22 کمیته دهه فجر در استان تشکیل شد
مهدیه مودی- در جلسه ستاد هماهنگی دهه فجر استان خبر تشکیل 22 کمیته اعلام و بر راه اندازی کمیته فضای مجازی هم تاکید شد.
به گزارش خبرنگار ما، مسئول هماهنگی ستاد دهه فجر استان روز گذشته در این جلسه گفت: شعار دهه فجر سال جاری با توجه به نام گذاری سال توسط مقام معظم رهبری «تداوم، اقتدار و عزت انقلاب اسلامی در پرتو همدلی و همزبانی ملت و دولت» نام گرفته است.
حجت الاسلام «ابراهیم زاده» از تشکیل 22 کمیته دهه فجر در استان خبر داد و افزود: برای دهه فجر سال جاری کمیته نظارت بر عملکرد نهادها و ادارات هم اضافه شده است.
30 برنامه کارگری
مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان هم با بیان این که کمیته کارگری استان برای دهه فجر برنامه هایی پیش بینی کرده است، گفت: برنامه ریزی بیش از 25 تا 30 برنامه را شروع کرده ایم. «سنجری» افزود: برنامه هایی که به طور جداگانه توسط هر اداره ای برگزار می شود شاید کارشناسی و تخصصی نباشد و تکراری برگزار شود که برای رفع این مشکل بهتر است تا تمام نهادها 2 برنامه جامع و کامل را با همکاری یکدیگر در استان اجرا کنند. «عزیزی مقدم» مدیر کل ورزش و جوانان استان هم با تاکید بر این که ادارات استان به صورت جامع یک برنامه را در دهه فجر اجرا کنند، گفت: سال گذشته این اداره کل 120 برنامه برگزار کرد.
کمیته مجازی
نماینده بسیج استان در این ستاد گفت: بهتر است تا آسیب شناسی هر برنامه ای انجام و مستندات لازم ارائه شود تا ذهن کشش لازم برای اجرا و برنامه ریزی را داشته باشد.
«مقدادی» خطاب به مسئولان نهادها افزود که در کمیته نظارت فعال باشند و تنها به نصب یک بنر و جلسات اکتفا نکنند، ضمن این که دانش آموزان و دانشجویان نخبه در این گونه برنامه ها فعال نیستند که باید به دنبال این قشر برویم.
وی راه اندازی کمیته فضای مجازی را در کمیته های دهه فجر ضروری عنوان کرد.
زنگ انقلاب
نماینده آموزش و پرورش هم در این ستاد از نواختن زنگ انقلاب و برگزاری برنامه هایی توسط کمیته دانش آموزی در استان خبر داد.
همچنین نماینده اصناف هم افزود: برنامه پذیرایی 12 بهمن در میدان امام خمینی(ره) بیرجند توسط بازاریان و تجمع اصناف در 21 بهمن به عنوان زنده نگه داشتن یاد و خاطره امام راحل از برنامه های این کمیته است.
«مشاوری نیا» مسئول روابط عمومی دانشگاه بیرجند با اشاره به این که سی و هفتمین سالگرد انقلاب اسلامی با چهلمین سالگرد تاسیس دانشگاه بیرجند همزمان شده است، گفت: دانشگاه بیرجند در سال جاری قصد دارد تا برنامه ها را باشکوه تر برگزار کند.
«سبزه کار» مدیر کانون های فرهنگی و هنری مساجد استان با گلایه از این که در برنامه های دهه فجر برنامه های کلیشه ای زیاد به چشم می خورد، گفت: باید به سمتی رفت که دستاوردها و خدمات انقلاب به مردم معرفی شوند و با توجه به این که فضای انتخاباتی را پیش رو داریم نباید بازی های سیاسی وارد این دهه شوند.
«شریفی» مدیر کل دفتر امور بانوان و خانواده استانداری هم گفت: برگزاری جشنواره توانمندی های زنان روستایی و عشایری استان با حضور معاون رئیس جمهور در امور بانوان، شرکت در بازارچه خیریه دیپلماتیک، برگزاری طرح نشاط برای زنان روستایی و عشایر از برنامه های ویژه در دهه فجر است. «حمیدی» مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان نیز گفت: یکی از برنامه های این کانون برای اولین بار برگزاری هفته فیلم در این ایام است.
پرهیز از کلیشه
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار هم گفت: ضمن این که نهادها باید برای دهه فجر برنامه داشته باشند باید این نکته را رعایت کنند که نحوه انتقال پیام با 20 سال قبل متفاوت است و باید به گفتمان در این زمینه توجه شود.
«حسینی» افزود: متاسفانه برخی از برنامه ها کلیشه ای و از قبل تعیین شده است.
وی از مسئولان خواست تا به صورت گروهی در برنامه های دهه فجر همکاری داشته باشند.