الحاق 242 هکتار زمین به شهر فردوس برای ساخت مسکن ملی
شهردار فردوس گفت: نهضت ملی مسکن در شهر فردوس با 3 فاز و با الحاق ۲۴۲ هکتار زمین به محدوده شهر در حال اجرا است.
حسین اکبری، شهردار فردوس اظهارداشت: نهضت ملی مسکن در شهر فردوس طی سه فاز با الحاق ۲۴۲ هکتار زمین به محدوده شهر در حال اجرا است.
وی ادامه داد: الحاق این میزان زمین به شهر ریسک بزرگی برای شهرداری داشت ولی به خاطر تسریع در خدمت رسانی به مردم با این موضوع موافقت و خود شهردای فردوس پیمانکار آماده سازی این اراضی شد.
وی تصریح کرد: شهرداری فردوس تمام توان خودرا به کار بسته تا با این اقدام بزرگ مردم را برای خانه دار شدن حمایت و همراهی کند.
شهردار فردوس ادامه داد: طرح نهضت ملی مسکن در فردوس هنوز در حد زیرسازی و آماده سازی است.
به گزارش فارس اکبری با اشاره به اینکه سال گذشته شهرداری فردوس با راه اندازی بازار شهروند در این شهر گام مؤثری در حوزه اشتغال برداشته است، اضافه کرد: با ایجاد ۵۲ باب مغازه در این بازار زمینه اشتغال برای ۱۰۰ نفر فراهم شده و در حال حاضر نیز پروژه احداث ۲۲ واحد تجاری دیگر در این بازار کلنگ زنی شده که حدود هزار و ۶۰ متر زیربنای تجاری دارد و حداقل برای ۴۰ نفر فرصت اشغال ایجاد می کند.
وی با بیان اینکه براساس ضوابط قانونی شهرداری می تواند فضایی معادل ۱۰ درصد از فضاهای پارک ها را به امور خدماتی اختصاص دهد، گفت: در همین راستا اعلام شده هر جوانی در هر پارکی از شهر فردوس که بخواهد می تواند از این فضاها برای ایجاد کافی شاپ، کافه کتاب و گل فروشی و غیره استفاده کند که براساس سرمایه گذاری که انجام می دهد بین ۵ تا ۱۰ سال این فضاها به طور رایگان در اختیارشان قرار می گیرد.
شهردار فردوس ادامه داد: این سیاست هم موجب شلوغی پارک ها و افزایش ضریب امنیت شده و هم برای جوانان جویای کار ایجاد اشتغال می کند.
اکبری به پارک بانوان شهرداری فردوس اشاره داشت و افزود: پارک بانوان شهرداری فردوس جزو بزرگترین پارک های بانوان با هشت هکتار زمین و فضاسازی مناسب بوده که چهارشنبه بازار ویژه اشتغال خانگی بانوان در این پارک راه اندازی شده است.
وی یادآور شد: اشتغال خوبی در این خصوص شکل گرفته و باعث رونق برخی از کسب و کارهای خانگی ویژه بانوان شده به طوری که این طرح با ۲۰ غرفه شروع شد و الان ۹۰ غرفه ایجاد شده است.
شهردار فردوس با بیان اینکه براساس دستورالعمل ابلاغی پناهگاه سگ های ولگرد و بلاصاحب در فردوس احداث شده است، بیان کرد: برای اینکه هم کمک به تعذیه این حیوانات شود و اینکه افراد غذاهای دورریز خود را در جایی قرار دهند که بتوان دوباره از آن استفاده کرد باکس های ویژه برای غذای حیوانات در نقاط مختلف شهر نصب شده و از مردم خواسته شده است تا غذاهای دور ریز خود را در این باکس ها ریخته تا برای سگ ها جمع آوری و استفاده گردد که روزانه دو نوبت جمع آوری می شود.
اکبری در مورد درخواست شهروندان در منطقه خیابان امامت هفت مبنی بر آسفالت این خیابان گفت: مقداری از این اراضی موقوفه بوده و طی چند ماه گذشته خوشبختانه توافقات خوبی با اداره اوقاف انجام شده و یک سری از زمین هایی که سال های سال بوده رها شده بود تعیین تکلیف می شود و در پروژه های آسفالت شهردای فردوس نیز خیابان امامت هفت قرار داده شده و برای قیر هم پیگیری می کنیم.
وی ادامه داد: هر سال خیابان هایی که نیاز به آسفالت دارند به راه و شهرسازی اعلام می شود از محل قیر بند ز استانداری و راه و شهرسازی عنایت می کنند.
شهردار فردوس با اشاره به اینکه میدان غدیر فردوس به عنوان میدان مرکزی شهر حدود ۴۰ سال قدمت داشت و طی این مدت دست نخورده باقی مانده و فرسوده شده بود، اضافه کرد: از طرفی نام این میدان غدیر و از طرفی میدان مرکز فردوس و ورودی این شهر بود که به همین سبب در ابتدای ۱۴۰۰ بازسازی کامل این میدان در دستور کار قرار گرفت.
اکبری اضافه کرد: درروز گرامیداشت فردوس رونمایی اولیه از آن صورت گرفت ولی با توجه به اینکه المان اصلی این میدان هنوز آماده نشده افتتاح رسمی آن برای دهه فجر گذاشته شده است.
وی با بیان اینکه در زمان مسوولیت خود در شهرداری شعار هر روز یک تغییر را انتخاب کرده ام، خاطرنشان کرد: با توجه به این شعار سعی کرده ایم هر روز یک تغییر را در شهر ایجاد کنیم.