رئیس سازمان بازرگانی:
تعداد بازدید : 0
قیمت شیر از16تیرماه آزاد می شود
نویسنده : قاسمی
شیر از شانزدهم ماه جاری بدون یارانه و با قیمت آزاد عرضه می شود.
رئیس سازمان بازرگانی خراسان جنوبی روز گذشته در جمع خبرنگاران از عرضه شیر به قیمت آزاد از 16 تیر ماه خبر داد و گفت: با توجه به برنامه ریزی ها برای قطع یارانه، شیر از این تاریخ براساس تصمیمات و تعیین قیمت استانداری عرضه می شود. «میرشکار» افزود: قیمت تمام شده شیر مشخص است اما جلسه نهایی تعیین قیمت برگزار نشده است. وی در ادامه از اجرای طرح ویژه نظارتی ماه رمضان با عنوان ضیافت خبر داد و گفت: این طرح از اول مرداد تا 2 روز قبل از ماه رمضان عملی می شود و اقلام مورد نیاز مردم از جمله پروتئین، مواد غذایی، شیرینی، خرما و ... با قیمت 10 تا 15 درصد کمتر از بازار به فروش می رسد.
عرضه یک میلیون دفترچه تحصیلی در نمایشگاه پاییزه
به گفته وی، این نمایشگاه در مرکز استان و شهرهای بزرگ نیز بر پا می شود و ویژه ماه رمضان و عرضه کالاهای ضروری است و از فروش اجناس غیر ضروری جلوگیری خواهد شد. وی تصریح کرد: البته نمایشگاه فروش پاییزه نیز شهریور برگزار می شود و در آن عرضه بیش از یک میلیون دفترچه تحصیلی دانش آموزان پیش بینی شده است. وی در ادامه گفت: صادرات فرش دست بافت، زعفران و سنگ های تزئینی و معدنی در آمار صادرات استان محاسبه نمی شود زیرا از دیگر مبادی کشور ارسال می شود. وی اظهار امیدواری کرد: با توجه به شرایط گمرک و مسائل حمل و نقل، صادرات آن از استان عملی شود تا عملکرد واقعی گمرکات استان محرز شود. وی تاکید کرد: همه کالاهای وارداتی از امسال باید شناسه ایران کد داشته باشد که از مزایای این کار، واردات کالا با کیفیت، جلوگیری از ورود اجناس بدون هویت و قاچاق کالاست. وی توضیح داد: در حال حاضر هزار و 530 کالای مشمول ایران کد شناسایی شده است که به 6 هزار قلم افزایش می یابد. وی با بیان این که در استان زیرساخت های ایران کد از جمله نمایندگی آن راه اندازی شده است گفت: برای صادرات خدمات فنی و مهندسی استان نیز با توجه به قابلیت های موجود پیش بینی و برنامه ریزی شده است تا در پروژه های برون مرزی در کشورهایی مانند افغانستان و عراق از این ظرفیت استفاده شود.
افزایش 40 درصدی واردات
رئیس سازمان بازرگانی صادرات امسال کالا از بازارچه ها و گمرک استان را 30 میلیون دلار عنوان کرد و افزود: در این مدت 75 هزار دلار واردات از بازارچه ها انجام شده است و 18 مورد ثبت سفارش کالا شامل مواد اولیه و قطعات مورد نیاز واحدهای تولیدی به ارزش 3 میلیارد و 569 میلیون و 784 هزار ریال دریافت کرده ایم و واردات کالا هم نسبت به مدت مشابه سال قبل 40 درصد افزایش دارد. وی به 51 هزار مورد بازرسی واحدهای مختلف صنفی و خدماتی از زمان اجرای طرح هدفمندی یارانه ها اشاره کرد که در شبکه های هدف، خرده و عمده فروشی، شرکت های پخش، واحدهای تولیدی، موسسات خدماتی و ... انجام شده است. وی گفت: نظارت بر خرده فروشی ها، بازار و ... بر عهده مجامع امور صنفی و کنترل شرکت های پخش واحدهای تولیدی خدماتی، سردخانه و انبار و ... به عهده سازمان بازرگانی است. وی از تدوین آیین نامه تنظیم بازار خبر داد و افزود: این آیین نامه بعد از تنظیم به تشکل اصناف واگذار می شود.
تشکیل 30 پرونده قاچاق در 3 ماه
«میرشکار» اقلام بازرسی شده را شامل لبنیات، غلات، حبوبات، قند و شکر، روغن، نهاده های دامی و ... عنوان کرد و گفت: با انجام این بازبینی ها 889 پرونده تشکیل شده که 590 مورد آن توسط سازمان بازرسی و بقیه هم توسط مجامع صنفی انجام شده است. وی ارزش ریالی این پرونده ها را 23 میلیارد و 348 میلیون و 471 هزار ریال عنوان کرد که 80 میلیون ریال آن مربوط به مجامع صنفی و بقیه مربوط به سازمان بازرگانی است. وی بیشترین پرونده های تشکیل شده را مربوط به بخش خدمات عمومی(حمل و نقل) به تعداد 257 مورد دانست و اظهار داشت: غلات و حبوبات، قند و شکر هم در ردیف های بعد قرار دارد. وی ادامه داد: در 3 ماه گذشته 30 پروژه قاچاق تشکیل و 13 هزار و 640 نخ سیگار، 248 بسته تنباکوی میوه ای، پانی و ... کشف و ضبط شده است. وی برگزاری گشت های مشترک کشف کالای قاچاق، با همکاری دستگاه های مربوط را از سیاست های کنترلی سازمان بازرگانی استان دانست و تصریح کرد: این طرح منجر به جمع آوری تعداد زیادی کالا از انواع کارتریج تقلبی رایانه، ماشین اداری، چای تقلبی، جمع آوری سیگار قاچاق، پان ، ناس و ...شده است. وی همچنین گفت: در کنار طرح نظارتی هدفمندی یارانه ها، طرح های ویژه از جمله کیفیت و کمیت نیز اجرا شد که با 3 هزار و 453 مورد بازرسی، 58 پرونده به ارزش 12 میلیارد و 573 میلیون ریال تشکیل شده و بیشتر هم مربوط به استان های دیگر است.
برترین های کنکور 89 استان تجلیل شدند
نویسنده : حسینی نژاد
173 نفر از برترین های کنکور 89 استان با حضور جمعی از مسئولان مورد تجلیل قرار گرفتند. استاندار در این مراسم گفت: در دنیایی زندگی می کنیم که ادعاهای فراوان و افکار متفاوتی در جامعه به وجود آمده و شاخه های جدیدی از نیازها و ضرورت ها ایجاد شده است که جدا از برخی آسیب ها، پرداختن به آن هوشیاری جوامع را می طلبد. «رشید» افزود: در حال حاضر ما از آسیب های کمتری برخورداریم اما این دلیلی نمی شود تا نسبت به خطرها بی توجه باشیم و جامعه را رصد نکنیم. وی ترویج مواد مخدر، کم عفتی و بی عفتی در دانشگاه ها را از جمله ترفندهای دشمنان عنوان کرد و گفت: تنها راه تعالی، پیشرفت و نجات توجه همه جانبه به احکام دینی است. وی تصریح کرد: بدنه دانشگاه باید آگاه باشد و دانشجویان نیز باید توجه داشته باشند و از مسئولان، هویت دینی و فرهنگی خود و جامعه خود را مطالبه کنند. وی خطاب به افراد برتر کنکور آن ها را به پرهیز از غرور توصیه و تصریح کرد: در علم و پیشرفت، تکبر جایی ندارد چرا که همواره افرادی که تواضع شان بیشتر است در عرصه های مختلف زندگی موفقیت شان هم بیشتر است. وی گفت: ما در موضوع هایی مانند صنعت، خانواده، صنایع تبدیلی و ... سند توسعه فراهم کردیم و در کنار آن باید نقشه راه و سند توسعه علم و فرهنگ استان را بر مبنای پیش بینی های دقیق علمی داشته باشیم. رئیس دانشگاه بیرجند هم گفت: در حال حاضر مهم ترین محصول استان صدور افراد متخصص و متعهد است. دکتر«میری» افزود: طی 6 سال گذشته، رشد 7 برابری بودجه جاری دانشگاه، افزایش 8 برابری بودجه عمرانی و 15 برابری بودجه پژوهشی را شاهد بوده ایم که قابل توجه است. وی بر توجه به نخبگان و فرهیختگان و برترین های کنکور تاکید کرد. در این مراسم با حضور جمعی از مسئولان از 22 نفر از رتبه های زیر 100 کنکور در استان و 151 نفر رتبه های زیر هزار تجلیل شد. به گزارش خبرنگار ما به علی یکه خانی به عنوان رتبه تک رقمی کشوری کارت هدیه 50 میلیون ریالی اهدا شد و 2 نفر از تک رقمی های سهمیه ای نیز کارت هدیه 10 میلیون ریالی دریافت کردند.
معاون استاندار: 2 درصد اعتبار تملک دارایی دستگاه ها برای پژوهش به خوبی هزینه نشده است
نویسنده : حسین قربانی
در صورتی که موافقت نامه اختصاص 2 درصد از اعتبار تملک دارایی دستگاه های اجرایی به صورت متمرکز به امر پژوهش مبادله نشود، در زمینه اجرای اولویت های پژوهشی استان پاسخ گو نخواهیم بود. معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استانداری در جلسه کارگروه تخصصی پژوهش، فناوری و نوآوری استان با تاکید بر این که در سال های گذشته 2 درصد از تملک دارایی دستگاه های اجرایی که باید در زمینه پژوهش مورد استفاده قرار گیرد به خوبی هزینه نشده است، گفت: برای عملی شدن آن باید موافقت نامه ای مبادله شود تا به صورت متمرکز و با همکاری حوزه برنامه ریزی استانداری در زمینه تحقق اولویت های پژوهش استان هزینه شود. «گلرو» ضمن بیان این که بعضی از اولویت های پژوهشی دستگاه های اجرایی بیشتر جنبه کلی دارد، افزود: اگر اعتباری برای انجام اولویت های پژوهشی نداشته باشیم برگزاری صرف این جلسات معنی و مفهومی ندارد بنابراین با توجه به دستوری که استاندار در این زمینه داده است باید موافقت نامه مورد نظر مبادله شود، در غیر این صورت در این مورد پاسخ گو نخواهیم بود. به گفته وی، ارائه آمار در زمینه پژوهش یکی از آفت های موجود در این زمینه در کشورمحسوب می شود که باعث شده است مسئولان رغبت کمتری برای سرمایه گذاری در این رابطه داشته باشند در حالی که پژوهش حلقه ارتباط بین صنعت و خدماتی است که به مردم ارائه می شود.
از ظرفیت دانشگاه های استان کمتر استفاده می شود
به گفته معاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استاندار تاکنون از ظرفیت دانشگاه های استان برای توسعه منطقه و به خصوص در زمینه انجام کارهای پژوهشی کمتر استفاده شده است در حالی که دانشگاه ها تاثیر مستقیمی بر زندگی مردم و توسعه استان دارد. به گفته وی، توجه به ورود گردشگر علمی به خراسان جنوبی از جمله مواردی است که می تواند به جای راه اندازی کارخانه پتروشیمی، زمینه توسعه منطقه را فراهم کند تا از طریق بهره گیری از علم، توسعه استان را شاهد باشیمعاون پشتیبانی و توسعه منابع انسانی استانداریم. وی تصریح کرد: اگر در سال های گذشته از ظرفیت دانشگاه های استان به خوبی استفاده می شد امروز نباید شاهد این می بودیم که دانشگاه بیرجند با توجه به سابقه خود با دانشگاه های دارای رتبه های 2 و 3 سنجیده شود و به جای 40 هزار دانشجو هم باید 100 هزار دانشجو می داشتیم.
ارسال 190 اولویت پژوهشی توسط 19 دستگاه اجرایی
مدیر کل دفتر آموزش و پژوهش استانداری نیز در این جلسه گفت: بررسی سند توسعه پژوهشی استان از سال گذشته شروع شد و اولین نگارش آن آذرماه سال 89 انجام شد که در کمیته تخصصی پژوهش مطرح و مورد بحث و بررسی قرار گرفت و پیش نویس سند توسعه پژوهش استان برای آگاهی از نظرهای دستگاه های اجرایی برای آنان ارسال شد. «خسروی» افزود: از دستگاه های اجرایی استان خواسته شد تا اولویت های پژوهشی خود را ارسال کنند که تاکنون فقط 19 دستگاه اجرایی بیش از 190 اولویت پژوهشی خود را فرستاده اند و هنوز بعضی از دستگاه های اجرایی استان اقدامی در این مورد انجام نداده اند. وی کمبود اعتبار برای اجرایی کردن اولویت های پژوهشی را از جمله مشکلات موجود در این زمینه اعلام کرد و اظهار داشت: در صورتی که بودجه ای به صورت متمرکز برای این امر در اختیار کار گروه تخصصی قرار گیرد برای انجام برنامه های مورد نظر با همکاری دستگاه های اجرایی می توان بهتر برنامه ریزی کرد.
پیشخوان
تعداد بازدید : 0
پیکر شهید الیاسی نژاد بر دوش مردم بیرجند تشییع شد
رضایی/ پیکر «مهدی الیاسی نژاد» که در درگیری اخیر نیروهای انتظامی استان با اشرار در منطقه مرک بیرجند به شهادت رسید بر دوش مردم بیرجند تشییع شد. به گزارش خبرنگار ما، حجت الاسلام والمسلمین«موسوی» سخنران این مراسم گفت: ارتش و سپاه نیروی روزهای مبادا هستند تا اگر دشمن به بدنه و پیکره نظام حمله کند یا قصد تجاوز داشته باشد در صحنه حضور پیدا کنند. وی افزود: نیروی انتظامی همیشه بیدار و هوشیار است و باید به این نیرو اجازه داد هر جا عامل یا عاملانی که قصد ناهنجارشکنی در نظام را دارند همان جا نابود سازد. وی عنوان کرد: مردم و نیروهای مسلح همیشه باید بیدار و هوشیار باشند زیرا دشمنان اسلام که تمام نقشه های آنان نقش بر آب شده است با شگردهای خاص دیگری قصد ضربه زدن به نظام مقدس اسلامی را دارند. وی ادامه داد: افرادی که برای جامعه نفعی نداشته باشند باید تمام نعمت های خداوندی را از آنان گرفت. حجت الاسلام«موسوی» اظهار داشت: در بدنه نیروی انتظامی، نیروهای بی ادعایی وجود دارند زیرا این انسان های پر تلاش و شجاع برای به ارمغان آوردن امنیت از تمام ادعای خود گذشته اند. وی گفت: امروز تمام روسا از فرهنگ صحبت می کنند اما نفس جامعه را بی بند و باری و بی حجابی نابود می کند بنابراین باید با بدحجابی مقابله کرد زیرا اگر این حربه دشمن در جامعه جا باز کند باعث مشکلاتی می شود. وی افزود: مسئولان مطمئن باشند خطر بی بند و باری از خطر اشرار و قاچاقچیان بیشتر است. در ادامه مراسم، پیکر شهید استوار دوم«مهدی الیاسی نژاد» از مصلای بیرجند تا میدان امام حسین(ع) با حضور مسئولان، نیروهای انتظامی و نظامی و اقشار مختلف مردم شهید پرور بیرجند تشییع و برای تدفین به روستای نوکند منتقل شد.
مدیر کل حمل و نقل:ناوگان حمل و نقل خراسان جنوبی نیاز به بازسازی ندارد
رنجبر/ ناوگان حمل و نقل استان نیاز به بازسازی ندارد. مدیر کل حمل و نقل و پایانه های استان با اشاره به این که این ناوگان فرسوده نیست به خبرنگار ما گفت: در حال حاضر 44 شرکت و شعبه حمل و نقل کالا و 29 شرکت و شعبه مسافربری در استان فعالیت دارد. «حسینی» افزود: ترغیب سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در بخش حمل و نقل که با تاسیس شرکت های حمل و نقل کالا و مسافر صورت گرفته است علاوه بر جذب سرمایه گذار در اشتغال زایی استان نیز سهم به سزایی داشته است. به گفته وی، تاکنون 5 هزار و 830 کارت هوشمند به رانندگان فعال ارائه شده است. وی با بیان این که همه شهرستان های استان از مزایای ناوگان حمل و نقل عمومی بهره مند است، اظهار داشت: برای نوسازی ناوگان مینی بوس رانی استان در مجموع 280 میلیون ریال وام با بهره 14 درصد و با بازپرداخت 60 ماهه به صاحبان مینی بوس در قبال تحویل خودرو از برنامه های سازمان حمل و نقل برای رونق بخشیدن به صنعت حمل و نقل استان است. وی تصریح کرد: فعال کردن پایانه مرزی ماهیرود، سامان دهی حمل و نقل روستایی و واگذاری مجوز تاسیس شرکت حمل و نقل اعم از کالا و مسافر به متقاضیان واجد شرایط بر اساس ضوابط از دیگر سیاست های سازمان حمل و نقل استان برای بهبود شرایط موجود است.
فعالیت 28 صندوق خرد زنان روستایی در خراسان جنوبی
28 صندوق خرد زنان روستایی در نقاط مختلف استان فعالیت می کند. معاون هماهنگی و ترویج سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: حدود 28 صندوق خرد زنان روستایی به ارزش هزار و ۵۰۰ میلیون ریال در خراسان جنوبی فعالیت می کند که از این تعداد 11 صندوق در شهرستان درمیان قرار دارد. «حسین عزیزی» در مجمع عمومی صندوق حمایت از توسعه فعالیت های زنان روستایی درمیان اختصاص اعتبار، جذب سرمایه های آورده اعضا، انجام مراحل ثبت و نام گذاری شرکت و ارسال مدارک اعضا به شرکت مادر تخصصی کشور را از مهم ترین اقدام های شرکت حمایت از توسعه فعالیت های زنان روستایی درمیان برشمرد. معاون سیاسی اجتماعی فرماندار درمیان هم گفت: 400 میلیون ریال اعتبار دولتی به صندوق توسعه حمایت از فعالیت های زنان روستایی درمیان اختصاص یافت. «علی عباسی» افزود: این صندوق در حال حاضر 377 عضو دارد که سهم آورده آنان حدود 421 میلیون و 670 هزار ریال است. وی زمینه فعالیت این صندوق ها را در بخش های کشاورزی، شیلات، دامپروری، توسعه مشاغل خانگی، پرورش طیور و زنبور عسل برشمرد و گفت: امکان استفاده از منابع بخش دولتی، جذب بهتر منابع مالی برای تامین نقدینگی و ایجاد بازارهای عرضه مستقیم فعالیت های تولیدی از مهم ترین دستاوردهای تاسیس این شرکت ها در شهرستان مرزی درمیان محسوب می شود. وی با بیان این که پیش بینی می شود سرمایه صندوق امسال 300 میلیون ریال دیگر افزایش داشته باشد، گفت: یکی از نمونه های عینی حضور زنان در جهاد اقتصادی مدیریت بر اقتصاد خانواده است. وی با تاکید بر بازاریابی تولیدات این شرکت ها ادامه داد: یکی از چالش های پیش روی بانوان یافتن بازار فروش مناسب برای عرضه محصولات تولیدی و خدماتی است که نیازمند مشارکت جدی مسئولان دستگاه های اجرایی به ویژه مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان است. عضو هیئت مدیره شرکت مادر تخصصی صندوق های کشور نیز گفت: 40 صندوق از سوی این شرکت برای توسعه بخش کشاورزی در کشور فعالیت می کند. «علیرضا اشرفی» سهام این صندوق ها را هزار و 570 میلیارد ریال اعلام کرد که 760 میلیون ریال آن سهم مشارکت دولت است. وی از پرداخت 8 هزار میلیارد ریال تسهیلات به اعضا در سال گذشته از محل درآمد این صندوق ها خبر داد و افزود: تاکنون 10 صندوق حمایت از توسعه فعالیت زنان روستایی با اعتباری بیش از 100 میلیون تومان در کشور تاسیس شده است.
اولویت گازرسانی به روستاها مشمول شرایط لازم است
حسینی نژاد/ مردمی-شرکت گاز: «روستاهای بیدمشک، خسروی، خرواج، خونیک گدار و رنجان از توابع قاین نزدیک ترین فاصله به لوله گاز را دارد. اهالی چه زمانی از گاز برخوردار می شوند؟ منتظر پاسخ مسئولان شرکت گاز هستیم.»
این پیام یکشنبه، 5 تیر ماه در ستون حرف مردم روزنامه چاپ شد.
در این رابطه مسئول روابط عمومی شرکت گاز استان پاسخ داد که گازرسانی به روستاها مستلزم داشتن حداقل 3 شرط است که این شرایط شامل داشتن جمعیت بالای 20 خانوار، اجرای طرح هادی و فاصله 15 کیلومتری از شهر گاز دار است. «سعادت» افزود: روستاهای یاد شده 3 شرط لازم برای گازرسانی را ندارد بنابراین با توجه به مصوبات و دستورالعمل های موجود در حال حاضر گازرسانی به روستاهای بیدمشک، خسروی، خرواج، خونیک گدار و رنجان از توابع قاینات در اولویت گازرسانی نیست.قبض تلفن ثابت قابل بررسی است
شهروندی سه شنبه، 7 تیر ماه در پیامک خود اعلام کرده بود که «جالب است مخابرات برای قبض های تلفن ثابت 20 ساعت هزینه اینترنت آسان می زند در حالی که 2 دقیقه هم استفاده نکردم.»
در این زمینه روابط عمومی شرکت مخابرات استان از این شهروند خواست ضمن تماس یا مراجعه حضوری به اداره مخابرات شماره تلفن خود را اعلام کند تا موضوع مورد بررسی قرار گیرد.
شهرداری در محله های جدید بیرجند مثل خیابان های نرجس عملکرد خوبی ندارد. ماهی یک بار بیشتر معابر این محله نظافت نمی شود، لازم است خدمات شهرداری در این خیابان ها پررنگ تر شود.
یکی از ساکنان
70 خانوار از اهالی شهرک انقلاب قاین واقع در خیابان مصلای نماز جمعه با امضای نامه ای از مسئولان فرمانداری، شورای ترافیک و راهنمایی رانندگی شهرستان خواسته ایم نسبت به بازگشایی معبر ورودی شهرک در مقابل نیروگاه دیزلی اقدام شود اما کاری صورت نگرفته است، ساکنان مجبورند 3 کیلومتر با وسیله نقلیه بیهوده حرکت کنند.اگر بازگشایی معبر خطرناک است چرا در روزهای جمعه که معبر باز است بدون حضور ماموران واستفاده از چراغ راهنمایی هیچ گونه اتفاق خطرسازی نمی افتد؟
بسیاری از اداره ها و نهادهای دولتی قاین نسبت به وضعیت فضای سبز و درختان اداره های خود بی توجه اند.
با گذشت این همه سال هنوز باند امداد و نجات فردوس به بهره برداری نرسید. هر چه در جراید خواندیم فقط رایزنی و پی گیری بود، کی این پی گیری ها به سرانجام برسد خدا می داند!
چندین بار در رابطه با بوی نامطبوع زباله دان ها و جوی های برخی خیابان ها با شهرداری بیرجند تماس گرفته ایم. بهتر نیست حداقل خود شهرداری، گرمی تابستان را مد نظر داشته باشد و به این وضعیت سامانی ببخشد.
چند روز پیش مراسم امحای مواد مخدر در ورودی منطقه بند دره بیرجند انجام شد. آیا مسئولان امر نمی توانستند محل دیگری را برای این کار انتخاب کنند تا هوای پاک منطقه آلوده نشود؟
مسئولان بازرگانی استان راحت باشند چون در تمام نقاط بیرجند قیمت میوه یکسان است و مردم هم کاملا راضی نمی دانم چرا بعضی ها می گویند قیمت ها فرق می کند؟
چرا برای هر موضوعی که پیش می آید باید شکایت کتبی تقدیم مسئولان شود که مدام مسئولان می گویند تاکنون در این زمینه و آن زمینه شکایت به دست ما نرسیده است.
حاشیه خیابان مدرس بیرجند در امتداد پارک توحید با توجه به تردد زیاد عابر پیاده و سرعت بالای تردد خودروها نیاز به نصب سرعت گیر دارد.
سلام، خسته نباشید. قابل توجه شهرداری قاین: خیابان فرخ آباد ۱ محل عبور خودروهاو کامیون ها با سرعت بالاست. لطفا در سه راهی جهاد کشاورزی سرعت گیر نصب شود.
از اهالی محل
سرایان نیاز خیلی مبرم به یک پزشک متخصص اطفال در تمام ایام هفته دارد، لطفا پیگیری کنید.
خیلی جالب است که اعتبارات عمرانی فردوس ۶۰ درصد اعتبار شهرستان هایی است که زمانی جزئی از فردوس بودند. مرحبا به همتتان مسئولان.
از میراث فرهنگی فردوس که در امر بازسازی و مرمت آثار تاریخی طی چند سال اخیر اقدام کرده اند، متشکرم.
حق فردوس در قیاس با قابلیت هایش در اعتبارات این نبود! چه کسی باید جوابگوی این مردم باشد؟ خواهشا چاپ کنید.
چرا با وجود کارخانه خوراک دام در قاین شرکت تعاونی های شهرستان از شهرستانی دیگر خرید می کنند که هزینه بالایی بر دامداران وارد می شود؟
مسئولان شرکت گاز استان به فکر گاز منطقه پسکوه قاینات از سه راهی روم تا دوست آباد به ویژه آفریز که در ۱۷کیلومتری خط گاز است باشند.
وضع پیاده رو های بشرویه اصلا خوب نیست شهرداری برای ترمیم آن اقدام کند.
چرا شرکت گاز استان گاز جایگاه سی ان جی سرایان را قطع کرده است.
معنی عدالت را هم در توزیع اعتبارات فهمیدیم
یک شهروند از فردوس