کمک 546 میلیون تومانی خیران طبس به ستاد بازسازی عتبات
توسلی- خیران طبس 546 میلیون تومان به ستاد بازسازی عتبات عالیات کمک کردند.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات طبس در نشست خبری با اصحاب رسانه شهرستان به کمک 546 میلیون تومانی خیران به این ستاد اشاره کرد و گفت: تاکنون یک میلیارد و 300 میلیون تومان برای بازسازی ایوان بابالقبله سامرا جمعآوری و نسبت به ساخت آن اقدام شده است. «محمدی» میزان کمک های مردمی جمع آوری شده امسال را بیش از 2 میلیارد تومان اعلام و به این نکته اشاره کرد که امسال نیز موکب حضرت حسینبن موسیالکاظم(ع) طبس همانند سال گذشته در محل چهارراه صاحب الزمان(عج) منطقه کاظمین برپا خواهد شد .
44 پایگاه بسیج در طرح جوانه های صالحین طبس
توسلی-بیش از 44 پایگاه مقاومت بسیج محلات در قالب طرح جوانه های صالحین با هدف پر کردن اوقات فراغت کودکان، نوجوانان و جوانان از ابتدای تابستان جاری در طبس فعالیت می کنند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه طبس با بیان این مطلب گفت: طرح جوانه های صالحین با هدف پرکردن اوقات فراغت کودکان ، نوجوانان و جوانان در تعطیلات تابستان از اول تیرماه در حال اجراست و تا 20 شهریورماه سال جاری ادامه دارد.
سرهنگ دوم پاسدار «فرحبخش» افزود: تاکنون بیش از هزار و 500 نفر در این طرح ثبت نام و از برنامه های مختلف فرهنگی ، هنری ، ورزشی ، قرآنی، اعتقادی و احکام بهره مند می شوند. به گفته وی این طرح با بودجه 210 میلیون ریالی در سه بخش مرکزی، دستگردان و دیهوک در حال اجراست.
تاکید بر فرهنگ سازی پرداخت زکات
پورغزنین-باید با فرهنگ سازی پرداخت زکات را در بین کشاورزان ترویج داد. حجت الاسلام و المسلمین شمس الدین امام جمعه بشرویه در جلسه شورای فرهنگ عمومی شهرستان با تاکید بر این مطلب نقش روحانیان را در این زمینه بسیار پررنگ دانست.
زمان زاده فرماندار بشرویه هم خواستار انجام اقدامات تبلیغی و تشویقی بیشتر در روستاها به منظور پرداخت زکات توسط کشاورزان شد.
اردوی آموزشی 20 بانوی فعال حوزه صنایع دستی آیسک
مرتضی عرب نجات- 20 بانوی فعال در حوزه صنایع دستی آیسک با همکاری بخشداری و میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به اردوی آموزشی اعزام شدند و از چند تولیدی برتر صنایع دستی در استان بازدید کردند. به گزارش «خراسان جنوبی» در این اردو که با هدف کسب تجارب جدید در زمینه تولید، ساخت، فروش و ... صنایع دستی برگزار شد؛ اعضای گروه ابتدا در شرکت تعاونی جاجیم بافی هزار گل قهستان در روستای «روم» حضور یافتند و از نزدیک در جریان تولید قرار گرفتند . «رضاپور» مدیر عامل این شرکت از اشتغال زایی این تعاونی برای 72 نفر صحبت کرد و گفت: این تعاونی مواد اولیه، تجهیزات، طرح و ... را در اختیار تولید کنندگان قرار داده و بر اساس کالای تولیدی دستمزد به آن ها پرداخت می شود.
بانوان آیسکی سپس در باغ و عمارت رحیم آباد که مربوط به دوره قاجار است حضور یافتند و از چند غرفه عرضه صنایع دستی بازدید کردند که استاد «حسنی» طراح ونگارگر بیرجندی برای تولیدکنندگان نکاتی را درباره داشتن ایده های جدید عنوان کرد.
مقصد بعدی بازدیدکنندگان شرکت تعاونی بانوان روستایی خراشاد بود که «فاطمه ذاکریان»مدیرعامل این شرکت گفت: در حال حاضر حدود 297 نفر عضو زیر نظر شرکت تعاونی روستایی زنان خراشاد مشغول فعالیت در این حرفه هستند و حدود140 نفر پارچه بافی را در این کارگاه آموزش می بینند.