
گروه شهرستان ها
مقصد 90 درصد زعفران تولیدی 38 هزار بهره بردار مزارع ارغوانی استان، بازارهای کشور، خاورمیانه و اروپاست اما شیوع کرونا سبب بر هم خوردن معادلات تجاری طی چند ماه گذشته برای صادرات این محصول اقتصادی شده و در نتیجه رکودی سنگینی را بر بازار این کالای لوکس حاکم کرده و آن را در سراشیبی افت قیمت قرار داده است.
در کنار قفل بودن مسیرهای صادراتی آن چه سبب رنج زعفران کاران شده و آنان را در تنگنا قرار داده است ،نبود برند برای زعفران خراسان جنوبی، کمبود شرکت های قوی برای صادرات، نبود دستگاه مکانیزه برداشت، حمایت کم و نبود برنامه طی دوران شیوع بیماری برای فروش این محصول است.
هر چند برای حمایت از زعفران کاران در سال گذشته زمینه ورود این کالای پر ارزش به بورس فراهم شد اما آن طور که گفته های فعالان این عرصه حکایت دارد فراهم نبودن زیرساخت های بورسی و آشنا نبودن زعفران کاران با این فضا سبب شد تا باز هم چندان رونقی در بازار زعفران رخ ندهد و خرید توافقی و حمایتی طلای سرخ هم در فصل برداشت چندان جوابگوی نیاز زعفران کاران نباشد. حال این روزها که بازار فروش جهانی به بن بست خورده و زعفران روی دست جمعی از کشاورزان مانده است دست دلالان بازتر است تا با نرخ کم محصول تولیدی آنان را خریداری کنند و در کنار آن نبود برنامه و ضعف های موجود هم سبب تضرر بیشتر زعفران کاران شود.
فراهم نبودن زیرساخت بورس
عضو شورای ملی زعفران با بیان این که نرخ هر کیلو زعفران مرغوب به 11 میلیون تومان رسیده است و در بورس محلی فقط معاملات انجام می شود، گفت: ساختار بورس مطابق شیوه بازار زعفران نیست و بازار سنتی هم معایب بسیار دارد. به گفته «حسینی زرگل» زعفران کالایی وابسته به صادرات و نسخه پیچی هایی چون بورس چندان جوابگو نبوده است و خرید توافقی هم در فصل برداشت آثار خودش را بر بازار این محصول می گذارد و حال این روزها زیان ده شده است. وی با اشاره به این که نرخ بالای حمل و نقل و شیوه سخت گیرانه برگشت ارز برای صادر کننده سبب عقب نشینی تاجران زعفران شده است، افزود: چون خریداری در بازار نیست قیمت زعفران خریداری شده توافقی از 10 میلیون و 500 هزار تومان به 9 میلیون و 200 هزار تومان کاهش یافته است. به گفته وی این شرایط برای همه کشورهای تولید کننده زعفران است و اگر شرایط صادرات مهیا شود 90 درصد تولیدات صادر می شود.
شرایط پیچیده
رئیس سازمان تعاون روستایی هم شرایط بازار زعفران را بسیار پیچیده دانست و از قرار برای عرضه 74 تن زعفران به بازار خبر داد و افزود: اگر این اتفاق رخ دهد زعفران کاهش قیمت چشمگیری خواهد داشت چرا که بازار داخلی کشش عرضه این میزان زعفران را ندارد و نیاز به صادرات این محصول داریم. به گفته «ضیائیان احمدی» 500 کیلو زعفران خریداری شده تعاون روستایی عرضه نشده است و اگر چه زعفران عرضه شده در بورس به فروش رفته اما توقف صادرات بر قیمت اثر گذاشته است.
بدون برنامه برای خارج فصل
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی هم با اشاره به رکود بازار زعفران در فصل برداشت راهکار تنظیم بازار را خرید توافقی دانست و گفت: برای خارج از این فصل برنامه ای نیست. به گفته «رضایی» زعفران عرضه شده از خراسان جنوبی کم است و بیشتر از استان های همجوار صادر می شود هرچند شرایط صادرات فراهم نیست و بازار راکد است.
«بیجاری» مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی نیز با بیان این که در بورس شرایط مناسبی برای عرضه زعفران فراهم و انبارهایی برای نگهداری آن پیش بینی شده است، از کشاورزی قراردادی به عنوان راهکار رونق بخشی به بازار خرید و فروش سفارشی اقلام کشاورزی خبر داد و گفت: دستورالعمل های کشاورزی توافقی از سال 93 ابلاغ شد و موارد جزئی از کشاورزی قراردادی انجام شده است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

جریان دوباره خون گیری در قاین
حقانی - گره هفت ساله مرکز انتقال خون قاین با همدلی و همراهی مسئولان مرتبط باز شد. دکتر «سلمان اسحاقی» نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی در جلسه برنامه ریزی و تصمیم گیری راه اندازی مجدد مرکز انتقال خون قاین گفت: هفت سال پیش از محل اعتبارات دولتی، ساختمان مرکز انتقال خون قاینات با مساعدت شورای اسلامی و شهرداری و شورای خیرین سلامت در محل مناسب احداث و راه اندازی شد که با ابراز تاسف به دلیل بی توجهی مسئولان قبلی سازمان انتقال خون به حالت نیمه تعطیل درآمد و مردم برای اهدای خون سرگردان و بلاتکلیف بودند. به گزارش «خراسان جنوبی» در این جلسه تصمیم گرفته شد با هماهنگی فرمانداری و موافقت شبکه بهداشت و درمان و همکاری شورای خیران سلامت، شهرداری و شورای اسلامی و معرفی پنج نیروی مجرب از سوی شبکه بهداشت و درمان برای آموزش های لازم از طریق سازمان انتقال خون برابر استانداردهای موجود اقدام شود و از اول مرداد به صورت هفتگی و مرتب خون گیری از مردم قاینات و زیرکوه به عمل آید.
تحصیل 4500 دانشجو در آموزش عالی قاینات
چهار هزار و 500 دانشجو در مراکز آموزش عالی قاینات تحصیل می کنند. دکتر«خامسان» رئیس دانشگاه بیرجند در مراسم معارفه رئیس جدید دانشگاه بزرگمهر قاین گفت: دانشگاه های قاین و بیرجند باید جامعه محوری، مهارت آموزی، کارآفرینی و اقتصاد را در سال جهش تولید سر لوحه کار خود قرار دهند. به گزارش«خراسان جنوبی» در ادامه دکتر سید « احسان شکیب» به عنوان سرپرست جدید دانشگاه بزرگمهر قاین معرفی و از خدمات چندین ساله دکتر «شفیعی» تجلیل شد.
پای هلال احمر به اشتغال روستایی باز شد
آموزش های توانمند سازی کسب و کار خرد در 20 نقطه روستایی از شهرستان های مرزی نهبندان و سربیشه ارائه شد.«رضایی» مدیرعامل جمعیت هلال احمر در مراسم افتتاح کارگاه های آموزشی توانمند سازی کسب و کار خرد در نهبندان، گفت: آموزش های مرتبط کارآفرینی و مبانی کسب و کار برای 200 نفر از گروه های مشارکت محلی پیش بینی شده است.«بیکی» فرماندار نهبندان نیز از شناسایی ۲۰ نفر در حوزه بافت گلیم سوزنی خبر داد و ابراز امیدواری کرد: با اجرای این طرح، هنرهای دیرینه شهرستان رونقی دوباره بیابد.
ایمن شدن معادن
زغال سنگ
تجهیزات ایمنی معدن زغال سنگ طبس تامین شد. به گزارش «خراسان جنوبی» خواسته کارگران معدن تمام مکانیزه زغال سنگ طبس در بازدید استاندار از این معدن تامین تجهیزات ایمنی آن بود که این خواسته آن ها محقق شد.
برنامه های اولویت دار درمیان
برنامه های اولویت دار درمیان در شورای اداری این شهرستان اعلام شد. فرماندار درمیان در این جلسه رفع مشکلات آب شرب و تامین زیرساخت های مسکن محرومان این شهرستان را از اولویت های اجرایی اعلام کرد که پیگیری و اجرای آن با تلاش بی وقفه دستگاه های اجرایی مرتبط امکان پذیر است. «حسینعلی بخشی» درمیان را صاحب ظرفیت و استعدادهای های خوبی دانست که باید برای پیشرفت و توسعه به آن ها توجه شود.«حسین خسروی اسفزار» نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف در مجلس نیز اظهارکرد که برخی افراد در داخل، چشم امید به غرب داشتند اما ویروس کرونا نشان داد که غرب نمی تواند خودش را اداره کند چه برسد به این که بتواند دیگر کشورها را اداره کند.حجت الاسلام والمسلمین«خزاعی» امام جمعه اسدیه نیز خواستار پیگیری مشکلات مردم در شهرستان، استان و کشور توسط مسئولان با ارتباط مستمر و گسترده شد.«مولوی عبدالهی» امام جمعه اهل سنت اسدیه هم از مسئولان خواست از فرصت خدمت گزاری به مردم که یک آزمون بزرگ است، نهایت استفاده را با توجه به ظرفیت ها و امکانات با هدف گره گشایی از مشکلات مردم محروم منطقه ببرند.
کشت گندم در خاک شور
ارقام مختلف گندم در خاک های شور روستای گزدز سربیشه به صورت ترویجی کشت شد. مدیرجهادکشاورزی سربیشه گفت: در قنات روستای گزدز به دلایلی مانند شوری آب و خاک و سیل خیزبودن، کشت ارقام مقاوم مانند ارگ و آنفارم 4 افزون بر رقم سرخ محلی انجام شد. مهندس«جوادی» ادامه داد: به دلیل شیوع بیماری زنگ زرد در قنات گزدز وگرانی سم ها کاهش عملکرد زیادی در رقم سرخ یا رقم گزدز درسال های گذشته به چشم می خورد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

گزارش های پیگیرانه «خراسان جنوبی» برای مقابله با ملخ های صحرایی روز گذشته معاون سازمان حفظ نباتات کشور را به نهبندان به عنوان کانون این آفت برای بازدید میدانی و بررسی و گستردگی آفت در شهرستان های مرزی نهبندان، سربیشه، درمیان و زیرکوه، کشاند.
به گزارش «خراسان جنوبی» گل برون داد جلسه و بازدید میدانی این بود که معاون سازمان حفظ نباتات کشور قول داد به محض رسیدن به مرکز 400 میلیون تومان باقی مانده سهم خراسان جنوبی از منابع اعتباری مقابله با ملخ های صحرایی به حساب سازمان جهاد کشاورزی واریز شود و چون او از مشهد راهی پایتخت شد باید استان برای تزریق این مبلغ تا اوایل هفته آینده منتظر بماند.
آن طور که رئیس سازمان جهاد کشاورزی به «خراسان جنوبی» اعلام کرد: چون مقابله با این آفت فقط با استفاده از نیرو ها و امکانات شهرستانی امکان پذیر نیست، باید نیروی انسانی و خودرو توسط استان با هماهنگی استانداری و ستاد مدیریت بحران فراهم و سم و تجهیزات مورد نیاز برای مبارزه با آفت نیز توسط سازمان های جهاد کشاورزی استان و حفظ نباتات کشور تامین شود.
به گفته «قوسی» تغییری در میزان منابع تخصیصی به استان در این جلسه حاصل نشد اما قرار است معاون سازمان حفظ نباتات کشور به محض رسیدن به تهران 400 میلیون تومان باقی مانده از سهم خراسان جنوبی را برای مقابله با ملخ های صحرایی به حساب استان واریز کند.
او به این موضوع نیز اشاره کرد که چون روز به روز بر ابعاد خسارت های مزارع و باغ های روستاییان افزوده می شود نمی توان برآورد خسارت دقیقی داشت اما به محض این که برآوردها انجام شد به طور حتم با ستاد مدیریت بحران برای جبران خسارت مکاتبه و رایزنی می شود چرا که هجوم ملخ های صحرایی جزو مخاطرات طبیعی به حساب می آید.
اعتبار ناچیز استانی برای مقابله
بنابر این گزارش معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار هم در جلسه «ستاد عالی گیاه پزشکی استان» با محوریت مبارزه با ملخ صحرایی، با تاکید بر این که مبارزه با ملخ صحرایی همانند بیماری کرونا به یک عزم ملی نیاز دارد، افزود: مبارزه با این آفت، حمایت، پشتیبانی و عزم ملی میخواهد و با اعتبارات ناچیز استانی نمی توان با بحران مقابله کرد.
سید« کمال الدین میرجعفریان »تصریح کرد: نیروی انسانی، تجهیزات و ماشینآلات با همکاری همه دستگاههای اجرایی، بسیج سازندگی، نیروهای نظامی و... تامین می شود و اگر همراهی وزارتخانه و حمایت ملی را داشته باشیم، میتوان به مدیریت بحران امیدوار بود.«سرفرازی» معاون سازمان حفظ نباتات کشور نیز یادآور شد: 10 استان درگیر مبارزه با ملخ صحرایی است و باید توجه داشت که مقابله، به تنهایی از عهده جهادکشاورزی خارج است و اگر همه دستگاه های استان بسیج نشوند، طی سه ماه آینده با یک بحران جدی مواجه خواهیم بود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

قاینات در صدر جدول منابع آبیاری نوین
سال گذشته بیشترین منابع اعتباری در نظر گرفته شده به منظور اجرای سیستم های نوین آبیاری به قاینات اختصاص یافت. رئیس سازمان جهاد کشاورزی در دیدار با نماینده مردم قاینات و زیرکوه و در بازدید از پروژه در دست احداث مجتمع بزرگ دامداری روستای تیغدر، گفت: برای این منظور 67 میلیارد ریال اعتبار در نظرگرفته که 52 میلیارد ریال آن محقق شد. مهندس« قوسی» افزود: با این اعتبار 627 هکتار آبیاری کم فشار و 45 هکتار آبیاری تحت فشار اجرایی شد.
تفاهم نامه احداث موزه بین المللی استکبار ستیزی
برای احداث موزه بین المللی استکبار ستیزی طبس بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و آستان قدس رضوی تفاهم نامه منعقد کرد. «جهانبخش» مسئول پیگیری موزه بین المللی استکبارستیزی طبس در جلسه برنامه ریزی احداث این موزه با بیان این که قرار است در محل مسجد شکر، این موزه احداث شود، گفت: به همین منظور تفاهم نامه ای بین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و آستان قدس رضوی منعقد شد. «جعفری» معاون عمرانی برنامه ریزی موزه انقلاب اسلامی دفاع مقدس کشور نیز اظهارکرد: وظیفه داریم این محل را به عنوان نقطه روشن برای فرایند و تاریخچه انقلاب حفظ کنیم.
خواسته های مردم سه قلعه از نماینده
مردم سه قلعه در حضور مسئولان سرایان و نماینده مردم فردوس، طبس، سرایان و بشرویه در مجلس شورای اسلامی خواسته هایشان را با آن ها در میان گذاشتند. به گزارش«خراسان جنوبی» تامین زیرساختهای گلخانهای، اشتغال، کمبود مسکن، فراهم شدن بستر تراش و فروش سنگ های قیمتی، خرید تضمینی گوشت دامی و پیشگیری از تخریب معادن در سه قلعه مهم ترین خواسته های اهالی سه قلعه از مسئولان بود.
دهگردشی نماینده در درمیان
نماینده مردم بیرجند، درمیان و خوسف با سفر به درمیان با اهالی برخی از روستاهای این شهرستان از جمله پیرزنوک به نمایندگی از پنج روستای همجوار آن دیدار کرد. به گزارش«خراسان جنوبی» خواسته اهالی این روستاها به تامین آب شرب، رفع مشکلات واگذاری زمین برای مسکن، آنتن دهی نامطلوب تلفن همراه و نداشتن تلفن ثابت، احداث سد خاکی، گازرسانی و آسفالت جاده های روستایی برمی گشت.
اشتغال 1700 نفری در حوزه اصناف
850 واحد صنفی فعال زمینه اشتغال حدود هزار و 700 نفر را در بشرویه فراهم کرده است. «خدایی» رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت بشرویه اعلام کرد:31 واحد صنفی شهرستان پروانه کسب ندارد که صدور پروانه برای این واحدها در دست اقدام است.
صنعت دست دهسلم
در فروشگاه های نهبندان
تولیدات صنایع دستی روستای دهسلم در فروشگاههای نهبندان عرضه می شود. مدیر پایگاه بیابان لوت خراسان جنوبی، گفت: از اواخر سال گذشته با شیوع بیماری کرونا و کاهش حضور گردشگران در روستای دهسلم، تولید و عرضه صنایع دستی کاهش یافته است و به جای فروش در کارگاههای روستای دهسلم، بیشتر در فروشگاههای نهبندان عرضه میشود.
«زهرا رضایی ملکوتی» ادامه داد: با شروع فصل گرما دست بافتههای حصیری، رونق زیادی دارد البته بافت قالیچه، گلیم و پارچههایی که از موی شتر بافته میشود نیز جزو تولیدات زیبا و چشم نواز روستای دهسلم است.
دفتر مشکلات فضای آموزشی
خضری باز شد
دفتر مشکلات فضاهای آموزشی مدارس خضری دشت بیاض در حضور مدیرکل آموزش و پرورش استان گشوده شد.
«واقعی» در این جلسه اعلام کرد که مسئول نمایندگی آموزش و پرورش خضری دشت بیاض در آینده نزدیک معرفی می شود. او ادامه داد: اکنون 31 کلاس درس در قاینات با متوسط 95 درصد پیشرفت فیزیکی در دست احداث است که مهر امسال به بهره برداری می رسد. به گفته او به منظور جبران کمبود نیرو قرار است امسال 305 نفر به آموزش و پرورش به صورت حق التدریس اضافه شوند.
کشف 4.2 تن مرغ بدون مجوز بهداشتی
حسین قربانی- بیش از 4 تن و 240 کیلوگرم مرغ بدون مجوز بهداشتی کشف شد. فرمانده انتظامی سربیشه گفت: ماموران انتظامی این شهرستان هنگام گشت زنی و کنترل محورهای عبوری به یک کامیون مشکوک شدند و خودرو را متوقف کردند. سرهنگ «کارگر» افزود: مأموران در بازرسی از این خودرو 4 تن و 240کیلوگرم مرغ را که بدون مجوز بهداشتی حمل می شد، کشف کردند و متهم با تشکیل پرونده به مراجع قانونی معرفی شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

مهر؛ افتتاح 5 کیلومتر دوبانده سازی محور درح - سربیشه
5 کیلومتر دیگر از دوبانده سازی محور سربیشه -درح تا مهر زیربار ترافیک می رود. مدیرکل راه و شهرسازی که به همراه نماینده نهبندان و سربیشه از این محور بازدید کرد، گفت: طول کل محور135 کیلومتر که برنامه ریزی شده است تا 5 کیلومتر دیگر با اعتبار 15میلیارد تومان تا مهر برای استفاده کاربران جاده ای آماده شود.
نیاز به سامانه های نظارتی قاچاق سوخت
با سامانه های نظارتی می توان از قاچاق سوخت در شهرستان درمیان جلوگیری کرد. «بخشی» فرماندار درمیان در کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز شهرستان برای مقابله با این پدیده شوم و مخرب، همکاری با نهادهای امنیتی، قضایی و انتظامی به منظور کشف و برخورد قاطع و قانونی با سودجویان را خواستار شد. «بیجاری» رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت درمیان هم از تولید روزانه یک تن تخم مرغ در شهرستان خبر داد که با نظارت مستمر در اختیار عموم مردم شهرستان قرار می گیرد.
شناسایی 10 حلقه چاه غیر مجاز
10 حلقه چاه جدید غیر مجاز افزون بر 29 حلقه چاه سال گذشته در قاینات شناسایی شد. معاون اداره آبفای قاینات اعلام کرد که باران های نافع بهار امسال سبب شد تا ذخیره سد مخزنی فرخی شهرستان به 5 میلیون متر مکعب برسد.مهندس «اسداللهی» گفت: 80 درصد چاه های شهرستان مجهز به کنتور هوشمند است.
افزایش پرونده های طلاق در دیهوک
روند افزایشی ثبت پرونده های طلاق در بخش دیهوک نگران کننده است. رئیس دادگاه عمومی دیهوک در گفت و گو با «خراسان جنوبی» اعلام کرد که اهم پرونده های حقوقی مربوط به دعاوی طلاق به درخواست زوجه و طلاق توافقی مربوط است که با ابراز تاسف با توجه به جمعیت بخش دیهوک، تعداد پرونده ها در مقایسه با دیگرحوزه های قضایی استان زیاد و نگران کننده است. «سنجری» با اشاره به تشکیل هزار و 58 پرونده در این بخش، گفت: بیشتر این پرونده ها مختومه شده و 140 پرونده نیز در جریان رسیدگی و اجرای حکم است. وی با بیان این که بیشترین پروندههای کیفری مربوط به رانندگی بدون گواهی نامه، ایراد صدمه بدنی غیر عمدی بر اثر حوادث کار و تصادف است، افزود: با توجه به این که بخش دیهوک در شاهراه مواصلاتی چندین استان قرار دارد بیشتر پرونده های کیفری مربوط به افراد غیر بومی است.
تخصیص منابع بیابان زدایی فردوس
امسال برای اجرای طرح های بیابان زدایی فردوس سه میلیارد و 200 میلیون تومان مصوب شد که به طور کامل تخصیص یافت. رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری فردوس با اشاره به 403 هزار و 596 هکتار عرصه منابع طبیعی در این شهرستان گفت: 31 هزار هکتار از این عرصه ها بیابانی و 8 هزار هکتار از عرصه های بیابانی کانون بحرانی فرسایش بادی است. «صالح پور» افزود: تا پایان تیر امسال باید هزار و 612 هکتار عملیات بیابان زدایی در عرصه های بیابانی شهرستان اجرا شود. همچنین مناقصه اجرای 225 هکتار آبیاری سنواتی با 100 میلیون تومان اعتبار در حال اجراست که تا شهریور باید این سطح آبیاری شود. به گفته او فقط در 6 هزار هکتار از عرصه های بیابانی شهرستان عملیات بیابان زدایی انجام شده است که با توجه به شرایط بحرانی بیابان، باید با تخصیص اعتبار ویژه سطح عملیات بیابان زدایی افزایش یابد.
بحرانی ترین دشت، پشت سد
بی مهری منابع آبخیزداری
موسوی- دشت سرایان به عنوان بحرانی ترین دشت استان از منابع اعتباری آبخیزداری برخوردار نشد. رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری سرایان این گلایه را به واسطه گستردگی و افت منابع آبی این دشت اعلام کرد و گفت: نیاز است تا اجرای پروژه های آبخیزداری به عنوان مهم ترین راهکار مقابله با قهر طبیعت در اولویت پروژه های این شهرستان قرار گیرد.مهندس«صادقی» با شروع نهضت آبخیزداری از دو سال قبل در استان به افزایش منابع اعتباری آبخیزداری سرایان در مقایسه با سال های قبل اشاره و اظهار کرد که سال قبل شهرستان در این سرفصل سه میلیارد و 500 میلیون تومان اعتبار داشت که در مقایسه با بقیه شهرستان های استان و با وجود درخواست ها و مطالبه های به حق مردم سرایان در تخصیص منابع آبخیزداری کمتر مورد توجه قرار گرفت.به گفته او منابع تخصیصی پاسخ گوی مطالبه های مردمی شهرستان نیست.او در ادامه کمبود نیرو در این اداره را یادآور شد و گفت: منابع طبیعی سرایان در بین شهرستان های استان از کمترین نیروی انسانی برخوردار است که با توجه به گستردگی و وسعت این حوزه، در انجام امور محوله و پاسخ گویی به ارباب رجوع همواره با مشکل مواجه هستیم.عرصه های طبیعی سرایان 900 هزار هکتار است که 700 هزار هکتار عرصه های مرتعی، 150 هزار هکتار بیابان و 50 هزار هکتار عرصه های جنگلی شهرستان را شامل می شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.