ظرفیت بیمارستان ارتش بیرجند به 96 تخت افزایش می یابد
پناهنده: افزایش ظرفیت تخت های بیمارستان 552 ارتش بیرجند از 50 به 96 تخت در پایان سال گذشته توسط ستاد کل نیروهای مسلح مصوب شد اما آیین نامه اجرایی آن هنوز ابلاغ نشده است. بیمارستان 552 ارتش بیرجند حدود 45 سال پیش توسط اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش با 30 تخت و فعالیت بخش های ژنرال (جراحی و داخلی) و البته كادر پرسنلی پزشكی متخصص تاسیس و تجهیز شد. بنا به گفته رئیس این بیمارستان به طور تقریبی تا اوایل جنگ عمده بحث درمان بیرجند با توجه به تاسیس نشدن دانشگاه علوم پزشكی بر عهده این بیمارستان بود و به عبارتی تا آن زمان تنها بیمارستان تخصصی و كامل این شهر بیمارستان 552 ارتش بود.سرهنگ پزشك «نجارزاده» با بیان این مطلب گفت: براساس اسناد موجود پزشكان متخصص این بیمارستان تا زمان جنگ در شیفت های كاری بیمارستان امام رضا(ع) را هم زیرپوشش قرار می دادند اما با شروع جنگ تحمیلی ماموریت هایی برای بیمارستان تعریف و برخی نیروهای تخصصی به بیمارستان های مناطق جنگی یا یگان های رزمی منتقل شدند و بر همین اساس ركودی در ارائه خدمات بیمارستان ایجاد شد. وی افزود: بعد از جنگ تحمیلی هم با توجه به این كه تعدادی از نیروهای آموزش دیده تخصصی به علت مسائل درمانی یا سنوات خدمتی منتقل یا بازنشسته شدند به طور تقریبی كادر تخصصی بیمارستان خالی و از طرف دیگر با توجه به قدمت 45 ساله ساختمان بیمارستان در عمل ارائه خدمات بسیار ضعیف بود به طوری كه فعالیت در حد یك درمانگاه عمومی انجام می گرفت. به گفته وی مرداد ماه سال 85 اعتباری بیش از ۵/۶ میلیارد ریال برای بازسازی و تجهیز این بیمارستان به نیروهای تخصصی و امكانات جدید اختصاص داده شد كه با این اقدام تمام قسمت ها از جمله اتاق های بخش های عمل، آزمایشگاه، درمانگاه، رادیولوژی، آزمایشگاه و قسمت های اداری به شكل قابل استفاده بازسازی شد.
3 مولفه لازم برای فعالیت
رئیس بیمارستان ارتش بیرجند برخورداری از 3 مولفه مكان، نیروی تخصصی و تجهیزات را برای فعالیت هر بیمارستان و ارائه خدمات پزشكی ضروری دانست و اضافه كرد: همگام با بازسازی ساختمان بیمارستان اقداماتی در زمینه تجهیزات و تامین كاركنان توسط اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش صورت گرفت به طوری كه خرداد ماه سال 87 اولین عمل جراحی در این بیمارستان انجام شد. وی گفت: اتاق عمل دوم در سال 88 به بهره برداری رسید و نیروهای تخصصی اعم از جراحی عمومی، ارتوپدی و بیهوشی توسط اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش تامین و دیگر پزشكان مورد نیاز به صورت قراردادی برای همكاری در این بیمارستان دعوت شدند. وی با اشاره به فعالیت تمام رشته های تخصصی بیمارستانی از جمله ارتوپدی، گوش، حلق و بینی، اعصاب و روان، جراحی عمومی، داخلی، ارولوژی و اطفال در این مركز درمانی ادامه داد: در شرایط فعلی فقط بخش های قلب، جراحی مغز و اعصاب و چشم در بیمارستان فعال نیست. وی تعداد تخت های بیمارستان را 50 تخت اعلام كرد و گفت: با توجه به این كه ستاد كل نیروهای مسلح 96 تخت را برای بیمارستان مصوب كرده، گسترش تخت ها و بخش های بستری از برنامه های مدنظر است. وی با بیان این كه بیمارستان به عنوان یك مركز درمانی عمده به لحاظ موقعیت استراتژیك و هم جوار بودن با مرز به شمار می رود، اضافه كرد: نیروی زمینی ارتش به این بیمارستان نگاه ویژه ای دارد.
ضریب اشغال تخت بالای 40 درصد است
سرهنگ پزشك «نجارزاده» با اشاره به این كه ضریب اشغال تخت بیمارستان بالای 40 درصد است، عنوان كرد: عمده كاری كه بر اساس شرح وظایف در این بیمارستان انجام می شود جلوگیری از گسیل و اعزام نیروهای نظامی تحت امر به دیگر بیمارستان های شهر است ضمن این كه این بیمارستان آمادگی ارائه خدمات به دیگر نیروهای نظامی و انتظامی استان و خانواده های آن ها را دارد. وی یكی از موفقیت ها را فعال شدن بخش ها و تامین نیروهای تخصصی و قراردادی در بیمارستان دانست و گفت: به دنبال این موضوع اعزام بیماران به دیگر بیمارستان های شهر كاهش یافته است. وی ظرفیت پذیرش روزانه بیمار را در این بیمارستان به لحاظ مسائل درمانی و ویزیت جدای از بحث امور تشخیص بین 80 تا 150 نفر اعلام كرد و با اشاره به انعقاد قرارداد بیمارستان با بیمه های كاركنان دولت، تامین اجتماعی و كمیته امداد امام خمینی(ره) از حدود یك سال گذشته خاطرنشان كرد: هزینه خدمات برای این قبیل مراجعه كنندگان مطابق تعرفه های دولتی است اما افراد زیرپوشش نیروهای مسلح اعم از ارتش، سپاه و نیروی انتظامی از امتیاز كاهش دریافتی معادل 30 درصد كمتر از تعرفه دولتی برخوردار می شوند.
درجه بیمارستان در ارزشیابی ها
وی با استناد به ارزشیابی های انجام شده خاطر نشان كرد: وضعیت این بیمارستان در سال 84 زیر استاندارد بود كه در سال 85 به درجه3 ارتقا یافت و براساس آخرین ارزشیابی در سال 87 بیمارستان 552 ارتش دارای درجه 2 است ضمن این كه نتایج آخرین ارزشیابی كه در خرداد 89 انجام شده هنوز مشخص نیست. وی درباره وضعیت نیرو در این بیمارستان توضیح داد: به لحاظ كادر پرستاری و تكنسین های مختلف اعم از جراحی، اتاق عمل، رادیولوژی، بی هوشی و علوم آزمایشگاهی وضعیت مطلوب است به طوری كه برخی بیمارستان های شهر از نیروهای این بیمارستان استفاده می كنند. به گفته این مسئول در ازای هر 4 تخت یك نرس و یك بهیار در بیمارستان فعالیت دارد. وی با اشاره به مراجعات زیاد به كلینیك دندان پزشكی بیمارستان به كمبود نیروی تخصصی دندان پزشك در این بیمارستان اشاره كرد و خواستار همكاری دندان پزشكان با این بیمارستان شد. وی درباره تجهیزات پزشكی بیمارستان ابتدا به واگذاری 65 میلیارد ریال اعتبار از طرف اداره بهداشت و درمان نیروی زمینی ارتش اشاره و اضافه كرد: با این اعتبار تمام تجهیزات بیمارستان اعم از تخت ها، امكانات اتاق عمل و ... نو شد ضمن این كه تمام امكانات آزمایشگاهی در این بیمارستان موجود است به طوری كه حدود 90 درصد آزمایش ها در آزمایشگاه های بیمارستان انجام می شود. وی ادامه داد: در بحث اورژانس به طور تقریبی تمام امكانات و تجهیزات مورد نیاز خریداری شده و قابل استفاده است.
شرایط مطلوب ساختمان، تجهیزات و كاركنان
وی شرایط فعلی تجهیزات، ساختمان و كاركنان بیمارستان را مطلوب ارزیابی كرد و گفت: راه اندازی بخش ICU با 4 تخت در صورت موافقت دانشگاه علوم پزشكی از برنامه های مدنظر بیمارستان است. ضمن این كه نباید فراموش كرد ارزیابی و تعامل دانشگاه و بیمارستان در راه اندازی بخش های مختلف بسیار مطلوب بوده است. به گفته این مسئول، بیمارستان های غیردانشگاهی به لحاظ ضوابط و مقررات باید تابع وزارت بهداشت و درمان آموزش پزشكی و دانشگاه های علوم پزشكی در استان ها باشند.
طرح تفكیك بخش های بیمارستان اجرا می شود
رئیس بیمارستان ارتش بیرجند از اجرای طرح تفكیك بخش های بیمارستان به 2 بخش كلی زنان و مردان خبر داد و گفت: این طرح به زودی عملیاتی می شود. وی درباره وضعیت بیمه ها هم توضیح داد: تاكنون بیمه های نیروهای مسلح، خدمات درمانی، تامین اجتماعی و كمیته امداد به لحاظ پذیرش شرایط، تعاملات مطلوبی با بیمارستان داشته اند و مشكلی به این لحاظ وجود نداشته است. وی از جمله مشكلات بیمارستان به موضوع اعتبارات در سطح ملی اشاره كرد و افزود: علاوه بر این از دیگر مشكلات سیستم بروكراسی اداری است كه باعث شده برخی امور با تاخیر محقق شود. وی در پاسخ به این سوال كه با توجه به تصویب 96 تخت برای بیمارستان ارتش چه برنامه ای برای تحقق آن در نظر است، گفت: این مسئله تاكنون ابلاغ نشده است اما برای تحقق آن باید تجهیزات، نیرو و گسترش بخش ها انجام شود. وی درباره وضعیت دارو در بیمارستان هم اضافه كرد: برای افراد زیرپوشش به لحاظ دارو كمبودی وجود ندارد و داروهای مورد نیاز از شركت های مختلف تامین می شود به طوری كه 95 درصد مراجعه كنندگان مشكلی به لحاظ كمبود دارو در این بیمارستان ندارند.
پاسخ به گلایه
وی در پاسخ به گلایه برخی از شهروندان مبنی بر مناسب نبودن امكانات تشخیصی و درمانی در این بیمارستان اظهار داشت: در بحث تشخیصی و درمانی موفقیت های استانی در این بیمارستان وجود داشته است ضمن این كه كم بودن تعرفه های درمان تاثیری در كیفیت خدمات ندارد زیرا پرداختی به پزشكان براساس تعرفه های دولتی است و تخفیف های موجود از سهم بیمارستان كسر می شود.
باور درمانی
تعداد بازدید : 0
بایدها و نبایدهای استفاده از ماسک و محلول های ضدجوش برای درمان جوش صورت
گروه سلامت: برخی افراد برای درمان جوش صورت از ماسک های میوه به ویژه خیار و هلو و یا ترکیباتی مثل آب لیمو و ماست استفاده می کنند و گروهی هم محلول های مختلف ضد جوش که در داروخانه ها بدون نسخه به فروش می رسد، را مورد استفاده قرار می دهند.
یک متخصص پوست و مو معتقد است بهترین و موثرترین شیوه درمانی جوش صورت مراجعه به پزشک برای تشخیص علت و انجام اقدامات درمانی مناسب است.
دکتر«قادری» با بیان این که نحوه مقابله با جوش صورت بستگی با نوع و شدت آن دارد، گفت: جوش های صورت متناسب با نوع آن نیاز به اقدامات درمانی خفیف و یا شدید دارد بنابراین بهترین راه مراجعه به پزشک است.
وی درباره تاثیر استفاده از محلول های ضدجوش موجود در داروخانه افزود: این محلول ها انواع مختلفی دارد به طوری که برخی از آن ها 4 برابر جوش های خفیف، موثر و در مواردی هم در درمان این جوش ها بی تاثیر است و بیشتر این محلول ها جنبه تبلیغاتی دارد.
یک داروساز هم با تاکید بر این که نوع و علت بروز جوش در مقابله صحیح با جوش تاثیر به سزایی دارد، گفت: جوش های صورت به علت حساسیت، مصرف برخی مواد غذایی و یا غرور جوانی و ... است که هر کدام شیوه درمانی خاصی دارد.دکتر«هنرمند» افزود: به عنوان مثال درمان جوش هایی که جنبه حساسیتی دارد نیازمند آنتی باکتریال یا آنتی بیوتیک نیست و این جوش ها را با مصرف آنتی هیستامین می توان برطرف کرد. وی ادامه داد: در برخی جوش ها هم عامل ایجاد جوش، باکتری است و در مواردی نیاز به لایه برداری می باشد بنابراین لازم است داروساز ابتدا اطلاعاتی از قبیل نوع جوش و علت ایجاد آن و این که آیا فرد تحت درمان برای درمان جوش بوده یا نه را بررسی کند و سپس دارو در اختیار متقاضی قرار دهد.
به گفته وی در استفاده از ماسک های گیاهی و شیمیایی هم شخص باید جنبه حساسیت را در نظر بگیرد و قبل از مصرف، تست حساسیت ماسک را روی بازو انجام دهد و در صورت مشاهده علایمی مثل قرمزی، خارش و ... دارو را مصرف نکند.
وی با اشاره به خشکی هوای بیرجند افزود: استفاده از ماسک هایی که باعث رطوبت رسانی به پوست می شود مناسب تر است.
وی از جمله عوارض مصرف نادرست داروهای ضدجوش بدون در نظر گرفتن نکات لازم به خارش، قرمز و پوسته شدن پوست و حتی بروز برخی مشکلات داخلی مثل تنگی نفس اشاره کرد و افزود: این عوارض با چشم قابل مشاهده است.
وی با تاکید بر پرهیز از خود درمانی در درمان جوش صورت اضافه کرد: با توجه به این که داروهای مورد استفاده در درمان جوش جزو داورهایی است که بدون نسخه پزشک هم در اختیار افراد قرار می گیرد لازم است داروساز قبل از تحویل دارو تمام اطلاعات مورد نیاز را از فرد بگیرد.
به گفته یک پژوهشگر گیاهان دارویی، در طب گیاهی برخی گیاهان خاصیت ضد باکتریایی دارند به عنوان مثال توت فرنگی دارای مواد ضد ویروس و همچنین ویتامین C قابل جذب از طریق پوست است و ماسک های هلو هم به دلیل وجود ویتامین های قابل جذب می تواند در درمان جوش مفید باشد.
مهندس«پویان» افزود: توصیه می شود در صورت استفاده از ماسک های ضد جوش علاوه بر خاصیت ضد باکتری تقویت کننده پوست هم باشد، بعد از استفاده از این ماسک ها نیز باید مرطوب کننده مورد استفاده قرار گیرد.وی گیاهانی مثل دم اسب، همیشه بهار، کالاندولا و گل قاصدک را از جمله گیاهانی دانست که علاوه بر خاصیت آنتی باکتریایی پوست را تقویت می کند.
اسهال ویروسی در کودکان زیر 2 سال شایع تر است
گروه سلامت: اسهال های ویروسی در گروه سنی زیر 2 سال شیوع بیشتری دارد.
مدیر گروه تخصصی پیش گیری و مبارزه با بیماری های استان با بیان این که شایع ترین علل بیماری اسهال به ویژه در کودکان ویروس هاست، گفت: ویروس های عامل بیماری انواع متعددی دارد که از مهم ترین آن ها «روتا ویروس ها» است.
به گفته دکتر«شایسته» سالانه حدود 600 هزار کودک زیر 5 سال در دنیا جان خود را به علت ابتلا به اسهال های ویروسی از دست می دهند.
وی راه انتقال این ویروس ها را از طریق خوردن آب یا غذای آلوده بیان کرد و افزود: به عبارتی انتقال ویروس های عامل بیماری مدفوعی- دهانی است.
وی با بیان این که اسهالی های ویروسی به طور عمده در گروه سنی زیر 2 سال اتفاق می افتد، اضافه کرد: ممکن است بزرگسالان هم به این بیماری مبتلا شوند ضمن این که باید توجه داشت هر چند بروز بیماری در زمستان شایع تر است اما در همه اوقات سال امکان ابتلا به بیماری وجود دارد.
وی ادامه داد: ویروس های عامل بیماری باعث ایجاد اسهال آبکی می شود که ممکن است همراه با تب هم باشد.
وی با بیان این که تشخیص این بیماری از طریق معاینات بالینی و آزمایشگاهی میسر است، تصریح کرد: درمان اسهال های ویروسی فقط شامل جبران آب و املاح است و نیاز به آنتی بیوتیک ندارد.
سرطان معده با رژیم غذایی مرتبط است
نوع رژیم غذایی در بروز سرطان معده تاثیر دارد.یک متخصص پاتولوژی با اشاره به تاثیر رژیم غذایی در بروز برخی سرطان ها مثل سرطان های معده و روده بزرگ گفت: باید توجه داشت کمبود مواد غذایی مثل سبزی و میوه، گوشت قرمز و کربوهیدرات ها در بروز سرطان تاثیر دارد.به گفته دکتر«حقیقی» با تغییر رژیم غذایی می توان برخی عوامل سرطان را از برنامه غذایی حذف ضمن این که نباید فراموش کرد شناخت عوامل موثر در سرطان در شناسایی و درمان این بیماری در مراحل اولیه تاثیر به سزایی دارد.
رژیم های غذایی پرچرب خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
رژیم های غذایی پرچرب با کالری زیاد و تهی از مواد مغذی و معدنی زمینه ساز بروز برخی سرطان است.
یک کارشناس تغذیه و رژیم درمانی با تاکید بر محدود کردن مصرف چربی و غذاهای حاوی چربی های اشباع شده و کلسترول توصیه کرد:برای پخت مواد غذایی از روش هایی مثل تنوری کردن و بخار و آب پز کردن که نیاز به افزودن روغن ندارد، استفاده شود.
به گفته «اصغری» رژیمی که میزان چربی آن بالاست می تواند خطر ابتلا به سرطان های پستان، پروستات و ... را افزایش دهد.
اسفناج بوی بد دهان را بر طرف می کند
مصرف اسفناج در رفع بوی بد دهان نقش دارد.یک کارشناس بهداشت با بیان این مطلب به خواص درمانی اسفناج اشاره کرد و گفت: اسفناج گیاهی اشتهاآور و زود هضم است ضمن این که برای تقویت عضلات و استخوان ها و سفت کردن لثه و محافظت از دندان ها مصرف این سبزی توصیه می شود.
«عبدلی» افزود: باید توجه داشت که اسفناج پخته یا خوراک بورانی التهاب و تشنگی را برطرف می کند و برای درد سینه، کمر و ریه مناسب است.
به گفته وی خواص غذایی و دارویی این سبزی به نحوه مصرف آن بستگی دارد.
خنده سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند
خنده باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می شود.یک روان شناس گفت: خنده با افزایش ترشح آندروفین از مغز باعث تسکین درد و رنج و افزایش مقاومت در مواجهه با ناراحتی ها می شود ضمن این که خندیدن سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و توانایی بدن را در مبارزه با عفونت ها افزایش می دهد و در بازدهی سیستم تنفسی نقش دارد.
به گفته «رمضانی» خندیدن نه تنها باعث نشاط فرد می شود بلکه سلامت را نیز تضمین می کند.
مدت طولانی در اماکن پر سر و صدا نمانید
قرار گرفتن در اماکن پر سر و صدا به مدت طولانی منجر به بروز مشکلات جبران ناپذیری در شنوایی می شود.
یک متخصص گوش، حلق و بینی با بیان این مطلب گفت: قرار گرفتن در معرض صوت های شدید در مدت طولانی باعث کاهش شنوایی در فرکانس های بالا می شود که این مشکل برگشت ناپذیر است.
دکتر«مفتح» آلودگی صوتی را قرار گرفتن فرد در معرض صوت های با شدتی بالاتر از آستانه ناراحت کننده تعریف کرد و افزود: آلودگی های صوتی می تواند علاوه بر آسیب رساندن به گوش منجر به بروز مشکلات جسمی و روانی شود.
کاهش تدریجی وزن بهترین راه برای رفع چاقی شکمی است
کاهش وزن دوره ای بهترین و سریع ترین روش برای از بین بردن چربی دور شکم است.
یک پزشک این مطلب را گفت و به تاثیر پیاده روی سریع و دوچرخه سواری در کاهش چربی های دور شکم اشاره کرد.دکتر«پورصدری» از اضافه وزن و تجمع چربی بدن به عنوان یکی از عوامل خطر در سلامت نام برد و افزود: وراثت، سطح فعالیت و تحرک، رژیم غذایی و استعمال دخانیات در بروز چاقی شکمی تاثیر دارد.
مصرف غذاهای مایع در سفر محدود شود
مصر ف غذاهای مایع در سفر باید تا حد امکان محدود شود.
کارشناس بهداشت حرفه ای مرکز بهداشت استان به افرادی که قصد مسافرت دارند، توصیه کرد: در سفر از غذاهای نیمه خشک با رطوبت کم استفاده کنند.
«حنفی» افزود: باید توجه داشت که رشد و تکثیر میکروب ها در محیط های مرطوب افزایش می یابد و به همین دلیل است که مصرف غذاهای مایع را باید در سفر محدود کرد.
به گفته وی غذاهای داغ و تازه، میوه های تازه بدون پوست، انواع کنسروها، غذاهای خشک و نان از جمله سالم ترین غذاها هنگام مسافرت است.
خورش لوبیا سبز
مواد لازم برای 7 نفر :گوشت: 500 گرم، لوبیا سبز: 800 گرم، رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذاخوری، روغن: 250 گرم، پیاز سرخ شده: یك فنجان، آب لیمو: یك استكان، نمك و فلفل: به مقدار لازم.
طرز تهیه :گوشت را با كمی روغن سرخ می كنیم سپس پیاز سرخ شده، نمك و فلفل و رب گوجه فرنگی و 2 تا 3 لیوان آب سرد را به آن اضافه و صبر می كنیم تا بجوشد. در مرحله بعد سر و ته و ریشه اطراف لوبیا را می گیریم و آن را به اندازه یك بند انگشت خرد و جداگانه در روغن سرخ می كنیم سپس لوبیاهای سرخ شده را به گوشت اضافه كرده و آب لیمو و ادویه را به آن می افزاییم و می گذاریم تا با شعله كم خورش جا بیفتد.
دیابتی ها با احتیاط طالبی بخورند
افرادی كه مبتلا به دیابت هستند باید در خوردن طالبی احتیاط كنند.طالبی یكی از بهترین منابع ویتامین A و مملو از بتاكاروتن است كه در بدن به ویتامین A تبدیل می شود و تاثیر آن در بهبود بینایی و پوست بدن بر همه واضح است، علاوه بر این طالبی یكی از غنی ترین میوه های حاوی ویتامین C است و به لحاظ مواد مغذی مفید دیگری مثل پتاسیم، فولات، فیبر، منیزیم، ید و ویتامین های B5، B3، B6 و B1 حایز اهمیت است.طالبی ابتلا به بسیاری از بیماری های مزمن مثل بیماری های قلبی، سكته و سرطان را كاهش می دهد و به دلیل وجود مجموعه ای از ویتامین های گروه B ماده بسیار موثری برای سوخت و ساز انرژی در بدن است، به همین دلیل طالبی را برای افزایش وزن كودكان و نوجوانان و افراد لاغر توصیه می كنند.طالبی اشتهاآور و نرم كننده (ملین) است و موجب طراوت و شادابی پوست بدن می شود.خوردن طالبی، بعد از غذا برای درمان كم خونی، مبتلایان یبوست و بواسیر توصیه می شود.طالبی تشنگی را در تابستان تسكین می دهد ضمن این كه برای سوختگی های سطحی و یا درمان ورم پوست موثر است.كسانی كه مرض قند دارند باید در خوردن طالبی احتیاط كنند و یا آن را مصرف نكنند، ضمن این كه مصرف زیاد طالبی برای افرادی كه مبتلا به ورم معده هستند می تواند مضر باشد.
قضاوت با شما
تعداد بازدید : 0
ساعاتی در یک تالار پذیرایی
مودی: از چند روز قبل خوشحال بودیم که قرار است در مراسم عروسی شرکت کنیم تا هم حال و هوای فکری و روحی ما کمی عوض شود و هم از یکنواختی زندگی در بیاییم.شب موعود روانه تالار شدیم، ورودی تالار پر از گل و لای بود طوری که لباس های مرتب میهمانان کثیف می شد.ما که میهمان غریبه تر مجلس بودیم پشت میز و صندلی های دورتر از جایگاه نشستیم، کف سالن به قدری کثیف شده بود که کسی تمایل نمی کرد در آن راه برود، فقط دل همه برای عروس بیچاره با آن لباس سفید می سوخت که مجبور بود برای خوش آمدگویی مهمانان از اول سالن تا آخر رفت و آمد کند، چند نفر از بزرگان فامیل به خدمه های تالار گفتند که کف سالن را تمیز کنند اما کو گوش شنوا، آن ها می گفتند ما فقط برای یک بار شستن سالن پول می گیریم.چند دقیقه ای گذشت تا بشقاب های پذیرایی را روی میز گذاشتند، احساس کردم موجودی از داخل بشقاب روی دست دخترم پرید تا به خودم آمدم چند ثانیه ای گذشت، در کمال ناباوری دیدم یک سوسک بزرگ پروازی در حال بالا و پایین رفتن روی دست دخترم است با ترس آن را به طرف دیگری پرت کردم و چشمم به آن بود که دوباره به طرف میز ما نیاید که متوجه شدم به جز آن یک سوسک چند سوسک دیگر هم از فضای مجلس در پرواز هستند و ...از سوسک ها که بگذریم نوبت به شام رسید، وقتی بشقاب های برنج و کباب را جلوی مهمانان گذاشتند همه درگیر تکه کردن گوشت با قاشق و چنگال بودند، گوشت کباب آن قدر سفت بود که به سختی از هم جدا می شد بنابراین به زحمت چند لقمه ای خوردم که کاش گرسنه می ماندم و هرگز آن غذا را نمی خوردم.معلوم نبود برای پخت کباب از چه گوشتی استفاده شده بود، بعضی می گفتند که گوشت گاو است و عده ای می گفتند که سویای نپخته است.در این میان بیشتر مردم هم که عقلشان به چشمشان است و مقصر اصلی را صاحب مجلس می دانستند غافل از این که صاحب آن تالار پذیرایی با گرفتن مبلغ زیادی از صاحب مجلس نه تنها اصول بهداشتی را به هیچ وجه رعایت نکرده بلکه آبروی صاحب مجلس را هم برده بود.نکته جالب این بود که عده زیادی از مهمانان می گفتند وضعیت بهداشتی و غذای این تالار همیشه به همین وضع است و هیچ کس هم به این موضوع رسیدگی نمی کند.به نظر می رسید آمار مهمانانی که وضع مزاج آنان به هم ریخته بود آن قدر بالا بود که فردای آن روز ، بسیاری برای پاتختی نیامده بودند!