
امامان جمعه استان روز گذشته در خطبه های نماز جمعه مردم را به هوشیاری و وحدت در مقابل توطئه های دشمن فرا خواندند و با اشاره به اقتدار نظام جمهوری اسلامی ایران از تمام اقشار خواستند تا در راهپیمایی 22 بهمن حضوری چشمگیر و دشمن شکن داشته باشند .
آنان با اشاره به دشمنی ادامه دار دنیای استکبار با ایران ، حضور حداکثری مردم را در آغاز چهلمین سال پیروزی انقلاب مایه یاس و ناامیدی دشمن دانستند.
حاجی آباد
کینه آشکار دشمن
دروگر - امام جمعه حاجی آباد در خطبه های نماز جمعه با اشاره به این که امروز بیش از هر زمانی کینه و دشمنی استکبار علیه اسلام بر ملا شده است ،گفت: اگر جلوی فرهنگ بیگانه ایستادگی نکنیم آن ها پا را فراتر خواهند گذاشت بنابراین باید از فرهنگ غنی و اسلامیت خود دفاع کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین «مرتضایی نیا» تاکید کرد:22 بهمن روز نمایش ملی وحدت ایرانیان و روز تودهنی زدن به دشمنان و بیگانگان است .
وی تاکید کرد : امروز برای حفظ نظام و انقلاب باید تلاش کرد و زحمت کشید چون برای ایجاد این انقلاب خون ها ریخته شده است . مرتضایی نیا گفت : حضور مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن هم دشمن را شگفت زده خواهد کرد و هم اقتدار نظام و انقلاب را نشان خواهد داد.
مود
بیعت دوباره با آرمان ها
خسروی- امام جمعه مود گفت : 22بهمن همه مردم با حضورخود دوباره با آرمان های امام و رهبری تجدید بیعت خواهند کرد.
حجت الاسلام والمسلمین «فلسفی» یکی از عوامل به وجود آورنده انقلاب را اسلام خواهی ملت ایران عنوان کرد و افزود: وقتی به برکات و ثمرات انقلاب دقت می کنیم متوجه می شویم که انقلاب اسلامی ایران بسیاری از احکام اسلام را واقعیت و عینیت بخشیده است که مصداق اصلی آن عدالت اجتماعی است.
سربیشه
پنهان ماندن برخی زوایای انقلاب
امام جمعه سربیشه هم در جمع نمازگزاران گفت : برخی از زوایای این انقلاب و زندگی امام خمینی( ره ) هنوز پنهان مانده است . حجت الاسلام والمسلمین «سنجری» اتکا به سرمایه های داخلی و جلوگیری از واردات محصولاتی که مشابه آن ها در داخل تولید می شود و اعتماد به نیروی جوان و قطع امید از بیگانگان را از مواردی بیان کرد که باید امروز مورد توجه همگان قرار گیرد.
نهبندان
صحنه های همبستگی
مرندی - امام جمعه نهبندان در جمع نمازگزاران گفت : این روزها صحنه های زیبایی از همبستگی مردم و مسئولان در سراسر کشور رقم خورد که کار آمدی و خدمت رسانی نظام را به رخ جهانیان کشید .
حجت الاسلام والمسلمین «خزایی» افزود: بار دیگر برای چهلمین مرتبه ملت ایران اقتدار، امنیت، وحدت و انسجام خود را در راهپیمایی 22بهمن به نمایش خواهند گذاشت.
شوسف
راه برون رفت از مشکلات
مقیمی – امام جمعه شوسف در خطبه های نماز گفت : اکنون که 40 سال از عمر با عزت انقلاب اسلامی می گذرد وقت آن است که راه برون رفت از مشکلات را پیدا کنیم .
حجت الاسلام والمسلمین «نوری» با بیان این که اولین راه پایبندی به اصول و مبانی انقلاب همان انقلابی بودن و انقلابی عمل کردن است افزود : اتکا به سرمایه های داخلی و اعتماد به نیروهای جوان ، قطع وابستگی و امید از بیگانگان ، توجه جدی به تولید علم و نوآوری ، مدیریت جهادی ، مقابله با نفوذ و مردمی کردن اقتصاد و فرهنگ از جمله شاخصه های اساسی و راه برون رفت از مشکلات فعلی و پیش روی نظام و انقلاب است .
خضری دشت بیاض
مهمترین نیاز عصر ما
سدیدی - امام جمعه خضری دشت بیاض در خطبه های نماز جمعه این شهر گفت: اگر بخواهیم در آینده نظامی مستحکم و جامعه ای پیشرفته و نسلی سعادتمند داشته باشیم، باید بدانیم که مهم ترین نیاز عصر ما پرورش انسان های امین و درست کار است.
حجت الاسلام والمسلمین «یعقوبی» افزود: رسیدن به قله همیشه با رنج ها و سختی هایی همراه است و نمی شود کسی قصد رسیدن به قله کوه و بالاترین نقطه را داشته باشد اما تحمل رنج و سختی را نداشته باشد.
دیهوک
خطری که نظام را تهدید می کند
استاد - امام جمعه موقت دیهوک گفت: امروز کسانی هستند که با حمایت استکبار دم از جدایی دین از سیاست می زنند و این بزرگترین خطری است که نظام و انقلاب را تهدید می کند.
حجت الاسلام والمسلمین «استاد» افزود: افرادی هستند که با افکار و نظریاتشان می خواهند نظام را ناکارآمد جلوه دهند و به انقلاب و نظام ضربه بزنند اما مردم انقلابی ایران با صلابت تر از گذشته با حضور گسترده خود در راهپیمایی 22 بهمن نخواهند گذاشت آن ها به اهدافشان برسند.
سرایان
برگی دیگر در تاریخ انقلاب
موسوی - امام جمعه سرایان با تبریک فرا رسیدن ۲۲ بهمن از همه مردم دعوت کرد تا با حضور باشکوه و گسترده خود در راهپیمایی این روز برگ زرین دیگری درکتاب افتخارات انقلاب اسلامی ثبت کنند.
حجت الاسلام والمسلمین «نجمی پور» با بیان این که امروز ایران اسلامی مسلح به سلاح اراده و ایمان و همراهی مردم با دولت درکنار ولایت است که از سلاح اتمی برنده تر است افزود: امروز خط مقدم خدمت به مردم، توجه به بحث معیشت و حل مشکلات آنان است.
آرین شهر
دلایل قیام امام راحل(ره)
سالخورده - امام جمعه موقت آرین شهرگفت : یکی از معتبرترین دلایل قیام امام راحل (ره) از سال ۴۲ تاپیروزی انقلاب اسلامی ، بحث معنویت ، فداکاری ، ایثار و حمایت از حق بودکه در نهضت امام خمینی (ره) وجود داشت.
حجت الاسلام والمسلمین «خوشخو» افزود: مردم وقتی اخلاص را در وجود حضرت امام مشاهده کردند باعث شد تا با ایشان همراه شوند و شالوده نظام طاغوت را در هم بپیچند.
ارسک
آن چه مردم را رنج می دهد
رحیمیان – امام جمعه ارسک در خطبه های نماز جمعه گفت : مردم در جامعه اسلامی ایران از تحمل مشکلات و سختی نگران نیستند و مشکلات را برای بقای نظام وانقلاب تحمل می کنند ولی آن چه مردم را رنج می دهد تبعیض و بی عدالتی و فساد است که مسئولان باید با تمام تلاش و جدیت با تبعیض و بی عدالتی مبارزه کنند .
حجت الاسلام والمسلمین «استاد» از همه مردم خواست تا در راهپیمایی 22بهمن امسال از سال های دیگر باشکوه تر شرکت کنند تا دشمنان بدانند ما پای آرمان های نظام ، انقلاب و رهبری محکم تر از گذشته ایستاده ایم .
بشرویه
مردم در امنیت
پورغزنین - امام جمعه بشرویه گفت: با پیروزی انقلاب اسلامی عدالت در جامعه حکم فرما شد و امروز بعد از گذشت 40 سال از انقلاب مردم همچنان در امنیت و آرامش هستند.
حجت الاسلام والمسلمین «شمس الدین» افزود: مردم ایران باردیگر باید با حضور حداکثری و پرشور خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن دشمنان را نا امید کنند و به جهانیان نشان دهند که این نظام مردمی و ولایی است.
فردوس
ناسپاسی نکنیم
باکمال - امام جمعه فردوس شرکت نکردن درراهپیمایی 22 بهمن با وجود توانایی را نا سپاسی از نعمت انقلاب دانست و گفت: حضورفعال در صحنه های مختلف نشانه ای از قدرشناسی از انقلاب است.
حجت الاسلام والمسلمین «بابایی» افزود : مردم بسیاری از سختی های نظام را تحمل می کنند اما فساد وتبعیض را برنمی تابند و برهمین اساس گلایه هایی دارند وبرای رفع این گلایه ها می بایست ، بساط اختلاس ها ، حقوق های نجومی وتبعیض ها از کشور برچیده شود تا آرامش به مردم بازگردد .
خوسف
جوابی به دشمنان
مشمولی - امام جمعه خوسف با دعوت از مردم به حضور پر شور در راهپیمایی 22 بهمن و جواب دادن به خباثت های دشمنان انقلاب گفت: همه قشرهای مردم با حضور پر شور خود یک بار دیگر مشت محکمی بر دهان همه بدخواهان نظام بزنند .
حجت الاسلام والمسلمین « شاهبیکی» افزود: دشمن از ابتدای انقلاب و تا به امروز سعی داشته تا با توطئه ها ، ترفندها و جنگ های نظامی ، اقتصادی ، فرهنگی و ... مردم را از نظام و انقلاب جدا کند ولی نتوانسته است.
عشق آباد
پدیده منحصر به فرد
رنجبر- امام جمعه عشق آباد ضمن گرامیداشت ۲۲ بهمن گفت: انقلاب اسلامی یک پدیده بزرگ و منحصر به فرد در تاریخ معاصر بود که پایه های کاخ کفر را لرزاند.
حجت الاسلام و المسلمین «تکمیلی» از همه مردم دعوت کرد با حضور گسترده خود در راهپیمایی ۲۲ بهمن دشمنان را همانند گذشته نا امید و ناکام سازند.
اسفدن
22بهمن روز جشن ملی
امام جمعه اسفدن نیز در جمع نماز گزاران گفت: 22بهمن متعلق به هیچ گروه و جناح خاصی نیست بلکه روز جشن ملی ملت ایران است.
حجت الاسلام والمسلمین «عبدالهی» افزود: دشمن خیلی سعی کرد که انقلاب روی چهل سالگی خودش را نبیند ولی به کوری چشم دشمنان این امر محقق نشد.
قاین
ادامه حق خواهی مردم
حقانی – امام جمعه قاین گفت: راهپیمایی 22 بهمن در ادامه حق خواهی مردم و مبارزه با دشمنان اسلام و انقلاب و تثبیت آرمان های اصیل انقلاب است.
حجت الاسلام والمسلمین «رحمانی» افزود: باید مردم انقلابی ایران با حضور گسترده در راهپیمایی 22 بهمن به دشمنان ثابت کنند که دل در گرو انقلاب ، امام و رهبر دارند.
قهستان
اقتدار ادامه دار
رحیم زاده - امام جمعه قهستان در جمع نمازگزاران گفت: انقلاب 57 زلزله 57 ریشتری بود که جهان اسلام را به لرزه درآورد و باعث انگشت حیرت به دهان گرفتن بسیاری از سیاست مداران شد.
حجت الاسلام و المسلمین «خزاعی»با بیان این که روز به روز بر اقتدار انقلاب اسلامی افزوده می شود، افزود: مردم قدر انقلاب و نظام را بدانند و مشکلات دولت ها را به حساب نظام نگذارند.
اسدیه
وحدت کلمه
امام جمعه اسدیه در جمع نمازگزاران این شهر ایمان به خدا و وحدت کلمه را دو عامل مهم در پیروزی انقلاب اسلامی دانست و گفت: این عوامل علاوه بر رمز پیروزی ، باعث بقای نظام هستند.
حجت الاسلام والمسلمین«حسینی» تاکید کرد: در صورت اتحاد هیچ قدرتی یارای مواجه با سیل عظیم مردم را ندارد و وحدت مردم حکایت گر باور ایمانی آنان به نهضت امام راحل (ره) است .