صفحات این شماره

تعداد بازدید : 45
روی خط ورزش

«حمید رضا رجایی» بازیکن طبسی تیم هندبال زغال سنگ امسال سومین حضورش در این تیم را تجربه می کند. به گزارش خبرنگار ما «حمیدرضا رجایی» پر افتخار ترین هندبالیست خراسان جنوبی و اهل طبس،پیراهن شماره ۱۱ را بر تن خواهد کرد.
بر اساس این گزارش، بازیکن 23 ساله تیم هندبال زغال سنگ که در سال 95 عضو تیم ملی جوانان بود، در سال 97 در رقابت های لیگ دسته یک و سال 98 در اولین تجربه حضور زغال سنگ همراه این تیم در لیگ برتر بود و امسال هم در ترکیب این تیم حضور دارد.
دانشجویان تکواندوکار عجله کنند
رقابت های مجازی قهرمانی تکواندو (پومسه) ویژه دانشجویان دختر و پسر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی برگزار می شود.
به گزارش«خراسان جنوبی» این رقابت ها به مناسبت میلاد امام رضا (ع) و دهه کرامت خواهد بود و دانشجویان استان هم می توانند در این مسابقات شرکت کنند. بر اساس این گزارش افراد با کمربند قرمز به بالا می توانند در این رقابت ها حاضر شوند و کلیپ تهیه شده از اجرای فرم ویدئو های ارسالی باید با صدا و یک تکه (بدون وقفه) و چهره فرد شرکت کننده مشخص باشد.
مربیگری ژیمناستیک ویژه بانوان
اولین دوره مربیگری ژیمناستیک ویژه بانوان در استان برگزار می شود. رئیس هیئت ژیمناستیک استان گفت: با هماهنگی فدراسیون و با رعایت پروتکل های بهداشتی قرار شد که یک دوره کلاس مربیگری ژیمناستیک بانوان در بیرجند برگزار شود.
«بیابانی» زمان برگزاری این دوره آموزشی را آخر تیر اعلام کرد و افزود: داشتن حداقل ۲۰ سال سن، معرفی نامه از هیئت استان یا شهرستان و ... از شرایط مورد نیاز برای شرکت در این دوره آموزشی است و متقاضیان تا 20 تیر فرصت دارند برای حضور در این دوره ثبت نام کنند.
فعالیت 3 هزار مربی در استان
حدود 3 هزار مربی فعال در استان حضور دارند. به گزارش«خراسان جنوبی» ، «قطبی» معاون توسعه ورزش قهرمانی اداره کل ورزش و جوانان گفت: استان دو هزار و 993 مربی فعال دارد که از این تعداد هزار و 598 نفر آقا و بقیه خانم هستند.
ایروبیک بانوان طبسی
به همت هیئت ورزش های همگانی طبس ، دوره آموزشی ایروبیک بانوان برگزار می شود. به گزارش خبرنگار ما بانوان طبس می توانند روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه از ساعت 19 تا 20 برای ایروبیک به سالن فجر این شهر بروند.
کمک 300 میلیونی
به ژیمناست های قاینی
برای تجهیز هیئت ژیمناستیک قاینات و توسعه زیرساخت های این رشته ورزشی ۳۰۰ میلیون ریال تجهیزات از طرف هیئت ژیمناستیک استان به این هیئت اختصاص یافت.«بیابانی» رئیس هیئت ژیمناستیک استان به خبرنگار ما گفت: زیرساخت های خوبی برای توسعه این رشته در استان فراهم شده است و باید سالن های ژیمناستیک بیش از پیش تجهیز شود.
او همچنین با قدردانی از عملکرد سال گذشته این هیئت ورزشی قاینات، از مسئولان این هیئت خواست که شاخه های مختلف رشته پایه و زیبای ژیمناستیک را در شهرستان فعال کنند.
پایگاه قهرمانی هندبال در طبس
مجوز پایگاه قهرمانی توسعه هندبال شرق کشور در طبس نهایی شد. رئیس اداره ورزش و جوانان طبس گفت: در جلسه ای با حضور مدیر کل ورزش و جوانان استان و مسئولان هیئت هندبال شهرستان بر صدور مجوز تاسیس پایگاه قهرمانی هندبال شرق کشور با پیش بینی امکانات زیر ساختی و ظرفیت های فنی تاکید شد. به گفته «قدیمی» در این جلسه ارتباط تلفنی با پاکدل رئیس فدراسیون برای اعطای مجوز تاسیس پایگاه قهرمانی برقرار و موافقت های اولیه از سوی فدراسیون داده شد. وی به این نکته هم اشاره کرد که تیم هندبال شرکت زغال سنگ پروده طبس که به عنوان تنها تیم لیگ برتری استان دومین سال حضور خود در رقابتهای لیگ برتر هندبال کشور را تجربه میکند برای حضور موفق در رقابت های فصل جاری در حال آماده سازی است و امتیاز مهم دریافت مجوز پایگاه قهرمانی یکی از مهم ترین دستاوردهای حضور این تیم در لیگ هندبال کشور و موید توانمندی طبس در این زمینه است.
انتصاب در هیئت تنیس خاکی
سرپرست هیئت تنیس خاکی استان انتخاب شد. به گزارش خبرنگار ما، با ابلاغ داوود عزیزی رئیس فدراسیون تنیس، مهناز هزاری به عنوان سرپرست هیئت تنیس استان منصوب شد و در این ابلاغ آمده است بر اساس قانون هر چه سریع تر باید برای برگزاری مجمع انتخاب رئیس اقدام شود. بر اساس این گزارش در آبان 97 «جعفر شهامت» مدیر کل سابق راهداری و حمل و نقل استان به عنوان رئیس این هیئت انتخاب شد که به دلیل انتقال به استان دیگر، ادامه فعالیت در این هیئت برایش ممکن نبود.
برترین دارترهای بازنشسته
مسابقات دارت بازنشستگان تعاون روستایی استان در بیرجند با معرفی برترین ها پایان یافت. به گزارش«خراسان جنوبی» رئیس هیئت انجمن های ورزشی استان گفت: در این رقابت ها حمید بهدانی، علی مراد پور و عبدالکریم سخاوتی اول تا سوم شدند.
«علیزاده» همچنین به دیدارش با رئیس انجمن طناب کشی و سرپرست فدراسیون ورزش روستایی اشاره کرد و افزود: قرار شد اولین دوره کلاس مربیگری و داوری طناب کشی در استان برگزار شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 108

بومی و محلی خوسف
انصاری - بیش از 70 درصد جمعیت شهرستان خوسف در مناطق روستایی ساکن هستند بنابراین توجه به ورزش مناطق روستایی و بازی های بومی و محلی ضرورت بیشتری دارد. رئیس اداره ورزش و جوانان خوسف با تاکید بر این موضوع گفت: در سال های گذشته اقداماتی انجام شد و توانستیم به معرفی این بازی ها کمک کنیم و شهروندان نیز توجه ویژه ای به این بازی ها داشته اند و به رغم همه محدودیت ها در همه جشنواره ها و بازی های بومی و محلی حضور گسترده ای دارند.«چهکندی نژاد» با اشاره به جشنواره بازی های بومی و محلی روستای ماژان که قدمتی بیش از 100 سال دارد، افزود: این جشنواره سوم فروردین هر سال در این روستا با حضور بسیار پرشور مردم برگزار می شود به طوری که سال گذشته بیش از پنج هزار نفر به تماشای مسابقات این جشنواره نشستند. به گفته وی پیگیری های لازم برای ثبت ملی این جشنواره از طریق میراث فرهنگی در حال انجام است و امیدواریم به زودی این موضوع محقق شود. وی ادامه داد: دایرة المعارف بازی های بومی و محلی شهرستان در حال تدوین است که در پایان این کار می توان به ماندگاری و معرفی این بازی ها به نسل های آینده گام های بلندی برداشت.وی با تاکید بر این که باید بیش از پیش به بازی های بومی و محلی و احیای فرهنگ قدیمی هر منطقه توجه شود، افزود: برنامه ریزی های لازم برای برگزاری مستمر جشنواره ها باید انجام شود . و متناسب با توانمندی ها و ظرفیت های هر روستا، بازی های مختص آن منطقه در زمان مشخص تعریف شود.به گفته وی بیشتر ساکنان خوسف به کشاورزی مشغول هستند و در همین راستا بسیاری از بازی های بومی و محلی جلوه ای از هنر و کار کشاورزی مردم است و استفاده از ابزارهای ساده و اجرا به صورت گروهی و سرودن اشعار محلی جلوه ای زیبا از این بازی ها را برای مردم رقم می زند در حالی که در گذشته توجه کمتری به این بازی ها معطوف و روش اجرای بسیاری از آن ها به فراموشی سپرده شده است.وی بر نقش رسانه ها در احیای بازی های بومی و محلی تاکید کرد و افزود: باید از این ظرفیت برای ترویج بازی ها استفاده کرد.به گفته وی بازی های رایانه ای تهدیدی برای بازی های بومی و محلی رقم زده است و در صورتی که بتوان بازی های بومی و محلی را به صورت بازی های رایانه ای درآورد به معرفی آن ها بیش از پیش کمک خواهد شد.
تجهیز 25 خانه ورزش روستایی
25 خانه ورزش روستایی تجهیز شد. به گزارش «خراسان جنوبی» سرپرست هیئت ورزش روستایی و بازیهای بومی و محلی استان گفت: خانههای ورزش روستایی در روستاهای بارنجگان (عشایری)، پیشبر زهان، فخران، حسنآباد، بایمرغ و بقال شهرستان زیرکوه و روستاهای جمز، بهشتآباد، دهمحمد، هودر، ملوند، زنوغان و دهنو شهرستان طبس و روستاهای شهرک هاشمیه، شیرمرغ، عباسآباد دشت، آویج، نیگ، چلونک، بسکاباد و درهباز قاینات و روستای چاهنو (عشایری) شهرستان فردوس و روستای جوزردان شهرستان بشرویه و روستاهای درهپر و چاهپنیری(عشایری) شهرستان سرایان است.
«قطبی» با اشاره به تجهیز ۲۵ خانه ورزش روستایی در قالب دومین کاروان امید و نشاط طی مرداد امسال، افزود: برای تجهیز هر خانه ورزش روستایی ۱۰۰ میلیون ریال اقلام ورزشی روستایی شامل میز پینگپنگ، فوتبالدستی، صفحه شطرنج و صفحه و پایه دارت خریداری شده است و در فضای مسقف واگذار شده از سوی دهیاری و شورای اسلامی روستاها برای بهرهبرداری جوانان و نوجوانان مستقر میشود.
وی خاطرنشان کرد: طرح تجهیز و راهاندازی خانههای ورزش روستایی در خراسانجنوبی از سال 86 آغاز و در بیش از ۳۰۰ روستا و مناطق عشایری شهرستانهای استان، خانه ورزش روستایی راهاندازی شده است.
ایست در احداث
2 پیست اسکیت
حسین قربانی - اقدامی برای احداث دو پیست استاندارد اسکیت در بیرجند انجام نشد. به گزارش «خراسان جنوبی» شهردار بیرجند دی 98 در دیدار با رئیس هیئت اسکیت استان و تعدادی از ورزشکاران این رشته با پیشنهاد رئیس هیئت مبنی بر احداث دو پیست استاندارد اسکیت در پارک جنگلی و پارک نشاط موافقت کرد.
«جاوید» در این دیدار وعده داد شهرداری بیرجند زمین و همه هزینه های مربوط به احداث دو پیست استاندارد اسکیت را در پارک های جنگلی و نشاط پرداخت کند و طی پنج ماه پس از طراحی، برای انجام عملیات اجرایی آن اقدام شود. بر اساس این گزارش با وجود گذشت پنج ماه از این دیدار نه تنها اقدامی رخ نداده بلکه حتی تسطیح زمین خاکی مد نظر در پارک نشاط انجام نشده است.
«شیخ زاده» سرپرست هیئت اسکیت استان با اعلام این که نقشه احداث پیست به شهرداری ارسال شده اما اقدامی برای ساخت انجام نشده است، گفت: حتی برای تسطیح زمین خاکی مد نظر در پارک نشاط اقدامی را شاهد نیستیم.
«کاظمی» مسئول تربیت بدنی شهرداری بیرجند هم از مکاتبه با هیئت اسکیت استان برای ارسال نقشه احداث پیست استاندارد اسکیت خبر داد و تاکید کرد که هنوز نقشه پیست پارک نشاط برای ما ارسال نشده است ودر پارک جنگلی هم پیست اسکیت برای بانوان احداث خواهد شد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 115
گوش ناشنوای مسئولان برای سوت داوران

همپای ورزشکاران در میدان رقابت می دوند و باید مثل آن ها آماده باشند، باید کوچک ترین خطاها را هم برای رعایت عدالت در میدان ببینند و تذکر دهند و اگر مجبور باشند دست به جیب شوند. با این که کارشان سخت و تصمیم هایشان سرنوشت ساز است اما کمتر دیده می شوند و صدای سوت گلایه ها و درخواست هایشان کمتر شنیده می شود در حالی که حمایت بیشتر از این سرمایه های ورزشی استان نه تنها زمینه حضور بیشتر آنان در میدان های ملی و بین المللی را دو چندان می کند بلکه فرصت تجربه اندوزی و استفاده از آن برای پرورش استعدادهایشان فراهم می شود.
«فرهاد فرهاد پور» داور بیرجندی که بیش از 10 سال است در مستطیل سبز و از جمله لیگ برتر فوتبال سوت می زند، از محرومیت ها سخن می گوید و از این که در استان رقابت های منسجمی وجود ندارد تا بتوان زمینه رشد داوران را فراهم کرد و از سویی هم فاصله تا مرکز و استان هایی که میزبان رقابت های فوتبال هستند زیاد است و این کار را برای داوران استان سخت می کند. به گفته وی داور ملی بودن با این شرایط سخت است چرا که میدان تجربه اندوزی در منطقه وجود ندارد و میدان های کشوری برای داورها میدان آزمون و کسب تجربه و نشان دادن خود به مسئولان کشوری و جلب رضایت کمیته داوری فدراسیون است.
او که از سال ۸۲ وارد این حرفه شده است و از ۹۳ در لیگ برتر فوتبال سوت می زند به این نکته هم اشاره می کند که با این شرایط هیچ وقت دست از تلاش بر نداشتم و این چالش بزرگ باعث نشد از هدفم دور شوم و بارها با تصور قرار گرفتن در میدان بازی در چمن های خالی قضاوت کردم تا به این طریق آمادگی بدنی ام را حفظ کنم .
وی می گوید: داور بدون آمادگی بدنی به جایی نمی رسد و به همین دلیل مدام باید تمریناتش را دنبال کند و در مدت شیوع ویروس کرونا هم تمریناتم را به صورت مرتب انجام دادم تا عقب نیفتم.
استعدادهای فوق العاده
این داور جوان معتقد است با همه سختی های موجود استعدادهای فوق العاده ای در استان وجود دارد که بیشتر آن ها به دلیل نبود حمایت ، انگیزه ای برای فعالیت ندارند و در شرایط فعلی با سرمایه گذاری و حمایت بیشتر در این بخش می توان گام های خوبی برای توسعه ورزش استان در این حوزه برداشت.
او البته در بین صحبت هایش از حمایت های معنوی کمیته داوران و هیئت فوتبال استان و مسئولان ورزش و جوانان قدردانی و بر توجه بیشتر مسئولان به داوران به عنوان سرمایه های ورزشی استان تاکید می کند.
وی که گزینه داوری در رقابت های بین المللی است و سال گذشته در بخش های مختلف امتیازات مربوط را به دست آورده است اظهار امیدواری می کند که با توجه بیشتر مسئولان استان بتواند روزی در کنار دیگر داوران بین المللی کشور سوت بزند.
دستمزدهای پایین
یکی دیگر از داورهای استان که در رقابت های لیگ یک فوتبال و لیگ 2 والیبال قضاوت می کند از پایین بودن دستمزدها گلایه می کند و می گوید: دخل و خرج داورها همخوانی ندارد و دستمزدهای دریافتی به اندازه هزینه رفت و آمد داوران برای حضور در رقابت ها نمی شود.
به گفته «توسلی» با همه این شرایط داورانی که در سطح های پایین تر از ملی سوت می زنند مجبورند هزینه زیادی را برای تهیه لباس داوری در مسابقات مختلف پرداخت کنند . به طوری که این لباس ها در هر رده سنی متفاوت است.
وی همچنین به این نکته اشاره می کند که داوران با عشق در میدان های ورزشی حاضر می شوند در صورتی که کمتر دیده می شوند و هجمه اعتراضات فقط به سمت داورهاست و بیشترین ضربه های روحی و بدنی را داورها در بازی تحمل می کنند.
به گفته وی نیاز است که داورهای قدیمی در جایگاه نظارت قرار گیرند و میدان را برای داوران جوان باز کنند تا آن ها هم بتوانند در سطح های بالاتر سوت بزنند.
داوری به عشق
«داوطلب» یکی دیگر از داوران استان است که در لیگ برتر فوتبال ساحلی کشور سوت می زند و می گوید: افرادی که به سمت این حرفه آمده فقط با عشق دست به این کار زده اند و گرنه با توجه به دستمزدهای پایین و هزینه های بالا، در آمدی برای آن ها ندارد.
او که از سال ۸۸ به دنیای داوران پا گذاشته است و از سال ۹۴ در لیگ برتر سوت می زند و در سال های ۹۶ و ۹۷ داور برتر استان شناخته شده است، از حمایت های مسئول کمیته داوران هیئت فوتبال استان برای رشد داوری قدردانی می کند و حمایت بیشتر مسئولان را برای شکوفایی نهال های کاشته شده داوری از مسئولان ورزشی می خواهد.
او با گلایه از این که سخت افزاری برای فعالیت داورها مهیا نمی شود ادامه می دهد: در دیگر استان ها وضعیت بهتر است و حداقل داورهای لیگ برتری با لباس فرم یک شکل در رقابت ها حاضر می شوند.
وی با اشاره به دیگر محرومیت های استان مانند نبود زیرساخت مناسب برای رفت و آمد، برگزار نشدن مسابقه و... ادامه می دهد: با توجه به این که داوران سطح ملی و بین المللی استان زیاد هستند می توان از این ظرفیت با هدف رشد و توسعه ورزش استان بهره برد.او با اشاره به این که تنها نماینده از بین استان های کرمان، سیستان و بلوچستان،خراسان شمالی و جنوبی در کلاس کورس فیفا بوده است، ادامه می دهد: با حمایت بیشتر مسئولان و افزایش تعامل با فدراسیون ها می توان شاهد روزهای بهتری برای داوران استان بود.
فعالیت 2500 داور
معاون توسعه ورزش قهرمانی اداره کل ورزش و جوانان استان آمار داورهای استان را دو هزار و550 نفر اعلام می کند و در پاسخ به گلایه های مطرح شده می گوید: امسال بر اساس سند توسعه آمایش ورزش برای برگزاری دوره های مختلف آموزشی و ارتقای داوری در رشته های مختلف برنامه ریزی شده است.
«قطبی» در باره حمایت از داورهایی که در سطح ملی سوت می زنند، می افزاید: این افراد داورهای سازمان لیگ هستند که حمایت از آن ها توسط سازمان لیگ انجام می شود.به گفته وی برای بقیه هم تا از طریق فدراسیون و هیئت مربوط اعلام نشود برنامه خاص حمایتی نداریم و هزینه های رفت و آمد و دستمزد آن ها از طریق فدراسیون تامین می شود و ورزش و جوانان دخالتی در آن ندارد.این مسئول در پاسخ به این که برای انتخاب داورها در سطح های بالاتر چه ملاک هایی در نظر گرفته می شود، اظهار می کند که برای برخی از مقاطع، داوری مثل لیگ ها سهمیه بندی است به عنوان مثال سالی یک یا دو سهمیه داریم که انتخاب افراد هم با نظر هیئت انجام می شود و باید بر اساس دستورالعمل فدراسیون یک سری الزامات رعایت شود.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.

تعداد بازدید : 99
زیرساخت ورزش دیهوک، زیر خط فقر

زهرا قربانی – کمبود شدید فضای ورزشی مشکلی که سال هاست اهالی ورزش دیهوک را رنج می دهد . به طوری که مسئول نمایندگی ورزش و جوانان دیهوک هم این موضوع را مهم ترین چالش پیش روی توسعه ورزش در این بخش بیان کرد و گفت: وسعت منطقه زیاد است اما فضای کافی برای فعالیت های ورزشی نداریم و این مشکل بارها در جلسات مختلف با حضور مسئولان مربوط مطرح شده است و حتی به تازگی در دیدار با نماینده مجلس نیز وضعیت نامطلوب زیرساخت های ورزشی این بخش به عنوان چالش بزرگ توسعه ورزش منطقه مطرح شد.
«عظیمی» سرانه فضای ورزشی این بخش را 21 سانتی متر اعلام کرد و افزود: سهم این بخش از فضاهای ورزشی فقط یک سالن مربوط به ورزش و جوانان و یک سالن مربوط به آموزش و پرورش است که نیازهای ورزشکاران رشته های ورزشی را برآورده نمی کند.
نبود فضای تمرین
به گفته وی با پیگیری های انجام شده رشته هایی نظیر باستانی، کبدی، اسکیت و ... با برگزاری دوره های آموزشی فعال شد اما چون فضایی برای تمرین علاقه مندان به این رشته ورزشی وجود ندارد فعالیت در این رشته ها نیمه فعال است و بسیاری از علاقه مندان از ادامه فعالیت در این رشته ها ناامید شدند.
وی با اشاره به فعالیت مجموعه ورزشی ایثار ورزش و جوانان، ادامه داد: این سالن سال 86 به بهره برداری رسید که با تعویض کفپوش سالن در سال 97 مهم ترین مشکل آن رفع شد و ورزشکاران در رشته های والیبال و فوتبال می توانند از این سالن استفاده کنند.
او در پاسخ به این که دیهوک از نظر فضاهای روباز چه وضعیتی دارد، ادامه داد: زمین ورزشی روباز خاکی داریم و فقط دو مینی چمن از محل پروژه های خیر ساز در دیهوک و اسفندیار در حال احداث است که بر اساس پیش بینی های انجام شده زمین چمن اسفندیار در هفته دولت و زمین چمن دیهوک در دهه فجر به بهره برداری خواهد رسید و مسئولان قول هایی هم برای نصب چمن در روستاهای کریت و خسروآباد داده اند. به گفته وی افزون بر این به تازگی خانه ورزش روستاهای اسفندیار، اصفهک، زنوغان و دهنو تجهیز و برای تجهیز خانه ورزش دو روستای نایبند و پیکوه قول هایی مطرح شده است.
وی ادامه داد: پیشنهاد ساخت یک سالن ورزشی سقف کوتاه ویژه رشته های رزمی داده شد که در صورت تخصیص اعتبار و ساخت این سالن می توان در این رشته ها هم فعالیت کرد.
بنیه ضعیف مالی ورزشکاران
عظیمی تعامل نمایندگی بخش با اداره ورزش و جوانان طبس را خوب ارزیابی کرد و افزود: تا حد امکان به این بخش کمک شده اما با توجه به کمبود های اعتباری در چند سال گذشته امکان کمک های بیشتر فراهم نبوده است.
به گفته وی در شرایط فعلی اعتبارات با چند سال پیش قابل مقایسه نیست و در آن زمان با توجه به اعتباری که تخصیص می یافت تجهیزات و امکانات ورزشی بیشتری به این بخش تعلق می گرفت.
وی با تاکید بر لزوم توجه بیشتر مسئولان به ورزش دیهوک، افزود: با توجه به محرومیت منطقه که حتی ورزشکاران آن برای پرداخت حق بیمه ورزشی خود مشکل جدی دارند باید مسئولان شهرستان و استان توجه ویژه ای به ورزش این منطقه داشته باشند. به گفته وی یکی از برنامه هایی که از ابتدای آغاز به کار نمایندگی ورزش و جوانان بخش دیهوک مدنظر قرار گرفت توسعه بخشی رشته های مختلف ورزش و خروج از تک بعدی نگری بود.
وی با اشاره به فعالیت در رشته های فوتبال ، والیبال و بازی های بومی و محلی افزود:اگرچه مشکلات زیرساختی مانع اصلی توسعه بخشی رشته های ورزشی است و کمبود فضای ورزشی به این مشکل دامن می زند اما همه سعی و تلاش مجموعه بر آن است تا با همکاری دیگر نهادها و سازمان ها بتوانیم به اهداف مد نظر دست یابیم .
او برگزاری مسابقات فوتسال جام نوروز روستای اسماعیل آباد، برگزاری جشنواره بازی های بومی و محلی، حضور دختران در رقابت های فوتسال بانوان جام دهه فجر، حضور فوتسالیست ها در رقابت های جام رمضان طبس، برگزاری همایش پیاده روی خانوادگی در روستای اسفندیار و شهر دیهوک، برگزاری دوره های آموزشی کبدی، برگزاری مسابقات فوتسال جام فجر، مسابقه تیراندازی با تفنگ بادی و... را در فهرست فعالیت های انجام شده این بخش در سال گذشته بیان کرد.

ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.