
106 پروژه دیروز به بهره برداری رسید
تعداد بازدید : 24
دومین برگ از کارتابل دولت در استان

گروه شهرستان ها- قطار بهره برداری از پروژه های هفته دولت در روز دوم حرکت خود از ایستگاه 106 پروژه عبور کرد تا نوید دهنده امتداد مسیر توسعه و آبادانی باشد. به گزارش «خراسان جنوبی»، روز گذشته معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار عازم سرایان شد تا به نمایندگی از پروژه های افتتاحی دومین روز هفته دولت، روبان چند پروژه را قیچی کند که طرح به سازی محور بیرجند- سه قلعه (قطعه چاه طالب- سه قلعه) از جمله این طرح ها بود. «میرجعفریان» روند پیشرفت مصوبه های سفر استاندار به سرایان را خوب ارزیابی کرد و گفت: این شهرستان، پیشتاز اجرای مصوبه های سفر است. وی با اشاره به بهره مندی ۹۱ درصد جمعیت این شهرستان از نعمت گاز، تامین انرژی را از مشکلات واحدهای تولیدی دانست و افزود: گازرسانی به روستاها همچنان در دستور کار قرار دارد.
فرماندار سرایان هم در آیین افتتاح این طرح، بهره برداری از مسیر را با اعتبار دو میلیارد و ۹۶۰ میلیون تومان و با طول 4/7 کیلومتر اعلام و اضافه کرد: گازرسانی به هفت واحد صنعتی و تولیدی با اعتبار دو میلیارد و ۱۰۰ میلیون تومان و اجرای ۲۱ کیلومتر خط تغذیه و شبکه، ایستگاه اندازه گیری و انشعابات افتتاح شد. به گفته «رسولی مقدم»، طی هفته دولت بهره برداری از ۷۷ طرح عمرانی با اعتبار ۱۹ میلیارد تومان در این شهرستان آغاز می شود. بهره برداری از سایت اینترنتی پر سرعت روستایی چاه غیاث با اعتبار بیش از ۲۰ میلیارد ریال و کلنگ زنی احداث پروژه اصلاح مسیر و ایمن سازی تقاطع هم سطح جاده عمرویی با محور دوبانده سرایان- آیسک از دیگر پروژه های افتتاحی و کلنگ زنی روز گذشته در سرایان بود.
طرح 100 نفری شتر داشتی
با حضور فرماندار نهبندان، امام جمعه و جمعی از مسئولان؛ چهار پروژه احیا و مرمت قنات و یک پروژه احداث استخر ذخیره قنات های اسدآباد، کالک ذهاب، مبادی سفلی و احمدآباد هم به بهره برداری رسید. افزون بر این، طرح 100 نفری پرورش شتر داشتی با سرمایه گذاری 700 میلیون تومان، ترمیم و بازسازی نوار حفاری معابر شوسف و اجرای جدول گذاری، زیرسازی خیابان فردوس و مرزداران این شهر با مجموع اعتبار بیش از یک میلیارد و 400 میلیون تومان از دیگر پروژه های افتتاحی در نهبندان بود. افتتاح طرح آبیاری تحت فشار (قنات روستای حسین آباد سرکل) با اعتبار بیش از 225 میلیون تومان، کلنگ زنی اجرای دو پروژه آب رسانی به روستاهای افضل آباد و کوه لوله با جمعیت بهره بردار 100 خانوار و افتتاح دهیاری گرم تمام ده به نمایندگی از سه پروژه با اعتبار بیش از 240 میلیون تومان هم در نهبندان انجام شد.
22 پروژه در خضری دشت بیاض
گزارش خبرنگار ما از خضری دشت بیاض هم حاکی است، روز گذشته 22 پروژه با اعتبار سه میلیارد و 410 میلیون تومان با جمعیت 10 هزار و 500 نفر به بهره داری رسید. افتتاح طرح آبیاری تحت فشار چاه شماره چهار خضری به نمایندگی از هفت پروژه، روکش آسفالت معابر شهری، افتتاح پل محور روستایی خضری به علی زنگی فتح آباد و آسفالت معابر روستایی بیناباج به نمایندگی از 11 پروژه از طرح های هفته دولت در خضری دشت بیاض بود.
اشتغال برای 16 نفر
به گزارش خبرنگار ما از بشرویه، هفت طرح در ارسک بشرویه هم روز گذشته با اعتبار یک میلیارد و ۲۶۵ میلیون تومان به منظور بهره مندی ۲۷۱ خانوار و اشتغال زایی برای ۱۶ نفر افتتاح و همچنین کلنگ طرح توسعه بافت شهری ارسک در این شهر به زمین زده شد. افزون بر این، لوله گذاری موتور پمپ شهید اسماعیلی، طرح هلالی آبگیر، کلنگ زنی طرح ارتقای مبلمان شهری ارسک، ارتباط تلفن ثابت بولوار امام رضا (ع) ارسک، پل مسیر ارسک به رقه به طول 3 کیلومتر و ... از دیگر طرح ها در این بخش بود. شهردار بشرویه هم از بهره برداری بیش از 30 پروژه عمرانی خدماتی و کلنگ زنی دو پروژه مهم در هفته دولت با اعتبار هفت میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: آسفالت معابر به مساحت 45 هزار متر مربع، احداث پارک خطی در بولوار قائم، بوستان مادر و ... از مهم ترین طرح هاست. «بلالی» با اشاره به طرح جدول گذاری، زیرسازی و آسفالت باند کندروی بولوار امام رضا (ع) با اعتبار حدود 700 میلیون تومان افزود: عملیات اجرایی آن هفته دولت آغاز می شود.گزارش خبرنگار ما از طبس هم حاکی است، در هفته دولت ۸۵ پروژه با اعتبار بیش از ۴۸ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان در طبس افتتاح و چهار پروژه به مبلغ ۱۵ میلیارد و ۶۲۵ میلیون تومان شروع می شود که با بهره برداری از 89 طرح، برای 226 نفر اشتغال پایدار ایجاد خواهد شد.
24 پروژه در زیرکوه
در دومین روز از هفته دولت، هفت طرح به نمایندگی از ۲۴ پروژه با اعتبار بیش از چهار میلیارد و ۵۵۰ میلیون تومان در شاسکوه زیرکوه به بهره برداری رسید. طرح جنگل کاری با نهال همراه با هلالی آبگیر، سیل بند خاکی استند، تامین برق متقاضیان، بهینه سازی شبکه های برق 9 روستا، حفر چاه تامین آب شرب دام ۱۰محله عشایری، زیرسازی و آسفالت معابر به نمایندگی از پنج پروژه، اجرای جدول و کانیوو، زیرسازی و آسفالت معابر آبیز به نمایندگی از شش پروژه شهری و به سازی و آسفالت محور آبیز- حاجی آباد از دیگر پروژه های افتتاحی بود.