صفحات این شماره

تعداد بازدید : 88
تابلوی اعلانات

تکرار پایه برای دانش آموزان پایه اول بیشتر از دیگر مقاطع تحصیلی است. مدیر کل آموزش و پرورش با بیان این مطلب و با اشاره به این که تکرار پایه در مناطق استان متفاوت است و بین 4.5 تا 10 درصد دانش آموزان کلاس اول تکرار پایه دارند، گفت: جمعیت دانش آموزی استان بیش از 170 هزار نفر است و امسال بیش از 17.5 هزار دانش آموز در پایه اول ثبت نام می شوند که در مقایسه با سال گذشته هزار و 500 نفر افزایش دارد. به گفته «واقعی» در استان چهار هزار و 500 معلم پایه اول فعالیت می کنند. وی در ادامه سخنانش از راه اندازی پایگاه تابستانی در سامانه شاد برای جبران نقایص یادگیری و تثبیت آموخته ها خبر داد و گفت: هر چند ضعف هایی در سامانه شاد که محیطی برای تحصیل دانش آموزان در دوران کرونا ست، وجود دارد اما بستر مناسبی برای شرایط حال و آینده است و آموزش و پرورش برای این سامانه برنامه های دراز مدت دارد. وی افزود: پایگاه تابستانی شبکه شاد فرصت جبران نقایص یادگیری و تثبیت آموخته ها و انواع مهارت ها مانند خواندن، نوشتن، حساب کردن و ... را فراهم می کند و همچنین بستر آموزش به بزرگ سالان نیز در سامانه فراهم می شود.
پیش دبستانی ها به سامانه شاد می روند
امکان ثبت نام و حضور پیش دبستانی ها در سامانه شاد تا اول مهر فراهم می شود. معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش، گفت: ثبت نام در پیش دبستانی ها مانند سال گذشته انجام می شود و برای تکمیل آموخته ها اقدام شده است و به منظور جلوگیری از تکرار پایه، آموزش پیش دبستانی ها در شبکه شاد فراهم می شود. به گفته «زمانی» بر اساس آخرین آمارهای موجود بستر اینترنت برای 60 درصد جمعیت دانش آموزی استان فراهم است و در سامانه شاد احراز هویت شدند اما درصد حضور دانش آموزان استان در این سامانه بیشتر و از معلمان مدارس خواسته شده است تا در فرصت باقی مانده احراز هویت دانش آموزان را انجام دهند. وی در ادامه از احراز هویت 70 درصدی جمعیت دانش آموزان متوسطه اول، 80 درصد متوسطه دوم، 75 درصد فنی و حرفه ای، 60 درصد جمعیت دانش آموزی کار و دانش و 55 درصد ابتدایی خبر داد و افزود: مناطق محروم و روستایی و عشایر که به اینترنت و بستر سامانه شاد دسترسی ندارند خارج از این آمار هستند و رایزنی ها برای برخورداری مناطق محروم از اینترنت و حضور در سامانه شاد در حال انجام است.
هدایت تحصیلی پس از اعلام نتایج خرداد
صدور برگ هدایت تحصیلی در شرایط کرونا به صورت غیرحضوری و از طریق سه درگاه الکترونیکی سناد، همگام و شاد پس از اعلام نتایج امتحانات خرداد آغاز می شود.
معاون پرورشی فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش گفت: دانشآموزان می توانند پس از مشورت با اولیا و مشاوران مدارس برای ثبت نام در یکی از رشتههایی که متناسب با توانایی، استعداد، رغبت و شخصیت آنان است، اقدام کنند. به گفته «جعفری» مطالب آموزشی بارگذاری شده درکانال مشاوره و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در شبکه شاد می تواند راهگشای دانشآموزان و اولیای آنان درزمینه تحصیلی – شغلی، هدایت تحصیلی و بهداشت روان باشد. همچنین دانش آموزان از طریق سامانه های «صدای مشاور» و «پیام مشاور» خدمات مشاوره ای را از مشاوران مدارس، هستهها و مراکز مشاوره به صورت مجازی دریافت می کنند. وی با تاکید بر شاداب سازی مدارس در سال تحصیلی آینده، برگزاری جشنواره نوجوان سالم، تولید محتوای فضای مجازی، اجرای طرح یاریگران زندگی به ویژه کانون یاریگران زندگی و اجرای طرح نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان (نماد) را از جمله مهم ترین اقدامات انجام شده در این باره بیان کرد.
وی از اجرای طرح نظام مراقبت اجتماعی دانشآموزان در 260مدرسه و طرح یاریگران زندگی در 279 مدرسه استان خبر داد.

همزمان با شروع امتحانات نهایی به شکل حضوری، امکان اسکان دانش آموزان خوابگاهی با دریافت رضایت نامه کتبی فراهم است. مدیر آموزش و پرورش سربیشه گفت: با توجه به دستورالعمل ارسالی از وزارت، اسکان دانش آموزانی که امکان استفاده از سرویس ایاب و ذهاب برایشان فراهم نیست و متقاضی استفاده از خوابگاه در ایام امتحانات هستند، با رعایت پروتکل های بهداشتی امکان پذیر است. به گفته «بهلگردی» دریافت رضایت نامه کتبی از اولیا برای دانش آموزان متقاضی اسکان در خوابگاه و نیز همراه داشتن کلیه لوازم شخصی توسط آنان الزامی است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 87
کلنگ زنی احداث دانشگاه فرهنگیان
به دست وزیر
عملیات ساخت دانشگاه فرهنگیان خراسان جنوبی که چندی پیش خبر اختصاص 12 میلیارد اعتبار آن رسانه ای شد، در سفر آخر خرداد وزیر آموزش و پرورش آغاز می شود. به گفته رئیس دانشگاه فرهنگیان استان، پردیس های پسران و دختران این دانشگاه، یکی از درگاه های اصلی تامین نیرو به حساب می آید و با توجه به شرایط، انتظار می رود ظرفیت ها به دو برابر افزایش یابد البته این افزایش ظرفیت بستگی به سیاست ها و نیازمندی های اداره کل آموزش و پرورش دارد. آن طور که دکتر «مهدی زاده» گفت: برای توسعه دانشگاه نیاز به مجوز برای راه اندازی مراکز فردوس و قاینات است و این مجوز را باید هیئت امنای استان و شورای گسترش آموزش عالی صادر کند. وی از سفر به تهران و گفت وگو با رئیس دانشگاه فرهنگیان کشور در این باره گفت و افزود: اکنون هزار و 602 دانشجو در دانشگاه های فرهنگیان تحصیل می کنند و به دنبال مجوز جذب 500 دانشجو هستیم.
نیمی از مدارس استان نامقاوم است
34 مدرسه 2نوبته در بیرجند
34 مدرسه دو نوبته با 340 کلاس درس در بیرجند فعال است.
مدیر کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس با اشاره به این که 48 درصد مدارس استان نیازمند مقاوم سازی و 13 درصد تخریبی است، گفت: سرانه فضای آموزشی استان 7.23 متر مربع و از میانگین سرانه کشور (5.21 متر مربع) بیشتر است اما از استاندارد 8.30 متر مربع سرانه کشور، فاصله دارد. «چاوشان» افزود: برای رسیدن به سرانه مطلوب در مهرآینده حدود 200 کلاس درس که بیشتر درمناطق محروم و روستاها احداث شده است، به بهره برداری می رسد.
به گفته وی از 108 مدرسه کانکسی استان 58 مدرسه بالای 10 دانش آموز تا اول مهر حذف می شود و برای حذف بقیه نیز اقدام خواهد شد. وی اظهارکرد که سال گذشته 52 پروژه شامل هفت طرح دولتی و 45 طرح مشارکتی با ظرفیت 185 کلاس درس به فضای آموزشی استان افزوده شد و با تجهیز هزار و 83 کلاس درس در مهر، همه مدارس به سیستم گرمایشی ایمن مجهز می شود.
شهریور، آزمون استخدامی
آموزش و پرورش
طبق روند هر ساله جذب نیرو در ساختار آموزش و پرورش، آزمون استخدامی شهریور آینده در استان برگزار می شود.
مدیر روابط عمومی اداره کل آموزش و پرورش با بیان این مطلب به «خراسان جنوبی» از جذب حدود 300 نیرو از طریق این آزمون خبر داد. به گفته «حسینی» افراد پذیرفته شده از طریق آزمون استخدامی پیمانی ماده 28 دوره مهارت آموزی یک ساله در دانشگاه فرهنگیان را می گذرانند و این تعداد نیرو از میان تمامی رشته ها جذب خواهند شد. وی از کمبود شدید نیرو در تمامی مقاطع تحصیلی گفت و افزود: اطلاعیه برگزاری این آزمون از طریق رسانه ها اعلام خواهد شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 23
کمبود 2200 نیرو در آموزش و پرورش
کمبود نیرو در آموزش و پرورش داستانی تمام نشدنی است.
پس از دیدار اخیر استاندار و طرح چالش های آموزش و پرورش استان با وزیر، اکنون مدیران استان به دنبال صید یک شاه ماهی در سفر آینده «حاجی میرزایی» به خراسان جنوبی و دریافت مجوز استخدام و جذب نیرو هستند.
به گزارش «خراسان جنوبی» برای سال تحصیلی آینده با افزایش آمار بازنشسته ها، آموزش و پرورش استان با کمبود بیش از دو هزار و 200 نیرو مواجه و از این رو به دنبال دریافت مجوز برای جذب نیروی حق التدریس آزاد و خرید خدمات آموزشی در سفر مقام عالی وزارت است.
معاون پژوهش، برنامه ریزی و آموزش نیروی انسانی اداره کل آموزش و پرورش با اشاره به کمبود دو هزار و 200 نیرو در بدنه آموزش و پرورش از جبران کمبود ها برای سال تحصیلی پیش رو از طریق جذب حق التدریس بازنشسته، حق التدریس شاغل، به کارگیری نیروهای حق التدریس آزاد موجود و بسته خرید خدمات آموزشی خبر داد و افزود: سال تحصیلی آینده حدود هزار نیروی بازنشسته و فقط 360 نیرو از طریق دانشگاه فرهنگیان، پیمانی ماده 28 و سرباز معلم به نیروهای آموزش و پرورش افزوده می شود که برای برقراری توازن میان نیروهای ورودی و خروجی به دنبال جذب مجوز استخدام هستیم.
پیگیری جذب حق التدریس و خرید خدمات
به گفته «خسروی» تا سال 1401 بازنشستگی نیروها روند صعودی دارد و به دنبال دریافت مجوز برای جذب نیروی خرید خدمات آموزشی و حق التدریسی آزاد هستیم.
بنابراین درخواست های خود را با استاندار مطرح کردیم و در قرار ملاقات استاندار با وزیر آموزش و پرورش مسائل و مشکلات مطرح شد و به زودی هم مقام عالی وزارت به استان سفر خواهد کرد که در این سفر رایزنی برای جذب نیرو و دریافت مجوز انجام می شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 71
گره های کور ثبت نام برخی مدارس

زنگ تعطیلی مدارس امسال متفاوت از سال های گذشته به صدا درآمد و حال با به نیمه رسیدن روزهای ثبت نام کلاس اولی ها و فرارسیدن روزهای ثبت نام در دیگر مقاطع تحصیلی، شروط ثبتنام دوباره سبب دردسرخانوادهها شده است. این روزها والدین با تمام دغدغه ها و نگرانی ها از این که فرزندشان تا چه حد مطالب آموزشی سال گذشته را فرا گرفته است، اقدام به ثبت نام برای پایه تحصیلی بالاتر می کنند. شروط سخت گیرانه مدارس برای ثبت نام به ویژه تعیین محدوده جغرافیایی و پرشدن ظرفیت مدارس با موقعیت مناسب و مناطق برخوردار شهر درکمتر از چند ساعت و ... از معضلاتی است که مطرح می شود و آن طور که از گفته ها برمی آید برخی شروط فقط روی کاغذ نوشته شده است و در عمل، برخی از مدیران کار خود را انجام می دهند. دردسر ثبت نام در مدارس به همین جا ختم نمی شود و حتی اگرخانوادهها اقدام به ثبت نام در مدارس محدوده زندگی هم کنند بازهم مشکلاتی پیش پای آن ها قرار دارد.
ولی یک دانش آموز کلاس اولی با اشاره به این که به دلیل شرایط خانواده فرزندش باید در مدارس تک شیفت تحصیل کند،گفت: به مدارس خاص زیادی برای ثبت نام مراجعه کردم اما مدیران این مدارس به دلیل این که فرزندم پیش دبستانی را در مهد دیگری گذرانده است از ثبت نامش خودداری کردند و اولویت را به دانش آموزان محصل خود دادند. وی افزود: پس از تحقیق، به مدرسه تک شیفت که پرداخت شهریه آن در توانم باشد رفتیم اما مدیر مدرسه فهرست 50 نفره ای را نشان داد و گفت که نام فرزند شما را می نویسیم و اگر شرایط فراهم باشد طی روزهای آینده ثبت نام انجام می شود در غیر این صورت باید به مدرسه دیگر مراجعه کنید.
شلوغی مدارس شمال شهر
پدر دانش آموز دیگری هم که در شمال شهر زندگی می کند و تمایل دارد فرزندش در مدارس جنوب شهر تحصیل کند، گفت: مدارس جنوب شهر به دلیل شرط محدوده جغرافیایی، فرزندم را ثبت نام نکردند و وقتی برای ثبت نام در مدارس عادی شمال شهر هم اقدام کردم پس از نام نویسی در فرم، خواسته شد تا در روزهای آینده دوباره مراجعه کنیم. وی افزود: به دلیل سکونت در خانه پدری اجاره نامه ندارم ولی مدرسه مدرکی مبنی بر سکونت در این محل می خواهد. البته در مرحله اول هم با ارائه سند خانه نام فرزندم نوشته شد ولی مدیر مدرسه گفت که نتیجه ثبت نام در روزهای آینده به شما اعلام می شود که آیا دانش آموز می تواند در این مدرسه تحصیل کند یا نه؟ به گفته وی جمعیت زیاد دانش آموزی مرکز استان و فضای کم آموزشی در محدوده مسکن مهر سبب بروز مشکلات زیادی برای ساکنان این مناطق و ثبت نام فرزندان شده است و حتی در برخی مدارس در کمتر از دو ساعت فهرست ثبت نام برای پایه اول تکمیل می شود .
وی نگران این است که در این وضعیت اگر دانش آموزش ثبت نام نشود، آیا مدرسه ای در محدوده زندگی اش ظرفیت خالی خواهد داشت تا فرزندش را پذیرش کند؟
افزایش شهریه و ظرفیت های تکمیل
ولی دانش آموزی هم که فرزندش دوران پیش دبستانی را در استان دیگری گذرانده است و امسال وارد کلاس اول می شود، گفت: طی روزهای گذشته برای ثبت نام فرزندم اقدام کردم اما با سد محدوده جغرافیایی و اولویت دادن مدیران برخی مدارس به ثبت نام از دانش آموزان خانواده های وابسته به نهاد مربوط مواجه شده ام. وی افزود: یک مدرسه غیر دولتی هم در ازای ثبت نام افزون بر شهریه بالا و هزینه کتاب و ... درخواست کمک هزینه برای تجهیز مدرسه کرد. همچنین پس از مراجعه به یک مدرسه هیئت امنایی متوجه شدیم که ظرفیت ثبت نام تکمیل و نام فرزندم در ذخیره ها نوشته شده است و باید منتظر اعلام نتیجه بمانیم. وی معضل دیگر برای ثبت نام در مدارس خاص پس از ثبت نام در سایت مد نظر را برخورداری از امتیازات دانست و گفت: باید دانش آموز امتیازاتش به حد نصاب خاص برسد تا در مدرسه پذیرش شود.
اجرای نمایشی قوانین
دیگر شهروند بیرجندی که در همان روز اول شروع ثبت نام به مدرسه مراجعه و برای فرزندش ثبت نام کرده است، گفت: پس از مراجعه چند نفر از والدین، مدیر مدرسه اعلام کرد که ظرفیت تکمیل است و باید به دیگر مدارس مراجعه شود اما ولی دانش آموزی که در همان محدوده زندگی می کرد گفت که هنوز روز اول ثبت نام و چطور ظرفیت تکمیل شده است و اگر به مدرسه دیگری هم مراجعه کنم اعلام می شود که باید در مدرسه محدوده زندگی خود ثبت نام کنید. به گفته وی برخی شروط ثبت نام مدارس از جمله محدوده زندگی برای عده ای فقط نمایشی است و رعایت نمی شود.
ولی دانش آموزی هم به تهیه قولنامه ای که هزینه 150 هزار تومانی برایش به همراه داشته است اشاره کرد و گفت: برخی خانواده ها برای آن که بتوانند دانش آموز خود را در مدرسه مد نظر ثبت نام کنند اجاره نامه صوری تهیه می کنند.
وی اظهارکرد که در برخی ثبت نام ها آدرس هایی به چشم می خورد که در محدوده ثبت نام نیست اما ثبت نام دانش آموز انجام شده است!
ولی دانش آموزی که در یکی از شهرک های اقماری زندگی می کند، گفت: برای ثبت نام فرزندم ارائه اجاره نامه و مدرک تحصیلی والدین شرط گذاشته شد در حالی که من و امثال من یا اجاره نامه نداریم یا اجاره نامه برای کاهش هزینه ها به صورت دستی تنظیم شده است و بسیاری از والدین هم مدارک تحصیلی خود را در اختیار ندارند.
وی ادامه داد: فرزندم سال گذشته پیش دبستانی را در همین مدرسه گذرانده است و این مدارک سال گذشته درخواست نشد اما امسال برای ثبت نام در پایه اول باید این مدارک را ارائه کنیم. به گفته وی در گذشته اگر والدین هزار دغدغه داشتند، برای ثبت نام در مدارس مشکل چندانی وجود نداشت.
پاسخ یک مسئول
معاون آموزش ابتدایی اداره کل آموزش و پرورش ثبت نام را قبل از آن که یک رویه اداری باشد، یک رویداد فرهنگی خواند و گفت: از ستادها و اعضای ستاد ثبت نام، تکریم ارباب رجوع اعم از اولیا و دانش آموزان، رعایت عدالت و احقاق حق افراد خواسته شده است. «زمانی» افزود: مدارس دولتی در زمان ثبت نام به جز دریافت هزینه کتاب و حق بیمه حق گرفتن هیچ پولی را از والدین ندارند. همچنین برگزاری آزمون ورودی و مصاحبه، تعیین شرط معدل در زمان ثبت نام و پیش ثبت نام از دانش آموزان ممنوع است و در تمامی مدارس دولتی و هیئت امنایی ثبت نام بر اساس محدوده جغرافیایی انجام می شود. به گفته وی ثبت نام دانش آموزان پایه اول در همه مدارس از اول خرداد شروع شد و در مدارس شاهد که ثبت نام به شکل اینترنتی بود پیش ثبت نام پایه اول تا 17 خرداد ادامه داشت و ثبت نام متوسطه اول یا پایه هفتم نیز اول تیر شروع می شود و تا 14 تیر ادامه می یابد و ثبت نام پایه دهم از پنجم تا 21 تیر مشروط به صدور برگ هدایت تحصیلی دانش آموزان انجام می شود. این مسئول با تاکید بر این که ثبت نام ها باید به گونه ای برنامه ریزی شود تا 31 مرداد به اتمام برسد، گفت: ثبت نام از دانش آموزان عشایر، هنرجویان هنرستان ها و مدارس خاص بدون لحاظ محدوده جغرافیایی و بر اساس ضوابط مربوط انجام می شود.
وی دغدغه والدین برای تحصیل، ثبت نام و ... را بر حق دانست و ادامه داد: اقداماتی برای کم شدن چالش های ثبت نام انجام شده و از آن جا که آینده نامشخص است برنامه ریزی ها برای ثبت نام مدارس همانند سال گذشته و ظرفیت کلاس ها بر اساس فضای آموزشی در اختیار و جمعیت دانش آموزی هر منطقه تعیین شده است.
ثبت نام در 2 مرحله
به گفته وی رغبت اولیا برای ثبت نام در مدارس خاص که با مدارس عادی متفاوت است و شهریه آن نسبت به مدارس غیردولتی کمتر باشد، زیاد است و از این رو برای کم شدن مشکلات امسال شرط پیش ثبت نام حذف شد اما وقتی صحبت از شروع ثبت نام از اول خرداد و اطلاع رسانی به مدارس و جامعه است، برای مدرسه ای با ظرفیت حداکثر دو کلاس و تعداد 50 نفر، فهرست از قبل تنظیم و راستی آزمایی افراد پس از ورود به مدرسه و دریافت مشخصات کامل و آدرس محل سکونت انجام می شود و در این شرایط مدارسی داریم که در فاصله کمتر از سه ساعت فهرست ثبت نام در آن ها تکمیل شود. اما در برخی مدارس هم ثبت نام در دو مرحله انجام می شود و والدین پس از مراجعه به مدرسه و ثبت نام در فرم به شکل گروه های پنج یا 10 نفره به مدارس فراخوانده می شوند تا تکمیل مدارک انجام شود.
معلم جذبی
وی برای ایجاد رغبت در والدین و ثبت نام در مدارس عادی صحبت از طرح معلم جذبی را به میان آورد و گفت: از بین معلمان پایه اول 700 نفر که از شرایط لازم برخوردارند برای کلاس های درس مدارس عادی جذب می شوند و البته برای این معلم ها مشوق هایی هم در نظر گرفته شده است.
«زمانی» هر چند حق را در خصوص شهریه دریافتی سال گذشته به والدین داد، اما درباره برگشت شهریه سخنی به میان نیاورد و افزود: برای مدارس غیر دولتی در سامانه متناسب با برنامه ها میزان شهریه تعیین می شود و برگشت شهریه ها هم یک دغدغه است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 84
آقای وزیر؛ خراسان جنوبی معلم می خواهد
نویسنده : سید حسین حسینی
آقای وزیر، قرار است شما به خراسان جنوبی دیاری که به نام فرهنگ و دانش عجین شده، جایی که قدمت آموزش های نوینش از بسیاری نقاط کشور بیشتر است قدم بگذارید.
دیاری محروم اما مستعد که از دل محروم ترین روستاهایش بزرگانی چون پروفسور گنجی پدر علم جفرافیا و مرد سال هواشناسی جهان در سال 2007 ، پروفسور معتمدنژاد پدر علم ارتباطات، علامه فرزان، دکتر فروزانفر (بشرویه)، دکتر جعفر یاحقی «فردوس»، پروفسور بلالی مود پدر علم سم شناسی ایران، دکتر شکوهی اولین وزیر آموزش وپرورش ایران بعد از انقلاب، علامه سید غلامرضا سعیدی و بسیاری دیگر را پرورش داده است. بزرگانی که آموزش خود را ابتدا از مدارس این دیار آغاز و بعد ها در کشور و برخی حتی جهان بارها افتخار آفرینی کرده اند.
آقای وزیر هر چند همه ما از محدودیت ها و مشکلات موجود که دولت و کشور با آن دست به گریبان است، کم و بیش آگاه هستیم ولی با توجه به این که توسعه انسانی رکن اصلی توسعه پایدار است، بی شک آموزش و پرورش که عمده صاحب نظران از گذشته های دور تا امروز به نقش بی بدیل آن اشاره داشته اند، باید آخرین مکانی باشد که از این مشکلات تاثیر می پذیرد.
آقای وزیر، آموزش و پرورش استان در کنار مشکلاتی مانند نبود آموزش های کافی و موثر برای کارکنان، کمبود اعتبارات و ... امروز چالش کمبود نیرو را هم تجربه می کند.
بر اساس اعلام مسئولان، با توجه به تعداد معلمانی که بازنشسته می شوند، آموزش و پرورش استان در سال تحصیلی آینده حداقل به دو هزار و 200 معلم جدید نیاز دارد این در حالی است که بر اساس مجوزهای موجود فقط 300 معلم جدید در آزمون استخدامی شهریور جذب خواهند شد.آقای وزیر شاید اطلاع داشته باشید که در سال تحصیلی گذشته که این مشکل محدود تر بود، بسیاری از مدارس حتی در مرکز استان تا هفته ها بعد از آغاز سال تحصیلی در برخی رشته ها از کمبود معلم رنج می بردند.بی شک اگر برای این مشکل، به موقع چاره ای اندیشیده نشود، با حاد تر شدن آن در سال تحصیلی جدید، انرژی مسئولان آموزش و پرورش استان و مدیران مدارس به ویژه در مناطق محروم در حالی که باید بیشتر صرف بهبود شرایط تحصیلی، هدایت نخبگان و حمایت آن ها و... شود، معطوف به تامین حد اقل ها خواهد شد و صد البته نارضایتی خانواده ها را نیز به دنبال خواهد داشت.
بی شک در چنین شرایطی نمی توان انتظار آموزش مطلوب و رشد و شکوفایی همه استعدادها را داشت. آقای حاجی میرزایی مردم محروم، متعهد و البته نجیب خراسان جنوبی انتظار دارند تا در این سفر ضمن موافقت با افزایش تعداد معلمان جذبی، از بروز مشکل یا حتی فاجعه آموزشی جلوگیری کنید.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.