شارژ موبایل با اشعه لیزر
محققان دانشگاهی روشی برای شارژ موبایل با کمک اشعه لیزر طراحی کرده اند. در این روش می توان موبایل را در هر نقطه ای از اتاق قرار داد و یک دستگاه منتشر کننده اشعه لیزر در سوی دیگر اتاق آن را شارژ می کند.
محققان امیدوارند در آینده نزدیک با کمک این روش دستگاه های مختلف را از رایانه و دوربین گرفته تا موبایل به آسانی شارژ کنند. به گفته محققان، سرعت شارژ دستگاه با روش های معمول یکسان است.
رباتی برای مرتب کردن وسایل
مرتب کردن و دسته بندی انبوهی از ابزار و لوازم به هم ریخته از کارهای وقت گیر و دشوار است که از این پس ربات های پیشرفته می توانند آن را انجام دهند. این ربات برای دسته بندی لوازم منزل و مرتب کردن اشیای به هم ریخته و پاکسازی صحنه یک حادثه یا محل زلزله زده قابل استفاده است. دسته بندی اشیاء با این روش با دقت بالایی انجام می شود و ربات یادشده از درک بالایی در مواجهه با شرایط جدید به منظور مرتب کردن اقلامی که برای اولین بار با آن ها مواجه می شود، برخوردار است.
نرمافزار کشف جراحت در کبد و ریه
یک شرکت آمریکایی، نرمافزاری ابداع کرده است که میتواند جراحت های موجود در کبد و ریه را با استفاده از هوش مصنوعی پیدا کند. این نرمافزار، از روشهای هوش مصنوعی برای جدا کردن جراحت ها و تومورها استفاده میکند و این کار را به خوبی انجام میدهد.
این نرمافزار آنلاین که با استفاده از یک مرورگر قابل دسترسی است، به رادیولوژیست این امکان را میدهد که پیشروی تومورها و اجرام مشکوک به تومور را ردیابی کند.
میکروسکوپ گوشی
محققان استرالیایی یک میکروسکوپ چاپ سه بعدی طراحی کردند که به دوربین گوشیهای هوشمند متصل میشود و ابزاری کاربردی برای دانشمندان خواهد بود.
میکروسکوپ چاپ سه بعدی که برای اتصال به قسمت لنز دوربین گوشیهای هوشمند طراحی شده، قادر است تا یک دویستم میلیمتر بزرگنمایی کند. این گجت نیاز به هیچ نور خارجی یا منبع انرژی برای تولید یک تصویر واضح از موجودات میکروسکوپی و سلولهای حیوانات، گیاهان و اجزای خون ندارد و میتواند توسط هر فردی با یک چاپگر سهبعدی ساخته شود، چرا که این گروه تحقیقاتی فایلهای چاپ سهبعدی را به صورت عمومی به اشتراک میگذارد.
توقف پشتیبانی از کیبورد Swype
Nuance، شرکت سازنده کیبورد Swype به طور رسمی اعلام کرده که از این پس پشتیبانی از اپلیکیشن های iOS و اندروید کیبورد سوایپ را قطع کرده است و دیگر آن را بهروزرسانی نخواهد کرد.
یکی از کاربران وب سایت ردیت با انتشار یک پست، علت قطع پشتیبانی را تصمیم شرکت برای تمرکز روی ارائه راهکارهای مبتنی بر هوش مصنوعی برای کسب و کارها و خارج شدن از بازار ارائه مستقیم محصول به مشتری عنوان کرده است.
تولید آجر با پسماند شن و ماسه
محققان در دانشگاه صنعتی امیرکبیر موفق به تولید آجر با دمای محیط یا حداکثر دمای ۶۰ درجه با پسماند کارخانه های شن و ماسه شدند. اولین محقق فوق دکترای دانشکده مهندسی عمران و محیط زیست دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: در سال های اخیر حجم پسماند این کارخانه ها که در فرایند شست وشوی سنگدانه تولید می شود در برخی مناطق به شدت افزایش یافته است به گونه ای که تبدیل به یک مسئله زیست محیطی و اقتصادی شده و برخی کارخانه ها در شرف تعطیلی هستند.
دکتر سید «حسام مدنی» افزود: این روش نیاز به حرارت و مصرف سوخت بالا ندارد و آجرها حتی در دمای محیط یا حداکثر دمای ۶۰ درجه سانتیگراد قابل تولید هستند.