
تعداد بازدید : 7
گام های بی رمق ادبیات کودک و نوجوان در استان

ادبیات نامطلوب
بحث را «عبدالرضا صمدی» این طور شروع می کند، آنچه باید در کشور و استان برای ادبیات کودکان و نوجوانان اتفاق می افتاد تاکنون به وقوع نپیوسته است و سطح ادبیات این دوره در مرحله تولید و استفاده در کشور مطلوب نیست. او معتقد است از این مسئله به عنوان یک مولفه تاثیرگذار در تعلیم و تربیت استفاده نمی شود و در واقع کتاب کودک شامل شعر ،داستان و نمایشنامه در نظام آموزشی و تعلیم و تربیت جایگاهی ندارد و بی توجهی به این موضوع باعث ایجاد مشکلاتی در بحث آفرینش های ادبی می شود.
وی می گوید: در استان انجمن، گروه یا هسته ای که با جدیت درحوزه ادبیات کودکان برنامه ریزی و فعالیت کند وجود ندارد، فعالیت نویسندگان در حوزه کودکان بسیار محدود و نگاه این افراد چاپ کتاب است، از طرفی هم شاید توزیع کننده کتاب هستند نه تولید کننده آثار یا کتاب های ادبی برای کودک و نوجوان.
یکی از فعالیت های کانون پرورش فکری استان کشف انگیزه و استعدادها در راستای تقویت ادبیات کودکان است اما یک اثر برای آن ها باید شرایطی داشته باشد تا توسط شورایی در پایتخت تایید و سپس منتشر شود، به علاوه شاید تعداد زیادی علاقه مند به ادبیات کودک و نوجوان در استان شناسایی شوند اما وقتی هنوز حتی یک قطعه شعر نگفته اند نمی توان آن ها را در شمار فعالان آورد، باید تمرین کنند، دود چراغ بخورند وبا دقت در حساس بودن ادبیات کودک و نوجوان وارد عرصه شوند.
وضعیت ادبیات کودکان و نوجوانان در استان را مطلوب نمی بینم. «صمدی» با بیان این جمله می گوید: ادبیات کودکان به حضور افراد فعال و تولید نیاز دارد تا بسترهای لازم رابرای آشنایی بچه ها با ادبیات ایجاد کنند، علاوه بر آن نگرش موسسات آموزشی، مدارس و مهدهای کودک باید نسبت به تاثیر ادبیات در رفتار و طرز تفکر کودکان تغییر کند.
فعالیت کمرنگ
رئیس مهدهای کودک استان به این سوال که چقدر در مهدهای کودک برای خلاقیت و تقویت ادبیات کودکان فعالیت می شود؟ پاسخ می دهد: آموزش در مهدهای کودک غیر رسمی است وآنچه به عنوان واحد کار اجرا می شود یک برنامه از پیش تعیین شده در قالب قصه ،شعر و نمایش خلاق است که کودکان در این فعالیت ها شرکت می کنند.
«خزاعی» می افزاید: مربی ها آموزش های لازم را در این زمینه فرا گرفته انداما چون آموزش رسمی نیست مربی بر اساس نیازاین کار را انجام می دهد و از 4سال قبل و زمان راه اندازی کمیته تولید محتوا در مهدها توسط سازمان بهزیستی، این کمیته محتوایی برای گروه سنی کمتر از 3 و بالای 3تا 5سال با رویکردهای دینی و قرآنی تدوین کرده است و اگرچه بومی منطقه نیست اما ازمربیان در خواست شده که تا حد ممکن در قالب های بومی برای بچه ها قصه بگویند و حتی به آموزش بازی های بومی محلی همت کنند.
او با قبول گفته های «عبدالرضا صمدی» ادامه می دهد: در مورد ادبیات کودکان فعالیت زیادی در مهدهای استان انجام نشده چون به صورت خصوصی اداره می شوند هرچند به نظر می رسد تعداد کتاب های داستان و شعر نویسندگان و شاعران استان هم بسیار کم است. وی دلیل منتشر نشدن کتاب کودک را نبود حمایت های موثر مسئولان می داند و اضافه می کند: زمانی دو تصویرگر کتاب کودک به کمیته تولید محتوای آموزش و پرورش دعوت شدند اما به دلیل محدودیت هایی در تصویرگری کتاب کودک از طرف مسئولان و ناتوانی تصویرگران در جلب نظرکمیته و پایین بودن حق الزحمه تصویرگری با توجه به زمانبر بودن کار، آن ها از ادامه همکاری منصرف شدند.
«دکتر واعظی» عضو هیئت علمی دانشگاه بیرجند هم معتقد است تصویرگران کتاب کودک بخشی ازغنای ادبیات کودک و نوجوان را برعهده دارند اما نویسنده باید بگوید چه می خواهد تا بر اساس نظر او تصویرگری شود و ضعف در تصویرگری کتاب کودکان به دلیل توجیه نشدن تصویرگر توسط نویسنده است.
وی ادامه می دهد: باید تصویر جلد کتاب هم برای کودکان جذاب باشد، تصویر کتاب کودکان باید به القای معنا بپردازد و حتی انتشاراتی ها هم باید بدانند برای تصویرگری کتاب کودک یک تیم مشاوره ای نیاز است تا بتواند بهترین کتاب را از نظر ویژگی های ادبیات کودکان منتشر کند. گاهی نویسنده ها به تصویرگران کتاب کودک می گویند چه چیزی می خواهند اما نمی گویند چه مواردی در تصویرگری کتابشان نباید گنجانده شود.
نقد بی فایده
بیشترین انتقادها از حوزه ادبیات کودکان است که باید اینطور باشد اما این نقد بی فایده است چون زمانی نظرخواهی ها انجام می شود که کتاب چاپ شده و دیگر حتی از تیم های ادبیات کودکان که در دانشگاه ها حضور دارند کاری بر نمی آید یا کسی پذیرای نقد منتقدان نیست بنابراین نقد کتاب کودک باید پیش از انتشار باشد.
مشکل کار کجاست؟ در پاسخ به این پرسش، دکتر «واعظی» مشکل را ریشه ای عنوان می کند و معتقد است ریشه این مشکل را باید در کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، صدا و سیمای استان و کشور، آموزش و پرورش و... جست و جو کرد چون همه این سازمان ها آن طور که باید به وظایف خود آشنا نیستند. وی ادامه می دهد: «مصطفی رحماندوست» در سفر به بیرجند عنوان کرد اولین آثاری که توسط نویسنده های کودک آفریده شد ذوقی بود و امثال باغچه بان و افسانه شعبان نژاد و... اصول ادبیات فارسی را در آثارشان رعایت نکردند اما چون اولین افرادی بودند که برای کودکان شعر و قصه گفتند از آثارشان خوب استقبال شد و آموزش و پرورش هم به سرعت از آثار آن ها در کتاب های درسی استفاده کرد و افراد بعدی هم دنباله روی شاعران و نویسندگان قبلی شدند طوری که حتی برخی نمی دانستند استعداد و علاقه ای در ادبیات کودکانه داشته اند، آن ها بر اساس احساس وظیفه نسبت به کودک و نوجوان آثاری آفریدند که مورد توجه بچه ها قرار گرفت. استاد دانشکده ادبیات دانشگاه بیرجند با بیان این که والدین هم شناختی از ادبیات کودک و نوجوان ندارند، اضافه می کند: والدین آثاری انتخاب می کنند که کارشناسی شده نیست و فقط اسمش ادبیات کودک است. کاش با نام تربیت یا آموزش کودک مطرح شود چون وقتی عنوان ادبیات کودک به کار می رود همه فکر می کنند اثربه طور کامل در حوزه ادبیات کودک خلق شده در حالی که ممکن است فقط 5 تا 10درصد آن با ادبیات یا زبان ادبیات فارسی به طور تخصصی منطبق باشد.
بنا بر توضیح وی، 90 درصد آثار در حوزه ادبیات کودکان باید ارتباط تنگاتنگ با روانشناسی و علوم تربیتی داشته باشد در حالی که تحصیل کرده های ادبیات هم به سمت آثار ترجمه خارجی گرایش دارند بنابراین دانش آن ها بر اساس جامعه و فرهنگ غرب شکل می گیرد و متاسفانه صداو سیما هم همین مسیر را در پیش گرفته و فرهنگ غرب با پخش کارتون به بچه ها منتقل می شود و کودکان به مرز تناقض فرهنگ ایران و غرب می رسند در حالی که حل این تناقض مشکلات زیادی دارد.
مشکل بعدی در انتقال ادبیات کودک و نوجوان را مربوط به نسل بعد و پدربزرگ و مادربزرگ ها می داند و می گوید: آن ها هر طور که می خواهند داستان های قدیمی را بیان می کنند اما عنوان برخی مسائل برای کودک و نوجوان با توجه به سن آن ها درست نیست.
وی با تاکید بر تایید و گزینش قصه هایی که توسط مادر بزرگ ها در روستاها مطرح می شود، ادامه می دهد: باید از توان کانون پرورش فکری دراین مورد استفاده کرد البته جمع آوری فرهنگ عامه توسط برخی اساتید دانشگاه در حال انجام است اما به نیت ادبیات کودکانه نیست.
انتقال لطیف
آن طور که دکتر «واعظی» می گوید: انتقال مفاهیم دینی هم باید با لطافت باشد در حالی که با نادیده گرفتن روحیه لطیف کودکان در مهدها، مسائل دینی و حوادث تاریخ اسلام طوری بیان می شود که به روحیه آن ها آسیب می رساند و حتی گاهی اوقات دچار رعب و وحشت می شود، مهدهای کودک باید داستان هایی که از زبان افراد کهنسال برای بچه ها گفته می شود را تصحیح و با لطافت داستان های مذهبی را بیان کنند.
او معتقد است که80درصد مربیان مهد کارشناس و تحصیل کرده در رشته های مرتبط با ادبیات کودک و نوجوان نیستند، عده ای برای اشتغال وارد مهدها می شوند و با گذراندن دوره هایی جزئی در مهد فعالیت می کنند در حالی که حتی مدیران مهدها به عنوان رهبر مربی در نشان دادن راه، بسیاری از اصول علمی ادبیات کودک را فرا نگرفته اند غافل از این که ورود به عرصه ادبیات کودکان آسان نیست و دنیای کودکان بسیار حساس است.
نبود متخصص
«خزاعی» به صحبت های دکتر واعظی پاسخ می دهد: فیلم های آموزشی و کارتونی که در مهدهای کودک پخش می شود باید مورد تایید بهزیستی باشد، مهدهای کودک بخش بسیار حساسی است اما چون اداره آن ها به بخش خصوصی محول شده شاید آن طور که باید و شاید برای به کارگیری افراد متخصص در ادبیات کودک و نوجوان اقدام نشده است.
وی با قبول این موضوع که برای ایجاد اشتغال افراد در مهدها به کار گمارده می شوند، اضافه می کند: در بخشنامه ها عنوان می شود که حداقل مدرک تحصیلی برای فعالیت در مهدها، داشتن لیسانس علوم تربیتی است و چنانچه مربی ها مدرک تحصیلی مرتبط نداشته باشندباید دوره هایی را بگذرانند، گاهی اوقات هم افرادی وارد مهدها می شوند که علاقه و حوصله کار با کودکان را ندارند که در حین فعالیت با دقت به رفتار فرد این موضوع مشخص می شود. وی با اشاره به اینکه اساس شخصیت کودکان در مهدها شکل می گیرد، می افزاید: باید مهدهای کودک زیر نظر دولت فعالیت کنند تا ادبیات کودکان توسعه یابد و بهتر است دولت نیروی رسمی استخدام کندو آموزش های لازم را به آن ها بدهد.
دکتر «واعظی» هم با بیان این موضوع که باید از نیروهای متخصص و تحصیل کرده در مهدها استفاده شود، اضافه می کند: این موضوع بر عکس اجرا و از نیروهای متخصص در دانشگاه ها استفاده می شود نه مهدهای کودک، در حالی که کارایی این افراد درمهدها بیشتر است و باید از ابتدا در مهدها هزینه کرد.
او می گوید: گاهی اوقات افرادی نسبت به بالا بودن هزینه کتاب های کودک و نوجوان اعتراض می کنند در حالی که تهیه یک کتاب 10صفحه ای برای بچه ها هزینه بالاتری نسبت به کتاب های بزرگسالان دارد اما این کتاب از ارزش محتوایی برخوردار و در پرورش شخصیت کودکان موثر است.
وی تاکید می کند: اگر فقط یک دوره زمانی برای کتاب کودکان از نظر محتوا و تصویرگری هزینه کنیم یک نسل را با ادبیات کودکانه واقعی آشنا کرده ایم، در حال حاضرمی توان اشکال های ریز و درشتی به همه آثار موجود در بازار گرفت اما وجود و عرضه آن ها بهتر از نبود کتاب برای کودکا ن است، با این حال برای نقد ادبیات کودکان باید از ابتدا شروع کرد.
او می گوید: چند سال است که در جشنواره های شعر به عنوان داور حضور دارم اما حتی یک شعر که چارچوب ادبیات کودکان را رعایت کند ارائه نشده است و هر فردی در حوزه ادبیات کودکان و نوجوانان ساز خودش را می زند.
وی با بیان اینکه هرچند متولی مشخصی برای ادبیات کودکان در استان نیست، ادامه می دهد: با این حال افراد توانمندی وجود دارند که می توان آن ها را به سرعت دور هم جمع کرد، به تبادل نظر پرداخت و کارگاه های منسجمی با حضور اساتید علوم تربیتی، ادبیات و فرهنگ بومی برگزار و از توان و تخصص این افراد برای شروع کار استفاده کرد.
«صمدی» هم پیشنهاد می دهد: ابتدا باید به بیان تفاوت ادبیات کودکان و بزرگسالان پرداخت بعد ویژگی های ادبیات کودکان را مطرح کرد تامشخص شود که نگاه به ادبیات کودکان تربیتی یا آموزشی است؟
ادبیات سرگردان
این کارشناس ادبیات کودک و نوجوان در ادامه به این نکته اشاره می کند و می گوید: نبود متولی مشخص برای خیلی از فعالیت های ادبی مشکلی است که در کشور به چشم می خورد و خراسان جنوبی هم از این موضوع مستثنی نیست در حالی که تعداد زیادی متولی ادبیات فعالیت می کنند که هر کدام بدون توجه به فعالیت بقیه به کارشان ادامه می دهند. شاید خیلی از سازمان ها مانند ارشاد اسلامی اثری تولید نکنند اما از تولید کنندگان حمایت می کنند، علاقه مند بودن به ادبیات کافی نیست و باید مشکلات مالی از ادبیات کودکان را مرتفع و از تولید کنندگان حمایت و نویسنده ادبیات کودک تربیت کرد.
وی با بیان اینکه حضور منتقدان در استان باعث منزوی شدن و ترس از مطرح کردن آثار توسط نویسنده ها شده است، می گوید: باید به همه فعالان این عرصه اجازه داد تا بدون واهمه آثارشان را در اختیار منتقدان برای نقد سازنده قرار دهند.
او به فرهنگ سازی برای استفاده از شعرکودکانه اشاره و اضافه می کند: بیشتر شعرها در کتاب های درسی جنبه آموزشی دارد و ذوق ادبی بچه ها درست پرورش پیدا نمی کند و ارتباطش با آثار ناب ادبی قطع می شود.
علاقه کشی
وی ناامید شدن فعالان ادبیات کودک و نوجوان را هم دلیل دیگری برای ضعف دراین بخش می داند و تاکید می کند: حتی گاهی اوقات بی توجهی به آثار ادبی ارسال شده به سازمان ها باعث ناامیدی فعالان این عرصه می شود و وقتی اثری برای تایید ارسال می شود و مسئول بعد از چند ماه پاسخی نمی دهد نباید انتظار داشت با این علاقه کشی نویسنده هنوز فعال باشد.
وی بر حساس کردن سه گروه نسبت به ادبیات کودکان تاکید می کند: اول باید دانشگاه ادبیات صحیح را در مراکز آموزش بدهد، بعد باید در مهدهای کودک انگیزه برای مربی ها و ایجاد تخیل در ادبیات به وجود آورد و آموزش و پرورش هم غفلت نکند.
وی با تاکید بر ایجاد فضای نقد و بررسی آثار قبل از چاپ می افزاید: باید بستری برای خلق آثار جدید توسط علاقه مندان ایجاد شود که با این کار زمینه ای برای بحث و گفت وگو در مورد ادبیات ایجاد می شود وگرنه دور خودمان چرخیده و به نقطه اول باز گشته ایم، علاوه بر این دانشجویان رشته ادبیات هم باید توجه کنند که همیشه نباید یک کتاب را برای نقد و بررسی انتخاب و چند پایان نامه با موضوع یک کتاب تهیه کرد.
فعالان عرصه کودک چرا با هم هماهنگ نیستند؟
این پرسشی است که «صمدی» به آن پاسخ می دهد: انجمن نویسندگان کودک در کشور فعال است اما در استان نهادی با این نام نیست چون تعدادنویسندگان شناخته شده کم است، از طرفی خیلی کارها توسط نویسندگان به صورت سفارشی از سوی نهادهای مختلف تالیف می شود که این کار در حوزه ادبیات کودک نمی گنجد و یک فعالیت آموزشی است.
به گفته وی، ادبیات کودک باید با ذوق و سلیقه بچه ها مطابق باشد که نویسنده ها هم گاهی در ارتباط با کودکان در قالب ادبیات ناتوان هستند و با انگیزه قوی وارد عرصه نشده اند.
جای خالی نشر کودک
«نشریات کودک و نوجوان در استان وجود ندارد.» این موضوعی است که «صمدی به آن اشاره می کند و می گوید: با توجه به این کمبود در استان باید دید در مهدها چقدر از مجلات کودک و نوجوان استفاده می شود و به این موضوع که رسالت ادبیات عوض کردن نگاه کودکان و ایجاد نگرش نسبت به موضوعات مختلف در او است چقدر توجه می شود.
وی اضافه می کند: استعدادهای خوبی در ادبیات استان وجود دارند و تا متولی دلسوزی نباشد شناسایی و معرفی نمی شوند، علاوه بر این بهزیستی نباید متولی ادبیات کودک باشد بلکه به عنوان نهادی مصرف کننده است. رئیس مهدهای کودک هم در مورد پررنگ بودن جنبه آموزشی کتاب های ارائه شده در مهدها می گوید:درست است که محتوای کتاب ها از قبل تعیین شده و آموزشی است اما برای سنین مختلف مفاهیم پایه و بنیادی تعریف شده به همین دلیل در قالب نمایش خلاق، شعر و... با مشارکت بچه ها این مفاهیم آموزش داده می شود تا آن ها هم در ایجاد خلاقیت مشارکت کنند اما این موضوع در همه مهدها رعایت نمی شود. وی که با پیشنهاد دکتر «واعظی» و «عبدالرضا صمدی» موافق است، ادامه می دهد: باید کارگاهی با حضور روانشناس ها، اساتید علوم تربیتی و... برگزار کرد تا نقص و مشکلات ادبیات کودکان بررسی و برای مرتفع کردن آن اقدام شود.
به گفته وی، اگر چه کمیته کودک و نوجوان از طرف کانون پرورش فکری برگزار می شود اما این جلسات در زمان ها و مناسبت های خاصی تشکیل می شود که به دلیل موازی کاری سازمان ها کودک ضربه می خورد و هر سازمانی می خواهد بگوید درزمینه ادبیات کودک و نوجوان از دیگر سازمان ها بهتر فعالیت کرده است.
«خزاعی» با بیان اینکه کمیته کتاب های مهد کودک در استان تشکیل شد اما کتاب ها به صورت یکسان برای همه کشور تالیف می شود، می گوید: در دوره پیش دبستانی برای استان ها کتاب به صورت بومی و منطقه ای تالیف می شود و از سه سال قبل دفتر تالیف تهران برای پیش دبستانی یک و دو، کتاب های نویسنده های بومی را تایید کرده است، هر چند در این مورد از کارشناسان آموزش و پرورش استفاده شد که بر دستورالعمل استفاده ازظرفیت های بهزیستی و مهدهای کودک هم تاکید شده اما با توجه به تعاریف ادبیات کودک این کتاب ها هنوز به معنای واقعی فاصله زیادی با ادبیات و نگاه آموزشی دارد.
دکتر «واعظی» در این قسمت از میزگرد می گوید: باید دقت شود ادبیات کودکانه هر منطقه متناسب با اقلیم آن رشد کند، یعنی برای بچه های خراسان جنوبی باید از کویر و آسمان پرستاره کتاب ادبی نوشت نه دریا و جنگل چون این کار باعث ایجاد عقده در کودکان می شود. «خزاعی» در پاسخ به وی، به پیشنهاد معرفی محصولات و جاذبه های کویر و بازی های بومی محلی استان به بهزیستی کشور اشاره و اضافه می کند: منتظر تایید طرح هستیم.
«واعظی» می گوید: شاید به نظر مسئولان فرهنگی پایتخت باید همه مردم در نقاط مختلف کشور لهجه یا فرهنگی یکسانی داشته باشند همان طور که زبان تهران را به کل کشور تحمیل کرده انداما باید در ادبیات کودکان موضوعات بومی و محلی را هم در نظر داشت.
او تاکید می کند: حتی گاهی اوقات ساده کردن منطق الطیر، شاهنامه و... به نام ادبیات کودکان مطرح می شود که درست نیست، کانون پرورش فکری باید نقش نظارتی برای تولید همه موارد حوزه ادبیات کودکان داشته باشد. وی معتقد است در این مورد حتی باید از خیران کمک گرفت، آن ها مدرسه می سازند اما به فکر این نیستند که در مدارس باید بچه ها چه چیزی آموزش ببینند در حالی که در آموزش و پرورش از تخصص ها خبری نیست بنابراین باید برای رشد ادبیات هزینه کرد، اگر نگران ادبیات کودکان استان هستیم باید از الان شروع کنیم و از پایه ادبیات را از نو بسازیم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 15
رئیس جمهور: تقریبا به تمام اهداف اصلی مان بدون استثنا دست یافته ایم

«روحانی» در بخشی از سخنان خود در این همایش ایام پرشکوه پیروزی در پرونده پیچیده هسته ای و دستیابی به حقوق ملت بزرگ این سرزمین بعد از فرازونشیب 12 ساله و بعد از مذاکرات نفس گیر 30 ماهه را به ملت بزرگ ایران تبریک گفت و تاکید کرد که باید بتوانیم از فضای به وجود آمده حداکثر استفاده را بنماییم.
وی ادامه داد: اگر بگوییم موفقیت ملت ایران در این پرونده یکی از بزرگترین موفقیت های نه تنها مردم ایران بلکه جهان در حال توسعه در برابر قدرت های بزرگ بوده، سخنی به گزاف نگفته ایم. ما تقریبا به همه اهداف اصلی مان بدون استثنا دست یافتیم.
حجت الاسلام «روحانی» افزود: ما می خواستیم همه قطعنامه هایی که علیه مردم ایران تصویب شده لغو شود. به این نکته توجه کنید نه تعلیق شود و نه تعویق شود؛ تمامی قطعنامه ها علیه ایران لغو شود. وی ادامه داد: خوب این ادعا ادعای بزرگی بود. این حرف ها برای یکسال، یکسال و نیم پیش در سخنرانی ها است.
من اولین بار به تیم مذاکره کننده هسته ای گفتم خط قرمز من برای شما این است که قطعنامه ها باید لغو بشود، این خط قرمز من است بقیه مهم نیست. قطعنامه ها به عنوان اولین خط قرمز است؛ باید همه قطعنامه ها لغو شود و خط قرمز دوم هم تحریم ها است؛ همه تحریم ها باید برداشته شود. بقیه موضوعات را می شد با فرازو نشیب بپذیریم.
رییس جمهوری ادامه داد: حالا سانتریفیوژ ها 5 هزار یا 6 هزار، یا 6 هزار و 40 تا است. من اشاره می کنم اینها چیزهای مهمی نیست، در یک مسئله مهم ملی و بین المللی ما باید آن اهداف بلند و اصلی که سرنوشت ملت به آنها گره خورده را حل و فصل کنیم. این کار، کاربزرگی بود، افرادی را نیاز داشت که تجربه کافی در این کار داشته باشند، زبان بین المللی را بفهمند، زبان حقوقی را بدانند و سابقه این امر را بدانند. رئیس جمهوری ادامه داد: کار آسانی نبود که ما بگوییم غنی سازی را ادامه می دهیم.
1- تحقیق و توسعه را ادامه می دهیم.
2-مرکز غنی سازی زیر کوه را که از نظر آنها معنا و مفهوم خاصی دارد تعطیل خواهیم کرد.
3- رآکتور آب سنگین اراک ماهیت آب سنگینش می ماند و به صورت مدرن تر تکمیل می شود.مواد هسته ای که شما می گویید انبار شدنش خطرناک است را ما حاضریم در یک بازار بین المللی با یک کشور پیشرفته مبادله کنیم نه این که از بین ببریم.
وی اظهار داشت: من دو سال پیش هم در سازمان ملل گفتم زمانی ما توافق را انجام می دهیم که تمامی تحریم های اقتصادی لغو شود، وزرای خارجه 1+5 در نیویورک به وزیر امور خارجه ما گفته بودند که فلانی حرفی زده است که شدنی نیست. مگر می شود همه تحریم ها یک روزه برداشته شود، این اصلا شدنی نیست.
«روحانی» گفت، خوب ما امروز کجا هستیم؟ ما امروز بعد از 30 ماه مذاکره با سختی های فراوان با تصمیمات بسیار بسیار سخت و با مسئولیت های سنگین که در بسیاری از موارد من شخصا بر عهده گرفتم، ساعت هایی تا قطع کامل مذاکره پیش رفتیم، حداقل سه بار من در این مدت دستور قطع کامل مذاکره را دادم. گفتم اگر نمی پذیرند جلسه را ترک کنید و مذاکره را برای همیشه قطع کنید. این تصمیم هم سخت بود. تصمیم قطع مذاکره هم سخت بود. تصمیم ادامه مذاکره هم سخت بود. آنچه که من می فهمم دعای مردم، لطف خداوند، عنایات ولی ا... الاعظم، حمایت مردم، هدایت مقام معظم رهبری، اینها پایه های اصلی موفقیت و پیروزی ما بود.
«روحانی» با بیان این که اگر در این 30 ماه به خاطر فشارهایی که به ما آوردند، آرامش بازار اقتصادی مان به هم می خورد، حتما موفق نمی شدیم. وی به اهمیت شاخص آرامش بازار اقتصاد که مورد توجه مذاکره کنندگان بود، اشاره کرد و ادامه داد: این کار کار بزرگی بود.
اگر خدای ناکرده در کشور ما ناامنی می شد، حتما ما موفق نمی شدیم. اگر بلایی که سر عراق، افغانستان، پاکستان، سوریه، یمن و کشورهای دیگر آمد، خدای ناکرده در اینجا هم یک صدم و یا یک هزارم آن، ناامنی بود ما موفق نمی شدیم.
وی در ادامه با اشاره به لغو تمامی قطعنامه ها و بسته شدن پرونده هسته ای و اهمیت این موضوع نزد افرادی که تمامی زوایای مسائل حقوقی و فنی را می دانند، ادامه داد: امروز نطنز فعال است، اما با دیروز متفاوت است، دیروز که نطنز کار می کرد، می گفتند کار شما برخلاف قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل است.
از دید آنها ایران متخلف بود، از دید آنها فعالیت نطنز غیرقانونی بود، از دید آنها غنی سازی که انجام می گرفت، بر خلاف مقررات بود. امروز حتی از دید آنها هم این فعالیت قانونی است.
امروز حاضر هستند مواد غنی سازی شده ما را از ما رسما بخرند و آب سنگین ما در بازار بین المللی به فروش برسد.
«روحانی» در بخش دیگری از اظهاراتش، با اشاره به رو به پایان بودن برنامه پنجم توسعه و لزوم رشد هشت درصدی در برنامه ششم، ادامه داد: در دولت و سازمان مدیریت محاسبه کردیم که اگر بخواهد رشد هشت درصد صورت بگیرد، سالانه حداقل باید نزدیک به 50 میلیارد دلار سرمایه خارجی به سرمایه داخلی اضافه شود.
به رشد هشت درصد نرسیم، به اشتغال نمی رسیم. بحث اشتغال مسئله مهمی است. در این راه و برای استفاده از فضای برجام، فرمانداران، استانداران، مسئولین، کارآفرینان، بخش های اقتصادی همه باید دست به دست هم بدهیم، اول سرمایه داخلی خودمان را بیاوریم و سرمایه ایرانیان را جذب کنیم.
حجت الاسلام «روحانی» در ادامه سخنانش گفت: باید در انتخابات بی طرفی، عدم مداخله، اجرای مر قانون، امنیت کامل، رقابت سالم و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند؛ انتخاباتی پرشور و با نشاط، به نمایش گذاشته شود.
رئیس جمهور با تاکید بر این که باید بگذاریم خانه ملت آئینه ملت باشد، اظهار داشت: مجلس خانه ملت است؛ نه خانه یک جناح، و دولت طرفدار جناح و حزب و کاندیدای خاصی نیست و با این وضعیت جهانی، باید بهترین ها به مجلس بروند.
رئیس جمهوری با طرح این سوال که چرا آدرس غلط به مردم می دهیم و فقط التزام به دو اصل را ملاک قرار می دهیم، خاطرنشان کرد: میزان الحراره های انتخاباتی باید درست کار کند. در شرایط امروز منطقه، سیاست پیچیده جهانی و معضلات پیچیده پیش روی کشور که اداره امور را سخت تر از همیشه کرده است، ما باید بهترین ها را به مجلس شورای اسلامی بفرستیم.
«روحانی» گفت: ما هم به تبعیت از مقام معظم رهبری تأکید داریم که در بررسی صلاحیت ها باید مر قانون ملاک عمل باشد و نه مر سلیقه.
رئیس جمهور تأکید کرد: نکته مهم بعدی آن است که باید بدانیم اداره کشور در اختیار مردم است؛ صاحب و ولی نعمت کشور مردم هستند و هیچ مقامی در این کشور بدون رأی مستقیم و غیرمستقیم مردم مشروعیت ندارد.
اگر این مهم را قبول داریم، که البته هم همه قبول دارند و تصریح قانون اساسی نیز به این است، پس باید بدانیم که کار بسیار بزرگی در پیش رو داریم.
دکتر «روحانی» با بیان اینکه مهمترین و بزرگترین کارکرد دولت یازدهم در عرصه سیاست داخلی در انتخابات هفتم اسفند، به نمایش در خواهد آمد، تصریح کرد: همه باید دست به دست هم دهیم تا انتخاباتی پرشور برگزار شود و مردم ناامید نشوند. بگذاریم همه مردم پای صندوق های رأی بیایند.
حجت الاسلام «روحانی» با اشاره به اینکه وظایف و اختیارات بخش های اجرایی و نظارتی انتخابات در قانون اساسی و قوانین موضوعه مشخص شده است، افزود: گاهی این مرزها به هم خیلی نزدیک شده و گاهی نیز مخلوط می شوند و لذا باید خیلی دقت کنیم. به نظرم بهترین راه، گفتگو، مذاکره و مشورت است و از وزرای کشور و اطلاعات خواسته ام که به طور کامل با شورای نگهبان همکاری و تعامل کنند و رایزنی های خودمان را استمرار می دهیم.
دکتر «روحانی» تصریح کرد: دولت به طور قانونی و طبیعی در انتخابات بی طرف است و تلاش خود را متمرکز و وقف اجرای قانون اساسی و قوانین موضوعه می کند و مصرا از همه همکاران دولت می خواهم تلاش خود را برای عدم مداخله و موفقیت در این آزمایش الهی به کار بگیرند و اجرای مر قانون اساسی را سرلوحه خود قرار دهند تا انتخاباتی سالم، رقابتی، پرشور و بانشاط در امنیت کامل برگزار کنیم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 24
۲۷ بهمن، اعلام نتیجه نهایی تایید یا رد صلاحیت داوطلبان انتخابات

ره پیک افزود: ممکن است داوطلبانی در هیئت های اجرایی، نظارتی و هیئت مرکزی تایید شده باشند، اما به علت گزارش جدیدی که در پاسخ به استعلام ها برای شورای نگهبان ارسال و برای این شورا محرز شده، مبنی بر اینکه تایید صلاحیت آن داوطلبان درست نبوده است، صلاحیت آنان رد و این داوطلبان اجازه دارند در مدت 3 روز، شکایت کنند و شورای نگهبان هم یک هفته، مهلت رسیدگی به شکایت این افراد را دارد. وی درباره امکان افزایش تایید صلاحیت شده ها هم اظهار داشت: به آمارهایی که داده می شود، باید دقت کرد؛ مثلا گفته می شود در دوره گذشته 60 درصد تایید صلاحیت شده اند و این دوره 40 درصد؛ در حالی که به این آمارها دقت نمی شود. سخنگوی هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس افزود: 40 درصدی که در حال حاضر اعلام شده، مربوط به هیئت مرکزی نظارت است، در حالی که 60 درصد گفته شده مربوط به نظر نهایی شورای نگهبان در دور قبل است. وی گفت: معمولا در ادوار گذشته بین این دو مرحله یعنی اعلام نظر هیئت مرکزی و اعلام نظر شورای نگهبان فاصله بوده است؛ کسانی که صلاحیتشان احراز نمی شود فرصت دارند، در مهلت پیش بینی شده مراجعه و اسناد و مدارکشان را ارائه کنند و در این فاصله بخشی از عدم احراز صلاحیت ها تبدیل به احراز صلاحیت می شود؛ بنابراین باید آمار نهایی را مقایسه کنیم که 27 بهمن مشخص می شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 17
وزیر نفت خبر داد:توافق برای انتقال گاز ایران به عمان

وی افزود: درباره بازار نفت نیز تبادل تجربه کردیم و طرف عمانی همیشه با اوپک همکاری می کرده است اما متاسفانه بین اعضای اوپک اختلاف نظر وجود دارد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 26
بودجه 90 میلیاردی شهرداری بیرجند به شورای شهر پیشنهاد شد

شورای اسلامی شهر می تواند ضمن تصویب بودجه حدود اختیارات شهردار را در معاملات و کیفیت نظارت خود را با توجه به بند 3 اصلاحی ماده 54 قانون شهرداری و ماده 34 آیین نامه مالی شهرداری ها معلوم و مشخص کند.
همچنین در اجرای تبصره ماده 67 قانون شهرداری یک نسخه از بودجه اصلی مصوب شورای اسلامی شهر درشورا نگهداری و یک نسخه از بودجه تکثیر شده باید طی 14 روز پس از تصویب بودجه به وزارت کشور و یک نسخه از آن به استانداری یا فرمانداری مربوط ارسال شود. به گزارش تسنیم، شهردار بیرجند 16 بهمن 1393 با اشاره به این که پیشبینی میشود بودجه سال ۹۴ شهرداری و سازمانهای تابعه ۹۰ میلیاردتومان باشد، گفت: توانستیم بودجه ۲۱ میلیارد تومانی سال ۹۱ را طی دو سال به ۶۰ میلیارد تومان ارتقا دهیم که ۳۰۰ درصد رشد داشته است.
«مدیح» افزود: پیشبینی میشود بودجه سال 94 شهرداری و سازمانهای تابعه 90 میلیاردتومان باشد.
بودجه 90 میلیاردی
برای سال 95 هم براساس گفته شهردار به «خراسان جنوبی» بودجه شهرداری و سازمان های تابعه 90 میلیارد تومان به شورا پیشنهاد شده است. «مدیح» گفت: از بودجه پیشنهادی سال 94، تنها 65 میلیارد تومان توسط شورای اسلامی شهر تصویب شد.
طبق قانون بودجه سال 95 به شورای شهر تقدیم شده و قرار است طی هفته آینده بررسی و تصویب شود.وی به پیشنهاد بودجه بیش از 70 میلیارد تومان اشاره کرد و افزود: این میزان بودجه پیش بینی شده به غیر از سازمان های تابعه شهرداری است که با احتساب آنان مبلغ بودجه به 90 میلیارد تومان می رسد.
وی بودجه سال گذشته شهرداری را 65 میلیارد تومان عنوان کرد و ادامه داد: جزئیات بیشتر بودجه طی هفته آینده و پس از تصویب شورای اسلامی شهر اعلام می شود.
مهلت شورای شهر
نایب رئیس شورای اسلامی شهر بیرجند هم به «خراسان جنوبی» گفت: شورا تا 15 بهمن مهلت دارد بودجه پیشنهادی شهرداری را بررسی و تصویب کند. «نخعی» افزود: تا زمانی که بودجه مصوب نشود هیچ گونه آمار و اطلاعاتی در این زمینه ارائه نمی شود ضمن این که بعد از تصویب بودجه در اختیار شهرداری و استانداری قرار می گیرد و روی سایت شهرداری و شورای شهر هم گذاشته می شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 18
پهلوانان استان رخصت گرفتند

پنجشنبه گذشته ورزش استان شاهد یکی از شور انگیز ترین روزهای خود بود، رقابت مهم باستانی کاران خراسان جنوبی با استان یزد که برای تعیین آخرین فینالیست لیگ برتر ،در بیرجند برگزار می شد کافی بود تا مشتاقان زیادی را به زورخانه موسی بن جعفر در گوشه ای از شمال شهر بکشاند.
تمرین فروتنی
ساعت کمی از 10 صبح گذشته است که برای تهیه گزارش از این رقابت مهم به محل برگزاری مسابقات می روم. انبوه خودرو ها، تا فاصله زیادی از محل زورخانه در امتداد خیابان پارک شده است، صدای ضرب مرشد به همراه تشویق بی امان تماشاگران از داخل به گوش می رسد.
برای ورود به زورخانه باید سر را خم کنی تا بدانی در این جا اولین قدم تواضع و فروتنی است. زورخانه همیشه در کنار فعالیت های ورزشی، مکانی برای تمرین ارزش های دینی و انسانی هم بوده است، روی دیوار مقابل در ورودی تابلوی کوچکی که نشان دهنده جهت قبله است به چشم می خورد ودر زیر آن هم این سخن مقام معظم رهبری نصب شده است: «تار و پود ورزش باستانی و عالم پهلوانی، تدین است.»
سکوهای داخل زورخانه لبریز از تماشاگر است، تعداد زیادی از جمعیت هم در حاشیه گود زورخانه ایستاده و رقابت را به تماشا نشسته اند. عده ای هم در طبقه فوقانی حضور دارند.
در میان تماشاگران، افرادی از هر رده سنی و از هر قشر به چشم می خورد، هر کس اندک سابقه و شناختی از این ورزش دارد در زورخانه حاضر است.
تصویری از 2 پهلوان مرحوم «قمری» و «چوبدار» که در گسترش این رشته در استان نقش به سزایی داشتند بر روی دیوار به چشم می خورد. دور تا دور گود هم با شعر زیبای «علی ای همای رحمت تو چه آیتی خدا را...» تزئین شده است.
درخشش پهلوانان
بعد از هنرنمایی باستانی کاران استان یزد که یکی از مدعیان اصلی این رشته در کشور هستند، تابلوی امتیازات، عدد 254 را نمایش می دهد که البته بعد از اعتراض به 255 افزایش می یابد.
حالا نوبت پهلوانان خراسان جنوبی است تا آن چه در توان دارند را به نمایش بگذارند. اولین حرکت سنگ کباده است.
مرشد با صدای رسای خودش در حال خواندن اشعار مذهبی و تاثیرگذار است در میان تشویق بی امان تماشاگران، این سنگ های سنگین است که با دستان ورزشکاران بالا و پایین می رود.
حرکت بعدی «شنای» زورخانه ای است،به جای شمارش عددی حرکت ها ،بعد از هر شنا یکی از اسامی پروردگار توسط مرشد و ورزشکاران خوانده می شود: «یا ا...، یا کریم، یا عزیز، یا مجیر، یا غفور و...»، پهلوانان در پایان این بخش با مدد گرفتن از حیدر کرار، یک یا علی جانانه می گویند و بعد از آن صدای صلوات و تشویق جانانه تماشاگران است که فضای زورخانه را پر می کند.
بعد از انجام این حرکت نوبت به میاندار می رسد که با صدای بلند حکمت 45 نهج البلاغه را بخواند: «اگر با شمشیرم بر بینى مؤمن بزنم که مرا دشمن بدارد، دشمن نخواهد داشت! و اگر تمام دنیا را به پیش منافق بریزم که مرادوست بدارد، دوست نمىدارد! چرا که مقدر شده و بر زبان پیامبر(ص) جارى شده که فرمود: اى على! هیچ مؤمنى تو را دشمن نمىدارد و هیچ منافقى تو را دوست نخواهد داشت.»
حالا نوبت به انجام هنرهای فردی است که ورزشکاران با مهارت زیاد با به کار گرفتن 3 و سپس 4 میل باستانی, اقدام به انجام حرکت های نمایشی می کنند، این حرکت ها که بدون خطا انجام می شود، تشویق بی امان تماشاگران را به دنبال دارد.
فاصله 18 امتیازی
حرکت های بعد که شامل چرخ چمنی، چرخ تیز و نمایش کشتی پهلوانی است، هم با مهارت تمام توسط باستانی کاران استان به اجرا در می آید. حالا چشم های ورزشکاران و جمعیت که حالا نیم خیز شده اند ,به تابلوی امتیازات دوخته شده است.
وقتی بر روی تابلو عدد 273 نقش می بندد یعنی حضور باستانی کاران بی ادعای خراسان جنوبی در جمع 5 تیم فینالیست لیگ برتر.جمعیت سر از پا نمی شناسد، همه یکدیگر را در آغوش گرفته و این موفقیت را تبریک می گویند.
قرارداد مالی
در پایان رئیس هیئت ورزش زورخانه ای و کشتی پهلوانی استان در اشاره به چگونگی کسب این موفقیت به «خراسان جنوبی» می گوید: قبل از این 4 تیم البرز، اصفهان، کرمان و کرمانشاه به فینال راه یافته بودند که با این پیروزی ارزشمند، تیم خراسان جنوبی هم به عنوان آخرین فینالیست به جمع آن ها پیوست. «قمری» با اشاره به تفاوت کار ورزشکاران خراسان جنوبی با دیگر استان ها عنوان می کند: هر کدام از اعضای تیم استان یزد، قراردادهای مالی بین 4 تا 7 میلیون تومان دارند ولی ما قراردادهای ورزشکاران را با مبلغ صفر به فدراسیون فرستادیم و به خودشان هم اعلام کردیم که پولی نداریم که به شما بدهیم و اگر هم با این شرایط حاضر به شرکت دادن ما نباشید حق دارید، ولی این بچه ها بدون هیچ چشمداشتی از همه وجود خود مایه گذاشتند و با غیرت تمام پا در این رقابت ها گذاشتند.
مشکل پخش مستقیم
وی با بیان این که بلافاصله بعد از صعود تیم استان به جمع فینالیست ها، در قرعه کشی فدراسیون ، بیرجند به عنوان میزبان رقابت های فینال مشخص شد می افزاید: البته دیگر استان ها به ویژه البرز و کرمان هم مدعی میزبانی هستند، ولی اگر ما شرایط مناسب را آماده کنیم اولویت با ماست.
وی ادامه می دهد: مهمترین مشکل در این زمینه ,مسئله پخش مستقیم بازی ها است که در حال حاضر صدا و سیمای استان چنین امکاناتی را ندارد ولی می توان با کمک گرفتن از استان های همجوار این مشکل را حل کرد.
به گفته وی، با توجه به این که رقابت های مرحله نهایی دو هفته دیگر برگزار می شود، خراسان جنوبی تا پایان امروز شنبه زمان دارد تا مسئله پخش مستقیم را مشخص کند و در غیر این صورت، میزبانی این رقابت ها که برای استان ما بسیار حیاتی است، به استان دیگری واگذار می شود.
وعده استانداری
وی در پاسخ به سوالی در مورد سرانجام وعده 50 میلیون تومانی استاندار برای رشد این رشته می گوید: تاکنون هیچ کمکی از این ناحیه دریافت نکرده ایم ولی از استاندار درخواست داریم اگر نمی توانند همه این مبلغ را به علت مشکلات در اختیار ما بگذارند، لااقل بخشی از آن را به هیئت اختصاص دهند تا برای ادامه راه به مشکلی بر نخوریم.
برای برگزاری این رقابت ها شهرداری بیرجند حمایت های بسیار خوبی از هیئت داشت، مدیریت کویر تایر و اداره کل ورزش و جوانان هم مبالغی به ما اهدا کردند و بخش مهمی از کمک ها توسط اعضای هیئت رئیسه صورت گرفت که هر کدام به فراخور توانشان کمک کردند تا بتوانیم در لیگ برتر حضور داشته باشیم.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 43
زائرسرایی با خشت های آسمانی ؛ مردم برای کمک پیشقدم شوند
احداث زائرسرای ارزان قیمت استان در مشهد 8 میلیارد تومان می خواهد

البته بر اساس گفته مسئولان زمین اهدایی اولیه توسط شورای اسلامی و شهرداری مشهد با حرم مطهر فاصله داشت که با رایزنی های انجام شده زمینی در محدوده میدان طبرسی تامین شد اما آنچه در این میان مهم به نظر می رسد بحث تامین هزینه های ساخت این زائرسرا است. در شرایط فعلی و بر اساس برآورد اولیه برای احداث زائرسرای ارزان قیمت خراسان جنوبی به تامین 8 میلیارد تومان نیاز است که ممکن است این هزینه در دوران ساخت بیشتر شود.
در این باره مدیر بنیاد زائر استان به «خراسان جنوبی» می گوید: 8میلیارد تومان برای احداث زائرسرای ارزان قیمت خراسان جنوبی در مشهد نیاز است.
«موسی جوینده» می افزاید: با توجه به تاکید مقام معظم رهبری برای ساخت زائرسراهای ارزان قیمت در مشهد از سال 93 پیگیری های لازم انجام وبرای هماهنگی در این زمینه و استفاده از تسهیلات شهرداری مشهد، جلساتی در این شهر برگزار شد.
به گفته وی، با همکاری شهرداری و شورای اسلامی مشهد ابتدا زمینی در فاصله دور از حرم مطهر امام رضا(ع) برای احداث زائرسرا در اختیار بنیاد زائر خراسان جنوبی قرار گرفت اما با پیگیری انجام شده این محل به مساحت 600 مترمربع با زمینی دیگر در نزدیکی میدان طبرسی معاوضه شد.
وی می گوید: قرار است زائرسرای ارزان قیمت خراسان جنوبی در مشهد با زیربنای حدود 750مترمربع در 9طبقه و با 500تخت احداث شود که 3 طبقه آن خدماتی و 6 طبقه دیگر اقامتی خواهد بود. براساس برنامه ریزی از قسمت های اقامتی 4طبقه برای سوئیت خانوادگی و 3 طبقه برای اقامت گروهی در نظر گرفته شده است.
وی ادامه می دهد: اعتبار مورد نیاز برای احداث این زائرسرا 8 میلیارد تومان پیش بینی شده که تاکنون یک میلیارد و400میلیون ریال مردم کمک کرده اند و خیران علاقه مند به کمک می توانند به ستاد بنیاد زائر استان مستقر در بنیاد غدیر خراسان جنوبی در بیرجند یا دفاتر شهرستان های استان مراجعه کنند. به گفته وی، خیران در قالب خرید «خشت های آسمانی» به مبلغ 88هزار تومان برای هر خشت یا پرداخت 32هزار تومان برای ایجاد هر تخت می توانند اقدام کنند. افرادی که برای ساخت 2تخت به بالا در این زائرسرا اقدام کنند نام آن ها در سردر سوئیت ثبت می شود. مدیر بنیاد زائر خراسان جنوبی می گوید: برای احداث این زائرسرا از تسهیلات بانکی نیز استفاده می شود و اداره های استان هم می توانند در این زمینه به عنوان واقف مشارکت کنند. با فراهم شدن مقدمات کار ابتدای سال آینده زائرسرای ارزان قیمت استان در مشهد کلنگ زنی می شود.
به گزارش تسنیم، مدیرعامل فقید بنیاد زائر امام رضا(ع) خراسان جنوبی هم پنجم مهر در جمع خبرنگاران استان گفت: برای ساخت زائرسرای خراسان جنوبی در مشهد ۸ میلیارد تومان نیاز است که در صورت تامین ۲ میلیارد تومان ساخت آن آغاز میشود.
«محمدی» بیان کرد: در هر استان بنیاد زائر امام رضا(ع) در مجموع از 30 نفر شامل امام جمعه، استاندار و جمعی از خیران استان تشکیل میشود و در زیر مجموعه این بنیاد نیز هیئت مدیرهای شکل گرفته که ساخت و ساز و تامین منابع مورد نیاز را دنبال میکند.
مدیر عامل بنیاد زائر امام رضا (ع) خراسان جنوبی تصریح کرد: پس از واگذاری زمین همت مردم و خیران مهم است و در تامین منابع امید است خیران پیشقدم شوند و تاکنون گروهی از آنان تامین کاشی، بتن و سنگ این مجموعه را برعهده گرفتهاند.
«محمدی» بیان کرد: این زائرسرا برای خراسان جنوبی در 9 طبقه ایجاد میشود که شامل سه طبقه خدماتی شامل پارکینگ، آشپزخانه، انبار، سالن اجتماعات و نمازخانه است و 6 طبقه دیگر این زائرسرا نیز اقامتی است که شامل سه طبقه سوئیت و سه طبقه اقامت گروهی است.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 26
مقابل آمریکا با اقتدار ایستاده ایم

حجت الاسلام والمسلمین «میرزایی» با اشاره به تحریم های جدید استکبار جهانی گفت: در سال های پس از انقلاب شهادت ها را پذیرفتیم و امروز در تمام موارد با اقتدار در مقابل آمریکا ایستاده ایم.
حجت الاسلام والمسلمین «میرزایی» افزود: آمریکا ذاتا خبیث است و این خباثت را در طول دوران انقلاب اسلامی بارها نشان داده و تاکنون هیچ غلطی نتوانسته است انجام دهد.
بیرجند
آرمان های انقلاب
کاظم حیدری– امام جمعه بیرجند هم در خطبه های نماز جمعه این شهر با اشاره به در پیش رو بودن ایام دهه فجر گفت: امروزه اندیشمندان و جوانان ما به معیارها و آرمان های انقلاب دل بسته اند و هیچ وقت دست از این آرمان ها بر نمی دارند. حجت الاسلام والمسلمین «رضایی» افزود: فرهنگ، عدالت، دین خواهی، آرمان خواهی، حق طلبی، مطالبه گری و تحقق اهداف، حفظ وحدت و... از جمله معیارها و آرمان های این انقلاب است که امام خمینی(ره) آن را بنا نهاد.
وی با اشاره به موضوع تعیین صلاحیت نامزدهای انتخابات عنوان کرد: شورای نگهبان باید دقت کند تا هر فردی وارد عرصه انتخابات نشود و باید نهایت دقت را به کار گیرد تا افرادی که پا به این عرصه می گذارند به شیوه ای عمل کنند که مخالف آرمان ها و معیارهای انقلاب نباشد.
طبس
هیاهوی بدخواهان
فرخ نژاد- امام جمعه طبس هم در خطبه های نماز جمعه این شهر گفت: هیاهویی که بدخواهان برای تضعیف شورای نگهبان در موضوع رد صلاحیت ها به راه انداختند کار خلافی است زیرا این نهاد با توجه به جایگاهی که دارد نمی خواهد انقلاب اسلامی به دست نااهلان و نامحرمان بیفتد.
حجت الاسلام والمسلمین «مهاجریان مقدم» با اشاره به تشییع باشکوه پیکر پاک 96 شهید گمنام در شیراز افزود: این حضور باشکوه بیانگر قدردانی از رشادت شهدا و تاکید بر ادامه راه آن ها است.
سربیشه
بازنگری سیاست ها
امام جمعه سربیشه نیز در جمع نمازگزاران این شهر با اشاره به روز گمرک گفت: سیاست های وارداتی باید بازنگری شود و طوری باشد که سبب صیانت از تولید کنندگان داخلی شود.
حجت الاسلام والمسلمین «سنجری» با اشاره به انتخابات پیش رو افزود: مردم در حماسه سیاسی پیش رو باید انسان های صالح را بشناسند و از بین صالح ترین فرد اصلح را انتخاب کنند.
درح
دام دشمن
امام جمعه درح هم در خطبه های نماز جمعه این شهر با اشاره به اهمیت حضور پرشور در انتخابات گفت: چون دشمن حضور مردم در پای صندوق های رای را رصد می کند و دام پهن کرده است باید حواسمان را برای انتخاب افراد اصلح و معتقد به نظام اسلامی جمع کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین «راستگو» افزود: هجمه های ایجاد شده علیه شورای نگهبان دررصد صلاحیت ها کار خطایی است.
عشق آباد
سابقه سیاه آمریکا
امام جمعه عشق آباد نیز در خطبه های نماز جمعه این شهر با اشاره به نکاتی که باید در پاسخ نامه رهبر معظم انقلاب به نامه رئیس جمهور در زمینه اجرایی شدن برجام مورد توجه قرار گیرد، گفت: یکی از این نکات با توجه به سابقه سیاه آمریکا در عمل نکردن به تعهدات خود و حیله و فریب های زیاد در عرصه های بین المللی این است که باید با هوشیاری کامل در این زمینه عمل شود و مراقب رفتار طرف مقابل بود.
حجت الاسلام والمسلمین «مظاهری» افزود: دیگر نکته مورد توجه در این نامه این است که حل مشکلات اقتصادی در گرو تلاش بی وقفه، خردمندانه و تکیه بر اقتصاد مقاومتی است و باید توجه داشت که معیشت مردم و رفع بیکاری از مهم ترین امور جاری است و نباید از آن غفلت کرد.
حاجی آباد
نتایج اجرای برجام
دروگر-امام جمعه حاجی آباد هم در خطبه های نماز جمعه این شهر اجرایی شدن برجام را ثمره مقاومت و ایستادگی ملت شریف ایران، درایت مقام معظم رهبری و تلاش های تیم های مذاکره کننده دانست و گفت: با اجرایی شدن برجام و پاسخ نامه مقام معظم رهبری به رئیس جمهور به چند نکته توجه شده است.
حجت الاسلام والمسلمین «مرتضایی نیا» افزود: باید مراقبت شود که طرف مقابل به تعهدات خود به طور کامل عمل کند چون دشمن ملت ایران عهدشکن، دروغگو و اهل خلف وعده است.
قهستان
انتخاب فرد اصلح
رحیم زاده-امام جمعه قهستان نیز در خطبه های نماز جمعه این شهر با تاکید بر انتخاب فرد اصلح در انتخابات گفت: باید مردم و مسئولان به دنبال این مهم باشند که چنین شخصی را به خانه ملت بفرستند.
حجت الاسلام والمسلمین «خزاعی» افزود: با وجود نزدیکی انتخابات باید مردم به دنبال تحقیق درباره کاندیداهایی که تایید صلاحیت شده اند باشند مردم و کاندیدا ها باید به نهادهای قانونی احترام گذاشته و این نهاد ها را مورد افترا و اهانت قرار ندهند.
اسدیه
پرهیز از بزرگ نمایی
امام جمعه موقت اسدیه درجمع نمازگزاران این شهر با بیان این که مسئولان باید از بزرگ نمایی توفیقات حاصله از برجام و ربط دادن آن به دشمنان پرهیز کنند، گفت: قدرت ایران دشمن را مجبور به مذاکره کرد نه تحریم های ظالمانه. حجت الاسلام والمسلمین «حسینی» از اقتصاد مقاومتی به عنوان تنها نسخه منحصر به فرد برون رفت از معضلات و مشکلات اقتصادی یاد کرد و افزود: پس از برجام باید دولتمردان به معیشت مردم و مبارزه با رکود و بیکاری توجه بیشتری داشته باشند.
نهبندان
سپر مشکلات
امام جمعه نهبندان نیز در خطبه های نماز جمعه این شهر بر حضور حداکثری مردم و انتخاب فرد اصلح در انتخابات تاکید کرد و گفت: مردم با انتخاب فرد اصلح باعث می شوند فرد منتخب خود را سپر مشکلات قرارداده و کشور را به دشمنان نفروشد.
حجت الاسلام والمسلمین «خزاعی» با اشاره به نامه ریاست جمهوری به مقام معظم رهبری افزود: بنا به توصیه مقام معظم رهبری باید مراقب بودتا طرف مقابل قرارداد به تعهدات خود عمل کند وباید توجه داشت که در برابر آن چه در این معامله به دست آمده هزینه های سنگین پرداخت شده است.
بشرویه
نقشه های فتنه گران
پورغزنین-امام جمعه بشرویه هم درخطبه های نماز جمعه این شهر گفت: دشمنان و فتنه گران نقشه های خود را برای حضور نیافتن مردم در پای صندوق های رای شروع کرده اند اما با هوشیاری ملت تمام نقشه های آنان نقش بر آب خواهد شد. حجت الاسلام والمسلمین «شمس الدین» از مردم خواست تا انتخابی آگاهانه با برنامه ریزی دقیق داشته باشند تا سرنوشت کشور به دست افرادی لایق و کارآمد سپرده شود.
خضری دشت بیاض
آزمون سخت
سدیدی-امام جمعه خضری دشت بیاض هم در خطبه های نماز جمعه این شهر گفت: آزمون سخت انتخابات در پیش رو است و باید مردم و چهره های شرکت کننده در این آزمون بیش از گذشته مشارکت خود را نشان دهند تا دشمن مأیوس شود و زمینه سوءاستفاده را پیدا نکند.
حجت الاسلام والمسلمین «مدنی» افزود: اگر فردی رد صلاحیت شده است باید با پیگیری و بدون سرو صدا و جنجال کار خود را بررسی کند نه اینکه صحبتی را بر زبان آورد تا باعث تضعیف روحیه مردم شود.
سرایان
استمرار وحدت
موسوی- امام جمعه موقت سرایان نیز در خطبه های نماز جمعه این شهر گفت: استمرار وحدت و یکپارچگی مردم در سایه تبعیت از ولی فقیه رمز موفقیت نظام جمهوری اسلامی ایران است.
حجت الاسلام والمسلمین «یوسف پور» وحدت و یکپارچگی ملت مسلمان ایران در همراهی با امام خمینی(ره) را عامل اصلی پیروزی انقلاب اسلامی ایران عنوان و تصریح کرد: بعد از پیروزی انقلاب هم مردم با پیروی از رهبر و با حضور در صحنه های مختلف پایه های نوپای انقلاب را مستحکم و با تشکیل کمیته های مردمی با تهدیدات دشمن مقابله کردند.
سه قلعه
اجرایی شدن برجام
هروی- امام جمعه سه قلعه هم در خطبه های نماز جمعه این شهربا اشاره به مسئله برجام گفت: اجرایی شدن برجام مسئله بسیار مهم و بزرگی بود هرچند همه خواسته ها برآورده نشد اما بخشی از آنها که نتیجه داد مرهون تلاش های همه دانشمندان هسته ای و مقاومت مردم بود. حجت الاسلام والمسلمین «کفشی» افزود: عده ای فکر می کنند این از لطف آمریکاست اما این طور نیست آمریکا همان کشور گذشته است و تغییری در اهداف شومش مشاهده نمی شود.
ارسک
نقش مردم
رحیمیان-حجت الاسلام والمسلمین «استاد» امام جمعه شهر ارسک هم در جمع نمازگزاران این شهر به نقش مردم در پیروزی وتثبیت انقلاب اشاره کرد و با بیان نقش آنان در شکست منافقان در تسخیر شهر آمل گفت: منافقان و استکبار به خوبی به وظیفه مردم در پیروزی و تثبیت انقلاب پی برده اند و با اعمال تحریم ها و فشار بر آنان و نظام حتی بعد از توافق سعی کرده اند که مردم را در مقابل نظام قرار دهند ولی تاکنون به هدفشان نرسیده و نخواهند رسید.
آیسک
دغدغه رهبر
عرب نجات- امام جمعه آیسک هم درجمع نمازگزاران این شهر با اشاره به آغاز اجرایی شدن برجام و پاسخ رهبری به نامه رئیس جمهور با برشمردن بندهای این نامه گفت: باید محکم در مقابل خدعه و حمله دشمن بایستیم و جواب عهدشکنی ها را بدهیم. در زمینه تاکید رهبری بر اقتصاد مقاومتی معلوم می شود خیلی در این زمینه کار نشده و این دغدغه رهبری به خوبی پی گیری نمی شود.
حجت الاسلام والمسلمین «عرب» تصریح کرد: تحریم ها 20تا 40 درصد بر اقتصاد کشور اثر می گذارد و 60تا 80 درصد به نحوه مدیریت برمی گردد.
مود
حرکات دوگانه
خسروی- حجت الاسلام والمسلمین«فلسفی» امام جمعه مود نیز در خطبه های نماز جمعه این شهر با اشاره به نامه رئیس جمهور به مقام معظم رهبری در زمینه اجرایی شدن برجام گفت: معظم له در حالی به نامه رئیس جمهور پاسخ دادند که به شدت از حرکات دوگانه آمریکا ابراز تاسف کردند و مسئولان را به شناخت بیشتر از این دشمن قسم خورده متوجه و رهنمون شدند.
آرین شهر
خوی استکباری
سالخورده-امام جمعه آرین شهر هم درجمع نمازگزاران این شهر به انتخابات پیش رو اشاره کرد و گفت: یکی از افتخارات ملت ایران این است که از اول انقلاب تاکنون به طور میانگین هر سال یک انتخابات داشته است و حتی یک روز هم در برگزاری آن تاخیری انجام شده است. حجت الاسلام والمسلمین «فرح بخش» با اشاره به موضوع برجام و رفع تحریم ها افزود: تا زمانی که آمریکا از خوی استکباری خود دست برنداردهیچ مذاکره ای به غیر از موضوع هسته ای نخواهد بود.
قاین
هزینه های هنگفت دشمن
حقانی- امام جمعه قاین هم در جمع نمازگزاران این شهر گفت: حضور حداکثری در انتخابات ضامن استمرار و آبرو، عزت و اقتدار ملی ایران در عرصه های بین المللی است. حجت الاسلام والمسلمین «اصفهانی» افزود: دشمنان باصرف هزینه های هنگفت و تبلیغات گسترده سعی دارند مردم را از شرکت در انتخابات مایوس کنند.
فردوس
تحول تاریخ ایران
باکمال– امام جمعه موقت فردوس هم در جمع نمازگزاران این شهر به مناسبت آغاز بهمن گفت: بهمن، ماه تحول عظیم تاریخ ملت ایران است و انقلاب ما که در بهمن 57 به پیروزی رسید ملت ایران را از بدبختی ها، تاریکی ها و یوغ استکبار جهانی و رژیم ستم شاهی نجات داد. حجت الاسلام والمسلمین «علیرضا کامجو» افزود: سیاست های خصمانه آمریکا دردوران پسا برجام همانند گذشته است و این کشور هرگز حاضر نخواهد بود ایران اسلامی مقتدر ومستقل را بپذیرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 18
برگزاری کنگره 349 شهید در 3 شهرستان

مشاور عالی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و فرمانده کمیته جستوجوی مفقودین دفاع مقدس کشور در کنگره سرداران و 154 شهید بشرویه گفت: امنیت که هست همه نام جمهوری اسلامی را می برند اما مهم این است که زمان جنگ و بحران چه کسی می تواند سینه سپر کند.
به گزارش خراسان جنوبی، سردار «باقرزاده» با بیان این که شهدا مردانگی خود را ثابت کردند و ما مخلص تر از شهدا نداریم، افزود: شهیدان به امام حسین(ع) اقتدا کردند و راه و روش ایشان را در پیش گرفتند.
وی با اشاره به سخن رهبری که فرموده اند «خانواده شهدا چشم و چراغ این ملت هستند»، گفت: این سخن پر از حکمت و درس است و هرچه پیش تر می رویم متوجه عمق این موضوع می شویم.
به گفته وی، حقیقت این است که شهدا ذخیره و سرمایه ای برای این ملت شدند تا ملت در مسیر نورانی حرکت و از موانع و مشکلات عبور کند و به حیات طیبه برسد.
وی ادامه داد: برگزاری یادواره و کنگره های شهدا برای این است که راه را گم نکنیم و غفلت شکنی انجام شود. وی افزود: شهدا بنا داشته اند که از نفوذ مادی و معنوی دشمن جلوگیری کنند بنابراین برگزار کنندگان یادواره ها و کنگره های شهدا باید توجه ویژه ای به تبیین اهداف و ترسیم راه شهدا داشته باشند.
وی تاکید کرد: امروز نیز باید هوشیار باشیم که مباحثی چون برجام و اقتصاد مقاومتی یک فرصت است و باید جدی گرفته شود.
وی با بیان این که امروز ولایت مسئله ساده ای نیست، تصریح کرد: ولایت امتداد راه امامان است بنابراین ملت برای حفظ عزت و اقتدار خود باید همواره پیرو ولایت باشند.
فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه بشرویه و دبیر برگزاری کنگره سرداران و 154 شهید شهرستان هم در این مراسم با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون این نهاد در راستای ترویج فرهنگ جهاد و شهادت فعالیت های بسیار خوبی انجام داده و مردمی کردن و به ویژه بهره گیری از قشر جوان برای برگزاری این برنامه های مهم فرهنگی را در دستور کار داشته است.
سرهنگ دوم پاسدار «فرحبخش ثانی» برپایی نمایشگاه بصیرت و مقاومت، وبلاگ نویسی، برگزاری مسابقات جام ورزشی ، جمع آوری خاطرات شهدا و گردآوری کتاب و...را از جمله برنامه های انجام شده در این زمینه برشمرد. به گفته وی، هزینه های برگزاری این کنگره توسط خیران ، خانواده های شهدا ، واحدهای تولیدی، بانک ها، روسای اداره ها و... تامین شده است. به گزارش خبرنگار ما، همچنین در پایان از کتاب زندگینامه شهدای شهر بشرویه و نرم افزار «امامزادگان عشق» رونمایی و نمایشگاه بصیرت و شهادت با حضور مسئولان و مردم افتتاح شد.
ولایت مداری و ولایت محوری
به گزارش«خراسان جنوبی»، دومین یادواره 18 شهید پایگاه مقاومت بسیج حضرت فاطمه(س) طبس هم چهارشنبه شب با حضور مشاور عالی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و فرمانده کمیته جستوجوی مفقودین دفاع مقدس، نماینده ولیفقیه در سپاه انصارالرضا(ع) استان، امام جمعه طبس و جمعی از مردم و مسئولان این شهرستان برگزار شد.
«مهدی صادقاحمدی»، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج طبس در این مراسم با بیان این که از ابتدای سال جاری تاکنون 25 یادواره شهید در شهرستان برگزار شده است، گفت: آبرو و حیثیت امروز انقلاب اسلامی مرهون ایثار و فداکاری شهدا و ایثارگران است و باید یاد شهدا را گرامی بداریم.
حجتالاسلام «غلامحسین نوفرستی» نماینده ولیفقیه در سپاه انصارالرضا (ع) استان هم یکی از مهم ترین درسهای مکتب شهدا را ولایتمداری و ولایتمحوری دانست و گفت: بررسی وصیتنامه شهدا نشان می دهد که در هر وصیتنامه بهطور میانگین 4 بار بر اطاعت از امام خمینی(ره) و پیروی و پشتیبانی از ولایت تأکید شده است.
مشاور عالی رئیس ستاد کل نیروهای مسلح و فرمانده کمیته جستوجوی مفقودین دفاع مقدس هم دراین مراسم با اشاره به تداوم جنایات عربستان در یمن گفت: برخی مجروحان یمن برای مداوا به ایران منتقل شدند که 4 نفر آن ها به شهادت رسیدند.
سردار سید«محمد باقرزاده» افزود: برای انتقال جسد این شهدا به یمن از اردیبهشت امسال چند بار تلاش کردیم اما به دلیل بمباران فرودگاه یمن از سوی عربستان، امکان فرود هواپیما در فرودگاه یمن میسر نشد و در نهایت کار انتقال اجساد به یمن بینتیجه ماند.
وی ادامه داد: با نظر موافق مقام معظم رهبری تصمیم بر این گرفته شد که این 4 شهید در امامزادهای در شهرستان آمل که بسیار مورد احترام یمنیهاست (پنج شنبه اول بهمن) به خاک سپرده شوند.
تقدیر از وحدت
رئیس موسسه روایت سیره شهدای کشور هم در مراسم گرامیداشت 177 شهید شهرستان درمیان گفت: عمل به رهنمودهای ولایت، گام نهادن در مسیر شهداست.
حجتالاسلام «محمدمهدی ماندگاری» با بیان این که دشمن همواره به روشهای پیچیده و مختلف قصد ایجاد تفرقه میان مسلمانان را دارد، افزود: همه باید هوشیار باشند چرا که امروز هر فردی که بر طبل اختلاف بکوبد همراه دشمن است. این کارشناس برجسته مسائل دینی با تمجید از وحدت برادران شیعه و سنی در شهرستان درمیان تصریح کرد: حضور منسجم و یکپارچه برادران اهل تشیع و تسنن درمیان در تمام صحنه های دفاع از انقلاب نشان از ولایت مداری و ادامه راه شهیدان در این خطه از میهن اسلامی دارد.
معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری درمیان هم گفت: موفقیت های نظام اسلامی در عرصه های مختلف به برکت خون شهداست.
«محمد حسین عربشاهی» با اشاره به جنگ نرم استکبار جهانی علیه انقلاب افزود: دشمنان به دنبال رخنه و نفوذ فرهنگی در جامعه هستند.
وی امنیت جامعه را مرهون خون شهدا دانست و گفت: از ابتدای انقلاب دشمنان با راه اندازی جنگ، ترور شخصیت ها، ایجاد تحریم و به شهادت رساندن دانشمندان هسته ای به دنبال ضربه زدن به نظام هستند که به برکت خون شهدا، انقلاب ما با تمام قدرت به مسیرش که ترویج فرهنگ اسلامی و دینی در عرصه جهانی است، ادامه می دهد. به گزارش«خراسان جنوبی» در حاشیه مراسم کنگره 177 شهید شهرستان از پروژه بازسازی عملیات والفجر ۸ و کتاب خاطرات شهدای این شهرستان رونمایی شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 45
26 شرکت دانش بنیان رتبه دانش بنیانی گرفتند

دکتر «دوستی» با اشاره به سفر معاون توسعه مدیریت و منابع پارک علم و فناوری به بیرجند افزود: در این سفر سهم استان در راه اندازی شرکت های دانش بنیان 180 شرکت اعلام شد که متاسفانه به دلیل نبود زیر ساخت های مورد نیاز مانند بعد مسافت تا بازار مصرف ، معافیت های مالیاتی و... از 170 شرکت فقط 26 شرکت موفق به دریافت گرید دانش بنیانی شدند که با توجه به آماده نبودن زیرساخت ها اقدام مهم و مفیدی است.
وی اعتبارات اختصاص یافته به شرکت های دانش بنیان را در این سال ها 15 میلیارد ریال عنوان کرد و گفت: از این میزان اعتبار 7 میلیارد ریال در سال جاری توسط صندوق پژوهش نوآوری بر اساس طرح ها به شرکت ها پرداخت شده است.
وی با توجه به تاکید معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری مبنی بر این که در صورت ارائه طرحی موجه و اقتصادی هیچ محدودیتی در زمینه حمایت وجود ندارد ادامه داد : پارک علم و فناوری در حال تهیه 3 طرح کلان ملی در حوزه گیاهان دارویی، انرژی های نو و فناوری اطلاعات است.
وی خراسان جنوبی را منطقه ای بسیار مستعد در حوزه گیاهان دارویی دانست و گفت: 850 نوع گیاه دارویی در استان می روید که 85 نوع آن مزیت دار بوده و فقط در جغرافیای خراسان جنوبی وجود دارد. وی از دیگر پتانسیل و توانمندی های اقلیمی استان به وجود بیش از 300 روز آفتابی در سال، صنعت IT ، معادن غنی سنگ و کانی و... اشاره کرد و گفت: امکانات دانشگاهی با ارزش افزوده بالا می تواند چهره اقتصاد استان را دگرگون کند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 21
مرگ جوان 16 ساله در بیرجند
رضایی-جوان 16ساله ای بر اثر سانحه رانندگی در بولوار پیامبر اعظم(ص) بیرجند در دم جان باخت.
رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی استان به خبرنگار ما گفت: ساعت 20:11 پنج شنبه شب گذشته برخورد دو دستگاه خودروی سواری در بولوار پیامبر اعظم(ص) بیرجند گزارش شد.
سرهنگ «علیرضارضایی» افزود: در این سانحه خودروی سمند مسیر غرب به شرق بولوار را طی می کرد که راننده قصد سبقت گرفتن از خودروی جلو می کند اما پس از تغییر مسیر ناگهانی در سمت راست حرکت به عقب یک دستگاه هیوندا برخورد می کند که در نتیجه خودروی هیوندا پرتاب و در شانه خاکی بولوار قرار می گیرد و سواری سمند هم در وسط بولوار به سمت غرب متوقف می شود. وی عنوان کرد: در این حادثه یک نفر از سرنشینان سمند به دلیل نداشتن کمربند ایمنی به شیشه جلو برخورد کرد و در دم جان باخت و 3 نفر دیگر از سرنشینان که مصدوم شده بودند به بیمارستان امام رضا(ع) منتقل شدند. وی توجه نکردن به جلو از جانب راننده سمند را علت حادثه اعلام کرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 21
28 داوطلب رد صلاحیت شده اعتراض کتبی به فرمانداری بیرجند ارائه کردند

بر همین اساس وی در گفت وگو با «خراسان جنوبی» تعداد داوطلبانی که طبق قوانین فرم شکوائیه را در فرمانداری بیرجند پر کرده اند 28نفر گزارش داد و افزود: به طور حتم بخشی از اعتراض داوطلبان در هیئت نظارت واقع در ورزشگاه تختی تهران دریافت شده است.
به گفته وی، شکوائیه این نامزدها بلافاصله در اختیار شورای نگهبان قرار می گیرد و ظرف 20روز آینده به آن پاسخ داده خواهد شد. به گزارش خبرنگار ما ۲۷ بهمن، نتیجه نهایی تایید یا رد صلاحیت داوطلبان مجلس شورای اسلامی اعلام می شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 13
به او کمک نکنید...!

بسیاری از این افراد از برگشتن به روستاهایشان هم شرم دارند پس راه های مختلف را برای به دست آوردن پول تجربه می کنند، یکی از روش های کسب درآمد در شهرها «گدایی» است. کاری که شغل نیست ولی درآمد خوبی دارد.
البته تعریف گدا با نیازمند متفاوت است ، نیازمندان انسان های با شرافتی هستند که کار می کنند اما درآمدشان کم است و به قول معروف «صورتشان را با سیلی سرخ نگه می دارند» ولی گداها افرادی هستند که پول مفت می خواهند، پولی که در قبالش هیچ زحمتی نکشند، آن ها با سرهم کردن دروغ هایی سعی می کنند احساسات مردم را تحریک کنند و جالب است که بسیاری از فریب خوردگان خودشان کاملا می دانند که فریب خورده اند! معتقدیم وقتی کسی به تو رو انداخته است نباید رویش را زمین بیندازی و نا امیدش کنی، این جمله شاید در گذشته کاملا درست بوده است چرا که نیازمندان افراد صادقی بوده اند و اگر هیچ کاری از دستشان برنمی آمده به ناچار و با شرم از همسایه و کسانی تقاضای کمک می کردند اما امروزه این جمله اعتبارش را از دست داده و کاربردش کاملا به موقعیت بستگی دارد چون تکدی گری شغلی است که حتی برخی جوانان هم به آن روی آورده اند.
پسران جوانی که جلوی مردم را می گیرند و به بهانه گم کردن مدارک کرایه خودروی شان را از عابران طلب می کنند یا جوانانی که ادعا می کنند امروز از زندان آزاد شده و برای رفتن به روستایشان پولی ندارند از این دسته اند، این شغل تا جایی پیش رفته که باندهای تکدی گری شکل گرفته است. وقتی کودکی خودش را به عابران آویزان می کند و با حالت گریه می گوید به من کمک کنید، مادرم بیمارستان است و پول دارو نداریم، یتیم هستم و...
بسیاری از عابران برای لحظه ای با این کودکان همزاد پنداری می کنند و مقایسه ای بین کودکان خود و آن ها انجام می دهند و در این فرآیند ذهنی متقاعد می شوند برای اینکه آه این کودک دامان آن ها را نگیرد و کودکان خودشان به این روز نیفتند یا به پاس نعمت هایی که از آن برخوردار هستند، اسکناسی را کف دست این کودکان می گذارند.
داستان این گداها وقتی جالب می شودکه با ادعای گرسنگی گدایی می کنند ولی حاضر نیستند از شما غذا بگیرند، من تجربه هایی در این زمینه داشتم مثلا کودکی که پول یک ساندویچ را از من می خواست به صرف ناهار دعوت کردم و او با رد این دعوت از من خواست تا پول غذا را به او بدهم یا به یکی از جوانانی که ادعا می کرد تازه از زندان آزاد شده و پولی ندارد که به شهر خودش برگردد گفتم برایت تاکسی می گیرم تا به شهر خودت بروی اما بعد از اینکه با راننده صحبت کردم که کرایه این آقا را من قبول می کنم او اصرار داشت پول تاکسی را به خودش بدهم تا روز بعد با اتوبوس به شهرش برود!
این روزها ترفندهای گدایی متفاوت است و افراد نیکوکار باید به اندازه ای باهوش باشند که مضحکه دست این افراد نشوند.
منظور بدبینی به جامعه و ترویج حس بی اعتمادی نیست ولی وقتی کسی را دیدید که چند قطعه عکس رادیولوژی با خودش این طرف و آن طرف می برد و ادعا می کند بیماری دارد و برای خرید دارو به پول نیازمند است صحنه جالبی خواهد بود اگر شما قصد داشته باشید دستش را بگیرید و به داروخانه ای ببرید تا دارویی برای او تهیه کنید که به طور قطع حاضر به این کار نخواهد شد.
فریب هایی که این روزها رواج یافته سوء استفاده از حس نوع دوستی انسان هاست اما انسان های نیکوکاری که به گداها کمک می کنند ناخواسته باعث گداپروری و گرایش به این شغل کاذب ولی پر درآمد می شوند.
وقتی کسی بدون سختی و انجام کار مفید تنها با دراز کردن دستش و گفتن چند دروغ می تواند روزانه ده ها هزار تومان کاسبی کند چه لزومی دارد که کار کند و نان از بازویش بخورد؟! چقدر خوب است که افراد خیر و نیکوکار برای کمک به کسانی که نیازمند واقعی هستند به خیریه ها رجوع کنند یا با شناخت، پول را به شخصی بدهند که نیازمند است اما گدایی نمی کند.
نیازمندان واقعی هرگز در خیابان پرسه نمی زنند و دست به خفت دراز نمی کنند بلکه باید آن ها را بین قشر زحمت کشی پیدا کرد که کار شرافتمندانه انجام می دهند اما درآمد کمی دارند.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 20
مسن ترین مرد خوسف در 115 سالگی درگذشت

به گفته نوه وی مرحوم «محمد حسین ایوبی» در سال 1279 هجری شمسی در روستای آرک متولد شده و از کودکی همراه پدرش شغل کشاورزی و ساخت و تعمیر آسیاب های آبی را ادامه داده و آسیاب های آبی زیادی را در منطقه از خود به یادگار گذاشته که هم اکنون یکی از آن ها دایر است، وجود آب انبارهای متعدد در مسیر راه ها و جاده های شهرستان از دیگر یادگارهای این مرحوم است.
«محمد جعفری» انجام امور روزانه، فعالیت های کشاورزی و کار سنگین، خوردن غذاهای مقوی و سنتی از جمله روغن زرد و حیوانی ، ارتباط و همکاری با مردم و شرکت در انجام کارهای خیر و عام المنفعه را از مهم ترین دلایل افزایش سن این مرحوم عنوان کرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.