صفحات این شماره

تعداد بازدید : 18
از گوشه و کنار استان
کمبود منابع آموزشی درکتابخانه های سربیشه
محمدخسروی- منابع کمک آموزشی برای دانش آموزان سربیشه به اندازه کافی درکتابخانه های عمومی وجود ندارد.
رئیس کتابخانه های عمومی سربیشه یکی از مشکلات پیش روی کتابخانه های عمومی شهرستان را کمبود منابع آموزشی در سه کتابخانه استاد فرزین سربیشه، امیرالمومنین (ع) مود و بصیرت درح اعلام کرد و ادامه داد: ساختمان کتابخانه استاد فرزین سال 57 احداث شده است و نیاز به فضا و به سازی دارد که طرح توسعه و به سازی این کتابخانه امسال در دستور قرار گرفت. «میثم حسینی» اضافه کرد: اعتبار در نظر گرفته شده برای افزایش فضای کتابخانه های درح و سربیشه 330 میلیون تومان است.
روادید عراق و کویت برای انار فردوس و سرایان
100 تُن انار از باغداران آیسک سرایان توسط اتحادیه باغداران استان خریداری شد و با خرید محصول دیگر باغداران سرایان و فردوس قرار است به عراق و کویت صادر شود. رئیس اتحادیه باغداران استان گفت: خرید این مقدار انار توسط اتحادیه باغداران استان و با همکاری سازمان تعاون روستایی و جهاد کشاورزی به منظور حمایت از باغداران انجام شد. «ابراهیم آبادی» افزود: حضور تیم خرید محصول انار در آیسک باعث افزایش ۶۰ درصدی قیمت انار شد. وی ارزش انار خریداری شده از باغداران آیسک را سه میلیارد ریال اعلام و اظهارکرد که ایجاد دو هزار و 600 نفر روز اشتغال از دیگر ثمرات خرید مستقیم محصول از باغداران است. وی با اشاره به این که بخشی از این محصول به تهران و بخشی به کشورهای عراق وکویت صادر می شود، افزود: امسال هزار تُن انار از باغداران سرایان و فردوس خریداری میشود.
فعالیت 280 بهره بردار گردو
280 بهره بردار گردو در قاینات فعال هستند. مدیر جهاد کشاورزی شهرستان با بیان این مطلب، سطح زیر کشت این محصول در شهرستان را 84 هکتار بیان کرد و گفت: امسال از هر هکتار هزار و 800 کیلوگرم گردو برداشت شده است. به گفته «سجادی» بیشترین سطح زیر کشت در روستاهای بیناباج، بسکاباد، مزدآباد، کارشک قرار دارد.
617 تبلت برای دانش آموزان
617 تبلت بین دانش آموزان قاین توزیع شد. «للهی» مدیر آموزش و پرورش قاینات با اعلام این مطلب از توزیع 27 هزار ماسک کوچک و بزرگ، 2 هزار و 500 لیتر مایع ضد عفونی و هزار و 620 عدد نوشت افزار خبر داد.
یک بام و دو هوای برنج تنظیم بازار
در خوسف
قیمت های متفاوت برای برنج های تنظیم بازار در خوسف داد شهروندان را در آورد. طی روزهای گذشته چند مرکز اقدام به عرضه برنج های تنظیم بازار در این شهرستان کردند و به گفته شهروندان دو فروشگاه این برنج ها را بانرخ 185 هزار تومان و یک فروشگاه طی چند روز برنج های تنظیم بازار را به نرخ 170 هزار تومان و از روز گذشته 175 هزار تومان عرضه می کرد. همچنین در فروشگاهی که نرخ برنج ها کمتر بود به هرنفر یک کیسه با کارت ملی ارائه می شد و در دیگر فروشگاه های محل عرضه بدون محدودیت توزیع انجام می شد. یک فروشنده هم قیمت هر کیسه برنج را که از انبار تحویل می شود 170 هزار تومان و عرضه برای مشتری آشنا را 183 هزار تومان و به طور کل 185 هزار تومان بیان کرد. برخی شهروندان اظهار کردند که دلیل توزیع برنج به نرخ 170 و 175 هزار تومان این است که از قبل مانده و در حال توزیع است! «جویبان» مدیر تنظیم بازار سازمان صمت هم قیمت هر کیسه برنج تنظیم بازار برای مصرف کننده را 185 هزار تومان بیان کرد و گفت: بعید به نظر می رسد که برنج های تنظیم بازار از گذشته در انبار مانده باشد.
جاذبههای کویر سه قلعه در حساب کاربری وزیر
وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در حساب کاربری خود در شبکههای اجتماعی به معرفی جاذبه های کویر سه قلعه در استان خراسان جنوبی پرداخت. «مونسان» نوشت: افق دید باز و حدود صفر درجه در محل رصدگاه، امنیت بالای منطقه، دارا بودن جاذبههای کویری زیبا و استثنایی شامل تپههای ماسه روان (تپه ماهور)، دریاچه نمک، دق (زمینی کاملاً صاف و سفت که دارای هیچ گونه پوشش گیاهی نیست) و اقامتگاه های بوم گردی زیبا و دنج، از جاذبهای دیدنی و منحصر در این منطقه و کشور است و صد البته بارش شهابی برساوشی هرسال به خصوص در مرداد جلوه زیبا و خاصی دارد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 6
بدون تیتر
*درمیان سه پروژه ناتمام کتابخانه ای دارد. «رمضانی» رئیس کتابخانه های عمومی درمیان این پروژه های ناتمام را مربوط به شهر قهستان، روستاهای بورنگ و نوغاب دانست.
*با پلمب یک واحد صنفی متخلف، تعداد واحدهای صنفی تعطیل شده در سربیشه به سه واحد رسید. «ملائی» رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت سربیشه اعلام کرد: در اجرای طرح محدودیت فعالیت واحدهای صنفی همچنین به چهار واحد صنفی دیگر تذکر داده شد.
* مهندس «صادقی» معاون برنامهریزی و هماهنگی امور عمرانی فرمانداری گفت: سهمیه نهبندان در طرح 6 هزار واحد مسکن محرومان شهری 220 واحد بود که به 420 مورد افزایش یافت.
*600 پرس غذای گرم با هدف قدردانی از زحمات شبانه روزی مدافعان سلامت توسط آستان قدس رضوی بین کادر درمان فردوس توزیع شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 14
باخبرنگاران
گاز برای 222 روستای مرزی
گازرسانی به 222 روستای مرزی انجام می شود. «هاشمی» مدیرعامل شرکت گاز خراسان جنوبی با بیان این که 402 روستا در چهار شهرستان مرزی با جمعیت 29 هزار خانوار از نعمت گاز برخوردارند، از گازرسانی به ۲۲۲ روستای دیگر با جمعیت بیش از ۲۱ هزار خانوار خبر داد و گفت: از مجموع ۹۵۱ روستای گازدار استان، ۷۳۶ روستا در سه سال اخیر به شبکه سراسری گاز طبیعی متصل شدهاند.
168 عنوان برنامه بسیج
خسروی - به مناسبت گرامی داشت هفته بسیج، 168 برنامه در سربیشه اجرا می شود. سرهنگ «ابراهیمی» فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه شهرستان با بیان این که برنامه ها مطابق با پروتکل های بهداشتی اجرا می شود، افزود: توزیع بسته های معیشتی، رژه موتوری وخودرویی، ختم مجازی قرآن به نام شهدا و توزیع بسته های فرهنگی با موضوع من یک بسیجی ام از جمله برنامه ها در این هفته است.
نظارت هوشمند بر
ورودی های سربیشه
با تشدید محدودیت های کرونایی طرح مدیریت هوشمند برای کنترل ورودی و خروجی های سربیشه اجرایی شد. «میرزاجانی» معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری شهرستان به همراه جمعی از دیگر مدیران شهرستان از محل ورودی و خروجی سربیشه بازدید کرد. در این بازدید نکات ضعف و قوت اجرای این طرح، مورد بررسی قرار گرفت و تدابیر لازم در نظر گفته شد.
برق رسانی به شهرک صنعتی طبس، معطل اعتبار
تزریق قطره چکانی اعتبارات سبب شده است تا برخی از پروژه های عمرانی ناتمام باقی بماند و شهرک صنعتی طبس هم که مدت هاست برای تامین برق در انتظار به سر می برد، همچنان گرفتار این چالش باشد. این شهرستان با وجود سه ناحیه و شهرک صنعتی از ضعف زیرساختی چون برق، آب، مسیر دسترسی، مخابرات، اینترنت، ایمنی و ... در رنج است و با آن که وعده ها برای رفع این نیازها بسیار است اما تاکنون تحقق نیافته و باری از مشکلات کم نشده است. آن طور که رئیس اداره صمت طبس خبر داد: 70 پروانه بهره برداری در شهرستان صادر شده است که از این تعداد بیش از 40 درصدشان فعال است و ضعف های زیرساختی نواحی صنعتی شهرستان چون مسیر ارتباطی و دسترسی، برق و
... وجود دارد که برای برق رسانی طی چند سال گذشته پیگیری ها با شدت بیشتری همراه بود اما هنوز شاهد تحقق آن نیستیم. «زارع» اولویت اول شهرستان را با توجه به ظرفیت های حوزه معدن شهرستان ،توسعه صنایع معدنی دانست و ادامه داد: میزان توجه به سرمایه گذاری ها در سال گذشته نشان دهنده جذابیت و ظرفیت بالای شهرستان و بنابراین نیاز است زیرساخت ها و شرایط مورد نیاز شهرک های صنعتی تامین شود. وی با اشاره به تامین نشدن اعتبار مورد نیاز برای زیرساخت برق و احداث پست 132 کیلو ولت ناحیه شهرک صنعتی، افزود: اعتبار مورد نیاز برای تامین برق شهرک صنعتی طبس و احداث پست 132 کیلو ولتی ناحیه شهرک صنعتی طبس محقق نشده است و تامین آب شرب باید مدیریت و مرتفع شود. مدیر عامل شرکت شهرک های صنعتی خراسان جنوبی نیز با بیان این که مشکلات در طبس بسیار و برق رسانی به شهرک اولویت اول برای شهرستان است، ادامه داد: مشکلات و ضعف های زیرساختی داخل شهرک و رفع آن به عهده ماست و معایب بیرون شهرک را دیگر دستگاه های خدمات رسان باید رفع کنند. به گفته «پارسا» گفت وگو با شرکت برق استان برای تامین روشنایی معابر شهرک صنعتی طبس انجام شده و به جای گرفتن پیمانکار، برق استان متولی اجرای برق رسانی به شهرک است و برای تامین روشنایی در برخی مسیرها درگام اول به 800 میلیون تومان اعتبار نیاز است.
به گفته وی برق رسانی به تمامی شهرک نیز به بیش از هفت میلیارد اعتبار نیاز دارد.
کرونا مقابل چهاردهمین جشنواره تئاتر استان
کرونا چهاردهمین جشنواره تئاتر استان را به تاخیر انداخت. چهاردهمین جشنواره تئاتر استان قرار بود پایان آبان در فضای مجازی برگزار شود و برنامه ریزی این گونه بود که اجراهای جشنواره تئاتر استان
فیلم برداری شود و در بازه زمانی برگزاری، در فضای اینترنتی و مجازی برای عموم قابل مشاهده باشد اما به دلیل محدودیت ها و موانع کرونا، این برنامه به تاخیر افتاد تا آن جا که معاون هنری و سینمای اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان از تاخیر در برگزاری جشنواره خبر داد و گفت: مهلت ارسال آثار تمدید شده است و جشنواره در صورت فراهم شدن شرایط از 28 تا 30 آذر برگزار می شود.«زمزم» 20 تا 22 آذر را زمان بازبینی آثار بیان و اضافه کرد: برگزیدگان این جشنواره به دبیرخانه سی و نهمین جشنواره تئاتر فجر معرفی خواهند شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 13
سایه محور دلهره بر احداث کمربندی قاین

کمربندی قاین که از شریان و محورهای مواصلاتی پر تردد استان و شرق کشور و مسیر تردد خودروها به سمت مرز و همچنین خراسان رضوی محسوب می شود، در انتهای محور دلهره (بیرجند- قاین) واقع است. بسیاری عوامل ترافیک زا بر کمربندی قاین و افزایش ترددهای این مسیر اثرگذار و سایه انداختن احداث محور بیرجند- قاین و کم کاری ها بر بار حوادث این محور افزوده است. اگر چه کم عرض بودن جاده، آسفالت فرسوده در برخی نقاط، کمبود امکانات رفاهی و ... از جمله کمبودها و ضعف های این کمربندی به شمار می رود اما آن چه این روزها زبان شهروندان و رانندگان این مسیر را به گلایه گشوده است، ناتمام ماندن پروژه به سازی کمربندی قاین و عملی نشدن وعده مسئولان از جمله احداث پل ورودی آرامستان جدید در مسیر کمربندی است. آن طور که گفته های مدیر اجرایی پروژه حکایت دارد اگر چه احداث کمربندی و اتمام آن لازم است اما به سبب محدودیت های اعتباری و ... اولویت بر تکمیل پروژه بیرجند - قاین است. خبرنگار ما پس از تماس با اداره راه و شهرسازی استان برای دریافت پاسخ به مجری پروژه یعنی شرکت ساخت و توسعه راه های شرق کشور معرفی شد. پس از کش و قوس فراوان و تماس های مکرر، مدیر شرکت ساخت و توسعه راه های شرق کشور در خراسان جنوبی می گوید: با توجه به محدودیت منابع و در واقع افزایش هزینه های عملیات راه سازی طی چند سال اخیر و برنامه ریزی های انجام شده با استانداری و مدیرکل راه و شهرسازی خراسان جنوبی، بر اساس تقاضاها و حوادث جاده ای در محور بیرجند – قاین، اولویت ساخت و تکمیل بر این پروژه راه سازی قرارگرفته است. به گفته مهندس «نظریان» بزرگراه بیرجند- قاین بسته به نحوه تخصیص اعتبارات و بر اساس برنامه ریزی توسط شرکت ساخت و توسعه راه ها به عنوان مجری طرح، افق اتمام آن نیمه سال آینده است و پس از آن به کنارگذر قاین ورود می شود. او معتقد است اگر ساخت این کمربندی به گونه ای انجام و تمام بار ترافیک و تردد شهر بر کمربندی تحمیل شود، بخشی از اقتصاد شهر قاین که بسته به ترددهاست آسیب می بیند اما در مجموع اولویت با پروژه راه سازی محور بیرجند - قاین است. او با اشاره به بازدید انجام شده از ورودی شهر قاین طی هفته های گذشته و با بیان این که احداث پل این کمربندی برای ورود به آرامستان جدید پیشرفت 50 تا 60 درصدی دارد، می افزاید: برای تسریع در ساخت پل نیاز به این است که شهرداری به تعهدات خود مبنی بر احداث زیرگذر و سامان دهی مسیل آب عمل کند و شرکت حاضر است در صورت همکاری شهرداری برای عمل به تعهدات خود ساختن پل را به صورت همزمان با این نهاد ادامه دهد تا قبل از ساخت کنار گذر، این پل تکمیل شود. او با بیان این که احداث باند دوم کنارگذر در حیطه وظایف و پروژه های این شرکت است، ادامه می دهد: بخشی از کار انجام شده اما در این بین محدودیت منابع اعتباری و اولویت دوبانده سازی محور بیرجند- قاین ، مانع است و چندین برابر شدن هزینه راه سازی و کرونا به سختی کارها افزوده است.
روزنامه خراسان جنوبی چندی پیش در گزارشی با عنوان «کمربند مرگ» به مشکلات و ضعف های این محور پرداخت که در این گزارش «جلال زاده» مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده ای خبرداد: از ابتدای سال از این مسیر 10 کیلومتر روکش آسفالت شد و لکه گیری 6 کیلومتر مسیر در دستور کار قرار دارد. به تناسب تخصیص اعتبارات کار انجام می شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 14

خوسف با 37 معدن فعال ظرفیت های بالقوه ای دارد که رشد و شکوفایی آن نیازمند مشارکت شرکت هایی چون ایمیدروست. «آخوندی» فرماندار خوسف در دیدار با استاندار با اشاره به احداث سه کارخانه فراوری طلا در این شهرستان، ایجاد زیر ساخت معادن دهستان قلعه زری، احداث پست 132 کیلو وات و تامین گاز معادن، احداث شبکه فاضلاب و تصفیه خانه، توسعه شبکههای صدا و سیما و پوشش شبکه تلفن همراه، لزوم توجه به صنایع فراوری کشاورزی و معدنی، تکمیل جاده مواصلاتی خوسف به نایبند و ... را جزو نیازهای اولویت دار شهرستان بیان کرد و گفت: برای رشد و توسعه نیاز به مشارکت نهادهایی چون ایمیدروست. «ملانوری» استاندار هم در این دیدار بر لزوم توجه به صنایع فراوری کشاورزی و معدنی در خوسف تأکید کرد و گفت: با توجه به ظرفیتهای معدنی بسیار خوبی که در خوسف وجود دارد، احداث و راهاندازی واحدهای فراوری این کانیها باید مورد توجه قرار گیرد.

بزرگ ترین کتابخانه روستایی استان در روستای خوانشرف نهبندان فعال است. «حاجی» جانشین سرپرست کتابخانههای عمومی استان با بیان این مطلب از فعالیت 24 کتابخانه روستایی خبر داد و گفت: بیشتر روستاهای بالای دو هزار و ۵۰۰ نفر از کتابخانه بهرهمند هستند.
قرص های قاچاق
بیش از10 هزار و 290 قرص خارجی قاچاق به ارزش 10 میلیون تومان در قاین کشف شد. سرهنگ«محمود زال بیکی» فرمانده انتظامی قاینات گفت: ماموران در بازرسی از یک خودرو 10 هزار و 290 قرص خارجی که فاقد هرگونه اسناد گمرکی بود، کشف کردند.

سختی کار، تابستان، زمستان، سیل، زلزله، روستا و شهر، دور، نزدیک، دختر و پسر، برایشان معنا ندارد. وقتی حرف از جهاد به میان می آید حکایت جوانان، نوجوانان و دیگر قشرهای جامعه می شود که برای خدمت رسانی به همنوع پا در رکاب می گذارند و از هیچ نوع تلاشی دریغ نمی کنند.حکایت جهادگران عرصه خدمت رسانی و محرومیت زدایی ،حکایت امروز و دیروز نیست. حکایتی چندین ساله با قدمت زیاد است. درست از همان سال که مقام معظم رهبری جهاد را برای جوانان تعریف کردند. این جوانان در قالب های مختلف آتش به اختیاری، از خود گذشتند تا در عرصه خدمت رسانی و محرومیت زدایی کم نگذارند.این جهادگران بدون هیچ چشمداشتی در خدمت رسانی از همدیگر سبقت می گیرند، برایشان مهم نیست از دانشگاه شریف تهران یا از یک دانشگاه شهرستانی باشند. اسم جهاد که می آید خود را می رسانند تا جایی که بتوانند یک گوشه از کار را بگیرند. هرچند در این عرصه تعدادی از جهادگران هم آسمانی شدند اما از عرصه خدمت رسانی شان چیزی کم نشد. جوانانی پر شور که شوق خدمت و گره گشایی از مردم در سرشان غوغا می کند و ساخت سرویس بهداشتی تا مسجد، خانه نیازمند،کمک به کشاورزان در برداشت محصول، کمک به محرومان،کمک به سیل و زلزله زدگان، تنها بخشی از خدمات جهادگران است. آن ها بی ادعا به نقاط محروم می روند تا خودسازی و مشکلات مردم را چاره جویی کنند. این جهادگران بی ادعا در ایام کرونا نیز همچنان پای کار هستند. رئیس سازمان بسیج سازندگی خراسان جنوبی اظهارکرد: با هدف تعمیق بینش و تقویت عملکرد جهادگران در حوزههای محرومیتزدایی و پیشرفت با مخاطب تمامی گروههای جهادی سراسر کشور، دوره رسم جهاد به عنوان محفلی برای گفت و گو پیرامون مبانی و تجربیات حرکتهای جهادی با حضور جهادگران به صورت مجازی برگزار میشود. «هنری» افزود :دوره رسم جهاد در سه بخش گفت و گو های ضبط شده پیرامون مبانی و کارکردهای حرکتهای جهادی، گفت و گوهای آنلاین پیرامون تجربه زیست فعالان جهادی و نشستهای شبکه سازی و تبادل تجربیات برگزار می شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 9
تفاوت های دیروز و امروز!!!
باکمال- این نوشتار با این سوال آغاز می شود که چرا هرچه زمان به پیش می رود مردم برای منازل، مغازه ها، دامداری ها و انباری ها و ... به دنبال قفل های بزرگ تر و ضد سرقت خوب می گردند، مگر چه اتفاقی افتاده است؟
فراموش نکرده ایم درگذشته در همه منازل از بعد اذان صبح تا غروب آفتاب باز بود و صحبت از سرقت و دزدی هم نبود. ممکن است گفته شود شهرها کوچک و جمعیت کم بوده اما این پاسخ درستی نیست بهتراست بگوییم سرشت و طینت مردم در آن زمان پاک تر و ظاهرشان مثل باطنشان آراسته، تدین و تقیدشان محکم تر و استوارتر بوده است.
امروزه تا حدودی در همه کوچه ها و خیابان ها به طور شبانه روزی در منازل بسته است و چنان احساس می شود که همسایه ها همه در مسافرت هستند و منزلشان خالی است در حالی که هستند اما ناپیدا.
همسایه ها کمتر از حال همدیگر خبر دارند و جویای حال یکدیگر می شوند و مردم از مشکلات همسایه های خود چندان اطلاعی ندارند.واقعا چه اتفاقی افتاده است و معنی این همه دوری و اجتناب از همدیگر و حتی فامیل و بستگان چیست؟ البته شاید در این روزهای کرونایی برخی روابط از روی ناچاری کم شده باشد اما روند دوری آشنایان و همسایگان مربوط به این ایام نیست بلکه تا پیش از آن هم چنین شرایطی را تجربه می کردند. مگر سفارش و توصیه های پیامبراکرم (ص ) واهل بیت عصمت و طهارت (ع ) درباره همسایه و همنوعان و به ویژه خویشان و وابستگان را فراموش کرده ایم. مگر نفرموده اند که هرکس صبح کند و به امور مسلمانان اهتمام نورزد مسلمان نیست؟ پس این قدر بی تفاوتی از کجاست؟ بر همه آن هایی که دستشان به دهانشان می رسد لازم و ضروری است که جویای حال همسایه های خود باشند و از فامیل و بستگان بی خبر نباشند، البته شاید توصیه های این روزها به ارتباط کمتر با دوستان و آشنایان باشد که موضوعی قابل توجه است اما باز هم روش هایی برای اطلاع از حال و احوال وجود دارد. درشرایط کرونا که درآمد بسیاری ازمردم به حداقل ممکن کاهش یافته است باید دستشان را گرفت و کمک کرد تا آن ها به زمین نخورند. اگر چنین مروتی در وجود انسان ها تقویت شود و ایمان و تقوای الهی را در پیش گیرند به طور قطع خداوند هم بندگانش را مورد لطف و رحمت خویش قرار خواهد داد. انشاءا... .

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.