صفحات این شماره

تعداد بازدید : 10
ساختمان پمپ بنزین
روزنامه خراسان در شماره 2879 به تاریخ 23 خرداد 1338در مطلبی در صفحه 6 آورده است: خبرنگار ما مینویسد بر اثر فعالیت های شبانه روزی آقایان مهندس خطیب نیا و بصراطی رئیس شرکت ملی نفت قاینات، ساختمان پمپ بنزین قریبا تمام و پمپ نصب خواهد شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 12
رویداد
خانه های ورزش روستایی استان
به 335 باب می رسد
زهرا قربانی – آمار خانه های ورزش روستایی استان تا شهریور به 335 باب می رسد و اعتبار مورد نیاز برای تجهیز هر خانه ورزش روستایی 100 میلیون ریال است. مدیر کل ورزش و جوانان در جمع خبرنگاران با اشاره به این که آیین تجهیز و راه اندازی 27 خانه ورزش روستایی با عنوان اولین کاروان نشاط و امید امروز برگزار می شود گفت: ۲۷۰ خانه ورزش روستایی در استان وجود دارد که با تجهیز ۲۷ خانه ورزش و 7 خانه ورزش مدارس روستایی و 6 خانه ورزش محلات این آمار به ۳۱۰ مورد خواهد رسید و افزون بر این 25 خانه ورزش روستایی دیگر هم تا پایان مرداد تجهیز می شود.«عزیزی» با اشاره به این که حدود.5/42درصد جمعیت خراسانجنوبی در مناطق روستایی زندگی میکنند، عدالت تأمین فضاهای ورزشی و امکانات مرتبط با آن در مناطق روستایی را مهم و ارسال امکانات ورزشی به روستاها را براساس نیاز هر روستا دانست. به گفته وی تشک کشتی، دوچرخه، میز پینگپنگ، میز شطرنج و فوتبال دستی از جمله امکانات ورزشی ارسالی به روستاهاست و تجهیز خانههای ورزش زمینه ساز نشاط و شادابی و همبستگی اجتماعی در مناطق روستایی محسوب می شود. او همچنین به ۷۳ پروژه نیمهتمام ورزشی در خراسانجنوبی اشاره کرد که برای تکمیل آن ۱۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز است.
۲۱۳ کلاس جدید برای سال تحصیلی آینده
۲۱۳ کلاس درس برای سال تحصیلی جدید به فضای آموزشی خراسان جنوبی اضافه میشود. مدیر کل آموزش و پرورش هزینه ساخت این کلاسها را ۷۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت:شش هزار و ۴۰۰ دانش آموز دختر و پسر در دوره های مختلف تحصیلی در شهرستانهای قاینات، درمیان، نهبندان، سربیشه، فردوس، بشرویه، زیرکوه، سرایان و طبس از مزایای آن بهره مند میشوند.«محمد علی واقعی» با اشاره به این که از این تعداد ۷۰ کلاس درس در بیرجند به بهره برداری میرسد، افزود: هم اکنون ۱۵۳ طرح آموزشی و پرورشی در سه بخش ملی، استانی و خیرساز با ۴۶۰ کلاس درس و ۷۰ هزار متر مربع زیربنا دردست احداث است. به گفته وی خیران نیکوکار دراحداث ۱۳۵ طرح آموزشی مشارکت دارند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 11
ضرب الاجل 48 ساعته استاندار برای روستا های تشنه
معتمدیان: اولویتی بالاتر از تأمین آب شرب مردم نداریم
علیزاده - اولویتی بالاتر از تأمین آب شرب مردم در شرایط فعلی نداریم، بنابراین فرمانداران تأمین آب مورد نیاز مردم را در اولویت برنامه های خود قرار دهند. استاندار با بیان این مطلب در سومین جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که با دستور کار آب رسانی به روستاها برگزار شد، به نوعی با مسئولان اتمام حجت کرد و متذکر شد که به هیچ عنوان نمی پذیریم که در روستایی، مردم با مشکل کمبود آب مواجه باشند. «معتمدیان» در ادامه صحبت هایش به دستگاه های تخصصی پرداخت و خواست شرایط را به گونه ای مدیریت کنند که در هیچ ساعتی از شبانه روز و در هیچ نقطه ای از استان مشکل کمبود آب نداشته باشیم.
وی برای تأمین آب شرب از سه برنامه کوتاه، میان و بلند مدت گفت و افزود: برای کوتاه مدت با توجه به گرمای هوا، باید برای رفع نیاز مردم در این شرایط تدبیر شود، در برنامه میان مدت هم برای تأمین آب شرب و بهداشتی پایدار روستاها، بهره برداری از 37 مجتمع آب رسانی در دستور کار است.
بنا به گفته وی اقدامات پیش بینی شده بلند مدت هم در سند سازگاری با کم آبی روشن است. مقام عالی دولت در استان در ادامه سخنانش با تعیین ضرب الاجلی 48 ساعته از فرمانداران و شرکت آبفا خواست برای تأمین آب مناطق روستایی و عشایری به صورت 24 ساعته برنامه ریزی و اقدام کنند و با تشکیل ستادی در فرمانداری ها، این موضوع 24 ساعته رصد شود.معتمدیان از برنامه استان برای افزایش ناوگان
آب رسانی سیار گفت و اظهارکرد که طی مذاکره با ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی(ره) برای خرید 11 دستگاه تانکر برنامه ریزی شد که ستاد اجرایی سهم خود را پرداخت کرد و باید با تخصیص سهم استان، هر چه سریع تر برای خرید تانکرها اقدام شود. وی با یادآوری هدر رفت آب از شبکه های موجود از شرکت آبفا خواست بازسازی شبکه ها در اولویت قرار گیرد، البته برای این کار هم تاکید کرد که ابتدا باید روستاهای پرجمعیت، پرمصرف و با هدررفت بالاتر در برنامه قرار گیرد. وی برای این موضوع نیز مهلت یک هفته ای تعیین کرد و از شرکت آبفا خواست طی این مدت طرح جامعی برای اصلاح شرایط موجود و کاهش هدررفت آب ارائه شود. به گفته وی، توجه به کیفیت آب و اجرای پروژه هایی در راستای شیرین سازی آب در برخی مناطق هم نباید از دستور کار شرکت آبفا خارج شود.معتمدیان با تأکید بر این که در دل کویر و در اوج گرمای تابستان برای مردم هیچ نیازی بالاتر از آب نیست، متذکر شد که این قضیه از مواردی است که در اجرای آن باید عجله کرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 7
آبله دست از کشاورزان سود از کمباین داران
اکبری
خورشید که به گرم ترین روزهای خود می رسد، خوشه چینی از مزارع گندم شروع می شود. کشاورزانی که توشه کمتری دارند داس به دست راهی مزارع
می شوند و آنان که سبد تولیدشان پربارتر است، ادوات سنگین را برای جمع آوری دسترنج خود انتخاب می کنند بنابراین پرداخت هزینه های سنگین را به جان می خرند تا محصولشان کمتر حیف و میل شود اما آن چه که این روزها سبب گلایه آنان شده است دستمزدهای سرسام آور و
نرخ گذاری های نامتوازن برخی کمباین داران است.
افزایش دریافت هزینه ها
یک کشاورز با اشاره به این که سال گذشته
کمباین دار با دریافت هر ساعت 80 تا 100 هزار تومان، درو محصول را انجام می داد اما امسال دو برابر این دستمزد را می خواهد، گفت: در زمین با وسعت کم، کارگر روزمزد با دریافت روزانه 60 تا 70 هزار تومان گندم را درو می کند و در وسعت زیاد از کمباین برای جمع آوری محصول استفاده می شود. به گفته این کشاورز سال گذشته با توافق، کمباین دار به ازای دریافت هر ساعت 85 هزار تومان وارد میدان شد اما امسال صاحبان برخی از این ادوات با دریافت دو تا سه برابر هزینه سال گذشته و به طور میانگین دریافت ساعتی 200 تا 220 هزار تومان اقدام به جمع آوری محصول می کنند که برای کشاورزان مقرون به صرفه نیست.
نرخ های متفاوت در یک منطقه
آن طور که دیگر فعال حوزه کشاورزی اظهارکرد: قیمت ها برای درو گندم در یک منطقه متفاوت است و هر نرخی که تعیین شود مجبور به پذیرش آن هستیم. به گفته وی این روزها هزینه کاشت و برداشت محصول آن قدر زیاد است که برای کشاورز کشت و کار مقرون به صرفه نیست.
نرخنامه مصوب
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی با بیان این که هر منطقه تقسیم بندی شده است و مدیریت هر شهرستان یک یا دو دستگاه کمباین را برای مزارع مشخص می کند، اظهار کرد: اگر کشاورز اعتراضی به نرخ ها و روند انجام کار توسط صاحبان ادوات دارد می تواند به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان مراجعه و شکایت خود را اعلام کند. به گفته «اکبری» بسته به توان دستگاه ها و نوع آن نرخ گذاری ها انجام می شود و گاه قیمت هر ساعت درو محصول به 600 هزار تومان هم می رسد. همچنین جهاد کشاورزی برای درو محصول با هر دستگاه نرخنامه مصوب دارد که مالک دستگاه
نمی تواند از آن تخطی کند. وی افزود: دو انبار غله و 16 مرکز، خرید توافقی گندم را انجام می دهند و در برخی مناطق که امکان حمل گندم به مراکز وجود ندارد، دلال های بخش کشاورزی که شناسایی شده هستند با نام کشاورز محصول را خریداری می کنند و موظف به تحویل آن به مراکز خرید هستند.
به گفته وی اراضی کشاورزی و محصول تولیدی کشاورز ثبت شده است و خرید و فروش کنترل می شود بنابراین دلال محصول را به دولت می فروشد و هزینه هم به دلال پرداخت می شود. وی افزود: در برخی اراضی زیرکشت گندم محصول مرغوب تر و در برخی اراضی محصول کیفیت پایین تری دارد که در این شرایط نرخ خرید به صورت توافقی تعیین می شود.
فعالیت بیش از 10 مرکز خرید
رئیس سازمان تعاون روستایی نیز گفت: در طبس و بشرویه هر کدام سه مرکز خرید، در سرایان و سربیشه هر کدام دو مرکز و دیگر شهرستان ها هم حداقل یک مرکز خرید جانمایی شده است و اگر فاصله برخی روستاها از مراکز خرید زیاد و محصول تولیدی کمتر است، اهالی روستا با توافق و هماهنگی می توانند محصول تمام روستا را به مراکز ارسال کنند تا سود بیشتری داشته باشند. به گفته «ضیائیان احمدی » مراکز با تایید و مجوز شرکت غله استان جانمایی می شود و اگر در شهرستانی احساس می شود جانمایی نامناسب است یا نیاز است مرکز دیگری احداث شود آمادگی برای رفع مشکلات وجود دارد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 11
حرف مردم
چرا اداره راهداری درمیان برای به سازی آسفالت جاده در مقابل روستای سریجان اقدام نمی کند، جاده خاکی بهتر از آسفالت فرسوده ای است که در شرایط فعلی پیش روی رانندگان این مسیر قرار دارد.
پروژه اتصال فردوس به شبکه ریلی با حضور مسئولان کلنگ زنی و شروع شد، اما حالا ظاهرا در چالش نبود بودجه گرفتار شده است. مگر این طرح در لایحه بودجه ردیف ملی نداشت و چرا مسئولان استان پیگیری نمی کنند؟
چرا مسئولان بعد از گذشت هفت سال از عمر دولت، حالا به فکر سر و سامان دادن به بازار مسکن افتاده اند، مگر در سال های اول فعالیت دولت
نمی شد برای این موضوع مهم چاره اندیشی کرد تا الان به سرانجام برسد. طرح هایی که در شرایط فعلی از آن نام برده می شود چندان تاثیری در کاهش قیمت ها ندارد.
آقای استاندار شما که برای رفع بیشتر مشکلات شهرستان ها ورود کرده اید چاره ای هم برای مشکل واگذاری زمین به جوانان بشرویه برای ساخت خانه بیندیشید. قیمت خانه ها به حدی افزایش یافته است که هر کسی توان خرید ندارد.
چرا در روزهایی که کرونا شیوع زیادی در استان دارد، اقدام های پیشگیرانه در قاین نادیده گرفته
می شود؟در شرایطی که با برگزاری یک عروسی ممکن است ده ها نفر به کرونا مبتلا شوند، اجازه دادن برای برگزاری مراسم عروسی چه معنایی دارد؟ تنها اقدام ضد کرونایی انجام شده در این شرایط کم کردن ساعت کار اتوبوس های درون شهری است در حالی که مردم را برای تردد به درد سر انداخته است.
دلیل این که زمین های احداث مسکن ملی قاینات در شاهیک انتخاب شده است، چیست؟ مگر مسکن ملی برای شهر نیست و در اطراف شهر قاین زمین کم است.
بخشی از اراضی کوهستانی بند دره بیرجند در سال های گذشته به یک شرکت فروخته شد و صدای مسئولی هم بلند نشد که چرا کوهستان به اشخاص فروخته می شود. حالا مشابه همین موضوع در منطقه آبشار چهارده رخ داده است و باز هم مسئولان دم بر نیاورده اند. مگر اراضی این محدوده جزو اراضی ملی نیست که به همین راحتی بین برخی خرید و فروش می شود. چرا راه و شهرسازی، منابع طبیعی، اداره ثبت اسناد و به خصوص استانداری به چنین موضوعاتی ورود نمی کنند؟

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 8
از میان خبر ها
بیمه بافندگان فرش گرفتار در تار بی توجهی مسئولان
انصاری- حدود 50 هزار بافنده در خراسان جنوبی مشغول بافت فرش دست باف هستند که از این تعداد کمتر از چهار هزار نفر زیر پوشش بیمه قرار دارند و خبری از بیمه سایر بافندگان نیست. رئیس اتحادیه فرش
دست باف استان از بافت 38 هزار متر مربع فرش دست باف در دو ماه ابتدای امسال خبر داد و به خبرنگار ما گفت: ارزش فرش های تولیدی در این مدت 38 میلیارد تومان است هر چند با وجود کرونا شاهد افزایش تولید در استان بوده ایم.
به گفته «کامیابی مسک» بافندگان برای تامین حداقل زندگی خود در آینده و در زمان از کار افتادگی به بیمه تامین اجتماعی نیاز دارند اما خبری از بیمه برای افراد جدید نیست و این درحالی است که بافندگان استان نیازمند بیمه هستند. وی در پاسخ به تغییر روند قیمت در مواد اولیه فرش دست باف گفت: هنوز مواد اولیه با قیمت جدید خریداری نکردیم و از افزایش قیمت مواد اولیه جدید اطلاعی در دست نیست.
عملیات مرمت
45 بقعه متبرکه
سال گذشته در 57 بقعه عملیات عمرانی انجام شد و امسال در 45 بقعه متبرکه اقدام های مرمتی ادامه دارد. مدیر کل اوقاف و امورخیریه استان با بیان این مطلب از وجود 96 امامزاده در خراسان جنوبی خبر داد وگفت: با اقدامات عمرانی و برنامههای فرهنگی اجرا شده در سطح بقاع متبرکه استان سعی شده این اماکن به عنوان قطب فرهنگی، گردشگری و زیارتی برای مردم باشد. به گفته حجت الاسلام
«بخشی پور» سال گذشته در ۵۷ بقعه متبرکه عملیات عمرانی از جمله احداث، تکمیل، مرمت، مقاوم سازی و توسعه به مساحت ۱۳ هزار مترمربع به همت ادارات اوقاف و امورخیریه شهرستان ها، هیئت امنای بقاع متبرکه، مشارکت مردم و خیران انجام شده است.وی راه اندازی مراکز اجتماعی، فرهنگی و قرآنی با عنوان مراکز افق را از دیگر اقدامات انجام شده در بقاع متبرکه بیان کرد و گفت: در این مراکز علاوه بر اجرای برنامههای فرهنگی و قرآنی، برنامههای اجتماعی و خیریه از جمله شناسایی نیازمندان، ازدواج جوانان و کمک به آزادی زندانیان جرایم غیرعمد نیز انجام می شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 12
اشتغال 198 نفری با 162 طرح
انصاری -198 نفر در بهار امسال از طریق طرحهای اشتغال کمیته امداد امام خمینی (ره) استان شاغل شدند. معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان با اشاره به این که در سه ماه امسال 162 طرح خودکفایی و اشتغال با 54 میلیارد ریال تسهیلات اجرا شد، به خبرنگار ما گفت: در این مدت طرحهای اجرا شده برای 49 نفر از بانوان و113 نفر از آقایان در شهر و روستا شغل ایجاد کرد. به گفته «حسینی» در این مدت 120 طرح خودکفایی و اشتغال و42 طرح مشاغل خانگی اجرا شد و19 نفر هم از طریق کاریابی شاغل شدند.
گرما عشایر کوچنده را به سیستان برگرداند
گرمای بیش از حد هوا در نهبندان سبب شد که 131 خانوار عشایر کوچنده اهل سیستان به نهبندان، به منطقه خود برگردند. مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری با بیان این مطلب مساحت مراتع نهبندان را حدود یک میلیون و300هزار هکتار دانست وگفت: هرچند وضعیت تامین علوفه مرتعی امسال بهتر بود اما گرمای زیاد هوا سبب شد تا این عشایر، نهبندان را ترک کنند. «نصرآبادی» ملخهای صحرایی و چرای دام بیشتر از حد مجاز را دو تهدید مهم در مراتع این شهرستان ذکر کرد وافزود: با این که مبارزه با ملخهای صحرایی وظیفه منابع طبیعی نیست اما این کار از همان روز طغیان شروع شد. به گفته وی بر اساس مجوزهای صادر شده باید 202 هزار واحد دامی در شهرستان باشد اما هم اکنون حدود 290 هزار واحد دامی در نهبندان داریم.
تعمیر و به سازی 3 پل در محور دیهوک – طبس
سه دستگاه پل در محور دیهوک- طبس با اعتبار سه میلیارد ریال به سازی شد. رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده ای دیهوک گفت: به سازی بستر و احداث رادیه و برید، تعمیر دیوارهای هدایت آب پلها، تنقیه و پاک سازی دهانه پل ها ،عملیات اجرای سنگ لاشه و بتن ریزی برید آبنماهای محور دیهوک – سه راهی راهداران از ابتدای امسال انجام شد. «کیانپور»افزود: بخش دیهوک دارای هزار و 24 دستگاه پل است که از این تعداد 67 دستگاه پل بالای 10 متر و 954دستگاه پل زیر 10 متر است.
ممنوعیت
دست فروشی
در بیرجند
فعالیت دست فروشان در هر نقطهای از شهر بیرجند به لحاظ پیشگیری از شیوع ویروس کرونا ممنوع است.
رئیس سازمان سامان دهی مشاغل شهری و فراوردههای کشاورزی شهرداری بیرجند گفت: استقرار سبزیفروشان در چهارراه ها تخلف است و درصدد هستیم با ایجاد کانکسهایی در نقاط مختلف این افراد هم سامان دهی شوند.
«احمد لطایفی» افزود: بساط کردن در بازار اصلی شهر و حاشیه خیابان جمهوری نیز ممنوع است و اداره رفع تخلفات شهرداری بر این موضوع نظارت میکند.
وی به اجرای طرح سامان دهی دست فروشان در شهر بیرجند اشاره و اظهارکرد که از دی سال گذشته دست فروشان سه راه اسدی به روز بازار بولوار مسافر منتقل شدند و همچنان به صورت رایگان از خدمات این مکان برای عرضه محصولات خود استفاده میکنند.
وی از راهاندازی دو روز بازار جدید تا شهریور در مرکز استان خبرداد و افزود: این روزبازارها در خیابان اجتهاد مهرشهر و خیابان انقلاب پیش بینی شده و در مرحله جانمایی سازههاست.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.