«واقعی» مدیر کل آموزش و پرورش شد
مدیر کل جدید آموزش و پرورش امروز معرفی می شود. به گزارش «خراسان جنوبی» چند ماه است که اداره کل آموزش و پرورش بعد از بازنشسته شدن «عباس لامعی» با سرپرست اداره می شود.
بنابراین گزارش در این مدت نیز گزینه هایی برای تصدی این پست مطرح شد که یکی از آن ها سرپرست فعلی اداره کل آموزش و پرورش بود اما امروز «عباس واقعی» معاون پشتیبانی این اداره کل به عنوان مدیر کل جدید معارفه می شود.
آغاز برداشت ذرت علوفه ای در استان
185ذرت کار خراسان جنوبی برداشت ذرت علوفه ای را از 750 هکتار زمین کشاورزی آغاز کردند.معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان ضمن بیان این مطلب پیش بینی کرد از این اراضی 32 هزار تن محصول به ارزش 9 میلیارد و 600 میلیون تومان برداشت شود.
«عصمتی پور» افزود: شهرستان طبس بیشترین سطح زیر کشت ذرت علوفه ای در استان را به خود اختصاص داده است.
۴۰۰ برنامه برای هفته ملی کودک در خراسان جنوبی
۴۰۰ برنامه همزمان با هفته ملی کودک در خراسان جنوبی برگزار می شود.مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان گفت: هفته ملی کودک امسال از ۱۴ تا ۲۰ مهر برگزار میشود که برای آشنایی بیشتر خانواده ها و عموم مردم با حقوق کودکان و شناخت بیشتر آنان است.
«حمیدی» اظهار کرد: رویکرد برنامههای هفته ملی کودک توجه به آموزههای عاشورایی، صرفه جویی، حمایت از کالای ایرانی و توجه به کودکان با نیازهای ویژه است.
وی از جمله برنامه ها به دیدار کودکان و نوجوانان با نماینده ولی فقیه در استان و مسئولان، عضویت رایگان در کانون، برگزاری نشست تخصصی و کارگاههای آموزشی با موضوعات متنوع، تجلیل از اعضای موفق فرهنگی و ادبی و حضور مربیان قصه گو در جمع کودکان اشاره کرد.
هزینه ۱۷۰ میلیون تومانی برای داروی بیماران خاص
مسئول مرکز بیماریهای خاص خراسانجنوبی گفت: ۱۷۰ میلیون تومان در شش ماه اول سال 97 در زمینه حمایت از بیماران خاص در تهیه دارو هزینه شده است.
«هادی دهقانی» اظهار کرد: بیماران مبتلا به بیماری های هموفیلی، تالاسمی، دیالیزی، پیوند کلیه،EB و MS زیر نظر مرکز بیماری های خاص خراسان جنوبی هستند.وی اظهار کرد: تعداد بیماران تالاسمی و هموفیلی در خراسان جنوبی افزایش خاصی نداشته است اما برخی از بیماری ها مانند دیالیز به دلیل این که محیط و جغرافیا در بروز آن نقش آفرین است، افزایش داشته است.
«دهقانی» ادامه داد: در خراسان جنوبی ۱۶۲ بیمار هموفیلی، ۷۷ بیمار تالاسمی، ۲۰۱ بیمار مبتلا به MS، ۶۴ بیمار دیالیزی، ۱۶۴ بیمار پیوند کلیه و ۱۷ بیمار مبتلا به EB وجود دارد.
وی افزود: تعداد بیماران دیالیزی در خراسان جنوبی هر سال حدود ۱۳ درصد و تعداد بیماران MS حدود هشت درصد افزایش می یابد.
116 هزار نفر برای کارت ملی هوشمند اقدام نکردند
مدیر کل ثبت احوال با بیان این که ۱۱۶ هزار نفر در استان برای دریافت کارت ملی هوشمند اقدام نکرده اند، گفت: برای ۸۰ درصد واجدان شرایط کارت ملی هوشمند صادر شده است.
«مجتبی فاطمی» با اشاره به آمار وقایع حیاتی در نیمه اول سال ۹۷ اظهار کرد: در شش ماه اول سال ۹۷ ، هشت هزار و ۷۳۱ واقعه ولادت و هزار و ۸۷۴ واقعه فوت و همچنین سه هزار و ۸۷۵ واقعه ازدواج و ۵۹۳ واقعه طلاق در خراسان جنوبی به ثبت رسیده است.
«فاطمی» ادامه داد: در خراسان جنوبی ۵۷۳ هزار و ۲۱ نفر واجد دریافت کارت ملی هوشمند هستند که از این تعداد ۴۵۶ هزار و ۹۴۸ نفر از هم استانی ها موفق به دریافت کارت ملی هوشمند شدند.
هجوم «تشی» ها بر پیکر درختان 800 ساله نهبندان
تشی (سیخور) به 30 هزار هکتار از جنگل های بنه استان خسارت های جبران ناپذیری وارد کرده است. رئیس اداره جنگل اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری گفت: این جانور سبب شده است تعداد زیادی از درختان بنه شهرستان نهبندان که 400 تا 800 سال سن داشت، نابود شود.
«عباسعلی محمودی» اظهار کرد: تشی جانوری است که از ریشه و پیاز گیاهانی مانند زعفران و سیب زمینی تغذیه می کند ولی به دلیل تغییر شرایط اقلیمی و خشکسالی ها و افزایش این گونه حیوانات به درختان هجوم می آورند و سبب خشک شدن آن ها می شوند. به گفته وی علاوه بر درختان بنه، تشی خسارت های شدیدی به محصولات زعفرانی کشاورزان وارد کرده است.
وی با بیان این که موضوع حمله تشی ها به درختان و مزارع استان از سال 94 بحرانی شده است گفت: راهکارهایی برای حفظ درختان بنه داده شده است که اعتبارات زیادی می طلبد در حالی که در این زمینه اعتباری تخصیص داده نشده است. وی ادامه داد: برای اجرای سنگین چین دور درختان، تورهای گابیونی و حصارکشی درختان بنه 23 میلیارد و 300 میلیون تومان اعتبار نیاز است تا بتوان از هجوم این جانوران و آسیب به درختان جلوگیری کرد. به گفته وی اگر شرایط به همین منوال ادامه داشته باشد و اعتباراتی در این زمینه در نظر گرفته نشود به زودی خسارت ها به دو تا سه برابر خواهد رسید.