صفحات این شماره

تعداد بازدید : 20
با خبرنگاران
15 برنامه شاخص
پور غزنین - 15برنامه شاخص برای گرامی داشت هفته دفاع مقدس در بشرویه تدارک دیده شده است. فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه بشرویه اعلام کرد: امسال برای هراستان یک تاریخ به منظور بزرگداشت هفته دفاع مقدس در نظر گرفته که برای خراسان جنوبی از 15 آذر شروع شده است . سرهنگ «حسنی» افزود: دراین هفته بیش از ۶۰ برنامه مختلف در پایگاه های بشرویه برگزار می شود که 15 برنامه آن شاخص و محوری است.
زردک 1200 گرمی
کشاورز هویج کار روستای نیگ بخش سده قاینات موفق به تولید هویج محلی (زردک) به وزن هزار و 200 گرم شد.به گزارش خبرنگار ما، «محمد علی نخعی» کشاورز جوان این روستا دلیل رشد قابل ملاحظه هویج ها و چغندرهای محلی در منطقه را کوهستانی بودن، هوای مناسب و تا حدودی سرد، استفاده از کود حیوانی و آبیاری به موقع اعلام کرد.
توان خواهان هنرمند
حسین قربانی - 298 توان خواه و معلول در مراکز حرفه آموزی مشغول فعالیت هستند. مدیرکل بهزیستی به «خراسان جنوبی» گفت: مراکز حرفه آموزی زیر نظر این نهاد در بیرجند، قاینات، طبس، سرایان، زیرکوه، فردوس، بشرویه و درمیان فعالیت دارند و خدمات توان بخشی، آموزش مهارتهای روزمره زندگی و ارتباط موثر، مهارتهای کسب و کار و حرفهآموزی به توان خواهان پذیرش شده در این مراکز ارائه می شود. «عرب نژاد» ادامه داد: از ابتدای امسال به مراکز درجه یک، ۶ میلیون و 270 هزار ریال و به مراکز درجه 2 ، پنج میلیون و ۶۰۰ هزار ریال به ازای هر خدمت گیرنده، یارانه پرداخت شد.به گفته وی در این مراکز رشته های گلیم بافی، تابلو فرش، سوخت نگار چوب، رودوزی سنتی، عروسک بافی، جواهردوزی، نمددوزی، هویه کاری، معرق کاری، چرم دوزی، روبان دوزی، نواردوزی، کاموابافی و دوخت لباس فعال است.
همچنین چهار کارگاه تولیدی حمایتی در مرکز استان فعال است و توسعه آن در طبس و قاینات در دستور کار قرار دارد.
7 پاتوق مواد مخدر از هم پاشید
هفت تیم با محوریت پلیس مبارزه با مواد مخدر، هفت پاتوق توزیع و استعمال مواد مخدر را در فردوس شناسایی کردند.فرمانده انتظامی فردوس گفت: در این عملیات هفت نفر از توزیع کنندگان خرد دستگیر و برای سیر مراحل قانونی تحویل مقامات قضایی شدند. به گفته سرهنگ «فولادی» همچنین در این عملیات سه واحد مسکونی پلمب و 22 گرم مواد مخدر صنعتی بستهبندی شده کشف شد.
سرپناه 8 معلول
هشت واحد مسکن دو معلولی بشرویه در حال ساخت است. به گزارش«خراسان جنوبی»، «شفیعی» فرماندار بشرویه در بازدید از این واحدهای مسکونی خواستار تسریع در ساخت مسکن های دو معلولی شهرستان شد. «الهی» رئیس اداره بهزیستی بشرویه نیز در این بازدید گفت: هشت واحد مسکن دو معلولی که به صورت خود مالکی در حال احداث است 20 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
پیشرفت 30 درصدی مرکز صنایع دستی
بازارچه صنایع دستی سربیشه 30 درصد پیشرفت فیزیکی دارد. به گزارش «خراسان جنوبی» مسئولان سربیشه به همراه امام جمعه این شهر از پروژه در حال احداث بازارچه صنایع دستی این شهرستان بازدید کردند. این بازارچه 14 غرفه دارد.
اولین برف پاییزی
آماده باش برای یخ بندان های پس از باران
هفته بارانی و برفی و سرد پیش رو ، مسئولان نقاط مختلف خراسان جنوبی و همچنین مرکز استان را برآن داشت تا جلسه های فوق العاده مدیریت بحران را با موضوع بارندگی و سرمای ناشی از آن برگزار کنند و تمهیدات لازم را برای مقابله با وقوع سیل و پیامدهای ناشی از آن بیندیشند.همچنین هشدارهای لازم را به روستاییان برای تامین سوخت زمستانی و دیگر تمهیدات برای مقابله با سرمای پس از باران بدهند.به گزارش«خراسان جنوبی» اوج فعالیت سامانه بارشی در استان از عصر روز گذشته شروع شده است و تا امروز صبح ادامه دارد که در این مدت وقوع روان آب و آبگرفتگی معابر عمومی و احتمال سیلابی شدن مسیلها ، با توجه به بیشترین فعالیت سامانه بارشی در سربیشه، خوسف، نهبندان، بخشهایی از بیرجند، سرایان، فردوس و دیهوک پیش بینی شد.همچنین از نظر شرایط دمایی هم تا پایان هفته دمای هوا به طور محسوس کاهش مییابد و سرما و یخ بندان تا پایان هفته در استان فراگیر میشود.افزون بر این برخی از نقاط استان به ویژه گردنه ها و نقاط مرتفع نیز روز گذشته سفید پوش شدو در اغلب نقاط استان باران بارید.بنابراین گزارش در جلسه مدیریت بحران درمیان که با موضوع بارندگی و سرمای ناشی از آن برگزار شد بر آمادگی کامل همه دستگاه های اجرایی و امدادی برای مقابله با مخاطره های احتمالی و یخ بندان دو روز بعد از بارندگی تاکید شد.همچنین در این جلسه از صبح سه شنبه تا صبح جمعه نفوذ توده هوای بسیار سرد در محدوده شهرستان درمیان پیش بینی شده است که کاهش دما بین 8 تا 12 درجه را به دنبال خواهد داشت. فرماندار درمیان با توصیه به مردم در خصوص صرفه جویی در مصرف گاز و برق برای جلوگیری از افت فشار و قطعی احتمالی، از کشاورزان، دامداران، مرغداران و گلخانه داران خواست سوخت کافی ذخیره داشته باشند.«بخشی» با توجه به فصل برداشت بعضی محصولات در حوزه بخش کشاورزی، دامداری، طیور و ... از مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خواست درباره اعلام نکات نگهداری و اصولی محصولات هشدارهای لازم را برای جلوگیری از خسارت به مردم ابلاغ کند.«بیکی» فرماندار نهبندان هم در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران شهرستان نهبندان گفت: با توجه به هشدارها و اخطاریه های سازمان هواشناسی و ورود سامانه بارشی به استان در شرق شهرستان احتمال بارش بیشتر را خواهیم داشت و خواستار آماده باش 48 ساعته نیروهای عملیاتی و امدادی و همچنین تامین سوخت واحدهای کشاورزی، دامداری، طیور و... برای سرمای پس از این بارندگی هستیم .فرماندار زیرکوه هم در جلسه ستاد مدیریت بحران شهرستان ضمن تاکید بر آمادگی کامل دستگاه ها در فصل پاییز و زمستان پیش رو ، افزود: دستگاه های شهرستان به جامعه هدف خود اطلاع رسانی و هشدارهای لازم را در زمان ورود سامانه های آب و هوایی بدهند تا مردم خسارتی را نداشته باشند.«خوش خبر» سرپرست معاونت عمرانی استانداری نیز در جلسه پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان که در پی هشدارهای سازمان هواشناسی و با حضور ویدئو کنفرانسی فرمانداران شهرستانهای استان و مدیران مربوط برگزار شد، گفت: باید از همه ظرفیت ها و امکانات برای جلوگیری از هرگونه خسارت احتمالی استفاده شود.
سرهنگ «رضایی» رئیس پلیس راه استان هم با بیان این که به علت بارندگی برخی از راه های مواصلاتی استان لغزنده است، از رانندگان خواست تا با احتیاط و سرعت مطمئن رانندگی کنند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 13
خیران مسکن ساز بیرجندی در سه قلعه
مشکلات حقوقی مسکن مهر
موسوی - خیران مسکن ساز بیرجندی احداث 30 واحد مسکونی را برای تامین مسکن خانواده های نیازمند شهر سه قلعه متعهد شدند.بخشدار سه قلعه اعلام کرد: خیران مسکن ساز احداث 30 واحد مسکونی 80 متری را برای خانواده های نیازمند به صورت کامل متعهد شدند.«باستانی فر» ادامه داد: همه امتیازات این واحدها از جمله آب و برق،گاز و پروانه به صورت رایگان در اختیار شرکت خیران مسکن سازقرار می گیرد. وی به شرایط واگذاری واحدهای احداثی مسکن محرومان خیران اشاره و اظهار کرد که خیران براساس دریافت تسهیلات در نظر گرفته شده، برای احداث واحد ها به صورت کامل اقدام می کنند و با اتمام عملیات ساختمانی، آن را در اختیار متقاضیان نیازمند قرار می دهند.به گفته او دریافت کنندگان این واحدها پس از واگذاری فقط باید برای باز پرداخت اقساط تسهیلات 50 میلیون تومانی اقدام کنند.
بخشدار سه قلعه با اشاره به مشکلات حقوقی در مسیر احداث مسکن مهر و واگذاری زمین در این شهر اعلام کرد: اکنون به دلیل وجود مشکلات حقوقی در واگذاری اراضی طرح مسکن مهر در عمل این طرح با مشکل موا جه است و با پیگیری های انجام شده امید می رود کار احداث 100 واحد مسکن مهر در قالب طرح جدید اقدام ملی به متقاضیان واگذار شود.
باستانی فر الحاق 5 هکتار از اراضی حاشیه شهر به بافت شهری سه قلعه توسط مسکن و شهرسازی را یادآور شد و گفت: با الحاق این اراضی مشکل احداث واحدهای مسکونی متقاضیان طرح اقدام ملی و مسکن محرومان تا حدود زیادی رفع و 30 واحد مسکونی خیران مسکن ساز نیز در این اراضی احداث می شود.
او به روند رو به رشد احداث مسکن در این شهر طی دو سال اخیر اشاره و اظهار کرد که کار تشکیل پرونده و واگذاری زمین 200 واحد مسکن طرح اقدام ملی در این شهر آغاز شده است.
همچنین کار ساخت و ساز این واحد ها در دست اقدام و از روند مطلوبی برخوردار است.

مسنترین پلیکان که حدود 30 سال قبل به باغ گلشن طبس انتقال داده شده بود، تلف شد.
رئیس شبکه دامپزشکی طبس گفت: در دهه ۵۰ ، دو پرنده مهاجر بر اثر گم کردن مسیر به طبس میرسند و در باغ گلشن طبس سکونت می کنند و مورد توجه مردم قرار میگیرند.«محمد جلال هادیان» افزود: در زلزله سال 57 یکی از آن دو پرنده در زیر آوار میمیرد و چند سال بعد تعدادی پلیکان به طبس منتقل میشوند که امروزه یکی از نمادهای شهر طبس به شمار میروند.به گفته او مسنترین پلیکان که حدود 30 سال قبل (به گفته مسئولان شهرداری) به باغ گلشن انتقال داده شده بود، پس از تلف شدن، بلافاصله برای بررسی علت مرگ به شبکه دامپزشکی طبس منتقل که کالبد گشایی و آزمایش شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 5
از گوشه و کنار استان
370 پروژه محرومیت زدایی به بار نشست
استارت 522 طرح جدید
انتخاب بسیج سازندگی به عنوان دستگاه معین محرومیت زدایی زیرکوه سبب شد تا روبان بهره برداری از 370 پروژه محرومیت زدایی خراسان جنوبی نیز با حضور مقامات کشوری در افین زیرکوه بریده شود و استارت 522 طرح جدید هم بخورد.بنابه گفته رئیس سازمان بسیج سازندگی برای عملیاتی شدن این پروژه ها 174 میلیارد ریال هزینه شده است.مهندس «مهدی هنری» با بیان این که امروز سالن ورزشی روستای افین زیرکوه به نمایندگی از 370 پروژه محرومیت زدایی مورد بهره برداری قرار می گیرد ،افزود: احداث این سالن که به نام شهید فخری زاده نام گذاری شده است 21 میلیارد ریال هزینه در برداشته که100 میلیارد ریال آن سهم بسیج سازندگی است.همچنین دراین روز 452 کارگاه اشتغال زایی نیز با سرمایه گذاری 30 میلیارد ریال ذیل صندوق های قرض الحسنه مردمی به بهره برداری می رسد.به گفته او در این روز عملیات اجرایی 522 پروژه محرومیت زدایی دیگر نیز با اعتبار 195 میلیارد ریال با مشارکت بنیاد علوی، قرارگاه محرومیت زدایی سپاه، خیران و بسیج سازندگی آغاز می شود.
ناظران سلامت در میدان
طرح ناظران سلامت با همکاری اعضای جوان و داوطلبان جمعیت هلال احمر در زیرکوه آغاز شد. رئیس جمعیت هلال احمر زیرکوه اعلام کرد: این طرح در قالب مشارکت با شبکه بهداشت و درمان برای بازرسی از اصناف، تذکر زبانی، ارزیابی و پالایش ادارات، نانوایی ها و مراکز پر رفت و آمد زیرکوه از نظر رعایت دستور العمل ها انجام میشود. «عابدینی» اظهارکرد: هدف از اجرای این طرح، قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا با افزایش رعایت دستورالعمل های بهداشتی، کاهش بستری، کاهش مرگ و میر و پوشش حمایتی از گروه های در معرض خطر است.
توقیف 10 اتوبوس حامل کالای قاچاق
10دستگاه اتوبوس حامل کالای قاچاق درنهبندان طی 24 ساعت توقیف شد. سرهنگ «رحیمی» فرمانده انتظامی نهبندان گفت: کالای قاچاق کشف شده از اتوبوس ها شامل دارو، پوشاک، احشام و سوخت قاچاق است که بنا بر نظریه کارشناسان یک میلیارد و 225 میلیون ریال ارزش دارد.
250 کیلومتر شبکه آب رسانی زیرکوه از رده خارج
حدود 250 کیلومتر از مجموع 900 کیلومتر شبکه آب شرب زیرکوه با فرسودگی شدید مواجه است.فرماندار زیرکوه با توجه به شرایط فعلی یکی از اولویت های مهم شهرستان را موضوع تامین آب شرب دانست و اعلام کرد: خشکسالی های چندین ساله در این شهرستان کویری و مرزی سبب ضعف و کاهش منابع تامین آب به ویژه قنات ها و چاه های نیمه عمیق تامین آب شرب روستاها شده است.«عربشاهی» با بیان این که عمر بالای شبکه های انتقال آب و فرسودگی آن سبب دو برابر شدن مشکلات این شهرستان شده است، افزود: امسال چهار میلیارد و 431 میلیون تومان اعتبار استانی سهم زیرکوه تعیین شده که تاکنون 30 درصد از این اعتبارات تخصیص یافته و با وجود محدودیت اعتباری فعلی، اعتبار خوبی به این حوزه اختصاص یافته است .به گفته او اکنون ۶ پروژه آب رسانی در دست اقدام و اجراست که با اتمام پروژه های ناتمام در سال پیش رو، تعدادی از روستاهای این شهرستان از نعمت آب شرب سالم و بهداشتی برخوردار می شوند. وی در پایان به بقیه برنامه های آب منطقه ای زیرکوه اشاره و اظهار کرد که انتقال آب در قالب مجتمع های چند روستایی از مناطق دور دست و تحمیل هزینه های بالا، بازسازی شبکه های فرسوده براساس اولویت تعیین شده برای تامین آب شرب و بهداشت با کیفیت مطلوب و پایدار از اهداف مهم در شهرستان است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 8
جلسه پزشکان به وقت ویزیت

به گزارش«خراسان جنوبی» ازدحام و انتظار چند ساعته بیماران کلینیک تخصصی بیمارستان خاتم الانبیاء(ص) روز گذشته طاقتشان را طاق کرد چرا که سرمای هوا مزید بر علت شد و آن ها نمی توانستند در محوطه بیمارستان منتظر بمانند تا جلسه پزشکان این کلینیک که به درازا کشیده بود، تمام شود. به همین دلیل آن ها مجبور شدند با رسانه ها از جمله روزنامه «خراسان جنوبی» تماس گیرند و دادشان را به گوش مسئولان برسانند.برخی از آن ها در تماس با «خراسان جنوبی» این طور گفتند که ساعت 6 صبح برای دریافت نوبت تماس گرفته ایم و اکنون که ساعت از 12 گذشته است همچنان منتظر پزشکان هستیم تا جلسه را ترک گویند و بیماران را ویزیت کنند و هر چه هم پیگیر می شویم، می گویند؛ پزشکان جلسه اند.گلایه آن ها از این بود که در این سرما و بحران کرونا که اغلب بیماران نیز از روستاها و نقاط دوره افتاده شهرستان خود را به بیمارستان رسانده و نوبت گرفته اند پزشکان باید در وقت اداری جلسه بگذارند و آن قدر هم طول بکشد که صبر بیماران لبریز و طاقتشان طاق شود؟
به گفته آن ها نوبت دهی در بیمارستان از7:30صبح آغاز می شود و ساعت 9:30 و 10 هم پزشکان کار ویزیت را شروع می کنند اما امروز ساعت از 12 هم گذشته و فقط پزشک اطفال و سونوگرافی چند دقیقه ای است که کار ویزیت را شروع کرده اند اما خبری از پزشکان داخلی و زنان و زایمان نیست و لحظه به لحظه بر تعداد مراجعه کنندگان در این بحران کرونا و سرما افزوده می شود طوری که بیماران نمی توانند به سبب سرما در محوطه بیمارستان منتظر بمانند تا نوبتشان شود.رئیس شبکه بهداشت و درمان درمیان نیز به گلایه بیماران کلینیک تخصصی بیمارستان خاتم الانبیاء (ص) این طور پاسخ داد که معطلی بیماران چند ساعت نبود و شاید به نیم ساعت هم نکشید چرا که پزشکان تا ساعت 9:30 بیماران بخش ها را ویزیت می کنند و پس از آن به کلینیک می روند اما روز گذشته جلسه کمی طولانی شد و نیم ساعتی بیماران منتظر شدند.به گفته «عثمانی» این بیمارستان کمبود پزشک متخصص ندارد و ساختار سازمانی آن تکمیل است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 10
بازار بی حساب و کتاب تعرفه های دندان پزشکی

اگر چه پس از سال ها بلبشوی تعرفه های دندان پزشکی، از سوی وزارت بهداشت امسال تعرفه های خدمات دندان پزشکی اعلام شد اما از گفته ها این طور برمی آید که با گذشت بیش از هشت ماه از سال هنوز تعرفه ها به دندان پزشکان ابلاغ نشده است و گویا هنوز بسیاری از دندان پزشکان روکش تعرفه هایشان وزارتخانه ای نیست. قیمت ها در مطب ها دلخواه تعیین می شود و در درمانگاه و مراکز درمانی هم متغیر و تفاوت تعرفه ها بسیار است. این تفاوت تعرفه های گران قیمت خدمات دندان پزشکی ، داد بسیاری را در آورده و ما را بر آن داشته است تا چرایی کار را جویا شویم.
تفاوت قیمت چشمگیر در مطب ها
یک شهروند که به تازگی به دندان پزشکی مراجعه کرده است، می گوید: برای عصب کشی و پر کردن دندان به چند درمانگاه و دندان پزشک مراجعه کردم. قیمت ها از 350 تا 700 هزار تومان متغیر بود. او می گوید: درد دندان آن قدر طاقت فرساست که فرد حاضر می شود هر هزینه ای را بدون چون و چرا بپردازد اما تفاوت قیمت را ، برخی دندان پزشکان به دلیل مواد کاربردی و این که خدمت را پزشک عمومی یا متخصص ارائه کند، بیان می کنند. به گفته وی صف انتظار برای خدمات دندان پزشکی در درمانگاه ها و مراکز درمانی به سبب تعرفه های کمتری که دارند، زیاد است و در مطب ها هم که هزینه ها غوغا می کند. برای پر کردن یک دندان به چند مطب و درمانگاه مراجعه کردم که در درمانگاه هزینه 250 و در دیگر مرکز 350 تا 400 و در چند مطب هم نرخ ها بین 400 تا 600 هزار تومان متغیر اعلام شد. این تفاوت تعرفه ها برای یک حجم مشخص کار جای سوال دارد.
یک شهروند هم که چند روزی است برای پر کردن دندان کودکش به چندین دندان پزشک مراجعه کرده است، می گوید، حدود یک ماه پیش یک دندان فرزندم را با هزینه 230 هزار تومان پر کردم و هنوز یک ماه نشده است که باید دندان دیگرش را عصب کشی و پر کنم. او می گوید: پر کردن دندان از یک ماه گذشته تا الان حدود 100 هزار تومان افزایش یافته است. این شهروند ادامه می دهد، به چندین پزشک در درمانگاه ها مراجعه کرده ام که هر کدام قیمت جداگانه ای اعلام می کنند و صحبتشان هم این است که اگر کودک بی قراری کند در هر مرحله از کار هزینه کار انجام شده، دریافت و کارکردن روی دندان متوقف می شود و باید به پزشک متخصص مراجعه شود. او با اشاره به تفاوت قیمت 300 هزار تومانی خدمات دندان پزشکی بین درمانگاه و پزشک متخصص و تفاوت 450 هزار تومانی تعرفه مطب با درمانگاه، درخصوص این تفاوت تعرفه ها گلایه می کند و ادامه می دهد: یک پزشک برای عصب کشی و پر کردن دندان 350 ، دیگری 550 و دندان پزشک دیگر 750 هزار تومان درخواست کرده است. همچنین یک دندان پزشک هم خدمات اضافی تر از جمله فلوراید را باید حتما انجام دهد که مبلغ 80 تا 100 هزار تومان جداگانه دریافت می کند.
اما فرد دیگری هم که مدت هاست به دندان درد مبتلاست از شلوغی مطب پزشکان و انتظار یک ماهه برای نوبت دهی در برخی مراکز درمانی می گوید و می افزاید: در درمانگاه ها که هزینه کمتر است و اختلاف 200 تا 400 هزار تومانی با مطب دارد، باید حدود دو هفته در نوبت بمانیم. به گفته وی تعرفه ها در مطب های دندان پزشکی هم برای یک خدمت یکسان متفاوت و بلبشو بازاری به راه است.
تعرفه ها نامشخص
برای پاسخ گویی به این سوالات و نظارت بر عملکرد دندان پزشکی ها با رئیس سازمان نظام پزشکی تماس می گیریم که وی در پیامکی به خبرنگار ما اعلام می کند، باید در این باره با معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی صحبت شود چرا که تعرفه ها و نظارت بر اجرا توسط دانشگاه اعمال می شود. معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز با بیان این که خدمات دندان پزشکی سال های سال است که تعرفه مشخصی ندارد و از گذشته 53 خدمت ساده دارای تعرفه بوده است، می افزاید: امسال پس از پیگیری ها و اعتراضات بسیار توسط وزارتخانه تعرفه هایی اعلام شده اما هنوز ابلاغ نشده ، از این رو تفاوت تعرفه ای این حوزه بسیار است. به گفته دکتر «احمدی» این که پزشک چه خدماتی را چگونه و با چه کیفیتی ارائه می کند باید در صورت درخواست بیمار فاکتور کند و افرادی که اعتراضی دارند می توانند شکایت خود را به دانشگاه اعلام کنند.
او ادامه داد، امکان نظارت بر خدمات و تعرفه های دندان پزشکی به سبب این که مدت ها تعرفه مشخصی نداشته است و در بیشتر شهرها و استان ها به شکل هیئت امنایی یا دانشگاه و ... تعرفه ها مشخص می شده، سخت است اما امسال به طور جدی تر این قضیه پیگیری شد و وزارتخانه تعرفه هایی را اعلام کرده که هنوز به طور رسمی به دندان پزشکان ابلاغ نشده است.
به گفته وی دندان پزشک برای نوع خدماتی که ارائه می کند باید فاکتور ارائه کند و دندان پزشکی که به سبب بی قراری کودک دست ازادامه کار بردارد ،نباید هزینه ای دریافت کند. او افزود: تعرفه های دندان پزشک عمومی با دندان پزشک متخصص متفاوت است و برخی تعرفه ها در مراکز درمانی و درمانگاه ها مشخص اما در مطب تعرفه ها نامشخص و نظارت هم به همین سبب سخت است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.