع بندی این بخش از سخنانشان افزودند: در مناطق دیگر جهان اسلام از جمله پاکستان و افغانستان نیز حوادث دردآوری روی می دهد که مسلمانان باید با بصیرت و هوشیاری این مشکلات را علاج کنند. رهبر انقلاب در بخش دیگری از سخنانشان، اتحادیه رادیو و تلویزیون های اسلامی را مرکزی بسیار مهم برای مقابله با امپراطوری خطرناک و مافیای پیچیده رسانه های آمریکایی - صهیونیستی خواندند و افزودند: این حرکت باید کاملاً تقویت شود و گسترش یابد.
ایشان فاصله فراوان رسانه های اکثر کشورهای اسلامی از خواسته های مردم مسلمان و تبعیت این رسانه ها از سیاست های خطرناک استکبار را یادآور شدند و افزودند: «امپراطوری رسانه ای ظالمان»، در عین ادعای بی طرفی، با تحریف و دروغ و انواع روش های پیچیده، در خدمت اهداف زورگویان جهانی است. ایشان در پایان سخنانشان افزودند: با وجود رجزخوانی های استکبار و دنباله های آن، بدون تردید عزت و قدرت اسلام، به برکت حضور مردان و جوانان و زنان مجاهد، روشن و تضمین شده است و آینده منطقه به ملت های مسلمان تعلق دارد.
در پایان این دیدار، رهبر انقلاب با جمعی از میهمانان، از نزدیک دیدار و گفتگو کردند.
عراقچی: تنها بازرسان مورد تایید ایران میتوانند وارد کشور شوند
به گزارش ایسنا،«عراقچی» معاون وزیر امور خارجه با اشاره به چک امنیتی بازرسان آژانس از سوی وزارت اطلاعات، گفت: هیچ فردی خارج از گروه بازرسان مورد تأیید جمهوری اسلامی ایران نمیتواند تحت عنوان بازرس آژانس وارد کشور شود.
سیاست های متناسب با شرایط پساتحریم به تایید رئیس جمهور رسید
به گزارش ایرنا، حجت الاسلام «حسن روحانی» رئیس جمهور در نشست ستاد هماهنگی اقتصاد مقاومتی، سیاست های متناسب با شرایط پساتحریم را برای جهش در صادرات کالا و خدمات تایید کرد.
سردار جزایری: رزمایش موشکی در موعد مقرر برگزار می شود
به گزارش مهر، سردار «جزایری» معاون فرهنگی و بسیج ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد: بدون تردید در وقت مقتضی رزمایشها انجام خواهد شد و امیدواریم رزمایش موشکی را در موعد مقرر داشته باشیم.
کشف یک خودروی بمبگذاری شده در کربلا
نیروهای عراقی در شهرستان عین التمر در استان کربلا یک خودروی بمبگذاری شده را در ورودی المشکات شناسایی و کشف کردند.
به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه خبری المسله عراق تمامی خطوط امدادرسانی داعش در شهر رمادی قطع شده است.
ارتش اسرائیل به دنبال حمله زمینی به سوریه
به گزارش مهر یک رسانه رژیم صهیونیستی اعلام کرد که تل آویو خود را برای حمله زمینی به اراضی سوریه آماده می کند. گفته می شود ارتش رژیم صهیونیستی قصد دارد به صورت محدود و با استفاده از نیروی زمینی خود به سوریه حمله کند. این رژیم اعلام کرده است که طبق ارزیابی های انجام شده، وضعیت جبهه شمالی فلسطین اشغالی بی ثبات است و امکان دارد لحظه به لحظه تغییر کند.
نخستوزیر عراق 4 وزارتخانه را منحل کرد
به گزارش ایسنا،«حیدر العبادی» سمتهای وزیر حقوق بشر، وزیر مشاور در امور زنان، وزیر مشاور در امور استانها و وزیر مشاور در امور پارلمان را حذف کرد.
در کنفرانس خبری مشترک با «لاوروف»
تعداد بازدید : 0
ظریف: تنها راه حل بحران سوریه گفتوگوهای سیاسی است
حل بحران سوریه تنها از طریق گفتوگوهای سیاسی امکانپذیر است. وزیر امور خارجه کشورمان از آمادگی ایران برای گسترش همکاریها در زمینههای مختلف با روسیه به ویژه پس از برداشته شدن تحریمها خبر داد.
به گزارش ایسنا، «ظریف» در نشست خبری با لاوروف، وزیر امور خارجه روسیه گفت: دو کشور آمادگی دارند تا در زمینه های مختلفی همچون روابط اقتصادی، سیاسی و هستهای همکاری خود را افزایش دهند. وی تاکید کرد: حل بحران سوریه تنها از طریق گفتوگوهای سیاسی امکانپذیر است و در این مسیر به دیدگاهها و نظرات روسیه برای حل این بحران احترام میگذاریم. وی افزود: روسیه همواره با تحریمهای صادر شده علیه ایران مخالف بوده و هیچگاه از این تحریمها حمایت نکرده است. وی ادامه داد: بنابراین، بعد از برداشته شدن تحریمهای ضدایرانی همکاریهای دو کشور در آینده نزدیک گسترش خواهد یافت.
امضای تفاهمنامه همکاری مرزبانی میان ایران و افغانستان
به گزارش مهر، فرمانده مرزبانی جمهوری اسلامی ایران برای بررسی وضعیت امنیت مرزهای شرق کشور با فرمانده مرزبانی افغانستان در تایباد دیدار کرد که در این دیدار تفاهم نامه همکاری مرزبانی بین دو کشور به امضا رسید .
تاسیس اتاق مشترک ایران و آمریکا تکذیب شد
به گزارش مهر، اتاق بازرگانی ایران، تاسیس اتاق مشترک ایران و آمریکا را تکذیب کرد.
صنایع کوچک، واحد تحقیق و توسعه راهاندازی کنند
به گزارش مهر، «نوروز زاده» معاون وزیر صنعت با تاکید بر ضرورت راهاندازی واحدهای تحقیق و توسعه در صنایع، گفت: واحدهای تولیدی کوچک به صورت مشترک، این واحدها را راهاندازی کنند.
برنامه کاهش سهم بنزین
درسبد سوخت اعلام شد
به گزارش مهر، «سجادی» مدیر عامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی با اشاره به ۸۸ ساله شدن عرضه و مصرف بنزین در ایران گفت: برنامه کاهش سهم مصرف بنزین در سبد سوخت با توسعه صنعت سی.ان.جی آغاز شده است.
مهلت اعتراض به حذف یارانه
تاچهارشنبه
به گزارش مهر، «میدری» معاون رفاهی وزارت کار و رفاه اجتماعی گفت: افرادی که یارانهشان حذف شده و نسبت به این موضوع اعتراض دارند، میتوانند تا روز چهارشنبه به سامانهyaraneh10.ir مراجعه و از علت حذف یارانه خود مطلع شوند.
سند ملی سالمندان هفته آینده به دولت می رود
به گزارش مهر، «براتی سده» رییس دبیرخانه شورای ملی سالمندان گفت: سند ملی راهبردی سالمندان هفته آینده به هیئت دولت ارسال می شود.
انحصارشرکت مخابرات شکسته می شود
به گزارش ایرنا، «واعظی» وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: وزارت ارتباطات در هفته دولت برای تعدادی از شرکت هایی که در حوزه تلفن ثابت فعالیت می کنند، پروانه کار صادر خواهد کرد.