صفحات این شماره

تعداد بازدید : 11
آقای نماینده، این گوی و این میدان
نویسنده : علی ولیزاده
شرایط جدید در بازار زرشک که در سال های اخیر بی سابقه بوده و شرایط بسیار خاصی را برای 18 هزار زرشک کار به وجود آورده است، انتظار مردم از نمایندگان مجلس را هم تغییر داد. مردم توقع دارند در این بحران نمایندگان آن ها در مجلس اقدامی عملی و کارساز انجام دهند.
بدیهی است خرید تضمینی یا اقدامی شبیه آن می تواند قفل زرنگار زده بازار زرشک را باز کند و این مهم به طور قطع به حمایت اهالی بهارستان نیاز دارد و شاید ایجاد توفیقی اجباری برای دستگاه های اجرایی و دولت لازم داشته باشد. بالاخره دسترنج 18 هزار بهره بردار زرشک در معرض تهدید قرار گرفته است و هیچ صدای امیدوار کننده ای به گوش نمی رسد. مردم هم به دلسوزی و تلاش نمایندگان ایمان و هم وعده های انتخاباتی بهمن ماه را خوب به یاد دارند.
این گوی و این میدان، 18 هزار کشاورز در بدترین شرایط قرار دارند و 18 هزار از موکلانتان مثل سیر و سرکه می سوزند. نباید فراموش کرد از جانبی قیمت ها با سرعت نور رقابت می کنند و از سوی دیگر زرشک به قیمت چند سال قبل هم خرید و فروش نمی شود. حال عامل این بحران، تحریم، کرونا یا مافیا موضوعی است قابل تامل. ولی افکار عمومی از نمایندگان مجلس انتظار دارند صدای مظلومیت موکلان خود را به متولیان برسانند و اقدامی عملی در زمینه احقاق حق مردم انجام دهند. نماینده محترم، نوبت شماست. البته از سوی استاندار گویا اقدامی انجام شده و هنوز خبری نشده است اما در صورت صحت آن خبر باید به معتمدیان دست مریزاد گفت. حال منتظر می مانیم تا از منابع رسمی آن خبر اعلام شود.
ولی قدر مسلم این است که هر کس دل به توسعه استان و تولیدات محصولات کشاورزی دارد یا برای مسکن و اشتغال دل می سوزاند باید در حل این مسئله دریغ نکند چرا که فردا دیر است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 18
از گوشه و کنار استان
نماینده نهبندان و سربیشه ناظر مجلس در شورای عالی انرژی
نماینده نهبندان و سربیشه به عنوان ناظر مجلس در شورای عالی انرژی انتخاب شد. به گزارش «خراسان جنوبی» نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی روز گذشته، «مصطفی نخعی» نماینده نهبندان و سربیشه در مجلس شورای اسلامی را با 143 رای از مجموع 184 رای به عنوان ناظر مجلس در شورای عالی انرژی انتخاب کردند.
بدهی 2 ساله شهرداری های درمیان به کتابخانه ها
شهرداری های درمیان بدهی سال های 97 و 98 به کتابخانه های این شهرستان را بپردازند. «بخشی» فرماندار درمیان در جلسه انجمن کتابخانه های عمومی شهرستان گفت: دقت در تهیه و بازنگری طرح های تفصیلی و جامع شهری برای جانمایی اصولی و مناسب کتابخانه ها به منظور دسترسی راحت تر و بهتر علاقه مندان به کتاب و کتاب خوانی بسیار مهم است.
3 ایستگاه ذخیره آب
سه ایستگاه ذخیره آب در زیرکوه، بشرویه و خوسف در حال احداث است. «اکبری» مدیرکل حفاظت محیط زیست به اجرای 10 پروژه آبی در مناطق تحت حفاظت این اداره کل با اعتبار 550 میلیون تومان اشاره و اظهارکرد که این میزان منابع از محل اعتبارات ملی ستاد مقابله با پدیده گرد و غبار به منظور احداث و اصلاح مجاری انتقال، توزیع آب و تعمیر آبشخورها در مناطق تحت مدیریت حفاظت محیط زیست استان تخصیص یافت.
خرید 2 برابری گندم تضمینی
خرید تضمینی گندم از کشاورزان سربیشه امسال در مقایسه با سال قبل در سربیشه دوبرابر شد.
به گزارش «خراسان جنوبی» مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی به همراه نمایندگان اداره تعزیرات، شرکت غله، صمت، نیروی انتظامی، تعاون روستایی و فرمانداری سربیشه از مراکز خرید گندم دراین شهرستان بازدید کردند که «جوادی» مدیر جهاد کشاورزی سربیشه گفت: آمار خرید گندم شهرستان با افزایش دو برابری در مقایسه با سال گذشته به بیش از 2 هزار تن رسیده است.

بهره برداری از کلان پروژه آب رسانی به عشایر نهبندان ماه شمار شد. فرماندار نهبندان در دیدار با مدیرکل امور عشایری اعلام کرد که با اجرای بزرگ ترین پروژه آب رسانی عشایر با سرمایه گذاری حدود 18 میلیارد تومان بیش از 280 خانوار از مزایای آن بهره مند می شوند. «بیکی» با بیان این که این پروژه طی ماههای آینده به بهره برداری می رسد و قدم بزرگی به منظور خدمت رسانی به عشایر غیور منطقه برداشته خواهد شد، افزود: بخشی از مشکلات جمعیت16 هزار نفری عشایری نهبندان با نگاه ویژه استاندار و مجموعه اداری شهرستان رفع شده است. به گفته «بیکی» راه اندازی ۶ ایستگاه دیجیتال در شهرستان هدف گذاری شده است که با بهره برداری از این ایستگاه ها جمعی از عشایر شهرستان از مزایای آن بهره مند می شوند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 19
شورای مهارت نهبندان
اولین جلسه شورای مهارت نهبندان به منظور راهبری و هماهنگی آموزش های مهارتی برگزار شد. «ارشادی» معاون سیاسی، اجتماعی و امنیتی فرمانداری در این شورا اعلام کرد که دستگاه های مربوط باید در شناسایی افراد مستعد و توانمند کمک کنند تا بتوانیم با همکاری اعضای شورای مهارت شهرستان گام های مهمی را در زمینه اشتغال برداریم.
سهم سربیشه از مسکن محرومان شهری 380 واحد
سهم سربیشه از مسکن محرومان شهری 380 واحد اعلام شد.مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی در جلسه شورای مسکن سربیشه با اشاره به افزایش مقاوم سازی واحدهای مسکونی روستایی این شهرستان با احداث مسکن محرومان گفت: از طرح اقدام ملی مسکن در سربیشه استقبال نشد.مهندس «آسمانی مقدم» شرایط متقاضیانی که درخواست احداث مسکن شهری محرومان را دارند نیز اعلام کرد که سهمیه سربیشه 130، درح 150 و مود 100 واحد است. مهندس« محمدی» فرماندار سربیشه نیز ضمن قدردانی از اقدامات موثر برای تامین مسکن شهرستان و ایجاد سرپناه امن و اشتغال پایدار در سربیشه، بر ضرورت همکاری همه دستگاه های اجرایی به ویژه شهرداران بخشداران و اعضای شورای اسلامی شهرها ، برای اجرایی شدن طرح مسکن قشرهای کم درآمد و شهری تاکید کرد.
نمایندگان مطالبات خراسان جنوبی را به وزارت امور خارجه بردند
پرونده بازگشایی معبرهای مرزی در اتاق «ظریف»
انصاری - نمایندگان چهار استان شرق ایران در مجلس شورای اسلامی به دیدار وزیر دستگاه دیپلماسی رفتند که نمایندگان استان هم گزارشی از وضعیت مرز این استان با کشور افغانستان به دکتر «ظریف» ارائه دادند، اما گلایه نمایندگان خراسان جنوبی از وزیر امور خارجه این بود که چرا گامی برای بازگشایی سه معبر مسدود شده این استان با وجود فراهم بودن زیرساخت ها برداشته نمی شود.
نماینده مردم قاینات و زیرکوه در مجلس شورای اسلامی جزئیات این دیدار را در گفت و گو با «خراسان جنوبی» تشریح کرد و گفت: در این نشست اعلام شد که از چهار معبر مرزی استان فقط گمرک رسمی ماهیرود باز و سه معبر گلورده، یزدان و دوکوهانه مسدود است در حالی که همه زیرساخت ها نیز در معبرهای مرزی خراسان جنوبی مهیاست.
دکتر«سلمان اسحاقی» افزود: همچنین پرسش هایی با این عنوان مطرح شد که چرا دستگاه دیپلماسی به صورت مستمر با افغانستان برای بازگشایی معبرهای مرزی مذاکره نمی کند و فقط در یک مقطع زمانی خاص به این موضوع پرداخته نمی شود؟
علاوه براین پرسیدیم که چرا فقط به برجام توجه دارید و 24 روز در لوزان و 20 روز در ژنو حضور داشتید؟ اگر اقتصاد مردم شرق ایران برای شما مهم است 20 روز معاون وزارت در افغانستان حضور داشته باشد و ماهانه و هر دوماه به آن بپردازید و این موضوع را به سرانجام برسانید.
وی با اشاره به این که بازگشایی معبرهای مرزی خراسان جنوبی می تواند برای مردم این منطقه خیلی مبارک تر از برجام باشد، اظهارکرد که باید از ظرفیت بقیه وزارتخانه ها نیز برای احیای بازارچه های استان و همچنین شورای امنیت ملی استفاده شود.به گفته وی، وزیر امور خارجه هم در پاسخ به خواسته و پرسش های نمایندگان خراسان جنوبی در مجلس شورای اسلامی اعلام کرد که هر وزارتخانه ای ارتباطات و ساختار خودش را در موارد مربوط به خارج از مرزها دارد و قرار است طی سه ماه تفاهم نامه ای با دولت افغانستان امضا شود که امید است در این تفاهم نامه موضوع معبرهای مرزی نیز گنجانده شود.اسحاقی افزود: دیگر خواسته نمایندگان ارتقای نمایندگی وزارت امور خارجه در خراسان جنوبی بود که مقرر شد معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت امور خارجه این خواسته را بررسی کند.
80 درصد بشرویه ای ها ماسک می زنند
مردم بشرویه بیشتر پروتکل های بهداشتی را به درستی رعایت می کنند و بیش از 80 درصد آن ها ماسک می زنند.«شفیعی» فرماندار بشرویه در کارگروه فرهنگی و اجتماعی شهرستان اظهارکرد که برگزاری مراسم و تجمع ها همچنان به منظور حفظ سلامتی مردم تعطیل است. همچنین برای مراسم محرم تصمیم های کشوری به زودی اتخاذ خواهد شد و ما نیز در برگزاری مراسم محرم پیرو دستور کشوری هستیم. دکتر «حسینی نژاد» رئیس شبکه بهداشت و درمان بشرویه نیز گفت که بیشترین نحوه انتقال بیماری در بشرویه به دنبال یک سفر بوده که فردی خارج یا وارد شهرستان شده است.
کارگاه ازدواج آسان
کارگاهی به منظور ترویج ازدواج آسان، با حضور30 شرکت کننده در نهبندان برگزار شد.
«رضایی»رئیس جمعیت هلال احمر نهبندان گفت: ملاکها و معیارهای یک ازدواج موفق و مهارت های ضروری و لازم برای ازدواج پایدار و حفظ زندگی زناشویی از محورهای آموزشی این کارگاه بود.

تالاب کجی نمکزار نهبندان به دلیل گرمای بیسابقه و توفانهای شدید از نیمه خرداد خشک شد.
مدیر حفاظت محیط زیست نهبندان گفت: البته امسال با توجه به بارندگیهای مناسب در فصل بهار این تالاب درمقایسه با سالهای گذشته حدود ۴۵ روز دیرتر خشک شد.
«امیر کوهستانی» افزود: تالاب کجی نمکزار نهبندان یک تالاب نمکی و فصلی است و معمولا اواسط پاییز تا اواسط بهار آبگیری میشود که مهم ترین منبع تامین کننده آب تالاب کجی ریزش باران و جاری شدن سیلابهای حوزه آبریز نهبندان و چشمههای کرانه تالاب است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 13
کشف کارگاه تولید موادشوینده غیرمجاز
حسین قربانی - کارگاه تولیدی مواد شوینده غیرمجاز در بشرویه کشف شد.
سرهنگ «فاضل میری» فرمانده انتظامی بشرویه اعلام کرد که در بازرسی از یک کارگاه تولیدی یک دستگاه صنعتی تولید مایع دست شویی، یک عدد مخزن 500 لیتری نگهداری مواد و 500 لیتر مواد اولیه تولید مایع دست شویی بدون مجوز قانونی کشف و متهم به مراجع قضایی معرفی شد.
اعتراف به 5 سرقت در خوسف
سارق دستگیر شده در خوسف به پنج فقره سرقت در این شهرستان اعتراف کرد. فرمانده انتظامی خوسف گفت: با دریافت خبری مبنی بر وقوع چندین فقره سرقت در شهرستان، مأموران انتظامی بلافاصله بررسی موضوع را در دستورکار قرار دادند و با انجام اقدامات فنی و پلیسی، مخفیگاه سارق را شناسایی و در عملیات ضربتی وی را دستگیر کردند.
سرهنگ «صادقی» افزود: متهم در اظهارات خود به پنج فقره سرقت منزل و اماکن خصوصی اعتراف کرد.
راهیابی 11 دانش آموز برجسته قرآنی قاینات به رقابت های کشوری
11 دانش آموز برجسته شرکت کننده قاینی در مسابقات قرآن ، عترت و نماز استان به رقابت های کشوری راه یافتند.مدیر آموزش و پرورش قاینات گفت: علی صالحی نیا در رشته قرائت تحقیق، میثم سبحانی در رشته قرائت ترتیل، سید احمد علوی در رشته حفظ 10 جزء اول، سید محمد جواد معصوم زاده در رشته 10جزء دوم، مهدی مرادی در رشته اذان، سید ساجد جلالیان در رشته انشای اذان، زینب رجب پور در رشته قرائت تحقیق، زهرا جعفری در رشته حفظ کل و فاطمه اسماعیلی در رشته انشای نماز به مسابقات کشوری راه یافتند. سید« احمد للهی» افزود: مسابقات کشوری با توجه به وضعیت موجود بروز ویروس منحوس کرونا برای حفظ سلامتی و بهداشت عزیزان به صورت فضای مجازی در بستر سامانه شاد شبکه اجتماعی دانش آموزی برگزار می شود.به گفته او درر قابت های مرحله شهرستانی 13 هزار و 474 دانش آموز شرکت کردند که در مجموع در دو بخش خواهران و برادران 74 نفر به مسابقات استانی راه یافتند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 12
فرماندار: معیشت مردم سخت شده است

مهندس« میرزایی» فرماندار فردوس دراین جلسه از پایین آمدن آستانه تحمل مردم به دلیل سختی معیشت خبرداد وگفت: شرایط شیوع کرونا و از رونق افتادن برخی ازکسب وکارها نیز مزید برعلت شده و فشار مضاعفی برمردم تحمیل کرده است.
حجت الاسلام والمسلمین« بابایی» امام جمعه فردوس هم گفت: پس از اقامه اولین نماز جمعه درتهران توسط آیت ا... طالقانی بلافاصله درهریک از مراکز استان ها و شهرستان ها نماز جمعه اقامه شد وخوشبختانه امروز پس از 42 سال شاهد هستیم که در900 پایگاه، نمازجمعه برگزارمی شود.
دراین جلسه همچنین سرهنگ «خدادادی» فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گفت که طی سه مرحله رزمایش مواسات بیش از یک میلیارد تومان کمک های مومنانه خیران، موسسات خیریه، کمیته امداد امام خمینی (ره)، بنیاد مستضعفان، ستاد اجرایی فرمان امام (ره)، بهزیستی، بسیج ، هلال احمر و استانداری به دست نیازمندان و خسارت دیدگان ناشی از کرونا رسیده است.مهندس« یعقوبی»رئیس مرکز آموزش فنی وحرفه ای نیز گزارش عملکردی از این مرکز ارائه کرد.به گزارش«خراسان جنوبی» دراین جلسه محمدی به عنوان رئیس شورای اسلامی شهرباغستان علیا و اربابی نیز به عنوان رئیس کمیته امداد امام خمینی(ره) معرفی شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 18
خبرهای یاقوتی از حال و روز زرشک

نه تنها حال زرشک این روزها خاکستری و زرشکی است بلکه اخبار اطراف این بحران هم حال و روز بهتری ندارد. اگر چه میان اخبار ناامید کننده دولتی ها یک خبر یاقوتی نیز شنیده می شود اما افسوس که هنوز به صورت رسمی اعلام نشده است بنابراین شنیده گویا استاندار می خواهد پا در رکاب کند وارد این کارزار شود اما تا لحظه درج خبر به پیامک خبرنگار در این خصوص از استاندار جوابی نیامد.بالاخره یک خبر یاقوتی درمیان خبرهای زرشکی. گفته های رئیس سازمان جهاد کشاورزی از این حکایت دارد که نبود آمار دقیق از تناژ زرشک باقی مانده در انبارها سد راه حمایت گرفتن از دولت است، اما در گفت وگوهای انجام شده با مدیران مختلف حوزه زرشک برای حل مشکل این محصول و استراتژیک استان، بیان می کنند که نماینده عالی دولت در استان دست به کار شده است . همچنین گفته های مدیر دیگری هم از این حکایت دارد که در سفر قریب الوقوع وزیر جهاد کشاورزی به استان برای دریافت تسهیلات حمایتی تلاش خواهد شد. به گفته این مدیر برای برگرداندن زرشک به بازار و فروش آن نیاز به سامان دهی واسطه ها برای تنظیم بازار است .
چهره رنگ باخته زرشک و بی توجهی به این کالای باقیمانده در انبار ها ، بارها تیتر گزارش های «خراسان جنوبی» شد و طرح مشکلاتی چون نبود بازار فروش داخلی، صادرات در کنار ضعف صنایع تبدیلی و تکمیلی سبب شد تا برای حل مشکل، مدیران ارشد دولتی را به استمداد طلب کنیم.
این روزنامه با انتشار گزارش های متعدد با عناوین «یاقوت سرخ در نبود برنامه کبود شد»، «دلالان در انبارهای زرشک»، « یاقوت سرخ در تالار بی برنامگی دولت» و ... به بیان مسائل و مشکلات پرداخت و با اوج گیری بی توجهی با گذشت چندین ماه از شیوع کرونا و با آن که بیشتر خسارت دیدگان مورد حمایت قرار گرفتند و تنها محصولات استراتژیک استان به ویژه زرشک با وجود خسارت های سنگین خارج از بسته های حمایتی کرونایی قرار گرفت، با انتشار گزارش «دسترنج 18 هزار زرشک کار در تهدید نابودی» و «بی خیالی دولت به چهره زرشکی استان» در صفحات روزنامه های خراسان و خراسان جنوبی به عمق فاجعه پرداخته شد. حال در ادامه پیگیری ها هر چند هنوز از منابع رسمی برای حل مشکل زرشک کاران و قرار گرفتن آن در حمایت دولت خبری اعلام نشده است اما گفته های برخی دست اندرکاران حوزه زرشک استان حکایت از پیگیری استاندار و ارسال نامه به وزراتخانه برای جلب توجه دولتی ها به خراسان جنوبی و همچنین انتظار برای سفر وزیر جهاد کشاورزی و حل مشکلات در این سفر دارد.
نبود آمار دقیق از انبارها
رئیس سازمان جهاد کشاورزی در گفت وگو با خبرنگار ما با بیان این که در دسترس نبودن آمار دقیق از میزان زرشک باقی مانده در انبارها و کیفیت آن، سد راه پیگیری هاست، گفت: به دنبال دریافت تسهیلات برای خریدهای حمایتی و توافقی زرشک تازه امسال از طریق سازمان تعاون روستایی هستیم. به گفته «قوسی» باقی ماندن زرشک خشک شده تولیدی سال گذشته در انبارها به سبب توقف صادرات و کاهش تقاضای بازار داخل معضل بزرگی است که کمک وزارت صمت را می طلبد. وی ادامه داد: ما تصمیم گیرنده برای صادرات نیستیم و برای ارسال این محصول به کشورهای دیگر در حال انتقال درخواست ها هستیم تا در صورت باز شدن روزنه های صادراتی از بار مشکلات کم شود.
برنامه های پیش رو
معاون طرح و برنامه سازمان جهاد کشاورزی هم با اشاره به مکاتبات انجام شده با سراسر کشور و درخواست از تشکل ها و فروشگاه های بزرگ برای خرید زرشک مرغوب استان، گفت: تعاونی های استان برای خرید بخشی از زرشک موجود به منظور تنظیم بازار با دریافت تسهیلات اقدام کردند که سررسید اقساط فرا رسیده است، وی گفت: زرشک خریداری شده توسط این تعاونی ها در انبار مانده است و با تمدید مهلت باز پرداخت تسهیلات به این تعاونی ها قدم برای حل مشکلات برداشتیم.
به گفته «اکبری» جلساتی با تشکل ها و تعاونی ها برگزار شد و پس از طرح مشکلات و ارائه برخی راه حل ها و با سفر مقامات کشورهای همسایه به ایران امیدواریم قبل از برداشت زرشک جدید، معضلات صادرات کم و گره های کار باز شود. وی از سفر قریب الوقوع وزیر جهاد کشاورزی گفت و افزود: در این سفر برای دریافت تسهیلات خرید حمایتی زرشک، زعفران و عناب درخواست ارائه می شود. وی در ادامه با اشاره به مکاتبه با وزارتخانه برای در نظر گرفتن تسهیلات ابراز امیدواری کرد تا مشکلات کمتر شود. وی همچنین بر قوی شدن تشکل ها تاکید کرد و افزود: نیاز است تشکل ها بیش از این سرمایه داشته باشند و برای فروش محصول زرشک باید با سامان دهی دلالان و استفاده از این ظرفیت با چهره خوب استفاده کرد چرا که 90 درصد زرشک را واسطه ها و دلالان می خرند.
راهکار پیش پای دولت
مدیر سازمان تعاون روستایی هم با بیان این که تولیدات زرشک سال گذشته در انبارها مانده است، ادامه داد: نامه ای به وزیر با امضای استاندار در حال آماده سازی است .
«ضیائیان احمدی» گره حل مشکل را خرید حمایتی و ارائه یارانه خرید زرشک به تجار بیان کرد و افزود: تجار می توانند زرشک را هر کیلو 35 هزار تومان از زرشک کار بخرند و مابه التفاوت آن را دولت پرداخت کند یا دولت مانند زعفران خرید مستقیم داشته باشد. «عباس نژاد» رئیس اتحادیه زرشک کاران نیز از نامه نگاری به مراکز و رستوران ها برای خرید زرشک، از گره گشایی برای صادرات و درخواست برای دریافت تسهیلات خرید زرشک، پیش خرید و انتقال به سردخانه ها به عنوان راه چاره گفت.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.