استاندار دستور داد:
تعداد بازدید : 0
اولویت بندی پژوهش های كاربردی برای اختصاص اعتبار
محمودآبادی: پژوهش های سودمند برای استان برای اختصاص و اعطای اعتبار اولویت بندی می شود. كارگروه تخصصی پژوهش، فناوری و نوآوری استان به ریاست استاندار برگزار و مقرر شد بانك اطلاعات پژوهشی استان به منظور شناسایی پژوهشگران و نیز پژوهش های مفید برای رفع مشكلات شهرهای استان آماده شود.
استاندار: باید به پژوهش توجه بیشتری شود
استاندار خراسان جنوبی با اشاره به این كه طرح های پژوهشی باعث پیشرفت كشور در مقاطع مختلف است، گفت: پژوهش زیربنای توسعه همه جانبه است و باید به آن اهمیت بیشتری داده شود. «رشید» با تاكید بر برگزاری مرتب این كارگروه، در مورد گرفتن اولویت های پژوهشی توسط دبیرخانه توضیح داد: برای جلوگیری از موازی كاری و اعطای اعتبار لازم به پژوهش هایی كه باعث رشد استان و رفع مشكلات می شود باید دقت كافی صورت گیرد. وی تنظیم سند توسعه پژوهش را در دستور كار این كارگروه قرار داد و افزود: بهتر است موضوع پژوهش ها ابتدا در كارگروه به تصویب برسد و سپس برای آن برنامه ریزی و تعیین اعتبار انجام شود. وی گفت: كارهای پژوهشی قبل نیز باید مشخص شود تا اعتبارات به خوبی تخصیص یابد. وی درباره تبدیل مركز رشد به پارك فناوری اطلاعات افزود: این اقدام در دستور كار است و به زودی نتیجه آن اعلام می شود.
اجرای سالانه 40 طرح تحقیقاتی در كشاورزی
در ادامه رئیس سازمان جهاد كشاورزی خراسان جنوبی با اشاره به فعالیت مركز تحقیقات كشاورزی بیرجند از سال 65 تاكنون گفت: سالانه حدود 40 طرح تحقیقاتی در بخش های مختلف در مراكز تحقیقاتی این سازمان انجام می شود كه شامل باغبانی، سبزی، صیفی، تجهیزات مكانیكی و... است. دكتر «هادربادی» افزود: در حال حاضر یكی از 3 سایت شوری و خشكی كشور در خراسان جنوبی است و مطالعه روی بهترین نوع گندم و جو نیز در این استان در حال انجام است. وی با تاكید بر این كه كار تحقیقات طولانی است، ادامه داد: 3 ایستگاه تحقیقاتی آب خوان بیرجند، آب خوان نهبندان و ایستگاه تحقیقاتی كشاورزی محمدیه در خراسان جنوبی با داشتن تجهیزات آزمایشگاهی و زیرساخت ها و گلخانه های مجهز آماده انجام تحقیقات و دریافت نظرات مختلف برای انجام آزمایش های لازم است. وی با بیان این كه جهاد كشاورزی آمادگی سپردن درصد مناسبی از اعتبارات سازمان را به طرح های تحقیقاتی دارد، گفت: در حال حاضر چند طرح تحقیقاتی روی زرشك و عناب منطقه و همچنین كرم خراط در حال انجام است كه در جریان اجرای این طرح ها به نتایج مطلوبی رسیده ایم. به گزارش خراسان جنوبی در پایان این جلسه مقرر شد مدیران دستگاه ها به شكل مستقیم در كارگروه پژوهش، فناوری و نوآوری استان شركت كنند و علاوه بر این بانك اطلاعاتی پژوهشگران تكمیل شود. مسئولان اداره كل آموزش و پژوهش استانداری و دیگر دستگاه های اجرایی هم برای بهتر شدن وضعیت پژوهش در استان موضوع های متنوع و پیشنهادهای لازم را ارائه دادند.
عضو كمیسیون عمران مجلس: زمان اتصال استان به راه آهن نامعلوم است
رجب زاده: زمان اتصال استان به راه آهن سراسری در شرایط فعلی بسیار طولانی و نامعلوم است.
عضو كمیسیون عمران مجلس به خبرنگار ما گفت: زمان اتصال خراسان جنوبی به راه آهن سراسری از مسیر چابهار در شرایط فعلی بدون ورود سرمایه گذار خارجی برای اجرای پروژه به قدری طولانی خواهد بود كه بهتر است زمانی برای آن اعلام نشود. مهندس «صابری» افزود: اگر سرمایه گذار خارجی برای همكاری ورود پیدا نكند در مورد پروژه راه آهن چندان خوش بین نیستیم. وی به 800 میلیارد ریال اعتبار اختصاص یافته به راه آهن چابهار-مشهد در بودجه امسال اشاره كرد و ادامه داد: پروژه از چابهار آغاز و براساس روال معمول مبادله موافقت نامه برای دریافت این اعتبار انجام می شود.
نماینده مردم سربیشه و نهبندان به این سوال كه آیا پروژه راه آهن امسال به طور حتم آغاز می شود؟ پاسخ مثبت داد و گفت: امسال پروژه از چابهار آغاز می شود.
به گفته وی هنوز سرمایه گذار خارجی برای اجرای این پروژه اعلام آمادگی نكرده است.
نظر عضو كمیسیون عمران مجلس این است كه منابع مالی داخلی جواب گوی اجرای پروژه راه آهن چابهار- مشهد نیست و با این شرایط امیدواری وجود ندارد.
شبكه خرید و فروش الكترونیكی در استان توسعه می یابد
حسینی نژاد: استفاده از شبكه های خرید و فروش الكترونیكی در استان توسعه می یابد. رئیس سازمان بازرگانی به خبرنگار ما گفت: با رویكرد توسعه شبكه خرید و فروش الكترونیكی، بحث ایران كد در استان در حال اجرا و دستگاه های توزیع دیجیتالی نیز در اختیار فروشندگان قرار گرفته است. «میرشكار» افزود: ایران كد برای كالاهای وارداتی الزامی شده است. وی با اشاره به اجرایی شدن شبكه ملت كارت در استان تصریح كرد: در 90 درصد اصناف این شبكه اجرایی شده است و كسبه از مزایای آن برخوردار شده اند. وی همچنین درباره طرح های سازمان بازرگانی برای ایجاد فروشگاه های زنجیره ای در استان گفت: این سازمان با ارائه تسهیلاتی از طرح ایجاد فروشگاه های زنجیره ای در استان استقبال می كند و در حال حاضر چند مجوز برای ایجاد این فروشگاه ها صادر شده است. وی درباره طرح مكانیزه ثبت املاك نیز گفت: در بحث سامانه املاك و مستغلات خراسان جنوبی منتخب كشوری است و به طور تقریبی تمام واحدهای املاك آن مجهز به سیستم ثبت می باشد.
بقعه حکیم نزاری نمایشگاه و آموزشگاه خوشنویسی می شود
میری:*بقعه یا آرامگاه حکیم نزاری مدت هاست بسته و تعطیل شده و پشت دیوارهای آن را خاک و آشغال گرفته است، متولیان امور فرهنگی چرا اقدامی نمی کنند؟این پیام پنج شنبه، 20 خرداد ماه در ستون حرف مردم چاپ شد.مسئول روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی در پاسخ به این سوال گفت: کاربری آرامگاه حکیم نزاری فرهنگی است و این اداره کل در نظر دارد این مکان را به عنوان نمایشگاه و آموزشگاه خوشنویسی و تذهیب احیا و به بهره برداری برساند.«برفی» اضافه کرد: هم اکنون مراحل اولیه عقد تفاهم نامه در حال اجراست و تا پایان تیر ماه امسال و پس از انجام نظافت و سامان دهی، آرامگاه احیا خواهد شد.
*چرا حد فاصل زهان تا سه راهی قلعه قدیم زهان آسفالت نمی شود؟این پیام سه شنبه، 11 خرداد ماه به چاپ رسید.«فاضلی»، مسئول روابط عمومی اداره کل راه و ترابری گفت: در صورت تامین اعتبار مورد نیاز در شورای برنامه ریزی شهرستان قاینات و با همکاری شهرداری زهان برای این کار اقدام خواهد شد.
*شهروند دیگری پیامی با این عنوان ارسال کرد که در قسمتی از مسیر منصورآباد-درمیان به سمت اسفدن جاده تعریض شده است.او پرسید: ادامه طرح تعریض جاده کی اجرا می شود؟ روابط عمومی اداره کل راه و ترابری پاسخ داد: در مسیر منصور آباد به اسفدن با تامین اعتبار مورد نیاز ادامه کار از درخش به سمت اسفدن انجام خواهد شد.
مسیر فردوس-آیسک مشکلی ندارد
*از مسئولان اداره راه و ترابری فردوس خواهشمندیم برای بازسازی جاده فردوس- آیسک اقدام کنند.شنبه، 29 خرداد ماه این پیام در ستون حرف مردم چاپ شد.مسئول روابط عمومی اداره کل راه و ترابری در پاسخ گفت: در این محل هیچ مشکلی وجود ندارد.«فاضلی» افزود: راه مورد نظر با مشخصات فنی احداث شده است و هیچ گونه مشکلی ندارد.وی اضافه کرد: به سازی مسیر فردوس سرایان در دست اجراست.
*شنبه، 29 خرداد هم شهروندی این سوال را مطرح کرد که چرا مخابرات قاین روی قبوض تلفن خضری نام نیمبلوک را در هر دوره چاپ می کند در صورتی که نیمبلوک شهر دیگری است.مسئول روابط عمومی شرکت مخابرات در پاسخ گفت: به علت تفکیک کردن قبوض هر بخش، ابتدا نام روستا یا شهر و سپس نام بخش مربوط در قبوض تلفن درج می شود.«رمضانی» اضافه کرد: منظور از نیمبلوک در قبوض خضری بخش نیمبلوک است.
*از گزارشگر روزنامه خراسان جنوبی به دلیل تهیه گزارش درباره مشكلات كشاورزان و دامداران تشكر می كنیم. اما بهتر نیست مسئولان به جای این همه وعده و وعید كمی واقعیت ها را بیان كنند، اگر دولت مشكل پول و بودجه دارد پس چرا از قبل اعلام نمی كند تا ما برای فروش محصولاتمان از راه دیگری اقدام كنیم؟
*برخی از مسئولان در مصاحبه هایشان می گویند از كسانی كه نیازی به دریافت یارانه ندارند می خواهیم مشخصاتشان را به سایت ندهند، از این آقایان بپرسید مگر قرار نبود خودشان تشخیص دهند چه كسی نیاز دارد و چه كسی بی نیاز از دریافت یارانه است، یا شاید این طرح هم فقط با توكل به خدا در حال انجام است؟
*مركز بهداشت از اول فصل گرم كه زودتر در استان ما شروع شده چه برنامه نظارتی برای آبمیوه و بستنی فروشی ها اعمال كرده است؟
*از مسئولان بپرسید فاصله بین حفاری ها تا آسفالت به طور استاندارد چه مدت است؟
*آیا راهنمایی و رانندگی غیر از جریمه كردن، اخطار و ... برنامه دیگری برای فرهنگ سازی ترافیك و رعایت مقررات دارد؟
*اعضای شورای شهر بیرجند بفرمایند تاكنون خود یا بستگانشان چند بار از روی پل عابر پیاده عبور كرده اند، آیا بهتر نیست به جای این هزینه ها كمی به فكر تعریض معابر باشند؟
*پاركینگ ابتدای خیابان 17 شهریور بیرجند روز جمعه بسته بود، شاید مردم روزهای تعطیل نیازی به پاركینگ ندارند، لطفا این موضوع را زودتر اعلام كنند تا مردم به آن جا نروند.
*برای فروش طلاهایم به چند طلا فروشی سر زدم، 2، 3 طلا فروشی با قیمت كمتری نسبت به دیگران طلاهایم را می خریدند، آیا صنف طلا فروشان نظارتی بر خرید و فروش های طلای مستعمل دارد؟