اکبری
«طرح ملی مسکن» وعده دو ساله دولت قبل برای خانه دار شدن و از همان ابتدا با اما و اگرهای بسیاری همراه بود. تسهیلات گران قیمت و کم، شرایط سختگیرانه و ... مدت ها افراد را در صف ثبت نام نگه داشت. در گزارش های مسلسل وار «خراسان جنوبی» طی این مدت هر روز یک کمبود و مشکل از این طرح و دردسرهای متقاضیان به رشته تحریر درآمد و این روزها متقاضیان مسکن ملی در مرکز استان که پس از کش و قوس فراوان و گذر از هفت خان به مرحله ساخت و ساز رسیده اند در مسیر آماده سازی اراضی شاهد فرصت سوزی ها هستند.
از همان ابتدای شروع طرح و در صف قرار گرفتن متقاضیان خانه، متولیان راه و شهرسازی دراخبار بارها از تامین شدن زمین برای متقاضیان طرح ملی مسکن گفتند، انتظار می رفت طی این دو سال در مرکز استان که بخش مسکن معضلات بیشتری دارد، تسطیح و آماده سازی اراضی در محل در نظرگرفته شده انجام شود و پس از مشخص شدن فهرست نهایی متقاضیان و انجام مراحل اداری، تحویل اراضی برای ساخت و ساز انجام شود اما تعلل ها سبب شد تا بسیاری از متقاضیان مرکز استان در صف هموارسازی اراضی باقی بمانند و با مشاهده فرصت سوزی و گرانی روز افزون مصالح ساختمانی مسیر ساخت مسکن را همچنان ناهموار ببینند.
یک متقاضی مسکن ملی که در گروه بندی پنج نفره اش موقعیت زمین مد نظر برای ساخت و ساز در حاشیه بولوار اعلام شده است به خبرنگار ما می گوید: سال گذشته دو ماه در صف ثبت نام بالا و پایین شدیم. با آن که هیچ تسهیلات دولتی مسکن دریافت نکرده بودیم اما به دلیل ثبت نام در طرح های قبلی فرم جیم قرمز اعلام شد و پس از طی کردن مراحل اداری فرم جیم سبز و ثبت نام انجام شد.
در آن زمان وعده بر این بود که طرح ساخت مسکن ملی دو ساله به سرانجام برسد و همین سبب شد تا به شدت پیگیر خانه دار شدن در این طرح باشیم. پس از دردسرهای ثبت نام در صف نامه نگاری های اداری اداره راه و شهرسازی و شهرداری بودیم و اکنون با انجام گروه بندی پس از دو سال با موافقت همگی با هزینه های نجومی اعلام شده توسط پیمانکار برای ساخت و ساز و عقد قرارداد، این روزها به دنبال زمین هستیم تا ساخت و ساز را شروع کنیم اما پس از دوسال، حالا اراضی در حال هموارسازی است و مشکل تحویل زمین وجود دارد. او می افزاید: متولیان مسکن در مرکز استان مگر از دو سال پیش این اراضی را برای طرح ملی پیش بینی نکرده بودند و چرا در دقیقه 90 می خواهند همه کارها را انجام دهند؟!
دیگر متقاضی هم با اشاره به هزینه های سرسام آور مصالح و افزایش روز افزون نرخ آن می گوید: سال گذشته اگر این همه مراحل اداری نبود با 300 میلیون تومان می توانستیم حداقل بخشی از کار را انجام دهیم اما اکنون با این وضعیت و هزینه های اعلام شده توسط پیمانکار با دو برابر این مقدار هم کار به اتمام نمی رسد. به گفته وی، جدا از تسهیلات 18 درصدی و ... متقاضیان باید به دلیل تعلل مسئولان ضرر و زیان زیادی را متحمل شوند. وی می افزاید: در تمام مراحل ساخت مسکن در این طرح با مشکل مواجه شدیم و جدا از 40 میلیون آورده که در همان ابتدا به حساب واریز کردیم تاکنون هزینه زیادی برای تامین نقشه، پیمانکار و صدور جواز ساخت پرداخت کرده ایم که در واقع هیچ است و هنوز آجری روی آجر نگذاشته ایم. این روزها در مرکز استان زمین هایی که قطعه بندی آن به گفته مسئولان راه و شهرسازی انجام شده در مرحله هموارسازی مانده است و باید منتظر بمانیم.
«صمصامی» مدیر روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی در این باره می گوید: برای تامین زمین مشکلی وجود ندارد و اراضی مشخص و قطعه بندی انجام شده است. هموارسازی اراضی هم در حال انجام است و افرادی که پروانه ساخت دریافت کرده اند با مراجعه به اداره راه و شهرسازی می توانند زمین را تحویل بگیرند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
انصاری
کشاورزان استان نیمه اول سال زراعی جاری را در حالی پشت سر گذاشتند که باران چندانی بر زمین ننشست و همه امید آن ها به بارش های بهاری بود اما آن هم به اندازه ای بود که چندان دردی از آنان درمان نکرد. با وجود این درختان در بهار به گل نشست و آن ها نیز همه تلاش خود را به کار گرفتند تا به هر شکل ممکن از تشنگی مزارع و باغ ها بکاهند بلکه در فصل برداشت، امیدشان نا امید نشود اما به یک باره سرمای زودرس بهار بخشی از گل ها و جوانه های محصولشان را از بین برد به گونه ای که در برخی از مناطق، دیگر هیچ امیدی برای برداشت نماند از جمله در محصول گردو و بادام. شرایط خشکسالی بی سابقه و کمبود آب در حالی به یک چالش عمده تبدیل شد که دوباره بار سنگینی از خسارت روی دوش آنان قرار گرفت و این بار توفان بخش زیادی از زحمت کشی چند ماهه شان را نقش بر زمین کرد به گونه ای که بنا به گفته رئیس اداره مدیریت بحران و کاهش مخاطرات سازمان جهاد کشاورزی 461 میلیارد تومان خسارت به دلیل وزش تندباد به این بخش حادث شد.
«یزدان مهر» افزود: کل مساحت اراضی زراعی آسیب دیده ۱۲ هزار هکتار است که بین 5 تا ۳۰ درصد خسارت به آن وارد شده و در بخش باغی نیز 5/17 هزار هکتار بین یک تا ۳۰ درصد متحمل خسارت شده است.
وی با اشاره به این که بیشترین میزان خسارت توفان مربوط به شهرستانهای بشرویه، فردوس، سرایان و نهبندان است، اظهارکرد: در حوزه زیرساختی نیز به حدود ۲۳ هکتار از اراضی کشاورزی خسارت 5 تا ۵۰ درصدی وارد شد.او با یادآوری این که محصولاتی چون پسته، انار، عناب، زرشک و خرما در بخش باغی و پنبه در بخش زراعی بیشترین خسارت را از توفان دیده است، گفت: 336 میلیارد تومان به بخش باغی خسارت وارد شد و بیشترین خسارت مربوط به درختان پسته بود که ۱۹ میلیارد تومان به بشرویه و ۱۷ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان به باغ های فردوس خسارت وارد شد.این مقام مسئول در خصوص خسارت های سال گذشته هم اظهارکرد :سال گذشته ۵۵۹ میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی استان وارد شد که ۲۸۶ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان مربوط به خسارت سیل فروردین و اردیبهشت بود. وی با اشاره به این که میزان تسهیلات در نظر گرفته شده در سالهای قبل کم بود، گفت: برای جبران خسارات کشاورزی امسال نیز برنامه حمایتی از سوی وزارت جهاد کشاورزی و وزارت کشور برای ارائه تسهیلات کمبهره پیگیری شده است که در صورت تصویب در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
انصاری- در استان ۵۷۵ هزار نفر بالای ۱۸ سال دارای شرایط دریافت واکسن هنوز وجود دارند که برای واکسیناسیون با دو دوز به این مشمولان، به وجود یک میلیون و ۱۵۰ هزار دوز واکسن دیگر نیاز است.
از قله پیک پنجم کرونا عبور کردیم و آمار مبتلایان به کرونا در استان رو به کاهش است .
دبیر ستاد دانشگاهی وکنترل کرونا ویروس در استان از کاهش 28 درصدی مبتلایان به کرونا در استان خبر داد وگفت: موارد مثبت تستهای مولکولی و سریع کرونا در استان در هفته گذشته به طور متوسط ۴۰۶ مورد بود که در این هفته به ۲۹۲ مورد رسید.
«شریف زاده» با اشاره به این که استان از قله پیک پنجم عبور کرده و آمار مبتلایان رو به کاهش است، افزود: متوسط مبتلایان بستری در بیمارستانهای استان از ۲۸۰ مورد در هفته گذشته به ۳۶ مورد رسیده و متوسط موارد بستری در بخشهای ویژه در هفته گذشته و این هفته تغییری نداشته و ۴۰ مورد است.
وی با اشاره به این که در استان ۵۷۵ هزار نفر بالای ۱۸ سال دارای شرایط دریافت واکسن هستند که برای واکسیناسیون با دو دوز به این مشمولان، به وجود یک میلیون و ۱۵۰ هزار دوز واکسن نیاز است ، افزود: با توجه به واکسیناسیون انجام شده تاکنون در استان به تحویل بیش از ۷۴۸ هزار و ۲۰۰ دوز واکسن دیگر نیاز است.او تاکید کرد: افراد بالای ۶۰ سال نیاز به ثبت نام در سامانه سلامت ندارند و میتوانند بدون نوبت با مراجعه به مراکز واکسن دریافت کنند.
وی با اشاره به آمار کرونا در شبانه روز گذشته گفت: در این مدت 853 آزمایش تشخیص کرونا در استان انجام شد که 356 بیمار جدید کرونایی در استان شناسایی شدند.
به گفته وی هم اکنون ۳۹۲ بیمار با علایم حاد تنفسی در بیمارستانها بستری هستند که ۲۴۰ نفر را بیماران کرونا تشکیل می دهند و از این تعداد ۴۴ نفر در بخش مراقبتهای ویژه تحت نظر قرار دارند که حال هشت نفر نامساعد است.
وی افزود: در شبانه روز گذشته با ثبت سه مورد فوت جدید ناشی از کرونا تعداد قربانیان این بیماری به هزار و ۸۵ نفر افزایش یافت.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
اکبری- تجهیز مطب پزشکان به کارت خوان از مصوبات مجلس در سال 97 است که از اوایل سال 98 رنگ اجرا به خود گرفت. بر این اساس و طبق تبصره ۶ قانون بودجه سال 98 و ماده ۱۶۹ قانون مالیاتهای مستقیم، تمام فعالان عرصه سلامت که مجوز فعالیت آن ها توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و ... صادر میشود، مکلف شدند درخصوص نصب، راهاندازی و استفاده از پایانه فروشگاهی (کارت خوان) اقدام کنند. حال با گذشت بیش از دو سال از این ابلاغ برخی پزشکان بدون توجه به این مصوبه و ابلاغ انجام شده از انجام این قانون سر باز می زنند و هزینه ویزیت را به صورت نقد دریافت می کنند و بسیاری از بیماران و همراهانشان را به دردسر می اندازند.
برای تهیه گزارش راهی چند مطب می شویم. در این شرایط کرونا ،مطب ها شلوغ تر از هر زمان دیگری است. در بسیاری موراد شاهد پروتکل شکنی ها هستیم. در برخی مطب ها جای سوزن انداختن نیست. بیماران اگر چه از روزهای قبل نوبت گرفته اند و از طرف منشی ، ساعتی برای حضور در مطب و ویزیت توسط پزشک برایشان مشخص شده است اما گلایه دارند که هنگام حضور در مطب باید بیش از یک تا دو ساعت در این شرایط کرونا و شلوغی منتظر بمانند تا نوبتشان شود. اما موضوع اصلی که در این مطب برای بیماران و همراهانشان آزاردهنده شده ، این است که یا کارت خوان نصب نیست یا اگر نصب باشد با اعلام منشی که کارت خوان خراب است باید پول نقد برای ویزیت در اختیار داشته باشند. بیماران هم در این شرایط کرونا برای تهیه پول نقد باید راهی کوچه و خیابان و عابر بانک شوند.چند مطب را در یک ساختمان پزشکان از نظر می گذرانم. با آن که دستگاه کارت خوان پشت باجه قراردارد اما غیرفعال است و بیماران برای تهیه پول نقد راهی خیابان می شوند.
اما برخی مطب ها هم کارت خوان نصب دارند و هزینه ها هم به صورت الکترونیک پرداخت می شود.
در یک مطب دیگر که افراد از نقاط دور و نزدیک آمده اند از همه پول نقد دریافت می شود. هزینه ویزیت پزشک 85 هزار تومان است و افراد برای تهیه آن به عابر بانک مراجعه می کنند.
پول نقد در دست
اما شلوغی یکی از مطب ها در یک ساختمان آن هم در شرایط قرمز کرونا دارای نمای خاصی است. با آن که کارت خوان روی میز منشی قراردارد اما افراد یک به یک پس از نوبت گیری به عابر بانک مراجعه می کنند و پول نقد می آورند.یکی از افراد حاضر در مطبی که کارت خوان ندارد، می گوید: بسیاری از بیماران از روستا و شهرهای دیگر می آیند، بیش از 50 بیمار نوبت گرفته اند. همه به ناچار پول نقد می دهند و در این شرایط کرونا این موضوع جای تعجب دارد. فرد دیگری هم می گوید: طی چهار روز گذشته چهار نوبت به همین پزشک مراجعه و هر بار هم هزینه 85 هزار تومان ویزیت را به صورت نقد پرداخت کردم. در این چهار روز وضعیت برای همه بیماران همین گونه بود.
دریافت شکایت های بسیار
اما روابط عمومی امور مالیاتی استان در این باره می گوید: به منظور شفاف سازی فعالیت های اقتصادی و تکمیل بانک های اطلاعاتی سامانه های طرح جامع مالیاتی، نصب و راه اندازی صندوق های فروش و کارت خوان در دستور کار ویژه امور مالیاتی قرار گرفت و با جدیت در دست اقدام است و اگر مودیان مالیاتی از این کار خودداری کنند برایشان ضررهای بسیاری در پی دارد. به گفته «زراعتکار» پزشکان و ... موظف به نصب کارت خوان در مطب ها هستند و شکایاتی که به سازمان در این باره می رسد بسیار است. از این رو دادستانی و ... مداخله دارند و چنان چه این روند ادامه یابد جرایم سنگین درانتظار متخلفان خواهد بود. شهروندان هم می توانند شکایات خود را در این موارد به سامانه 1526 اعلام کنند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
زهرا قربانی
شاید خودشان برای حضور در میدان های ورزشی تمایل داشته باشند اما خانواده ها برای این نوع تجربه فرزندشان رغبت چندانی ندارند و همین موضوع، کار را برای جذب ورزشکار و استعدادیابی سخت کرده است و به یکی از مهم ترین دغدغه های پیش روی هیئت نابینایان و کم بینایان استان تبدیل شده است.
سرپرست هیئت نابینایان و کم بینایان استان گفت: با توجه به شیوع کرونا، ورزشکاران این هیئت پراکنده شده و از فضای ورزشی فاصله گرفته بودند بنابراین تصمیم گرفتیم بانک اطلاعاتی کاملی از داوران، مربیان، ورزشکاران نابینا و کم بینای استان با همکاری اداره بهزیستی و آموزش استثنایی استان و انجمن های مربوط تهیه و جمع آوری کنیم تا بتوانیم پس از شناسایی جامعه هدف و افراد مستعد ورزش با فعال کردن کمیته آموزش و استعدادیابی در دو حوزه موضوع را پیگیری کنیم که با پیگیری های انجام شده تعدادی از آن ها دوباره جذب ورزش شدند اما برخی را به دلیل اعتماد نکردن خانواده ها نتوانستیم جذب کنیم.
به گفته «غلامی مقدم» حتی برای جذب ورزشکاران و استعدادیابی آن ها به چند مرکز مثبت زندگی مراجعه کردیم و با خانواده ها به صورت مستقیم وارد مذاکره شدیم و از آن ها خواستیم که فرزندانشان را به ما بسپارند اما خانواده ها زیر بار نرفتند و مطرح کردند که یک بار این کار انجام و بعد از مدتی کلاس های ورزشی تعطیل شده است که از نظر روحی فرزندانمان دچار مشکل شده اند و به همین دلیل دیگر دوباره نمی خواهیم این تجربه تکرار شود.وی ادامه داد: با توجه با آسیب پذیری بالای این قشر و شرایط کرونا باید رضایت خانواده ها جلب شود که تحقق آن نیاز به گذشت زمان و فرهنگ سازی دارد.
رضایت از حمایت ها
این مسئول ورزشی از حمایت های مسئولان فدراسیون و اداره ورزش و جوانان استان ابراز رضایت کرد و افزود: از نظر اعتباری حمایت ها انجام می شود و از لحاظ امکانات و تجهیزات برای تمرین ورزشکاران هم سالن و پیست به صورت رایگان در اختیار هیئت قرار می گیرد.
وی به فعالیت های هیئت در چند ماه گذشته اشاره کرد و ادامه داد: چالش کشوری «بیا با هم ورزش کنیم» ویژه ورزشکاران نابینا و کم بینا، خرداد امسال برگزار شد که حدود ۱۸ ورزشکار در رده های سنی آزاد از استان شرکت کردند و در بخش انفرادی مرتضی مادی از طبس اول کشوری و خانم سکینه مهربانی فر از بیرجند مقام سوم کشوری را کسب کردند و در مجموع هیئت ورزش نابینایان و کم بینایان استان در این چالش اول کشوری شد.
او با تاکید بر ضرورت فراهم شدن شرایط برای ورزش نابینایان و کم بینایان استان افزود: ورزش برای این قشر از اهمیت بالایی برخوردار است و با توجه به شرایط خاصی که دارند به دنبال فرهنگ سازی و نهادینه کردن در ابعاد فردی، اجتماعی، سلامت جسمی و روانی هستیم.
به گفته وی اجرای برنامه های سلامت محور با هدف افزایش نشاط، امید بخشی با حضور خانواده های ورزشکاران و بعد شناسایی و پرورش استعدادها مدنظر است و به دنبال این موضوع هستیم که افزون بر همگانی کردن ورزش این قشر به سمت قهرمان پروری هم پیش رویم.وی ادامه داد: افزون بر این با توجه به اولویت شناسایی علاقه مندان کمیته های همگانی و روستایی هیئت هم فعال شده است که امیدواریم بتوانیم برنامه های فرهنگی و ورزشی را اجرا کنیم و خانواده ها با اعتماد کامل کودکان و نوجوانان را به سمت فعالیت های ورزشی هدایت کنند.
آماده سازی تیم ها
غلامی مقدم با اشاره به این که تمرین های تیم منتخب دو و میدانی از این هفته در دو گروه آقایان و بانوان برگزار
می شود ، افزود: قرار است اعضای تیم برای حضور در رقابت های کشوری که نیمه دوم امسال برگزار خواهد شد آماده شوند تا در این رقابت ها بهترین عملکرد را داشته باشند .به گفته وی ورزشکاران شطرنج باز هم تمریناتشان را به صورت مداوم با توجه به دستورالعمل های ستاد کرونا و با اولویت حفظ سلامتی دنبال می کنند و حتی اواخر تیر شطرنج باران استان در رقابت های قهرمانی کشور شرکت کردند و فقط با توجه به شرایط فعلی کرونا و حفظ سلامتی ورزشکاران در رشته گلبال امکان فعالیت برای آن ها وجود ندارد.
فعال بودن طبس و بیرجند
وی با اشاره به فعالیت هیئت ورزشی نابینایان و کمبینایان در شهرهای بیرجند و طبس افزود: برای فعال شدن این هیئت در نهبندان و قاینات هم گام های اولیه برداشته و اعلام آمادگی از سوی شهرستان ها انجام شده است و منتظر معرفی رئیس هیئت از سوی اداره ورزش و جوانان شهرستان به استان هستیم.وی به پیگیری ها برای برگزاری مجمع انتخاب رئیس این هیئت هم اشاره کرد و افزود: مقدمات برگزاری این مجمع در حال انجام و گذراندن مراحل اداری است.به گفته وی با توجه به در پیش بودن هفته پاراالمپیک و روز عصای سفید به طور حتم در صورت فراهم بودن شرایط برنامه های ویژه ای را خواهیم داشت.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
حسین قربانی – حضور گاه و بیگاه معتادان متجاهر در بعضی از معابر شهر بیرجند با وضعیت بسیار نامناسب در این روزها
به دلیل آسیب هایی که به دنبال دارد نگرانی هایی را برای شهروندان به وجود آورده است. این درحالی است که چندی پیش در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان که به ریاست رئیس کل دادگستری برگزار شد، ضرورت راه اندازی مرکز ماده 16 برای جمع آوری ، نگهداری و درمان معتادان متجاهر مورد تاکید قرار گرفت و دستگاه های مربوط موظف شدند تا با مشخص کردن مکانی برای این منظور اقدامات لازم را انجام دهند.
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان در این جلسه گفت که طی سال های گذشته مرکز ماده 16در استان وجود داشت اما به دلیل تعریف معتاد متجاهر در قانون و اختلاف نظر موجود بعد از دو سال این مرکز تعطیل و اعتبارات آن نیز قطع شد.
سال 98 برای درمان بیماران متجاهر یک ریال اعتبار نداشتیم که با کمک استانداری و ستاد مبارزه با مواد مخدر بخشی از هزینههای درمان معتادان متجاهر را پرداخت کردیم و با وجود پیگیریهای زیادی که انجام شد مکان مناسبی برای راه اندازی مرکز ماده 16مشخص نشده است و براساس مصوبات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان سازمان مدیریت و برنامهریزی و معاونت توسعه منابع استانداری باید در ارتباط با تامین مکان همکاری لازم را انجام دهند.
به گزارش«خراسان جنوبی» با گذشت چند ماه از این جلسه و اهمیت این موضوع هنوز مکانی برای راه اندازی مرکز ماده 16 در بیرجند با وجود پیگیری های انجام شده مشخص نشده است.
400 معتاد متجاهر
دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان بعد از گذشت چند ماه از طرح این موضوع در جلسه شورای پیشگیری از وقوع جرم استان، با اعلام این که ۴۰۰ معتاد متجاهر شناسنامهدار در استان وجود دارد که اگر این مرکز راهاندازی شود بسیاری از معضلات این حوزه رفع خواهد شد، می گوید: به دلیل همکاری نکردن دستگا ه های اجرایی استان هیچ کاری در باره ایجاد مرکز ماده 16 انجام نشده است و سپاه استان هم که قرار بود مکانی را برای ایجاد این مرکز در بیرجند مشخص کند، مکانی برای راه اندازی آن معرفی نکرده است و مصوبه راهاندازی مرکز ماده 16که از مصوبات شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان است هنوز اجرایی نشده است.
«حسنی مقدم» یادآور می شود که به دلیل نبود مرکز ماده 16در بیرجند، معتادان متجاهر جمع آوری شده در مراکز تبصره2 ماده 16 در کنار معتادانی که داوطلبانه برای ترک اعتیاد اقدام کرده اند، نگهداری می شوند و اگر مرکز ماده 16 به زودی در مرکز استان راه اندازی نشود، معلوم نیست در آینده هم بتوانیم کاری انجام دهیم.
جمع آوری با نیروی انتظامی
وی با بیان این که وظیفه جمع آوری معتادان متجاهر با نیروی انتظامی است، خاطر نشان می کند که مدیرکل زندان ها و اقدامات تامینی استان مکانی را برای این منظور مشخص کرده که به تایید کارشناس حقوقی ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور هم رسیده است اما از آن جایی که این مکان چهار سال باید در اختیار شورای هماهنگی باشد، این احتمال وجود دارد که مدیرکل زندان های استان با این شرط موافقت نکند و در جلسه این هفته شورای مبارزه با مواد مخدر استان با حضور استاندار این موضوع مطرح خواهد شد.
حجت الاسلام «وحدانی نیا» معاون پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان هم با اشاره به این که سپاه استان ایجاد اردوگاه کار و درمان معتادان را مطرح کرده که هزینه بر و زمانبر است، می گوید: استاندار به عنوان رئیس شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان باید از دستگاه های اجرایی بخواهد تا یکی از ساختمان های خالی مناسب این کار را برای راه اندازی مرکز ماده 16در اختیار این شورا قرار دهد.
معاون امور توسعه و پیشگیری بهزیستی استان هم از نگهداری معتادان متجاهر در مراکز مجری تبصره 2 ماده 16 ذیل مراکز ماده 15 به دلیل نبود مرکز ماده 16 در بیرجند خبر می دهد و می گوید: تا پایان مرداد 209 معتاد متجاهر در این مرکز پذیرش شده اند که بعد از طی دوره درمان براساس حکم صادر شده ترخیص می شوند.
به گفته «شرفی» چهار مرکز تبصره 2 ماده 16 در بیرجند وجود دارد که یکی به زنان و سه مرکز دیگر به مردان اختصاص یافته است و معتادان متجاهر 14یا 15 روز باید در قرنطینه باشند تا بعد از تایید دانشگاه علوم پزشکی مبنی بر مبتلا نبودن به کرونا برای طی دوران درمان وارد این مرکز شوند.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
تامین دارو همیشه از چالش های پیش روی بیماران است. یک روز کمبود است، یک روز گران می شود، یک روز نوع خاصی عرضه می شود و ... اما در این بین تفاوت قیمت در عرضه آن با نرخ هایی که روی برخی درج شده، حکایت دیگری است که البته صدای گلایه بیماران هیچ وقت به گوش متولیان آشنا نبوده است.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در پاسخ به تفاوت قیمت روی جلد برخی از داروها با قیمت اعلامی از سوی متصدیان گفت: در خصوص قیمت گذاری داروها، کمیسیونی در وزارت بهداشت متشکل از سازمان حمایت از مصرف کننده، واحدهای تولید کننده و وزارت بهداشت تشکیل که در آن جا قیمت نهایی تعیین و به صورت نرخ نامه به داروخانهها ابلاغ میشود.
دکتر«آهنی» افزود: بنا به دلایلی از جمله گرانی، تحریم و قیمت بالای دلار، ملاک قیمت فروش دارو برای داروخانهها قیمت روی جلد نیست بلکه قیمتی است که سایت سازمان غذا و دارو به صورت روزانه منتشر میکند.وی ادامه داد: برای تعیین قیمتها باید یک ملاک از بین فاکتور، قیمت روی جلد و سایت سازمان غذا و دارو در نظر گرفته شود که از نظر کارشناسی بهترین ملاک برای تعیین قیمت دارو، سایت سازمان غذا و داروست و مردم می توانند هرگونه شکایت دارویی را از طریق شماره ۱۹۰ گزارش دهند.او همچنین در پاسخ به سوال خبرنگار ما مبنی بر تامین واکسن آنفلوآنزا گفت: تا سال قبل واکسن آنفلوآنزا به طور منظم از شهریور وارد کشور می شد، اما امسال هنوز خبری از واردات نیست و جامعه هدف این واکسن در انتظار اعلام وزارت بهداشت هستند. وی افزود: سال گذشته این واکسن با تأخیر به استان رسید و در دو مقطع با دو قیمت متفاوت به هم استانیهایی که متقاضی بودند تزریق شد.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.
با توجه به نبود سردخانه و صنایع بستهبندی در نهبندان خرماکاران ناچار هستند هنگام برداشت، محصول خود را به صورت فلهای عرضه کنند. مدیر جهاد کشاورزی نهبندان گفت: نبود سردخانه و صنایع بستهبندی مشکل اصلی نخلداران شهرستان است که باعث شده است عایدی چندانی از دسترنج خود نداشته باشند.
به گزارش ایرنا، «حیدرپور» افزود: سطح زیرکشت خرما در نهبندان ۳۶۵ هکتار که از این وسعت ۲۵۰ هکتار بارور است و پیشبینی میشود از این سطح ۶۷۵ تن خرما برداشت شود.
وی با اشاره به این که امسال برداشت خرما حدود ۲۰ درصد کاهش دارد و علت اصلی آن وقوع توفان در خرداد و مرداد بود، اظهارکرد: بیشتر نخلستانهای نهبندان در روستاهای دهسلم، بندان و چاهداشی وجود دارد و ۳۵۰ بهره بردار در زمینه تولید این محصول فعالیت می کنند.
وی با بیان این که برداشت خرما تا اوایل آبان ادامه دارد، افزود: خرمای نهبندان بیشتر در شهرستان و استان به مصرف میرسد البته به صورت محدود به خارج از استان هم صادر میشود.
وی کبکاب، زاهدی، مضافتی، ارقام محلی، خاره خوش و پرکو را از مهم ترین ارقام تولیدی خرمای نهبندان ذکر کرد و گفت: شهرستان نهبندان دومین تولیدکننده خرما در خراسان جنوبی است.
به گفته وی هم اکنون قیمت هر کیلوگرم خرمای تازه بین ۲۰ تا ۲۵ هزار تومان است که در صورت فراوری ارزش آن افزایش خواهد یافت، البته نبود واحد فراوری از دیگر مشکلات نخلداران منطقه است.
وی گفت: طرح احداث سردخانه در نهبندان از طریق ستاد توسعه خاوران ارائه و در این ستاد مصوب شده اما سرمایهگذار مراجعه نکرده است.
- ضمن تشکر از بیان دیدگاه خود به اطلاع شما رسانده می شود که دیدگاه شما پس از تایید نویسنده این مطلب منتشر خواهد شد.
- دیدگاه ها ویرایش نمی شوند.
- از ایمیل شما فقط جهت تشخیص هویت استفاده خواهد شد.
- دیدگاه های تبلیغاتی ، اسپم و مغایر عرف تایید نمی شوند.