
حریفان «زغال سنگ» در گام دوم لیگ هندبال
برنامه مسابقات مرحله دوم دور برگشت هندبال لیگ برتر کشور و زمان مسابقات زغال سنگ طبس تنها نماینده استان در این لیگ اعلام شد.
سرپرست تیم زغال سنگ به خبرنگار ما گفت : در این رقابت ها که از 16 تا 19 دی به میزبانی تهران خواهد بود تیم زغال سنگ طبس در اولین بازی به مصاف کرمان خواهد رفت و در بازی بعدی مقابل پرواز هوانیروز اصفهان قرار خواهد گرفت.
«ابوترابی» با اشاره به این که در مرحله اول این دوره از رقابت ها با توجه به آسیب دیدگی بازیکنان اصلی تیم نتوانستیم نتیجه مد نظر را به دست آوریم، افزود: این بازیکنان تحت درمان هستند و امیدواریم که در مرحله دوم بتوانیم با یک نتیجه خوب جزو شش تیم برتر به مرحله بعدی این رقابت ها راه یابیم.
اهدای لباس داوری AFC
در آیین اختتامیه کلاس ارتقای داوری درجه یک به ملی، لباس داوری AFC توسط کامرانی فر داور بین المللی فوتبال به رئیس هیئت فوتبال طبس اهدا شد. رئیس هیئت فوتبال طبس به خبرنگار ما گفت: کلاس ارتقای داوری درجه یک به ملی، به میزبانی طبس و مدرسی کامرانی فر داور ملی فدراسیون فوتبال برگزار شد.
به گفته «علیانی» در این کلاس ۱۹شرکت کننده از استانهای فارس، اصفهان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی و خوزستان حضور داشتند که دروس نظری را زیر نظر حسن کامرانی فر داور بین المللی فوتبال و رئیس سابق کمیته داوران فدراسیون و تست عملی و آمادگی جسمانی را زیر نظر جواد شیروانی گذراندند.
به گفته وی قبول شدگان این دوره خواهند توانست، در لیگهای سطح اول فوتبال قضاوت کنند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

حسینی - «حمامیان» از جمله فوتبالیست های موفق شهرستان طبس و خراسان در دهه 50 و 60 و به همراه تیم های مختلف افتخارات زیادی را کسب کرده است. قدرت و مهارت او در خط حمله باعث شد تا افزون بر طبس برای بسیاری از اهالی فوتبال خراسان، «حمامیان»، نامی آشنا باشد. او البته هنوز حساسیت خاصی به این رشته و به ویژه در طبس دارد و می گوید: «هنوز هم اگر یک نابغه فوتبالی در طبس ببینم، خودم دستش را می گیرم و به تیم های بزرگ معرفی می کنم»
او که متولد سال 36 دیهشک شهرستان طبس است، با اشاره به سوابق خود و با بیان این که فوتبال را از 10 سالگی در روستای فوتبال خیز دیهشک طبس آغاز کرده است، می گوید: اوایل دهه 50 که شهرستان طبس دو سال پشت سر هم میزبان مسابقات فوتبال مدارس و آزاد استان بود با تیم طبس در مسابقات حضور داشتم و درطول دوران فعالیت در منتخب چند باشگاه خراسان مانند پرسپولیس، نام آوران و ابومسلم مشهد بازی کردم.
وی می افزاید: در سال 68 هواپیمایی مشهد یک مسابقه گذاشته بود که تیم بیرجند هم به عنوان قهرمان استان در کنار تیم های مطرح دیگری مانند همای تهران و تیم های مشهدی حضور داشت. در آن رقابت ها به عنوان یار کمکی برای بیرجند به میدان رفتم که در جریان مسابقات یک گل به همای تهران یک گل به توربو و یک گل هم به ابومسلم زدم.
«حمامیان» ادامه می دهد: در دهه 60 هم یک بار به عضویت تیم منتخب خراسان در آمدم که در آن زمان به جای رقابت های باشگاهی، مسابقات کشوری با حضور تیم های منتخب استان ها برگزار می شد و این افتخار را داشتم که دو سال برای خراسان بازی کنم و در این رقابت ها برای خراسان گل های زیادی زدم تا جایی که یادم می آید به بیشتر تیم هایی که رقیب مان بودند، گل زدم که از جمله دو گل تاثیر گذار به استان مرکزی و مازندران بود که از فاصله زیاد توانستم دروازه آن ها را باز کنم. طی این دو سال در بیشتر بازی ها به عنوان یار اصلی و در پست خودم، فوروارد در میدان حضور داشتم.وی با اشاره به مشکلات آن دوران می گوید: آن زمان مثل حالا نبود و هر چه هم مهارت داشتی در آمدی برایت نداشت و برای ابومسلم بازی می کردم ماهی دو هزار تومان به ما می دادند که پول کفش و لباسمان نمی شد ، آن را هم خودمان تامین می کردیم و در مجموع در حق افرادی مانند ما ظلم شد چون با وجود موقعیت های خوبی که پیش آمد ولی به دلیل این که ورزش درآمدی نداشت ناچار از آن ها چشم پوشی کردیم.
بازیکن شماره 12 را بگیرید
در زمانی که نوجوان بودم یادم می آید پنج شنبه و جمعه ها می رفتیم پنبه چینی، دو هفته کار می کردیم تا بتوانیم یک کفش مناسب فوتبال که قیمتش 42 تومان بود ،تهیه کنیم.به اعتقاد «حمامیان» فوتبال طبس در اواخر دهه 60 شرایط خوبی داشت. وی می گوید: دو تیم فعال یعنی «زغال سنگ» و «پلیکان» در فوتبال خراسان داشتیم و این در حالی بود که خیلی از شهرستان ها دیگر تیمی در لیگ برتر نداشتند. حتی از شهرهای مجاور هم بازیکن کمکی می گرفتیم. ولی بعدها دو دستگی بین این تیم ها به وجود آمد. وی با اشاره به بهترین گل هایی که به ثمر رسانده است ،خاطر نشان می کند: گل های زیادی زدم اما یکی از بهترین های آن به نظرم گلی بود که در یکی از رقابت ها به منتخب تربت حیدریه زدم. در آن صحنه ابتدا توپ را با سینه گرفتم و بلافاصله با یک ضربه آن را در گوشه دروازه جا دادم. گلی که به همای تهران زدم نیز باعث شد مربیان تیم مدام فریاد بزنند که «بازیکن شماره 12 را بگیرید!».وی ادامه می دهد: حتی عوامل تیم هما به من پیشنهاد دادند که بروم برای آن ها بازی کنم ولی نرفتم و از فوتبال جا ماندم. در مسابقات کشوری صنعت فولاد کشور هم به فولاد اهواز و ذوب آهن اصفهان گل های خوبی زدم.وی با بیان این که تا 38 سالگی بازی کردم و حتی یک کارت زرد هم نگرفتم، ادامه می دهد: در مسابقات زیر گروه دسته یک که در فریمان به میدان رفتیم آن قدر تکل روی من رفتند که در پایان بازی فرماندار شهر که در محل حضور داشت، به تمجید از من پرداخت و گفت: از این بازیکن باید رفتار ورزشی را یاد گرفت، با این همه خطا و ضربه ای که روی او انجام شد، یک بار هم به داور اعتراض نکرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

کارگاه آموزشی کومیته
کارگاه آموزش کومیته با موضوع تکنیک دست جلوی کیزامی زوکی با تدریس حامد زیکساری عضو سابق تیم ملی و قهرمان جهان به صورت مجازی برگزار می شود.
رئیس هیئت کاراته استان گفت: این وبینار توسط کمیته آموزش فدراسیون جمعه هفته جاری ساعت 17 برگزار می شود و شرکت در این دوره دارای ۵ امتیاز باز آموزی برای مربیان است.
«بخشی» با اشاره به برنامه ریزی هیئت برای برگزاری هر هفته یک وبینار، افزود: چهار وبینار در موضوع های مختلف نظیر اهمیت ورزش در دوران کرونا، تاریخچه پیدایش کاراته در جهان، طراحی یک جلسه تمرینی و کمک های اولیه است که این هفته با همکاری هیئت پزشکی ورزشی برگزار می شود.
به گفته وی وبینار استان ها به صورت رایگان و وبینار های کشوری توسط فدراسیون با هزینه 40 هزار تومان خواهد بود.
دهه فجر، افتتاح زمین های پارک جنگلی
دهه فجر زمین های ورزشی پارک جنگلی بیرجند افتتاح می شود.
«کاظمی» مسئول تربیت بدنی شهرداری بیرجند به خبرنگار ما گفت: زمین مینی گلف، زمین چمن فوتبال، زمین روباز بسکتبال، والیبال، زمین بدمینتون و بازی کودکان در فضای پارک ایجاد و افزون بر این مشابه این زمین ها در پارک بانوان هم احداث خواهد شد .
کمک به ورزش ارسک
یک بسته تجهیزات در اختیار ورزش ارسک قرار گرفت.باقریان نماینده ورزش ارسک به خبرنگار ما گفت: این بسته شامل یک سری تشک به تعداد50 قطعه و دو تیرک دروازه فوتسال است که برای توسعه وگسترش فعالیت های رزمی و تقویت ورزش کشتی و تجهیز چمن مصنوعی شهر تحویل شد.
رقابت دانش آموزان در چهارخانه های سیاه و سفید
مسابقات شطرنج آموزشگاه های قاینات با شرکت 455 دانش آموز به صورت مجازی برگزار شد. معاون پرورشی و تربیت بدنی اداره آموزش و پرورش قاینات با اعلام این مطلب گفت: از این تعداد شرکت کننده در هر مقطع 12 نفر به مرحله فینال راه یافتند و از هر مقطع سه نفر در مسابقات استانی که دهه فجر برگزار می شود، شرکت می کنند.«عبداللهی» همچنین از برگزاری مسابقات طناب جا لیگ ( طناب زنی نمایشی) خبرداد و افزود: در این مسابقات نیز 200 دانش آموز در سه مقطع شرکت کردند که در هر مقطع سه نفر به مسابقات استانی جام دهه فجر معرفی شدند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

زهرا قربانی – علاقه زیادی به مبارزه و رزم دارد. طی ۲۷ سال فعالیت، در رشته های مختلف ورزشی حضور داشت و در بیشتر آن ها مربی و داور بود اما هیچ کدام آن ها جای رزمی را برایش نمی گرفت . با وجود این از حمایت ها از این رشته رضایت ندارد و بر این عقیده است که به دلیل نبود حمایت بسیاری از رزمی کاران دلسرد شده و عقب کشیده اند.
سید «علی ترحمی» که سال 62 در قاین به دنیا آمد از سال چهارم دبستان به صورت حرفه ای به سمت ورزش هدایت شد و عضو تیم آمادگی جسمانی شهرستان قاینات به عنوان نماینده خراسان در رقابت های کشوری در دو سال متوالی بود و در این رقابت ها دو مقام دومی و سومی را از آن خود کرد.
در کنار شرکت در رقابت های آمادگی جسمانی با توجه به انعطاف بدنی خوب در رشته هندبال هم فعالیت و در رقابت های مختلف آن زمان در استان خراسان شرکت کرد و با این که خانواده اش مخالف بودند اما به دلیل علاقه زیادی که به ورزش های رزمی داشت در 13 سالگی در کنار دروازه بانی تیم هندبال، آموزش های رزمی را زیر نظر استاد فرهمند فراگرفت و دو سال بعد به خدمت سربازی رفت و باشگاه تعطیل شد و بعد از این که استاد برگشت با راه اندازی مجدد باشگاه، دایدوجوکو کار کرد که برای اولین بار در سال 81 در رقابت های خراسان دوم شد.
او می گوید: در مسابقات قهرمانی کشور در سال 83 هم نایب قهرمان شدم که در آن رقابت ها دستم از دو ناحیه شکست و پلاتین گذاشتند اما این موضوع باعث نشد که ورزش رزمی را کنار بگذارم و مدام در مسابقات شرکت کردم و حتی تا مربیگری این رشته هم پیش رفتم.
تنها هدیه دوران ورزشی
او با قدردانی از استاد محمد فرهمند که در این سال ها تنها مشوق و حامی واقعی او بود، ادامه می دهد: سال 83 که اولین مقام کشوری شهرستان را به دست آوردم از طرف فرمانداری به من و مربی ام یک نیم سکه اهدا شد و این تنها هدیه ای بود که در دوران ورزشکاری دریافت کردم.
او بعد از ازدواج به دلیل بیماری پدر به آن ها هم کمک کرد و در کنار آن ادامه تحصیل داد و به عنوان کارشناس تربیت بدنی به استخدام اداره ورزش وجوانان شهرستان درآمد و هم اکنون رئیس اداره ورزش وجوانان شهرستان است. وی می گوید: در کنار همه این موارد، رزمی را هم ترک نکردم و در هاپکیدو فعال بودم و سه سال پیش نمایندگی گروه دفاع نوین استان را گرفتم و از سال 83 به بعد بیش از هشت قهرمانی کشور را به دست آوردیم.
او با اشاره به این که در سال 97 به عنوان مربی برتر رزمی استان معرفی شد، ادامه می دهد: در کنار این سال 91 مربی و دروازه بان تیم هندبال طلای سرخ در لیگ دسته 3 کشور بودم که در این رقابت ها سوم شدیم و افزون بر این در سال 93 میزبان مسابقات لیگ دسته 2 هندبال کشور بودیم که در این رقابت ها مربی و مسئول برگزاری بودم و مقام سوم کشور را از آن خود کردیم.
تجربه در رقابت های مختلف
او که تجربه حضور در مسابقات کبدی کشور را دارد، می افزاید: در کنار داوری و مربیگری والیبال و هندبال به صورت تخصصی نزدیک 15 سال ژیمناستیک کار کردم و مربیگری و داوری ترامپولین هم دارم و به دلیل علاقه به ورزش، حرفه ای کار کردم و از تجربه ورزشی ام شاگردهای نخبه زیادی را پرورش دادم و سال 93 تیم رزمی زیر نظر خودم قهرمان کشور شد و در سال 97 و 98 مربی رزمی استان در المپیاد استعدادهای برتر کشور بودم.
او در بین صحبت هایش به این موضوع هم اشاره می کند که سال 88 به عنوان تنها مربی استان از طریق سپاه به ستاد نیروهای مسلح کشور معرفی شدم و دوره تخصصی مدرسی دفاع شخصی را گذراندم و نزدیک ۱۵ سال است که دوره های دفاع شخصی را به نیروهای بسیجی آموزش می دهم و سال 93 مربی برتر ورزشی سپاه شدم و از دست سردار سپاه کشور هدیه گرفتم که ارزشمند است و در این سال ها حمایت خوبی داشتند طوری که مکانی که تمرین می کنم مربوط به سپاه است.
او با اشاره به قهرمانی شاگردانش در چندین نوبت در مسابقات کیک بوکسینگ در ماده های مختلف در استان و کشور به این موضوع اشاره می کند ؛ آن طور که باید به عنوان یک ورزشکار حرفه ای و مربی حمایت نشدم.
به گفته وی مسئولان با رشته های رزمی آشنا نیستند و با وجودی که رشته های انفرادی در منطقه بیشتر نتیجه می دهد اما آن طور که باید از ورزشکار و مربی حمایت نمی شود که این موضوع سبب شده است بسیاری از فعالان عقب بکشند.
او وجود سبک های زیاد در رزمی را یکی از مشکلات این رشته ورزشی بیان می کند و ادامه می دهد: سالن تخصصی رزمی و رینگ حرفه ای در قاین نداریم و ورزشکاران در رقابت های کشوری به مشکل بر می خورند و در اینسال ها هم که قهرمان شدیم به دلیل غیرت بالای ورزشکاران بوده است.
او که محل تمرین رزمی کاران را با هزینه های شخصی مجهز کرده است، اظهار می کند: برای حضور در رقابت های کشوری هم با توجه به هزینه های ورودی و رفت وآمد حمایت نمی شویم و مجبوریم هزینه ها را از مکان های مختلف تامین کنیم و در این بین باز هم کم آوردیم و از جیب هزینه می کنیم به عنوان مثال سال 97 با وجود قهرمانی تیم 9 میلیون تومان هزینه کردیم که نزدیک 5 میلیون تومان را از نهادهای مختلف کمک گرفتیم و بقیه را با هزینه های شخصی پرداخت کردم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

زهرا قربانی
شور و هیجانی متفاوت در بین شرکت کنندگان رقابت ها وجود دارد دلیل آن در کنار خاص و لذت بخش بودن رشته های ساحلی، برگزاری یک رقابت در فضای حقیقی بعد از ماه ها فعالیت در فضای مجازی است.
در یک هفته گذشته زمین ساحلی چهکند میزبان تیم هایی از روستاهای مختلف بیرجند در اولین دوره مسابقات والیبال ساحلی روستایی با نام شهید «قاسم سلیمانی» و شهید «محسن فخری زاده » بود. رقابت هایی که بعد از ماه ها تعطیلی چراغ فعالیت های ورزشی در روستاها را روشن کرد. هر چند برگزاری یک مسابقه ورزشی در شرایط فعلی با وجود کرونا بسیار سخت است اما در این رقابت ها نکات بهداشتی رعایت شد و در کنار مشکلاتی هم که وجود داشت ، به حدی ورزشکاران شرکت کننده دلتنگ یک مسابقه ورزشی بودند که با دل و جان در گود حاضر و حتی تیم هایی از دیگر شهرستان ها برای حضور در این رقابت ها متقاضی شدند، هرچند با توجه به تصمیم مسئولان، این رقابت ها ویژه روستاهای بیرجند برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ما، دیدارهای نهایی و نیمه نهایی این دوره از رقابت ها عصر روز گذشته با حضور تیم هایی از روستاهای چهکند و حاجی آباد برگزار شد که در پایان تیم های چهکند، حاجی آباد الف و ب در جایگاه اول تا سوم این دوره از رقابت ها قرار گرفتند و جام اخلاق هم به تیم سرچاه تازیان رسید.
کمبود تجهیزات
مربی _بازیکن تیم سرچاه تازیان با اشاره به تعطیلی فعالیت های ورزشی در چند ماه گذشته به دنبال شیوع کرونا، برگزاری این رقابت ها را به فال نیک گرفت و اظهار امیدواری کرد که مسئولان در شرایط فعلی با برگزاری رقابت ها در فضای آزاد از توقف بیشتر فعالیت های ورزشی جلوگیری کنند.
«غمین» به کمبود تجهیزات و زیرساخت در روستاها برای فعالیت های ورزشی اشاره کرد و افزود: با توجه به نبود زمین ساحلی در روستا بازیکنان در بازی های اول مشکل داشتند اما کم کم شرایط بهتر شد.
او با اشاره به این که تذکرات برای رعایت نکات بهداشتی داده شد و همه به توصیه ها عمل کردند و حتی برخی ورزشکاران با ماسک در میدان مسابقه حاضر شدند، از مسئولان خواست که توجه بیشتری به ورزش روستاها داشته باشند و با برگزاری رقابت هایی مشابه، شور و نشاط ورزش را به روستاها برگردانند.
یکی از ورزشکاران شرکت کننده هم با تاکید بر تداوم این رقابت ها و برنامه ریزی بهتر مسئولان گفت: در کنار افزایش انگیزه ورزشکاران، این رقابت ها می تواند در افزایش تجربه آن ها موثر باشد و با توجه به تغییر قوانین، شرکت کنندگان با قوانین روز این رشته ورزشی نیز آشنا می شوند که این موضوع در افزایش سطح فنی ورزشکاران موثر است.
تاکید بر تحرک بیشتر
«شفیعی» مربی و سرپرست تیم روستای ربیعان با اشاره به سطح بالای رقابت ها و قضاوت های عادلانه از مسئولان برگزاری این دوره از مسابقات قدردانی کرد و از آن ها خواست که فعالیت های بیشتری برای تحرک در ورزش روستاها داشته باشند.
یکی از شرکت کنندگان روستای نصرآباد هم از نحوه برگزاری این دوره از رقابت ها ابراز رضایت کرد و گفت: برگزاری این گونه رقابت ها در فضای باز و با رعایت نکات بهداشتی با کمترین هزینه می تواند از رکود در ورزش جلوگیری کند و امیدواریم که مسئولان برنامه ریزی های بیشتری برای برگزاری این نوع مسابقات داشته باشند و از ظرفیت های موجود استفاده کنند.
استقبال خوب
رئیس هیئت ورزش های روستایی و بازی های بومی و محلی بیرجند هم با اشاره به استقبال خوب بعد از ماه ها خانه نشینی ورزشکاران، گفت : ۱۲ تیم در اولین دوره رقابت های ساحلی روستاهای شهرستان شرکت کردند و در مجموع ۳۰ دیدار برگزار شد.
به گفته «بذری» حتی تیم هایی از دیگر شهرستان ها برای حضور در این رقابت ها متقاضی بودند که برای حضور آن ها با توجه به این که مسابقات ویژه روستاهای بیرجند بود، موافقت نشد.
وی با اشاره به این که بعد از رقابت های دهه فجر سال گذشته که به دنبال شیوع کرونا نیمه تمام رها شد، هیچ مسابقه ای برگزار نکردیم، افزود: با توجه به این که والیبال ساحلی در هوای آزاد برگزار می شود فعالیت در این بخش مشکلی ندارد و در این زمینه تصمیم به برگزاری این دوره از رقابت ها گرفته شد که در مجموع با این که برای اولین بار این دوره از رقابت ها را برگزار کردیم تجربه خوبی بود و امیدواریم که شرکت کنندگان هم بالاترین بهره وری را از این رقابت ها داشته باشند.
نیاز به حمایت
او با اشاره به مشکلات اعتباری که هیئت های ورزشی برای انجام فعالیت های ورزشی دارند، افزود: در ورزش های روستایی با توجه به جامعه هدف بالا و تنوع رشته ای، این مشکل دو چندان و نیاز است مسئولان حمایت های بیشتری داشته باشند.
«بذری» به کمبود تجهیزات نیز اشاره کرد و افزود: در والیبال ساحلی توپ مخصوص این رشته را نداریم و مجبوریم با توپ های سالنی تمرین و مسابقه برگزار کنیم که در موقع حضور ورزشکاران در رقابت های کشوری با مشکل مواجه می شویم.
او با اشاره به این که یک توپ والیبال ساحلی به بیش از یک میلیون تومان اعتبار نیاز دارد، ادامه داد: هر چند در صدد هستیم که یک توپ برای شهرستان خریداری کنیم اما یک توپ برای این همه متقاضی کم و نیاز است با حمایت بیشتر بتوانیم تعداد توپ های بیشتری تهیه کنیم.او همچنین به برنامه های هیئت ورزش روستایی شهرستان در ماه های آینده اشاره کرد و افزود: برگزاری جشنواره فرهنگی و ورزشی در رشته های مختلف ورزشی ویژه روستای چهکند و برگزاری رقابت های ورزشی در دهه فجر ویژه آقایان و بانوان جزو این برنامه هاست.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

در سرمای زمستان بیشتر افراد علاقهای به ورزش کردن ندارند و به دلیل سردی بیشتر دوست دارند که در خانه باشند در حالی که ورزش در سرما فواید زیادی دارد و به سلامت جسمی و روحی کمک میکند و ایمنی بدن را افزایش میدهد.
۱- سوزاندن کالری
سرما باعث میشود که انرژی بیشتری برای افزایش دمای بدن مصرف شود. یک استاد علم حرکت شناسی در این باره میگوید: اگر در سرما ورزش کنید ۱۰ تا ۴۰ درصد بیشتر کالری میسوزانید.
۲- افزایش قدرت استخوانها
معمولا افراد در فصل زمستان در خانه میمانند و کمتر در معرض آفتاب قرار دارند. اگردر فضای باز ورزش کنید ویتامین D بیشتری در بدن شما تولید خواهد شدکه باعث قدرتمند شدن استخوانها میشود و در صورتی که ۱۵ دقیقه در فضای آزاد باشید ویتامین D زیادی در بدن شما تولید میشود که برای سلامت استخوانها مفید است.
۳- افزایش سلامتی
معمولا تصور میشود که قرار گرفتن در هوای سرد باعث افزایش احتمال سرماخوردگی و آنفلوآنزا میشود اما این تصور غلط است و ورزش در هوای سرد و آزاد باعث بالا رفتن کارایی سیستم ایمنی بدنی میشود.
۴- بهبود بخشیدن روحیه
افراد زیادی در فصل زمستان روحیه خوبی ندارند و احساس افسردگی میکنند. قدم زدن و ورزش کردن در هوای سرد میتواند روحیه افراد را بهبود بخشد به خصوص اگر با بارش برف همراه باشد. قدم زدن در برف استرس را کاهش میدهد.
۵- افزایش کیفیت ورزش
مطالعات مختلف نشان داده است که ورزش در فضای باز و در طبیعت نسبت به ورزش در باشگاه نتیجه بهتری دارد. برای مثال زمانی که در فضای باز میدوید، پستی و بلندی زمین و مقاومت باد ، شما را بیشتر به چالش میکشد.بررسیها نشان داده است افرادی که در فضای باز ورزش میکنند فعالتر هستند و بیشتر از ورزش لذت میبرند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.