انتقاد یک نماینده استان از عملکرد ضعیف سیستم های نظارتی در رسیدگی به مشکلات دام داران
محمدیان: نماینده مردم شهرستان های فردوس، سرایان، بشرویه و طبس در مجلس شورای اسلامی درباره علل افزایش مشکلات دام پروران استان از عملکرد ضعیف سیستم های نظارتی انتقاد کرد.
2 روز قبل گزارشی از مشکلات دام پروران شهرستان بشرویه با عنوان «دام داران بشرویه در آستانه ورشکستگی» در روزنامه خراسان جنوبی به چاپ رسید، در این گزارش مشکلات دام داران درباره گرانی علوفه، کاهش قیمت شیر، تبعات ناشی از واردات شیر خشک، بدهی معوقه کارخانه های دام داران و مجتمع های دام پروری که بعد از سال ها هنوز راه اندازی نشده است، مطرح شد.
یک دام دار در این گزارش گفته بود خوراک دام را با قیمت گزاف تهیه می کنیم ولی با این وجود شیر تولیدی، خریداری نمی شود یا متقاضیانی با قیمت پایین دارد که با مشکلات موجود بسیاری از دام داران در آستانه ورشکستگی هستند.
وی از مدارا نکردن بانک ها با دام داران هم گلایه مند بود و افزود: دام داران با مشکلات زیادی مواجه هستند و در این میان فشار مضاعف بانک ها نیز دغدغه هایشان را دو چندان کرده است.
دام دار دیگری خواستار خرید شیر به قیمتی بالاتر از خوراک دام شد و این اقدام را برای دام داران مقرون به صرفه دانست و بر راه اندازی مجتمع دام داری تاکید کرد.
مدیر عامل شرکت شیر بشرویه هم از علل افت قیمت شیر و افزایش 10 درصدی قیمت خوراک دام گفت و افزود: این مسائل باعث شده است دام داران مجبور به فروش دام هایشان شوند.نماینده مردم شهرستان های فردوس، سرایان، بشرویه و طبس در مجلس شورای اسلامی دیروز درباره مشکلات مطرح شده گفت: مشکل افت قیمت شیر فقط مختص شهرستان بشرویه نیست و در دیگر مناطق استان و کشور هم وجود دارد.
«عابدی» افزود: روزانه حدود 80 تن شیر در شهرستان های حوزه انتخابیه او تولید می شود که برای استفاده بهینه آن باید برنامه ریزی صورت گیرد.وی به مصوبه سال قبل مجلس شورای اسلامی برای سامان دهی مشکل قیمت شیر اشاره و اضافه کرد: براساس این مصوبه یارانه های شیر باید به تولید کننده و نه به واسطه ها اختصاص یابد.به گفته وی در صورت اجرای این مصوبه مشکلات موجود در این زمینه هم برطرف خواهد شد.وی ادامه داد: از سوی دیگر مجلس مصوب کرد کارخانه های شیر مجاز نیستند که از دیگر کشورها شیر خشک وارد کنند چون این کار به صنایع شیر که با تسهیلات دولتی ایجاد شده است لطمه وارد می کند.
وی با بیان این که سال گذشته و امسال 20 هزار تن شیر خشک وارد کشور شد، افزود: صنایع لبنی باید استفاده از محصولات داخلی و شیر تولیدی در کشور را مقدم بدانند و فقط در صورت اضطرار شیر خشک وارد کنند ولی در حال حاضر این معادله بر عکس شده است.
وی بر پرداخت به موقع بدهی کارخانه های شیر به دام داران هم تاکید کرد و گفت: اگر هر نهادی در این زمینه به حق خود قانع باشد بازار سالم خواهد شد و جلوی بسیاری از سودجویی ها گرفته می شود.
وی با ابراز تاسف تصریح کرد: عملکرد سیستم های نظارتی استان در این زمینه بسیار ضعیف است و باید تقویت شود، از جمله نهادهای مرتبط با این امر می توان به بازرگانی، سازمان جهاد کشاورزی، صنایع و معادن و ... اشاره کرد.
وی درباره مشکل گرانی علوفه هم گفت: برای رفع کلی این معضل دام داران و کشاورزان منطقه باید براساس راهنمایی کارشناسان جهاد کشاورزی علوفه مورد نیاز دام ها را در منطقه تولید کنند چون این امر هم به صرفه و سالم تر است و هم میزان شیردهی دام ها را افزایش می دهد.
به گفته وی اجرای این طرح حتی از فعالیت در زمینه ایجاد باغ های پسته بهتر خواهد بود.
وی با بیان این که برای حل مشکلات دام پروران هدف مجلس حمایت واقعی از تولید کننده است، افزود: با اجرای قانون هدفمند کردن یارانه ها در استان تولید جایگاه واقعی خود را پیدا خواهد کرد و مشکلات عرصه های مختلف برطرف خواهد شد و برای رسیدن به این هدف همکاری هماهنگ و نظارت قوی مسئولان امر ضروری است.
اعتبارات امسال شهرستان درمیان 20 میلیارد ریال افزایش یافت
امسال اعتبارات شهرستان درمیان 20 میلیارد ریال نسبت به سال قبل افزایش یافت.
معاون برنامه ریزی استاندار در نشست كمیته برنامه ریزی شهرستان درمیان گفت: امسال 71 میلیارد و 299 میلیون ریال از محل اعتبارات تملك دارایی به شهرستان درمیان اختصاص یافت كه با احتساب سهم این شهرستان از اعتبارات متمركز استانی، اعتبار تخصیص داده شده به شهرستان درمیان بیش از 20 میلیارد ریال نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. «امینی» افزود: اعتبارات امسال شهرستان درمیان در 11 فصل، بین 180 پروژه توزیع شده است و توسط 30 دستگاه اجرایی هزینه خواهد شد. وی با بیان این كه برنامه ریزی صحیح و اصولی در هزینه اعتبارات باعث توسعه شهرستان در ابعاد فرهنگی، اجتماعی و اقتصادی می شود، افزود: محرومیت یكی از مهم ترین شاخص ها در توزیع اعتبارات است و با توجه به منابع محدود و نیازهای نامحدود مناطق محروم باید برای بهره وری حداكثری از اعتبارات برنامه ریزی دقیق صورت گیرد.
فرماندار درمیان نیز در این نشست درباره سیاست كلان هزینه كرد اعتبارات عمرانی سال 89 گفت: ملاك و نحوه پیشنهاد پروژه ها در سال 89 به گونه ای است كه دستگاه های اجرایی با توجه به سهم فصل ها و برنامه ها به تفكیك، پروژه های نیمه تمام در اولویت ردیف پروژه های پیشنهادی سال 89 قرار دارند و در صورت مازاد بودن بودجه در قالب فصل ها و برنامه ها، پروژه های جدید تعریف شده است.
«براتی» با بیان این كه محرومیت و پایین بودن درصد اشتغال زایی سرمنشاء بسیاری از ناهنجاری ها و بزهكاری های اجتماعی است، افزود: اشتغال زایی پروژه ها با توجه به نیازهای شهرستان ملاك دیگری در اولویت بندی پروژه های سال 89 است. وی با بیان این مطلب كه شهرستان مرزی درمیان از نظر فرهنگی در بعد سخت افزاری و نرم افزاری بسیار غنی است، گفت: مهاجرپذیری و برخوردار نبودن از شاخصه های مورد نیاز از ویژگی های شهرستان مرزی درمیان است كه ضرورت پرداختن به مباحث توسعه در این منطقه را 2 چندان می كند.
وی بیشترین سهم اعتبارات را به ترتیب مربوط به بخش های عمران شهری، روستایی، حمل و نقل جاده ای و توسعه راه ها، ارتقای زیرساخت های آموزش و تربیت بدنی، فرهنگ و هنر و گردشگری عنوان و اضافه كرد: مجموع اعتبار توزیع شده در این بخش ها 51 میلیارد ریال است.
فرماندار درمیان با انتقاد از تخصیص نیافتن اعتبارات شهرستان توسط برخی ادارات استانی، بر جذب و هزینه كرد به موقع آن توسط دستگاه های اجرایی تاكید كرد.
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان درمیان تخصیص یك میلیارد و 400 میلیون ریال برای بازسازی و تكمیل ادارات جهاد كشاورزی، آموزش و پرورش، كار و امور اجتماعی، تبلیغات اسلامی و بخشداری ها، 7 میلیارد و 970 میلیون ریال به بخش آموزش و بازسازی و تكمیل مدارس 3 مقطع تحصیلی، 7 میلیارد ریال به بخش فرهنگ و هنر، 6 میلیارد و 960 میلیون ریال به تربیت بدنی، 4 میلیارد و 508 میلیون ریال به بخش كشاورزی، یك میلیارد و 125 میلیون ریال به آب منطقه ای، 3 میلیارد و 270 میلیون ریال به بخش صنعت و معدن، یك میلیارد و 500 میلیون ریال به توسعه و تكمیل شهرك های صنعتی از جمله مصوبات این جلسه بود.
تخصیص یك میلیارد و 550 میلیون ریال برای برق رسانی به روستاها، 13 میلیارد و 220 میلیون ریال به راه و ترابری و حمل و نقل جاده ای، 3 میلیارد و 233 میلیون ریال به بنیاد مسكن، 4 میلیارد و 480 میلیون ریال به آب و فاضلاب روستایی، 4 میلیارد و 500 میلیون ریال مسكن و شهرسازی، بیش از 2 میلیارد ریال به شهرداری های اسدیه، قهستان و طبس مسینا و 500 میلیون ریال به امور عشایر شهرستان از دیگر مصوبات این جلسه بود.
امام جمعه خوسف:معلمان ترسیم کننده زیرساخت های فرهنگی جامعه هستند
مشمولی: زیرساخت های فرهنگ جامعه توسط معلمان ترسیم می شود.امام جمعه خوسف در جمع کارکنان اداره آموزش و پرورش این بخش معلمی را شغل انبیا دانست و گفت: زیرساخت های فرهنگ جامعه به دست معلمان ترسیم می شود و این قشر مسئولیت بسیار خطیری بر عهده دارند و هر گونه کوتاهی فاجعه ای بزرگ به دنبال خواهد داشت.حجت الاسلام والمسلمین «اسدی» افزود: اگر علم با عمل و ایمان همراه باشد سودمند خواهد بود ولی در غیر این صورت نه تنها سودی نخواهد داشت بلکه از مسیر اصلی منحرف می شود.وی به جایگاه علمی کشور اشاره کرد و به استناد فرمایشات مقام عظمای ولایت گفت: ما از لحاظ علمی رشد چشمگیری داریم که از آن جمله دانش فن آوری هسته ای است.«هادی پناه» رئیس اداره آموزش و پرورش خوسف نیز فعالیت های این نهاد و مشکلات موجود را تشریح کرد.در این گزارش آمده است جمعی از اهالی روستای فدشک نیز با امام جمعه خوسف دیدار کردند.«قیصری»، دهیار روستای فدشک در این جلسه گفت: یکی از برنامه های فرهنگی و مذهبی روستای فدشک شرکت در نماز جمعه است و در گذشته نیز به مناسبت های مختلف با پرداخت هزینه های رفت و آمد تعدادی از علاقه مندان به نماز جمعه بیرجند اعزام می شدند.وی افزود: با راه اندازی تریبون نماز جمعه خوسف از این پس هر هفته تعداد زیادی از مردم این روستا در نماز جمعه خوسف شرکت خواهند کرد و این مهم در رأس برنامه های فرهنگی شورا و دهیاری قرار دارد.
35 درصد اعتبارات سال گذشته بافت تاریخی بیرجند تخصیص نیافت
مدیر پایگاه بافت تاریخی بیرجند به خبرنگار ما گفت: 65 درصد اعتبارات ملی و استانی سال گذشته این پایگاه كه یك میلیارد و 500 میلیون ریال بود تخصیص یافت و با توجه به وضعیت بافت و رسیدگی نشدن طولانی به بناهای تاریخی موجود در بافت این اعتبار برای استحكام بخشی، جداره سازی و كف سازی معابر هزینه شد. محمدعلی «جنتی» تصریح كرد: امسال بیشتر كارهایی كه از سال گذشته در برنامه پایگاه بافت تاریخی بیرجند بوده و به دلیل تخصیص نیافتن اعتبار لازم اجرا نشده است در اولویت قرار دارد و در صورتی كه شهرداری با پایگاه همكاری كند برای آشنایی بیشتر شهروندان، مسافران و گردشگران در مناطق تاریخی و گردشگری شهر بیرجند تابلوهایی نصب خواهد شد. وی گفت: امسال برای اجرای برنامه های مدنظر و پروژه های نیمه تمام از محل اعتبارات ملی و استانی 3 میلیارد ریال پیش بینی شده كه از این میزان 2 میلیارد ریال بودجه ملی و یك میلیارد ریال هم اعتبار استانی است. وی با بیان این كه پایگاه بافت تاریخی منتظر ابلاغ موافقت نامه های اعتبارات پیش بینی شده است، افزود: امسال هدف عمده پایگاه كف سازی معابری است كه طرح های آن در حال تهیه است و این طرح ها پس از تصویب در شوراهای فنی میراث فرهنگی اجرا خواهد شد. وی به جداره سازی معبر خواجه ها در سال گذشته اشاره كرد و ادامه داد: كف سازی این معبر كه یكی از مهم ترین معابر بافت تاریخی بیرجند است از محل اعتبارات سال 89 انجام می شود. وی اضافه كرد: تعدادی از اماكن خاص مثل حسینیه های نواب، آراسته، شوكتیه (امام رضا(ع))، بهرمان، مساجد عاشورا و چهاردرخت هم از محل بودجه های امسال مرمت می شود.
همچنین بازسازی خانه های مسكونی كه مالكان آن تمایل به مرمت داشته باشند در دستور كار است. وی منازل فروتنی، اعتمادی نیا، شریف، آراسته اطحمی، ارگ كلاه فرنگی، حسینیه های بهرمان، آراسته، محبان، نواب و... را از جمله آثاری عنوان كرد كه در آن كار استحكام بخشی، جداره و كف سازی انجام شده است. به گفته وی به مجموعه بافت تاریخی، منزل اعتمادی نیا، باغ های رحیم آباد، اكبریه و امیرآباد در بیرجند اعتبار ملی اختصاص می یابد.
فعالیت 20 پایگاه اوقات فراغت در خوسف
20 پایگاه اوقات فراغت اداره تبلیغات اسلامی در بخش خوسف فعال است. مسیول طرح اوقات فراغت اداره تبلیغات اسلامی خوسف از آغاز این طرح تابستانی با عناوین هسته های فرهنگی و بوستان معرفت در این بخش خبر داد و گفت: 5 پایگاه اصلی و 15 پایگاه فرعی از اول تیر ماه فعالیت خود را آغاز كرده است. حجت الاسلام «ملاكی» با اشاره به برنامه های متنوع این طرح مثل برگزاری اردوهای آموزشی، تفریحی، گردش علمی و نشست جوان افزود: افزایش حضور جوانان در عرصه های فرهنگی، دینی و اجتماعی از اهداف این برنامه هاست و تاكنون استقبال خوبی از این طرح صورت گرفته است.
دیدار كاركنان آموزش و پرورش خوسف با رییس دادگاه
تعدادی از كاركنان اداره آموزش و پرورش خوسف با حضور در دادگاه عمومی خوسف با رییس حوزه قضایی این بخش دیدار كردند.«علی مردانی»، رییس حوزه قضایی خوسف در این برنامه از حسن تعامل فرهنگیان با شوراهای حل اختلاف تقدیر كرد و معلمان و فرهنگیان را قشر خدوم، صدیق و زحمت كش دانست.
احداث 14 واحد مسکونی برای مددجویان بهزیستی آرین شهر
سالخورده: 14 واحد مسکونی برای مددجویان تحت پوشش بهزیستی در آرین شهر احداث شده است.مسیول نمایندگی بهزیستی آرین شهر با اشاره به فعالیت حوزه های توان بخشی، اجتماعی و پیش گیری در این نهاد گفت: از هفته بهزیستی سال گذشته تاکنون در این حوزه فعالیت های خوبی برای معلولان و خانواده های تحت پوشش انجام شده که احداث 12 واحد مسکونی از جمله این اقدامات است.«مجیدی» اشتغال 5 نفر از معلولان در کارگاه زرشک پاک کنی، افزایش روستاهای تحت پوشش طرح CBR (توان بخشی مبتنی بر جامعه) از 4 به 7 روستا، توزیع 700 بن غیر نقدی به ارزش 280 میلیون ریال، استفاده 10 نفر از معلولان از تسهیلات صندوق بیمه درمانی و 177 نفر از بیمه مکمل و اجرای 3 پروژه مناسب سازی فضای مسکونی ویژه معلولان را از دیگر فعالیت های انجام شده در حوزه توان بخشی اعلام کرد.وی درباره فعالیت های حوزه اجتماعی نیز گفت: توزیع 600 بن غیر نقدی به ارزش 240 میلیون ریال، احداث 2 واحد مسکونی، اجرای ساختمان خدمات رفاهی امام زاده زیدالنار(ع) با هزینه 150 میلیون ریال، بازتوانی 7 خانوار تحت پوشش با 120 میلیون ریال اعتبار از جمله فعالیت های این حوزه بوده است.
وی به فعالیت های حوزه پیش گیری اشاره کرد و گفت: تاسیس کتابخانه برای تیم های اجتماع محور در روستاهای چاهک و موسویه، برگزاری طرح پیش گیری از معلولیت ها برای 600 نفر با هزینه 7 میلیون ریال، اجرای طرح محب با 6 میلیون ریال اعتبار، تشکیل تیم های ورزشی خواهران و برادران، اجرای طرح آموزشی مهارت های زندگی برای 500 نفر و معرفی معتادان بهبود یافته به صندوق مهر امام رضا(ع) برای دریافت وام خوداشتغالی، اجرای طرح غربال گری بینایی در 25 مرکز بخش برای 713 کودک 4 تا 6 سال با 5 میلیون ریال اعتبار از اقدامات حوزه پیش گیری است.
صنوف دوره گرد بشرویه سامان دهی می شود
صنوف دوره گرد و سیار شهرستان بشرویه سامان دهی و تجمیع می شود.فرماندار بشرویه در جلسه بررسی مسائل و مشکلات اصناف این شهرستان با اشاره به ضرورت تشکیل ستاد تنظیم بازار هم زمان با ستاد هدفمند کردن یارانه ها در بشرویه گفت: بررسی مباحث سامان دهی صنوف دوره گرد شهرستان، احداث مجمع صنوف آلاینده و تشکیل اتحادیه های صنفی شهرستان از ضرورت هایی است که باید در مورد آن تصمیم گیری شود.«صولتی» درباره صنوف دوره گرد و سیار این شهرستان گفت: شهرداری و شورای اسلامی شهر مکانی برای تجمیع صنوف دوره گرد و سیار مهیا می کند و با هماهنگ کردن نحوه گرفتن مجوز و میزان وجوه دریافتی از این صنوف امکان فعالیت این مشاغل فراهم خواهد شد.وی از تشکیل کارگروه حل مشکلات اصناف تا یک ماه آینده خبر داد و گفت: با برنامه ریزی مناسب برای انتقال صنوف آلاینده به خارج از محدوده شهر توسط همین کارگروه اقدام خواهد شد.
وی بر تشکیل اتحادیه های صنفی این شهرستان هم تاکید و اضافه کرد: اتحادیه هایی که اعضای آن به حد نصاب رسیده است در دستور کار اداره بازرگانی شهرستان قرار می گیرد.وی تعیین تکلیف وجوه درآمدی نمایندگی امور صنفی شهرستان را منوط به گرفتن استعلام از سازمان بازرگانی دانست.
فرماندار سرایان:اعتیاد یکی از اهداف کشورهای استکباری در جنگ نرم است
فرماندار سرایان اعتیاد را یکی از اهداف کشورهای استکباری در جنگ نرم دانست.«رجبی مقدم» در جلسه شورای فرهنگ عمومی این شهرستان که با محوریت آسیب شناسی معضل مواد مخدر، راهکارهای پیش گیری از اعتیاد و برنامه ریزی و سامان دهی راهبردی اوقات فراغت متناسب با سند چشم انداز کشور و فرهنگ منطقه برگزار شد با بیان این مطلب بر برنامه ریزی کوتاه و بلند مدت برای پیش گیری از گسترش این آسیب اجتماعی تاکید کرد.وی وظیفه و رسالت معلمان را در آگاهی بخشی نوجوانان و جوانان سنگین و مثمرثمر برشمرد.مسئول اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سرایان نیز اعتیاد و مواد مخدر را یکی از جذابیت های انحرافی دشمن برای جوانان دانست و گفت: با توجه به وضعیت استراتژیکی و جغرافیایی استان، عزم ملی و جدی برای مبارزه با مواد مخدر ضروری است.«امامی» اوقات فراغت را فرصتی ارزشمند برای سوق دادن جوانان به سوی معارف الهی و فراگیری مهارت های زندگی و پیش گیری از اعتیاد برشمرد.
تجلیل از برگزیدگان مسابقات فرهنگی بشرویه
دانش آموزان رتبه اول مسابقات فرهنگی- قرآنی شهرستان بشرویه مورد تجلیل قرار گرفتند.معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش بشرویه گفت: تاکنون بیش از 100 نفر از دانش آموزانی که رتبه اول مسابقات هنرهای نمایشی، سرودهای حماسی و هنرهای دستی و ادبی را به دست آورده اند به مرحله استانی اعزام شده اند.وی افزود: دانش آموزان منتخب علوم قرآنی برای شرکت در مرحله استانی به شهرستان بیرجند اعزام خواهند شد.در این مراسم 90 نفر از دانش آموزان دختر و پسر مقاطع راهنمایی، متوسطه و پیش دانشگاهی شهرستان بشرویه که در مسابقات فرهنگی-قرآنی و رشته های قرائت، حفظ، مفاهیم، نهج البلاغه، اذان، انشای نماز و احکام رتبه اول را به دست آورده اند تقدیر شدند.
رئیس شورای اسلامی روستا:سهم دولتی طرح زکات خانیک پرداخت شد
سربازی: رئیس شورای اسلامی روستای خانیک شهرستان فردوس از پرداخت نشدن کامل سهم دولتی طرح زکات در این روستا انتقاد کرد.«حقیقی» با بیان این مطلب به خبرنگار ما گفت: از سال 87 برای احداث مجتمع فرهنگی پیامبر اعظم(ص) روستای خانیک مبالغی از محل زکات جمع آوری شده است و به منظور استفاده از تسهیلات طرح زکات به حساب مربوطه واریز و به ستاد شهرستان فردوس اعلام شد.وی افزود: باید معادل زکات جمع آوری شده، توسط دولت کمک واریز و در همان منطقه هزینه شود ولی تاکنون کمتر از نصف این مبلغ پرداخت شده است.وی با بیان این که مکاتبه و پی گیری های انجام شده بی ثمر بوده است، اضافه کرد: با توجه به این که روستای خانیک حسینیه، کتابخانه و مکان های عمومی و فرهنگی ندارد تاخیر در پرداخت این اعتبار که باید سال گذشته انجام می شد، مشکلاتی به وجود می آورد.وی تاکید کرد: لازم است مسئولان ستاد زکات به تعهدات خود عمل کنند تا زمینه همکاری مردم در پرداخت زکات در سال های آینده فراهم و مشکل روستاها نیز حل شود.
در مراسم معارفه امام جمعه سرایان اعلام شد؛135 مصلی در کشور احداث می شود
موسوی: 135 مصلی در کشور با مدیریت و پشتیبانی مردم و نهادهای امامت جمعه در دست احداث است.معاون شورای سیاست گذاری ائمه جمعه کشور در جلسه شورای اداری شهرستان سرایان که با محوریت معارفه امام جمعه این شهر برگزار شد با بیان این مطلب از در حال اجرا بودن نهضت مصلی سازی در کشور خبر داد.حجت الاسلام «ابراهیمی» با بیان اهمیت و جایگاه نماز جمعه گفت: مهم ترین کارآمدی نماز جمعه توسعه معنویت و بسترسازی برای خدمت رسانی خوب مسئولان به مردم است و در این میان سیاست اصلی امامان جمعه باز کردن میدان برای حضور نسل جوان است.وی یکی از وظایف دیگر خطیبان جمعه را تحکیم و توسعه وحدت با تکیه بر محور و معیار اصلی وحدت یعنی ولایت معرفی کرد و افزود: پرداختن به مسائل و سیاست های اصلی نظام با پرهیز از مسائل حاشیه ای از وظایف امامان جمعه است.وی گفت: امام جمعه بلندگوی ولایت است و در واقع امام جمعه شخصیت فراجناحی محسوب می شود.حجت الاسلام«رحیم آبادی»، مسئول دفتر شورای سیاست گذاری ائمه جمعه استان نیز مهم ترین ویژگی جایگاه نماز جمعه را اتصال به خورشید ولایت دانست و گفت: تاکنون 12 امام جمعه توسط مقام معظم رهبری در استان منصوب شده اند.فرماندار سرایان هم حضور امام جمعه را در هر شهر مهم ترین عامل توسعه همه جانبه معرفی کرد و گفت: مهم ترین ویژگی حجت الاسلام والمسلمین«تاجی»، امام جمعه قبلی سرایان نگاه ویژه به جوانان بود.«رجبی مقدم» ارتقای 7 پایگاه نماز جماعت به 40 پایگاه را از توفیقات فرهنگی-معنوی امام جمعه سرایان در مدت 4 سال فعالیت او برشمرد.«باقری» مشاور استاندار در امور روحانیت و «کریمی»، مدیر کل امور حوزه استانداری نیز در این جلسه حضور داشتند.
حجت الاسلام والمسلمین«تاجی»،امام جمعه سابق سرایان نگاه ویژه به جوانان و توسعه وحدت و تعامل با مردم و مسئولان جدید را مهم ترین نکته در مسیر اقامه نماز جمعه معرفی کرد.حجت الاسلام والمسلمین«سالاری»، امام جمعه جدید سرایان هم نماز جمعه را دریایی از فیض دانست و گفت: همگرایی و اتحاد را لحظه به لحظه تقویت و پی گیری خواهم کرد.در این جلسه حکم حجت الاسلام والمسلمین «سالاری» به عنوان امام جمعه جدید سرایان خوانده و از خدمات حجت الاسلام والمسلمین «تاجی» قدردانی شد.به گزارش خبرنگار ما حجت الاسلام والمسلمین «سالاری» امامت جمعه شهر خضری را در کارنامه دارد و حجت الاسلام والمسلمین «تاجی» هم به امامت جمعه چناران منصوب شد.