صفحات این شماره

تعداد بازدید : 92
با خبرنگاران
60 درصد دانش آموزان استان
در سامانه شاد
موسوی- بعد از راه اندازی سامانه شاد در مدارس ، 100 درصد مدیران، 90درصد معلمان و 60 درصد دانش آموزان استان وارد این سامانه شدند. «یکه خوانی» معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش در جلسه مدیران مقاطع سه گانه تحصیلی آموزش و پرورش سرایان با تشریح فعالیت های آموزشی و پرورشی و راه اندازی مدارس در شرایط کرونایی با قدردانی از شرکت حداکثری مدیران و معلمان گفت: تا زمان تحقق کامل سامانه شاد مدیران مدارس و دبیران باید در این فرصت، از هر شیوه ای در انتقال محتوای کتب درسی به دانش آموزان استفاده کنند و با رعایت همه پروتکل های بهداشتی فعالانه فعالیت های آموزشی و پرورشی و بستر بهره مندی دانش آموزان در دسترسی به سامانه شاد را پیگیری کنند.وی پیگیری و تامین شایستگی های لازم برای ارتقا به پایه بالاتر در دانش آموزان و پاسخ گو بودن به اولیا و کسب رضایت آنان را از تکالیف مدیران برشمرد و با توصیه به مدیران مدارس افزود: با رصد لحظه ای از تحقق آموزش 100 درصدی محتوای کتب درسی به دانش آموزان و اتمام کتب، برای تصمیم گیری در شورای مدرسه استفاده کنند. «کسمایی» مدیر آموزش و پرورش سرایان نیز با تشریح فعالیت های آموزشی و پرورشی این شهرستان از تلاش حداکثری مدارس برای انتقال محتوای درسی به دانش آموزان خبر داد.
امتداد رزمایش مهربانی
301 بسته معیشتی با هدف طرح رزمایش مهربانی بین نیازمندان بشرویه توزیع شد. به گزارش «خراسان جنوبی» این رزمایش با مشارکت بنیاد مستضعفان، کمیته امداد امام خمینی(ره)، ستاد اجرایی فرمان امام خمینی(ره) و استانداری برگزار شد. حجت الاسلام والمسلمین «معلمی» امام جمعه بشرویه در این رزمایش گفت: براساس برآورد انجام شده، بیش از سه هزار بسته غذایی بین نیازمندان این شهرستان توزیع شده است. «بیکی» فرماندار نهبندان هم در مراسم رزمایش مهربانی این شهرستان گفت: به منظور اجرای منویات مقام معظم رهبری و همزمان با ایام سوگواری شهادت حضرت علی (ع)، بیش از 920 بسته معیشتی بین خانواده های آسیب دیده از بیماری کرونا در نهبندان توزیع می شود. رئیس اداره تبلیغات اسلامی قاینات هم گفت: از سوی دفتر مقام معظم رهبری هزار سبد کالا به افراد نیازمند و عائله مند شهرستان اختصاص یافت. حجت الاسلام«علی پور» ارزش ریالی این هدایا را یک میلیارد و 500 میلیون ریال اعلام کرد. به گزارش خبرنگار ما از زیرکوه در قالب رزمایش مهربانی هزار و 93 بسته معیشتی در اختیار جامعه هدف زیرکوه قرار می گیرد. به گزارش خبرنگار ما، به همت یکی از خیران شهر آیسک هم در شب 21 ماه مبارک رمضان 400 پرس غذای گرم بین نیازمندان این شهر توزیع شد.
زیرکوه، شهرستان بدون ساختمان فنی و حرفه ای
دروگر- زیرکوه تنها شهرستانی است که ساختمان فنی و حرفه ای ندارد. مدیرکل فنی و حرفه ای در مراسم آغاز عملیات احداث مرکز فنی و حرفه ای زیرکوه، گفت: در صورت تخصیص اعتبار، ساختمانی با زیربنای هزار متر مربع در شهرستان احداث می شود. «خوشایند» ادامه داد: پس از اتمام عملیات ساختمانی، چهار کارگاه فعال و حدود 30 حرفه در این محل آموزش داده می شود. به گفته او برای اتمام این پروژه حدود 60 میلیارد ریال اعتبار نیاز است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 97
دلالان در انبارهای زرشک

ترس از خراب شدن زرشک
زرشک کاری که درآمدش در این روزها فروش محصول انباشت شده است به خبرنگار ما گفت که زرشک تولیدی اش همچنان در انبار مانده و حال با رخنه رطوبت به انبار و رسیدن به روزهای گرم سال امکان خراب شدن و آفت زدن محصول زیاد است. به گفته وی، هنوز برنامه ای برای خرید محصول اعلام نشده است و بازار داخل استان هم کشش این همه زرشک را ندارد و برای صادرات و خرید تضمینی هم برنامه ای نیست. زرشک کار دیگری نیز با بیان این که کرونا سبب طولانی شدن روزهای ذخیره و کسادی بازار زرشک شد، از جولان دلالان برای خرید این محصول در این روزها خبرداد و افزود: شیوع کرونا و طبق روال هر سال که در ماه رمضان بازار محصول زرشک از رونق کمتری برخوردار است در کنار ترس کشاورزان از خراب شدن زرشک ها در تالارها، پای دلالان را برای جمع آوری و خرید این محصول به انبارها باز کرده است. وی قیمت هر کیلو زرشک مرغوب پفکی را 50 هزار تومان اعلام و اظهارکرد که دلالان کمترین پیشنهاد قیمت برای خرید این محصول را ارائه می دهند و کشاورز چون برای گذران زندگی نیاز به فروش و ترس از آفت زدگی و آسیب دیدن آن به دلیل عوامل طبیعی دارد، بنابراین محصول خود را کمتر از ارزش واقعی می فروشد و در عمل عایدی چندانی ندارد.
خرید و فروش بهترنسبت به اول سال
وی وضعیت خرید و فروش این محصول را در مقایسه با اوایل سال بهتر برآورد کرد و ادامه داد: زرشک این روزها در بازار مشهد به شکل کارتنی به نرخ هر کیلو 70 هزار تومان به فروش می رسد اما به دلیل بسته بودن رستوران ها و تالارها، تعطیلی سفرها و ... بازار رونق چندانی ندارد و اعلام وضعیت نهایی بازار بستگی به روزهای بعد از ماه رمضان و ... دارد.
توقف خرید توافقی
مدیر امور باغبانی سازمان جهاد کشاورزی نیز با اشاره به این که خرید توافقی این محصول در فصل برداشت انجام شد اما به دلیل این که بازار محصول رونق گرفت و قیمت موجود در بازار از قیمت توافقی بیشتر بود، خرید توافقی متوقف شد، گفت: برآورد خسارات وارد شده به محصولات استراتژیک استان و دیگر محصولات و تولیدات کشاورزی استان به وزارت ارسال شده است و خواستار دریافت کمک با ارائه تسهیلات یا کمک های بلاعوض به افراد متضرر شده ایم اما تاکنون خبری از ابلاغ اعتبار نیست. «رضایی» به محموله های صادراتی زرشک سال گذشته در وزن های 5 و 10 تن و ارسال آن به کشور هایی چون ترکیه و کشورهای آسیای میانه اشاره کرد و ادامه داد: صادرات این محصول سال گذشته رونق گرفت و شیوع کرونا آن را با محدودیت مواجه کرد و حال هر چند صادرات آن از مرزهای خراسان جنوبی انجام نمی شود اما به تازگی به شکل محدود صادرات آن از مرزهای خاص به خارج از کشور آغاز شده است که می تواند به زرشک کاران کمک کند تا محصول خود را با ضرر نفروشند.
تسهیل احداث بارگاه بهداشتی زرشک
وی درباره باز شدن پای دلالان به این بازار و این که کشاورزان به سبب ترس از فاسد شدن، محصول خود را پایین تر از قیمت واقعی به دلالان می فروشند، گفت: کشاورز برای ذخیره زرشک در سردخانه های موجود باید هزینه بپردازد و سازمان جهاد کشاورزی برای جلوگیری از پرداخت این هزینه های جانبی مجوز احداث بارگاه بهداشتی زرشک را صادر می کند و امسال بر خلاف گذشته که روال کار طولانی و نیاز به استعلام های گوناگون داشت، شرایط راحت تر و صدور مجوز سرعت گرفته است، البته شاید اقدام در این شرایط سریع جواب ندهد اما یک اقدام زیرساختی مناسب برای محصول امسال و آینده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 97
خروجی جلسه
استاندار:
نایبند متحول می شود
برنامه های در نظر گرفته شده برای روستای گردشگری نایبند به طور حتم زمینه تحول این نقطه روستایی را فراهم می آورد. استاندار که به منظور شرکت در مراسم احیای دومین شب قدر به طبس رفته بود قبل از حضور در این مراسم به روستای گردشگری نایبند رفت و بعد از شنیدن خواسته های اهالی، ابراز امیدواری کرد: با انجام برنامه هایی مثل تأمین گاز، آب و برق پایدار، به سازی محور و ورودی های روستا، تحول در آن اتفاق بیفتد. «معتمدیان» بررسی خواسته های مردم و تعیین جدول زمان بندی برای رفع کامل آن ها را به معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری محول کرد. او درباره دو محور منتهی به نایبند گفت: برای به سازی محور ۳۰ کیلومتری نایبند به دیهوک، با تخصیص اعتبار ملی و تقویت پیمانکار، به سرعت اجرای پروژه کمک خواهد شد. او ادامه داد: برای به سازی مسیر 28 کیلومتری نایبند - راور هم مطالعات کار، اجرای فرایند مناقصه و واگذاری پروژه به پیمانکار طی یک برنامه زمان بندی مشخص انجام می شود.استاندار با تأکید بر این که نیاز است این منطقه به شبکه برق سراسری متصل شود تا مردم دغدغه قطع برق نداشته باشند، گفت: تلاش استان بر این است که طی یک بازه زمانی دو ساله این مشکل را برطرف کند.معتمدیان یادآور شد: حجم کار و هزینه لازم برای تأمین برق پایدار روستای نایبند به اندازه برق رسانی ۲۰ روستاست.به گزارش«خراسان جنوبی» استاندار در ادامه این سفر از روستاهای زردگاه و دیگ رستم هم بازدید کرد و بررسی خواسته های این دو منطقه را نیز از معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و مدیران حاضر خواستار شد.
برک بافی، خوشه
صنایع دستی بشرویه
پورغزنین- اگر برک بافی به عنوان خوشه صنایع دستی بشرویه تقویت شود می توان گامی با هدف تحقق جهش تولید دراین شهرستان برداشت. «شفیعی» فرماندار بشرویه در جلسه تعیین خوشه صنایع دستی این شهرستان گفت: یکی از مهم ترین راه های اشتغال زایی، فعال کردن بانوان در حوزه صنایع دستی است و راه اندازی و تقویت کارگاه های برک بافی در بشرویه به عنوان رشته شاخص شهرستان می تواند کمک بسیار موثری برای جهش تولید باشد.«سلیمانی رباطی» مسئول نمایندگی میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی بشرویه نیز گفت: در نظر است تا خانه برک بافی، خانه خراطی و خانه فروش محصولات عشایری با همکاری بخش خصوصی تا هفته دولت امسال در بافت تاریخی شهر بشرویه فعال شود.
طنین الهی العفو در دومین شب قدر متفاوت
الهی العفو، الهی العفو مردم خداجو و روزه داران خراسان جنوبی در دومین شب از لیالی قدر که همزمان با شب شهادت امیر المومنین علی (ع) بود به آسمان بلند شد و مهمانان سفره رمضان چه در خانه ها و چه در مساجد، حسینیه ها و اماکن مذهبی ائمه اطهار (ع)را واسطه قرار دادند تا به حکم خدای کریم تقدیری خوب برایشان رقم بخورد.به گزارش«خراسان جنوبی» حضور مردم خراسان جنوبی در مساجد، امامزادگان و اماکن مذهبی شهرها و روستاها با رعایت فواصل اجتماعی و موارد بهداشتی بیشتر از اولین شب قدر بود و حاضران این مجالس ضمن به جا آوردن اعمال دومین شب از لیالی قدر، در سوگ و عزای امام اول شیعیان ،نوحه غم سردادند و سخنرانان سخنانی در فضایل این شب و امام علی (ع) ایراد کردند.بنابر این گزارش، استاندار به همراه تعدادی از مدیران برای شرکت در مراسم شب قدر در امامزاده حسین بن موسی الکاظم (ع) طبس حضور یافت.گزارش خبرنگاران ما از دیگر نقاط استان حاکی است که مراسم دومین شب از لیالی قدر متفاوت از سال های قبل به دلیل شیوع ویروس کرونا و با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد.«دروگر» از زیرکوه گزارش داد، مراسم عزاداری و سوگواری حضرت علی (ع) و دومین شب از لیالی قدر با حضور پرشور مردم شهرستان در مساجد و تکایای این شهرستان برگزار شد. همچنین در مسجد فاطمه الزهرا (س) حاجی آباد، مهدیه اردکول، مسجد شاهرخت، میرآباد و ... سحری بین شرکت کنندگان توزیع شد. علاوه براین در شب های قدر 20 حامی سرپرستی 20 فرزند یتیم را در زیرکوه عهده دار شدند و ۵5 میلیون ریال کمک به ایتام شهرستان اهدا شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 6
چند خط خبر
*«محمد رضا دانشور» واقف خیراندیش فردوسی یک قطعه زمین به ارزش 100 میلیون ریال در روستای حسین آباد فردوس با نیت تامین هزینه های مسجد این روستا وقف کرد.
* «رمضان پور» بخشدار مرکزی قاین گفت: با همکاری موسسه خیریه امام علی (ع) قاینات و همکاری بخشداری مرکزی 260 بسته غذایی به ارزش 520 میلیون ریال بین روستاییان خرم آباد، جبار، چدان، گل گنج و بخش آباد توزیع شد.
*«تقوی نژاد» دهیار روستای نوغاب حاجی آباد گفت: مردم نوعدوست این روستا 65 میلیون ریال وجه نقد برای کمک به افراد نیازمند و آسیب دیده از ویروس کرونا اهدا کردند که بین 40 خانوار از اهالی این روستا توزیع شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 98
از گوشه و کنار استان
690 سبد غذایی برای نیازمندان قاین
حقانی -690 سبد کالا در مرحله اول و دوم رزمایش مواسات و کمک های مومنانه توسط کمیته امداد امام خمینی(ره) قاینات بین مددجویان این نهاد توزیع شد. «حسینی» مدیر کمیته امداد امام خمینی (ره) قاینات ارزش هر سبد را 250 هزار تومان اعلام و اظهارکرد که افزون برسبد کالا 200 تا 600 هزار تومان به حساب افراد واجد شرایط زیرپوشش واریز شد.
آب رسانی به 9 روستای نهبندان در زمین اجرا
آب رسانی به 9 روستا از مصوبه های سفر استاندار به نهبندان بود که آب رسانی به ۶ روستا هفته دولت سال گذشته عملیاتی شد و طرح آب رسانی به سه روستا نیز آماده افتتاح است. مدیر امور آب و فاضلاب نهبندان، با بیان این که برای آب رسانی به سه روستای آتشکده سفلی، آتشکده علیا و دهو بیش از سه میلیارد تومان اعتبار هزینه شده است، افزود: 94خانوار با جمعیت ۳۳۱ نفر از مزایای آب سالم و بهداشتی برخوردار شدند. «محمد محمدی» با اشاره به اجرای ۱۰۰ درصدی مصوبه های سفر برای آب رسانی به روستاهای نهبندان گفت: بازسازی خطوط و شبکههای فرسوده روستایی به طول ۱۰ کیلومتر به طور کامل اجرایی شد. به گزارش «خراسان جنوبی» سفر استاندار به نهبندان39 مصوبه داشت که پیشرفت فیزیکی این مصوبه ها بیش از 90 درصد است.
60 روحانی در روستاهای قاینات
حقانی - بیش از 60 نفر روحانی طرح هجرت و مستقر و بومی به مناسبت ماه مبارک رمضان در مناطق روستایی قاینات فعالیت دینی دارند. حجت الاسلام «علی پور» رئیس اداره تبلیغات اسلامی قاینات گفت: با رعایت همه پروتکل های بهداشتی نماز جماعت در مساجد روستا از سرگرفته شد.
تنش آبی در 17 روستای زیرکوه
بهار که از نیمه می گذرد به دلیل تغییرات اقلیمی در نقاطی مانند زیرکوه عطش نقاط روستایی نیز اوج می گیرد و درخواست برای تامین آب به وسیله تانکر رو به افزایش می گذارد و اکنون تنش آبی در زیرکوه سبب شده است تا آب سه هزار و 700 نفر از جمعیت 17 روستای این شهرستان با تانکر تامین شود.مدیر آب و فاضلاب زیرکوه، گفت: این شهرستان از جمله نقاطی است که همواره با تنش آبی مواجه می شود و در این سال ها تلاش شد تا با اجرای پروژه های آب رسانی چالش ها کمتر شود.«غلامحسینی» آب رسانی به روستاها را به سه دسته تقسیم و یکی را نقاطی اعلام کرد که هیچ منبع آبی ندارد و پای ثابت آب رسانی و دسته دوم نیز روستاهایی است که به دلایلی به چرخه آب رسانی سیار اضافه می شود.به گفته او دسته سوم هم روستاهایی است که به علت وقوع رخدادی مانند ترکیدگی لوله، خاموشی و... باید آب آن ها با تانکر تامین شود.او روستاهایی را که در شهرستان با تانکر آب رسانی می شود 17 نقطه با سه هزار و 796 نفر جمعیت اعلام و اظهارکرد که در شرایط عادی آب رسانی به 10 روستا و در مواقع بحران و اوج گرما به 17 نقطه روستایی انجام می شود.به گفته او سال قبل به 23 روستای این شهرستان با تانکر آب رسانی می شد که با اجرای شبکه های آب رسانی پنج نقطه از چرخه آب رسانی سیار خارج شد.
برنامه اشتغال زایی در معادن خوسف
انصاری - یکی از قطب های معدنی خراسان جنوبی خوسف است و برنامه های اشتغال زایی برای بهره گیری از این ذخایر معدنی در دستور کار است.فرماندار خوسف در گفت و گو با «خراسان جنوبی» معادن این شهرستان را دولومیت، مس قلعه زری، طلای شادان، کودکان، ماهرآباد و خونیک و مرمرین بستان و آرک اعلام کرد و گفت: خوسف قابلیت های بسیاری خوبی در بخش معادن دارد و یکی از قطب های معدنی استان شناخته می شود.«شفیعی» با بیان این که از محل تسهیلات اشتغال زایی روستایی 443 میلیارد ریال برای راه اندازی معادن طلای شادان و کودکان در نظر گرفته شد، افزود: بخشی از این تسهیلات پرداخت و عملیات عمرانی این معادن نیز شروع شد.او با اشاره به این که یکی از موضوع هایی که به طور جدی پیگیری می شود بهره مندی روستاییان از حقوق دولتی معادن برای رفع مشکلات روستاهاست، ادامه داد: سال گذشته دو میلیارد و 700 میلیون ریال درخصوص رفع مشکل آب رسانی برای روستاهای بصیران و قلعه زری هزینه شد.به گفته او از دیگر موضوع ها به کارگیری نیرو در این معادن با اولویت اهالی روستاهای مجاور و بومی شهرستان است که در کارخانه چدن خوسف که بزرگ ترین مجتمع سرمایه گذاری خارجی استان است اولویت به کارگیری نیروهای بومی است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.