گروه گزارش - در آستانه ورود به چهلمین سال پیروزی انقلاب اسلامی و در 22 بهمنی دیگر دوباره ایران یکپارچه علیه دنیای کفر فریاد استکبار ستیزی سر می دهد. فردا در راهپیمایی 22 بهمن مرد و زن و کوچک و بزرگ بار دیگر به صحنه می آیند تا حضورشان مهر تاییدی بر آرمان های انقلاب و رهبری باشد ، تا خواب دشمنان برای ایران و ایرانی به مانند سال های قبل آشفته شود و درخت انقلاب تنومند تر شود.
به گزارش خبرنگار ما با نزدیک شدن به 22 بهمن 96 و راهپیمایی این روز سازمان ها ، نهاد ها ، مسئولان نظامی و انتظامی ، جامعه اهل تسنن و شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی استان با صدور پیام ها و اطلاعیه های جداگانه مردم را به حضور پرشور و حماسه ساز در راهپیمایی این روز دعوت کردند .
حضور برای دفاع از اصل نظام
استاندار حضور در همایش مردمی تجدید بیعت با آرمان های نظام و رهبری را در چهلمین سال نکوداشت آن از هر برهه ای ضروری تر و حساس تر می داند و می گوید: به طور قطع مردم شکیبا ، شهید پرور و هوشمند خراسان جنوبی هم نیز همراه و همگام با بقیه ایرانیان یک بار دیگر در راهپیمایی 22 بهمن اراده خود را برای دفاع از اصل نظام جمهوری اسلامی به نمایش می گذارند.
دکتر«مروج الشریعه» تاکید می کند: مردم با حضور خود در راهپیمایی ها و دیگر صحنه ها حجت را بر کارگزاران نظام یعنی هر سه قوه تمام می کنند و انتظار دارند که مسئولان هم در همه رده ها تمام تلاش خود را برای رفع مشکلات آن ها در همه حوزه ها به کار گیرند.
حضور باشکوه تر باشد
امام جمعه اهل سنت بیرجند هم می گوید: دراین برهه از زمان که حساسیت دشمنان نسبت به نظام از قبل خیلی بیشتر شده و ادعایشان هم این است که انقلاب طرفدار ندارد حضور مردم در صفوف به هم فشرده مشت محکمی بر یاوه گویی های آن ها خواهد بود.
مولوی«فاروقی» می افزاید: امسال باید حضور از سال های قبل باشکوه تر باشد تا دشمنان و ایادی استکبار دستشان بیاید که مردم، میهنشان و مسئولان زحمت کش آن را دوست دارند و هیچ گاه دست از حمایت آن ها بر نمی دارند.
دلایل نیاز به شرکت باشکوه در راهپیمایی
معاون سیاسی استاندار هم از مردم استان می خواهد که برای هرچه باشکوه تر برگزار شدن جشن چهل سالگی انقلاب همه آحاد جامعه از هر قشر، گروه، نژاد و ملیتی در راهپیمایی 22 بهمن حضور فعالی داشته باشند. «علی اسماعیلی» با بیان این که ایران اسلامی به واسطه استقلال و تکیه ای که بر خدا و مردم دارد همیشه مورد هجمه دشمنان و ایادی استکبار است می افزاید: لزوم شرکت در راهپیمایی فردا به این دلیل است که ابتدا وحدت و همدلی خود را به جهان و علاقه و دلبستگی خود را به انقلاب، نظام، رهبری و شهدا نشان دهیم و در پایان هم به جهانیان اثبات کنیم که دستاوردهای انقلاب اسلامی سبب شده تا روز به روز بر ارادتمندان به انقلاب با این که دشمنان از هیچ توطئه ای درمورد آن فروگذارنکردند ، افزوده شود.
پشت نظام را خالی نمی کنیم
امام جمعه نهبندان هم به یاوه گویی های اخیر مقامات آمریکایی اشاره می کند و می گوید: هر چند همه ساله مردم ایران در راهپیمایی 22 بهمن شرکت می کنند اما امسال ضرورت شرکت مردم چند برابر شده است چرا که باید با این حضور به مقامات آمریکایی نشان دهیم که هرگز پشت نظام و مقام معظم رهبری را خالی نخواهیم کرد و تا آخر ایستاده ایم.
حجت الاسلام والمسلمین «خزایی» اضافه می کند: مردم نهبندان همیشه نشان داده اند که پشتیبان ولایت فقیه هستند و امسال نیز یک بار دیگر برگ زرینی در تاریخ این شهرستان به نمایش خواهند گذاشت.
حماسه آفرینی دوباره مردم
یک شهروند نهبندانی هم حضور در راهپیمایی 22 بهمن را برای هر ایرانی ضروری می داند و می گوید: ملت همیشه بیدار ایران از ابتدای انقلاب تا کنون در تمام صحنه ها حضوری پرشور داشته اند و نشان داده اند که هیچ قدرتی در دنیا نمی تواند جلوی خروش این ملت را بگیرد و در 22 بهمن ماه هم مانند گذشته حماسه خواهند آفرید.
«هاشمزهی» می افزاید: طی روزها و ماه های گذشته رئیس جمهور آمریکا سخنان زیادی علیه دولت و ملت ایران مطرح کرده است که هیچ یک از آن ها نمی تواند ذره ای مردم را از هدفی که دارند دور کند.
شور ملت ایران
شهروندی از بیرجند هم در مورد ضرورت حضور در راهپیمایی 22 بهمن می گوید: هر چند حضور در راهپیمایی 22 بهمن یک وظیفه است اما حضور هر ایرانی در مراسم این روز شور و غیرت ملت ایران را به جامعه جهانی نشان می دهد . «اردونی» با بیان این که همه ساله این مراسم با شور و حرارت بیشتر برگزار می شود، می افزاید: این روز نماد پاسداری مردم از ارزش ها و آرمان های امام خمینی (ره) و انقلاب اسلامی است و در شوسف هم هر سال بر جمعیت شرکت کنندگان در این مراسم افزوده می شود چرا که هر روز بر آگاهی ملت افزوده می شود.
روز اتحاد ایرانی
دیگر شهروند بیرجندی هم با اشاره به اهمیت حضور در راهپیمایی 22 بهمن امسال به «خراسان جنوبی» می گوید: این روز نماد اتحاد ، همدلی و قدرت ملت ایران است و از آن جا که این قدرت باید برای همیشه حفظ شود حضور در مراسم این روز برای هر ایرانی ضرورت دارد تا هیچ ابرقدرتی جرات تعدی به کشور را نداشته باشد. «عبیری» حضور مردم در راهپیمایی 22 بهمن را موجب دلگرمی دوستان و نا امیدی دشمنان نظام اسلامی ایران دانسته و اضافه می کند: تا کنون هر رئیس جمهوری که در آمریکا روی کار آمده است دشمنی با ایران را در سیاست های خود داشته است و سیاست مداران این کشور همیشه به دنبال روزنه ای می گردند تا بتوانند ضربه ای به ملت و نظام ایران بزنند اما این حضور به آن ها می فهماند که ملت ایران همیشه بیدار و آگاه هستند و هرگز دشمن نمی تواند گزندی به این ملت برساند.
پاسخ به یاوه گویی ها
یک فروشنده هم به یاوه گویی های «ترامپ» رئیس جمهور آمریکا اشاره می کند و می گوید: این روزها شاهد سخنان بی منطق دولت مردان آمریکایی و دشمنان علیه ایران اسلامی هستیم و حضور هر ایرانی در راهپیمایی 22 بهمن و شعارهایی که سر می دهند پاسخی محکم به این یاوه گویی ها خواهد بود.
«توانا» حضور در این راهپیمایی را بیعت با آرمان های امام خمینی (ره) و شهدا می داند و می افزاید: هرچند مشکلاتی وجود دارد اما این دلیلی برای حمایت نکردن از انقلاب نمی شود.
دشمنی با ایران ادامه دارد
یک کارگر هم بر حضور حداکثری مردم در راهپیمایی 22 بهمن تاکید می کند و می گوید: تاکنون آمریکا برای جنگ افروزی در خاورمیانه میلیارد ها دلار هزینه کرده است و از این به بعد هم هزینه خواهد کرد پس می طلبد تا مانند هر سال یک بار دیگر با مشت های گره کرده به آمریکا نشان دهیم که دسیسه هایش تاثیری در وحدت امت اسلامی ندارد.
وی اظهار می کند: همه باید در این روز با مشت های گره کرده در راهپیمایی حاضر شوند و میدان را خالی نکنند چون مشکلات رفع می شود اما دشمنی ها با ایران ادامه دارد.
آغاز استقلال ایران
کارگر یکی از پروژه های ساختمانی هم 22 بهمن را آغاز استقلال ایران می داند و اظهار می کند: در چنین روزی ملت ایران از ظلم رها شد و به استقلال رسید و باید حداقل برای زنده نگه داشتن یاد این روز به صحنه بیاییم و این روز را گرامی بداریم . «محمدی» می افزاید: هر چند در کشور مشکلاتی از قبیل اقتصادی و یا اجتماعی وجود دارد اما هر زمان که پای منافع ملی و عمومی در میان باشد به میدان می آییم و نشان می دهیم که تا آخر پای ارزش های کشور می ایستیم.
ایستاده تا پای جان
یک سالمند هم شرکت در راهپیمایی 22 بهمن را وظیفه اصلی هر ایرانی دانسته و می گوید: همان طور که سال 57 با تظاهرات خود شاه را از کشور بیرون انداختیم ، امسال هم در ادامه راه با حضور در راهپیمایی 22 بهمن حرکت های دشمنان داخلی و خارجی علیه کشور را محکوم می کنیم. «فروتن» با ضروری خواندن حضور مردم در صحنه های مختلف نظام ، متذکر می شود: حضور در راهپیمایی 22 بهمن ، بیش از هر سالی ضرورت دارد چرا که این حضور باعث می شود غرب بداند اعمال تحریم های غیر انسانی اش هیچ تاثیری بر نگرش مردم ایران نسبت به حکومت جمهوری اسلامی ندارد و تا پای جانشان پای نظام و حفظ خون شهدا ایستاده اند.
باز هم می آییم
یک شهروند دیگر هم با اشاره به دشمنی های آمریکا و غرب می گوید: یکی از ترفندهایی که قدرت های غربی در سال های اخیر علیه جمهوری اسلامی به کار گرفته اند، استفاده از تهدیدهای متفاوت است و آن ها بارها در سخنرانی های خود اعلام کرده اند که در صورت بی تاثیر ماندن تحریم ها از گزینه حمله نظامی استفاده خواهند کرد و حضور مردم در راهپیمایی به غربی ها اعلام می کند که هیچ غلطی نمی توانند بکنند.
وی ادامه می دهد: مشکلات زیادی داشته ایم که آن را به کمک هم رفع کرده ایم و باز هم رفع خواهیم کرد ، این ها باعث دلسردی ما نشده است و باز هم مثل سال های قبل در راهپیمایی 22 بهمن حضور خواهیم داشت.
غفلت نکنیم
یک بانوی بیرجندی هم می گوید: تظاهرات و راهپیمایی مردم، نماد حضور آنان در پاسداری از ارزش ها و آرمان های انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن و نشانگر اقتدار و پشتوانه مردمی نظام به عنوان اصلی ترین پشتوانه کشور است .
به گفته وی با توجه به حوادث اخیر کشور و همچنین تهدید ها علیه ایران حضور مردم چه زن و چه مرد در راهپیمایی 22 بهمن وظیفه ای دینی و ملی محسوب می شود که نباید از آن غفلت کنیم و یا تأثیر آن را نادیده بگیریم.